Citiraj:
A jos da dodam da ta tvoja piletina i sir sto ti jedes u veelikim kolicinama, koliko li to hormona i antibiotika ima u sebi?

Jel vredi imati neko vreme misice 'za izlozbe' i nepovratno ugroziti svoje zdravlje?
Onako, zanima me kako ti gledas na to.
A da ne spominjem da se celije tumora hrane proteinima i secerom.
Citiraj:
Ne znam koliko ima antibiotika i hormona, gledam to kao i svu hranu koju unosim u sebe...
Ti zivotinjski proizvodi ni ne bi toliko ugrozavali zdravlje coveka da nisu iz masovnog i forsiranog uzgoja.
Citiraj:
Meni moji misici nisu za izlozbu, tj. niti sam neki takmicar niti imam neke velike misice...radim to prvenstveno iz ljubavi prema tom sportu, sada koliko je to nepovratno i da li se isplati, moj odgovor je da...jer ne znam sta bih drugo radio kada se ne bih bavio sa tim, iako ne znam na koji nacin ugrozavam tako zdravlje?
Zasto onda forsiras ishranu poput BB? Za normalne misice ti ne treba neki poseban rast i pumpanje misicne mase na silu, vec je dovoljno da redovno vezbas.
Citiraj:
To da se celije proteina hrane proteinom i ne znam bas, vjerujem da je istina, ali po toj logici bi vecina sportista (koja mora unositi proteine zbog jelde oporavka misica da bi bili odmorni za iduci trening ili utakmicu) bi dosta oboljevali od raka...
Nisam rekla da nastaju od proteina, vec da se hrane, sto znaci da ako bi neko imao bilo kakav oblik tumora a da za njega ne zna (obicno bude tako), nesvesno bi doprinosio ubrzanom razvoju.
Ako nadjem za kupiti jednu malu knjizicu, na koju sam jednom naisla, dacu ti je da procitas. U njoj je sve sazeto, prostim recnikom i logicki objasnjeno sve ono sto sam procitala u svim knjigama vezanim za coveka i ishranu.