banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 16:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 110 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Apr 2010, 13:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2008, 23:36
da dodam, ako je dozvoljeno,mamurluk se uspjesno lijeci kafom,kafa je diuretik tj od nje se piski pa se tako na jos jedan nacin uz sve navedeno smanjuje tjelesna tezina

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2010, 13:51 
malka je napisao:
da dodam, ako je dozvoljeno,mamurluk se uspjesno lijeci kafom,kafa je diuretik tj od nje se piski pa se tako na jos jedan nacin uz sve navedeno smanjuje tjelesna tezina

I alkohol je diuretik, zato i boli glava jer je organizam dehidrirao... :D :D :D :D

Citiraj:
preparat odlican.Njemacki preparat na prirodnoj bazi.Ono sto je najbitnije da se kilogrami gube na prirodan nacin.Ja sam prezadovoljna i sto je najbitnije kilogrami se ne vracaju.A ono sto je mnogo bitno ima ga na nasim prostorima.Svakom bi ga preporucila jer se fantasticno osjecam poslije izgubljenih kilograma...

Ne lupaj gluposti, kakav preparat na prirodnoj bazi, nervira me taj debilni marketing kojim se sluze i to "prirodno"...vjeruj da me ni ne interesuje koji proizvod reklamiras, ali odmah cu reci da je glupost i da takvo nesto ne postoji...

Kako se kilogrami ne vracaju, normalno da ce se vratiti ako nastavis da zderes kao prije dijete...

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2010, 16:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
sanciz je napisao:
preparat odlican.Njemacki preparat na prirodnoj bazi.Ono sto je najbitnije da se kilogrami gube na prirodan nacin.Ja sam prezadovoljna i sto je najbitnije kilogrami se ne vracaju.A ono sto je mnogo bitno ima ga na nasim prostorima.Svakom bi ga preporucila jer se fantasticno osjecam poslije izgubljenih kilograma...

Na nasim prostotima imas i orginal upakovan "johnny walker" da nemas neke Njemacki preparat za mrsavljenje jos na prirodnoj bazi :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2010, 17:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Vuk_samotnjak je napisao:
sanciz je napisao:

Na nasim prostotima imas i orginal upakovan "johnny walker" da nemas neke Njemacki preparat za mrsavljenje jos na prirodnoj bazi :lol: :lol: :lol:

sa ekstraktom bisera i oklopa singapurske kornjace :roll:
kad cujem da je nesto na prirodnoj bazi, te sa ovim ili onim ekstraktom... tukao bih :evil:

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2010, 17:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 17:12
I da li je neko cuo za nekakvu "kombuhu" ili nesto sl.?
Navodno ima nekakav napitak i sta ti ja znam...

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2010, 19:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2008, 23:36
Vjevoricinus je napisao:
I da li je neko cuo za nekakvu "kombuhu" ili nesto sl.?

jos jedno u nizu cuda prirode,samo sto i od toga moze da se rikne u sekundi,dobro ne bas sekundi al...I naravno kao i u svemu ima bezbroj onih kojima je bas kombuha pomogla
I crijemusa,eno puna je pijaca ,kazu za mrsavljenje prava stvar,a uz to i antibiotik,i za pamcenje,i za probavu,i protiv probave,i za lijep ten i jos svasta nesto
Nadam se da ste svi culi za cuvenu zelenu kafu koju su reklamirali na sav glas,i u VIP VB-u ČAK..Odlicna a otrovnaaaaaa,kile spadaju same jest da posle nekog vremena konzument rikne u teskim mukama al bar je zgodan i nije debel

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2010, 19:25 
Joooooooooooj....gluposti za za idiote koji zele da potrose pare, ne postoji mrsavljenje pomocu "cudotvornih" tableta...to je prodavanje magle jebote, pa znali bi da tako nesto postoji....

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2010, 23:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
ako oces da smrsavis, moras dobro da se oznojis i da samo malo smanjis porciju. sve ostalo nije bas najzdravije. a ti preparati i ostali bakraci, pa ko ima para na bacanje, nek izvoli.

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2010, 10:05 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 15 Apr 2010, 12:34
Najgore sto su nasi ljudi skepticni, ali to je velika greska.Mislim dok se nesto ne proba,ne moze se ni uvjeriti u kvalitet.Reklame se daju nadrugi nacin, a ne na ovaj.Ja vam samo prenosim svoje iskustvo i nikog ne prisiljavam na to.Hvala vam :) :) :)

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2010, 10:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Jedes malo, skidas salo, meris sto ti ostalo :lol:
morala sam :lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kksJlg5uTxc[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2010, 10:42 
sanciz je napisao:
Najgore sto su nasi ljudi skepticni, ali to je velika greska.Mislim dok se nesto ne proba,ne moze se ni uvjeriti u kvalitet.Reklame se daju nadrugi nacin, a ne na ovaj.Ja vam samo prenosim svoje iskustvo i nikog ne prisiljavam na to.Hvala vam :) :) :)

Ja znam 4 zene koje su pokusale sa tim glupostima da smrsaju i nije im uspjelo...sta sad??

Doduse ne nzma ni o kojem proizvodu pricas, ali to je nebitno...

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2010, 13:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Moram da stanem u odbranu Taska: on je samo htio da ukaze da je povecana zedj jedan od simptoma dijabetesa i to jedan od glavnih, to bi kolega trebao da zna . :wink:

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2010, 15:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
S'tim sto uz taj simptom idu jos par u koje se tensSa ni u kom slucaju ne uklapa.
Sto bi kolega takodje trebao da zna :D

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2010, 16:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2006, 23:59
Sta ste vi sve sposobni napisati... :eek:

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2010, 16:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Da citiram jednog starog mudrog Kineza
Citiraj:
Moram da stanem u odbranu Taska: on je samo htio da ukaze da je povecana zedj jedan od simptoma dijabetesa i to jedan od glavnih, to bi kolega trebao da zna . :wink:

Ne zna Tashko dal Teensa cesto piski i da li i nocu ustaje zarad istog. :D

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2010, 16:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Da zna, onda bi diabetes bio najmanji problem koji njih dvojica imaju :lol:

Napisao sam vec i Tasku, nije on nista pogresno rekao, samo neko bi to mogao pogresno protumaciti i isprepadati se bez razloga. Nista vise.
Sto se same teme tice - i mene zanima koji je peparat u pitanju? O cemu sanciz govori?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2010, 16:51 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
laoce je napisao:
Da citiram jednog starog mudrog Kineza

Evo,na tu temu da i ja kažem jednu staru japansku poslovicu koja kaže:"Nikad ne vjeruj staroj kineskoj...".. :D

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2010, 16:52 
V@nja je napisao:

Hahahah lud si.. :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2010, 16:57 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
tensSa je napisao:
V@nja je napisao:

Hahahah lud si.. :D :D :D

Vidi ga što se uvlači šefu.... :D

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2010, 17:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
sanciz je napisao:

Ja sam to isto primijetio. Npr, strasno me nervira skepticizam prema drogama, a vecina nema pojma o cemu prica jer nikad nisu probali. Ali ne, pametnjakovici su culi da to ne valja, i prosipaju pamet okolo. I kao, sve im droge iste, to je tek najveca glupost, pa razlika kad se uradis, recimo, heroinom, je ogromna u odnosu na kokain. Tako da, pozivanje na zdrav razum, biologiju, fiziku i iskustva prethodnih generacija su cista i elementarna glupost, jer nista ne mozemo znati dok ne probamo.

A ovima sto kazu da je recept manje jesti i trcati porucujem da te price okace macku o rep. Logika nam govori da jesti=zivjeti i ne jesti=umrijeti. A takodje, onaj Grk koji je trcao sa Maratona da javi o pobjedi je umro odmah poslije toga. Dakle, stvar je jasna, slobodno ne jedite i trcite, samo sto neceti biti zgodni vec cete umrijeti.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 110 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]