banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 14:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 77  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Apr 2010, 14:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ako nista od kada je Dostanic dosao, znamo dati i vise od jednog gola po utakmici (ne racunam ovu protiv OFKa), dok je onaj naucnik bio rezultati su bili blagi ocaj... Za sada sam pozitivno iznenadjen njegovim radom... Preuzeo je klub u najgorem momentu

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2010, 14:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
Hertzog je napisao:
Ako nista od kada je Dostanic dosao, znamo dati i vise od jednog gola po utakmici (ne racunam ovu protiv OFKa), dok je onaj naucnik bio rezultati su bili blagi ocaj... Za sada sam pozitivno iznenadjen njegovim radom... Preuzeo je klub u najgorem momentu
Ama jeste "Hertzog" ali po meni je Lekić blago rečeno prosječan napadač.Pa ja i ti bi efikasniji bili ,treba Jevtića više forsirati

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2010, 14:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Pored onakvog veznog reda, svaki go je čudo!!! Ja i dalje ne vjerujem da su prvi na tabeli, najgori tim u zadnjih 20 godina...

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2010, 15:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma stoji za Lekica, nisam ga ja ni branio i stoji da je najgori tim u zadnjih 20 godina... Bas me zanima hoce li iz ovog tima izaci neki Stankovic, Vidic, Pantelic ili bar priblizno slican igrac

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2010, 15:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
Hertzog je napisao:
Ma stoji za Lekica, nisam ga ja ni branio i stoji da je najgori tim u zadnjih 20 godina... Bas me zanima hoce li iz ovog tima izaci neki Stankovic, Vidic, Pantelic ili bar priblizno slican igrac
Možda mali Jevtić i to je to.Kod komšija možda Krstajić :D

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2010, 22:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Citiraj:
Lukić i Lazetić kod ranjenog navijača

Delegacija fudbalskog kluba Crvena zvezda posetila je na Hiruškoj klinici Kliničkog centra Srbije Igora Vrevića. "Želim da iskažem ogorčenost što jednog mladog čoveka srećem u ovakvim okolnostima", izjavio je Vladan Lukić.
Dvadesetjednogodišnjak je prethodne večeri na stadionu crveno-belih ranjen iz vatrenog oružja, za vreme kup utakmice sa OFK Beogradom.
Sa povređenim navijačem razgovarali su predsednik Zvezde Vladan Lukić, generalni sekretar Andrija Kleut, kao i kapiten tima Nikola Lazetić. Oni su Vreviću poželeli brz oporavak i obećali da će klub brinuti o njemu i njegovom lečenju.
"Želim pre svega da iskažem ogorčenost što jednog mladog čoveka srećem u ovakvim okolnostima. Lekari su, hvala bogu, optimisti i veruju da će se Igor potpuno oporaviti", rekao je Lukić.
"Kapiten Lazetić mu je preneo pozdrave svih igrača i rekao da ga čekaju na stadionu do kraja prvenstva, da se zajedno radujemo novim pobedama. Igor se veoma obradovao našem dolasku", dodao je prvi čovek kluba sa Marakane.

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2010, 16:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Зашто су обрисани постови који су се тицали утакмице купа ЦЗ -ОФК, односно догађаја који су је пратили?

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2010, 16:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Gocias je napisao:
Зашто су обрисани постови који су се тицали утакмице купа ЦЗ -ОФК, односно догађаја који су је пратили?

Nisu obrisani,samo su prebaceni na podforum "Забрана навијачима" :wink:
viewtopic.php?f=9&t=45102&start=360

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2010, 16:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Hertzog je napisao:

Nece :D , slazem se za najgori tim, al moracemo priznati i najjevtiniji :) .... Sto se Lekica tice, nadam se da ce Srbija napraviti nesto na SPu pa da ga prodamo za jedno 6-7 miliona, pa da nam Jevtic ostane kao prvi napadac za sledecu sezonu...necemo nista izgubiti, dobicemo i pare a i boljeg spica :) .....

Inace iz ove ekipe, mozemo se nadati samo da ce Lazovic postati neko i nesto u svjetskom fudbalu, ostali su ispod prosjeka...

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2010, 17:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Citiraj:
О титули не причам док се не одраде гостовања у Чачку и Кули, иначе шта рећи за навијање и посјећеност.

Глупо је што цитирам сам себе али моја предпоставка испаде тачна. Не знам у чуму је проблем али тамо не можемо добити утакмице. И сад би ово било занимљиво гледати до краја али опет кажем зар је битно, људи се убијају на стадиону ...

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2010, 18:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Umjesto da mirno uđu u derbi, oni u Čačku ne mogu dati go...

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2010, 19:24 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Mar 2010, 17:38
contador je napisao:
Sondri je napisao:
Umjesto da mirno uđu u derbi, oni u Čačku ne mogu dati go...

sa igračem više :D

Cijelih 30-ak sekundi smo imali igraca vise........svaka koja ostane je zlatna :roll:

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2010, 20:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

NIsta strasno, i ocekivao sam ovakvo nesto...ne smije se izgubiti u derbiju i to je to.....

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2010, 22:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Саопштење Делија

Поводом дешавања на нашој трибини на утакмици Звезда-Офк Београд дужни смо да се обратимо целој Звездашкој јавности и кажемо свој став!

Делије Север осуђују монструозни чин појединца који је својим потезом умало уништио један живот и све оно за шта се наша трибина дуго борила. Наша борба против оружја међу навијачима, борба за титулу, борба за довођење људи на стадион... све је то могло да падне у воду само једним потезом једног човека! Кажемо могло, јер ми ипак не одустајемо од свог клуба, своје трибине, својих идеала!

Ни у најгорим сновима нисмо могли да замислимо да је могуће да се овако нешто догоди, али ипак десило се, и то на нашој трибини. Осећамо се постиђено, али и одлучно да појединце којима наш клуб, трибина и другарство нису битни, одстранимо од нас и да се оградимо од таквих.

На утакмици у Чачку нисмо окачили транспаранте желећи да покажемо јединство међу нама и жељу да се овако нешто више никада не понови. Тешко је вратити поверење навијача после оваквих ствари, али ми обећавамо да ћемо дати све од себе да овај догађај буде последњи такав на нашој трибини и позивамо све Звездаше да не посустану у нашим правим циљевима - навијању, дружењу, борби за титулу!

Појединци који имају друге циљеве и планове нису добродошли међу нас!

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2010, 14:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

pet utakmica bez publike....komsije cestitamo na tituli.....zasluzili ste..:)

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2010, 14:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
skeva je napisao:
pet utakmica bez publike....operacija partizan zavrsena....komsije cestitamo na tituli.....zasluzili ste..:)

šta hoćeš da kažeš? da zvezda bez publike nema šanse? da je odluka donesena da bi Partizan bio prvak? da igrači ne znaju igrati bez publike?

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2010, 15:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

contador je napisao:
skeva je napisao:
pet utakmica bez publike....operacija partizan zavrsena....komsije cestitamo na tituli.....zasluzili ste..:)

šta hoćeš da kažeš? da zvezda bez publike nema šanse? da je odluka donesena da bi Partizan bio prvak? da igrači ne znaju igrati bez publike?

Salim se samo :lol: ...a covjeka, ma sve je regularno, posebno ako partizan osvoji :D .....
Inace da budemo iskreni, bice znatno teze, jer Zvezda za razliku od ostalih klubova u ligi nije navikla da igra kod kuce pred manje od 10-12.000 navijaca..... Ipak je to bio jedan od velikih prednosti Zvezde, nesto kao Partizanu u kosarci....

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2010, 15:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Iskreno, kazna je i manja od one koju sam ja očekivao, a prve reakcije na nju, odlično demonstriraju zbog čega ni famozni zakon o nasilju na sportskim terenima, koji mnogi prizivaju, ne bi pomogao uvođenju reda...

Naime, zbog nepostojanja istog zakona, mnogi su pronalazili način, da sebe amnestiraju odgovornosti za ovakve događaje, koji par godina unazad, pokazuju tendenciju progresije, od ekscesa, do incidenata sa tragičnim posljedicama. Generalno, tako nešto je bilo realno i za očekivati, jer brojni slični događaji u prošlosti, nisu klubove ništa naučili o bezbjednosti na stadionu.
Elem zbog čega tvrdim da je ovo dobar pokazatelj, da ni zakon o sportu ne bi puno promijenio. Naime u mentalnom sklopu našeg čovjeka ukorijenjen je tvrdo oportunistički stav, prema svemu što nadrasta okvire njegovog poimanja adekvatnog.
Dakle u situaciji u kojoj bi pomenuti zakon bio donesen na nivou države, brzo bi se pronašao veliki broj onih, koji bi takv zakon smatrali neadekvatnim, represivnim, nedemokratskim i prvenstveno uperenim protiv navijača ili voljenog kluba. U takvoj situaciji, svi bi, srazmjerno količini paranoje sa kojom raspolažu u glavi, brzo formirali i teorije zavjere protiv voljengo kluba i naravno, dodatno razvili neprijateljstvo prema protivniku.
Prve reakcije na kaznu Zvezdi, otprilike su proporcionalne onima koje su bile na presudu Urošu Mišiću. "Kazna je prevelika i to je upereno direktno protiv Zvezde i Delija", zaključak je dobrog dijela navijačke populacije. I šta bi se, u slučaju da zakon postoji, i da se odluke donose u skladu sa njim, promijenilo? Ništa... Opet bi većina trubila o previsokim kaznama, o zavjeri protiv kluba, o represiji i nesposobnosti države... Dakle, opet bi krivac bio neko treći, a svaki put kad se desi nešto što može da se svrsta u nekoliko kategorija, odgovornost se prebacuje na treću stranu - zajedničkog neprijatelja - vlast, odnosno državu...

Lično smatram da je kazna adekvatna, s obzirom na težinu propusta. Zvezda striktno zakonski jeste odradila sve što je trebala, u pogledu mjera obezbjeđenja, ali kako je ona angažovala ljude za to obezbjeđenje, u očima FSS, direktno je odgovorna. Pravno gledano, bezbjednost na stadionu, u nadležnosti je kluba, a nadležne organe u FSS, ne interesuje, na koji način će ta bezbjednost biti sprovedena, odnosno, koja će firma da odradi to obezbjeđenje. Zvezda sad može da tuži dotičnu firmu, za propuste u obezbjeđenju, ali to je stvar direktnog ugovora između kluba i te firme.

Šteta jeste, jer je Zvezda imala ubjedljivo najveću posjetu u ligi, ali šta je tu je...

O igri i timu u posjednjih nekoliko kola... Otkako je došao Dostanić, priznajem da sam prijatno iznenađen, pomakom u igri. I dalje Dostanića ne smatram nekim vrhunskim strategom i stručnjakom, ali da je unaprijedio igru, za kratko vrijeme, jeste. Solidno je iskoristio igrački kadar koji ima ispred sebe, sad se treba vidjeti kako će to sve izgledati u duelu sa, po meni, jedinim protivnikom vrijednim pomena u smislu jakih utakmica. Dakle na derbiju... Čak i meč sa Vojvodinom, nije realan pokazatelj, jer su Novosađani ekipa koja jeste napadački opasna, ali sa poroznom odbranom, koja u svakom trenutku, može da primi više golova, nego što napad može da postigne... Dakle, konačan sud, poslije derbija...

I ne bih ja tako lako otpisao titulu. Partizan nije pokazao ništa posebno u ovoj polusezoni, a čak i da je ovaj novi trener, vrstan stručnjak, ne vjerujem da može da unaprijedi igru za tako kratko vrijeme, koliko je ispred njega.

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2010, 15:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
kako nije navikla? koliko se sjećam, prethodnih sezona marakan je bukvalno bila pustara nevidjena osim na derbiju i evro tekmama...i ove sezone bi bio cirkus da ulaz nije besplatan i da ne funkcioniše sistem: kupiš kartu za odbojku ili basket pa sa njom možeš i na fudbal.

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2010, 15:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

contador je napisao:
kako nije navikla? koliko se sjećam, prethodnih sezona marakan je bukvalno bila pustara nevidjena osim na derbiju i evro tekmama...i ove sezone bi bio cirkus da ulaz nije besplatan i da ne funkcioniše sistem: kupiš kartu za odbojku ili basket pa sa njom možeš i na fudbal.

Pa ako uzmes u obzir da je od 22 igraca 16 igraca doslo proslog ljeta i u zimskom prelaznom roku, onda znas o cemu pricam...
Ne bih da budem grub, ali tih desetak hiljada ljudi budu na sjeveru, a ulazak sa takvim popustom je za istok koji je uvijek poluprazan, tako da bih te zamolio da ne izmisljas....
Inace, ostalim klubovima, pa i vojvodini i partizanu ne bi puno igrala ulogu ova kazna, zbog mizernog broja navijaca na trebinama....

Inace, kazna kao kazna je zasluzena i da je bila i rigoroznija ne bih se bunio, zasluzili smo to...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 77  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]