dobro kaze Musko...to ni ne postoji,to je samo zeMski hir
Nije to hir, nego izgovor. Kad je vec tesko naci opravdanje za stopostotnu nenormalnost, dosjetile se da opravdaju bar cca. dvadesetpetpostotnu. Konjine popusile foru, i sad robijaj.
Tacno lagodnije zivim otkada se koristim izgovorom zvanim PMS! Jos ako mi ne prate striktno kalendar ovulacija, pa onda svake nedelje mogu po jedan dan ubaciti PMS kao izgovor za svoje ponasanje! Sad znam i da se to "ponasanje" zove "nenormalnost"!
Najbolje je kad seksisticke stavove imaju tako neki koji bi boga-oca prodali za "saku mufa".
Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06 Postovi: 9636 Lokacija: Čbe
mmm već par dana me boli glava... već 3-4 puta sam pila lijekove... ne znam šta je reći... + ovaj ispit me malo muči... kad ću više završiti faks, ne mogu više ufffff
Nije to hir, nego izgovor. Kad je vec tesko naci opravdanje za stopostotnu nenormalnost, dosjetile se da opravdaju bar cca. dvadesetpetpostotnu. Konjine popusile foru, i sad robijaj.
blah,mogli bi vi to i te kako ublaziti samo da hocete
_________________ "You got a dream... You gotta protect it. People can't do somethin' themselves, they wanna tell you you can't do it. If you want somethin', go get it.."
blah,mogli bi vi to i te kako ublaziti samo da hocete
ja vampir nisam a za Muska ne znam
_________________ V@nja je rekao da mogu da vas za*ebavam.............ko izda p*zda
ne'as ti pojma,cokolada cuda ciniali ne i mozart kugle kojima je istekao rok
_________________ "You got a dream... You gotta protect it. People can't do somethin' themselves, they wanna tell you you can't do it. If you want somethin', go get it.."
Daj reci mi jel ovih dana neka pojacana koncentracija polena? Mene danas ugusi. Alergiju vucem vec mesecima. Dobila sam ideju da mi je mozda pocetak upale pluca, jer vata me kasalj, bol u prsima i zvucim ko plucni bolesnik kad izdisem vazduh. Jesam li dovoljno slikovita?
Usput sam pitala jednog velikog dr.mr.-a sta bi to moglo biti, a nadje mi i savrsen lek. Sramota!
Spoiler:
http://www.youtube.com/watch?v=z670b10EB4I
Citiraj:
Kao kroz lavirint lutala sam ja po gradu jos jedna cura u problemu kada ljubav joj ukradu...
U pravi cas stvorio se niotkud drzao je lek u ruci kaze da je da je doktor FeelGood...
Imam super sredstvo (zdravo, prirodno) trenutno mu dejstvo (ekstra sigurno) sve sami vitamini, proteini veruj mi, cuda cini...
Super sredstvo, on mi govori gadja me u mesto, pa me uveri da probam i ja njegov medikament od tada sam mu stalni pacijent...
Do sad je testirano na milion zena i nema ama bas nijedan kiks efekat zagarantovan, neverovatno bagatelna cena poznat kao elemenat X ako vam je suprug otis'o na put ili vam novi decko prizna da je gej samo pozovi ovaj, dobro poznat broj i veruj mi, bice sve OK...
Usne k'o pepermint bile su mi tu noc blizu lecile su moju dusu i kad ljube, i kad grizu...
I dobro i zlo uvek dodje niotkud iz mraka stvorio se on kaze da je doktor FeelGood...
Imam super sredstvo (zdravo, prirodno) trenutno mu dejstvo (ekstra sigurno) sve sami vitamini, proteini veruj mi, cuda cini...
Super sredstvo, on mi govori gadja me u mesto, pa me uveri da probam i ja njegov medikament od tada sam mu stalni pacijent...
Totalno efikasno leci svaki novi oblik gripa depresiju, stres i celulit opusteno, slobodno konzumiraj ga vise puta dnevno i sigurno ces tada biti fit sto posto vraca mir u kucu, mami osmeh na lice daje mislima pozitivan tok cuvati u toplom, vaznom i skrivenom mestu i imace ti dozivotan rok...
Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51 Postovi: 40055 Lokacija: Месечева икра
HugoLina je napisao:
Dobila sam ideju da mi je mozda pocetak upale pluca, jer vata me kasalj, bol u prsima i zvucim ko plucni bolesnik kad izdisem vazduh. Jesam li dovoljno slikovita?
A temperatura?Ne ide upala pluća bez temperature....Ako nemaš,ti pojedi sirov krompir.....
Korisnici koji su trenutno na forumu: Džeronimo i 3 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu