brzibrzi16 je napisao:
Kada ste već od početka znali da postojim na ovom forumu i kada toliko volite Multipleks Palas, što me niste kontaktirali, prijateljski rekli, drugar to i to nije ok, sredi ili prepusti da srede.
Ali vama očigledno nije cilj da potpomognete i unapredite sajt komentarima, već ovakvim načinom da maksimalno degradirate i ono što valja

Da, ovde sve sami dobri samaritanci, koji ce se strgati oko svega, a narocito tebi za ono sto si ti uzeo pare i nakaradno napravio.
Sto nisi pre postavljanja novog sajta pitao nekoga valja li to? Nekoga strucnijeg.
Citiraj:
1. Stranica je APSOLUTNO rađena po izboru nadležnih iz Oskar FIlma, svaki detalj je po njihovoj želji.
Uključujući sve slike, detalje raspored detalja i izgled stranice.
Valjda si ti t neko "strucno lice" za tu oblast, pa da im kazes sta ide s cim a sta ne, te da im pokazes neke konkretne primere, da ljudi izaberu sta hoce.
Po tvojoj prici, ljudi kojio se razumeju u dizajn i znacaj web sajtova ko moja baba, su nabacali ideje, a ti si to mastovito uklopio?
Citiraj:
2. Forum, je stavljen ponovo, stara baza je izguljena, ako već hoćete da pomognete, pišite predloge i sugestije za forum i biće postavljeno

Strucno! Veoma.
Najbolje da se svi registrujemo na taj forum, pa da ti pisemo sta da kako uradis.
Citiraj:
3. Svaki 100-ti posjetilac.. e ovde sam se nasmijao pošteno ... da, kopamo i tražimo ko je 100ti posjetilac na stranici, pa mu poštom šaljemo karte ...
Ovo je osmišljeno i radi na principu pop-up skripte,koja uzima podatke iz statistike posjećenosti i svakom 100-tom unikatnom posjetiocu (2 parametra za sada prati skripta) prikaže pop-up prozor, sa sledećim tekstom: Čestitamo, osvojili ste 2 nagradne ulaznice za Multipleks Palas... I naravno jedan kod, koji treba da pošalje mailom, zajedno sa svojim Imenom, prezimenom i po želji sa br. telefona.
Znaci, Americka lutrija, zelene karte, milion-dolarske nagrade...
Ako ti, koji si sklepao ovako nakaradan sajt, znas napisati bilo kakvu skriptu...
Citiraj:
4. Heder, slika na samom početku, ni meni se ne sviđa... Ali je rađena po želji vlasnika...
Nažalost svaku promjenu on mora da odobri,
Da, svaki narucilac sajta sedi pored i diktira kako koji piksel hoce!
Ti ti to uradio kako si znao, coveku je valjda svejedno, boli ga djon za sajtom, pa ajde samo da ide nesto novo.
Onakvim sajtom samo sebe sramotis. Ja tako nesto ne bi objavila i stavila svoje ime ispod ni da mi Dodik trazi.
Citiraj:
6. Sajt naših komšija, je po mišljenju nekolicine koji su odlučivali o ovom dizajnu pretrpan.Nisu želeli takav izgled.
De daj link od tog "pretrpanog". Kladim se da znam sta je u pitanju.
7. A što se tiče
http://faceinfo.megabyet.net/ , da nemam svoj hosting i ne planiram ga.Maverick Team, nije tregistrovan i ne postoji u suštini

Citiraj:
9. Komentari sa stranice Bonsai, neko je bio toliko temeljan da ih je kopirao...Da malo su smješni, pa šta, bar nije vlasnik sam pisao

Šta si hteo da postigneš sa tim??? Da poniziš ili šta?? Da ti ostavim sve IP adrese da vidiš da su to stvarne osobe pisale..
Uopste ne sumnjamo da su to stvarne osobe iz tvoje blize i sire familije.
Cak verujemo da ti je to bio prvi pokusaj da nesto uradis, te da su ti okrenuli enku zivotinju na raznju u cast, kao i platili cestitke na Vikom radiju.
Citiraj:
Da ima grešaka, a ako već volite koliko pišete, dajte normalne sugestije da se to sredi.
Steta sto i dalje samo pokusavas nesto uraditi.
Zna se koliko gresaka i kakve greske se mogu tolerisati nakon objave i pustanja u funkciju.
Citiraj:
Žalosno je što poznajem vas nekolicinu,koji su napisali neke komentare ovdje, spuštate glavu kada prolazite, ne smijete mi u oči reći par stvari, a jezik vam je oštar kada ovdje kritikujete.
Ajme! Forumasi pospite se pepelom!
Zalosno je sto takvi "inzenjeri" poput tebe rade ovakve skalamerije za 500KM i spustaju cenu ljudima koji znaju raditi i kvalitetno rade.
Citiraj:
Znači, ako neko ima nekakv koristan komentar i korisnu sugestiju, i ako u normalnom tonu možete pisati,bez mjenjaj sve jer sam već naveo neke ključe stvari, voleo bih da čujem to...
Znaci,
voleo bi da cujes sta da
mjenjas, ali da te to ne zamara?!
Temu nisi postavio ti, a sve i da jesi, ne znam zasto mislis da ti mozes odredjivati smer rasprave na temi?

Sad "inzenjer" trazi "majstore" kad se vec proslavio?! A pfffffffffffff... LOL