banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 19:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 74 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Mar 2010, 13:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Обрисао сам велики број постова који су се бавили полицијама у БиХ и економском анализом буџета ентитета.

Ово је пдф Медији, тема je ФТВ (а видим и РТРС и Бука). Желим угодну полемику о томе.

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2010, 15:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Pa nije baš tako da mi u Srpskoj nismo imali medij koji je pravio "izlete". ПРСТ je znao mnogo da pljuje po Bošnjacima i Hrvatima, a mogao je da se skupi širom Srpske.

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2010, 15:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
vb87 je napisao:
Najjaca mi je prva recenica! :lol:
Cuj Buka dosla do dokumenta, k'o da je to neka tajna! :lol: :lol: :lol:

Ćut, mogli su napisati da imaju eksluzivu... ono "eksluzivno: tajni dokument", bla, bla :lol:
A taj "naputak" već biJo na TV-u :wink: I to nepar dana prije objavljivanja u BuKi :D
Hebi ga, možda se moraju opravdati finansijerima, pa na takav način pokušavaju :P

BL Boy je napisao:
I jeste tajna kao sto je tajna bila i prethodna instrukacija za bojkot FTV.

Hebi ga, nije tajna, već interni dokument Vlade RS. Internih dokumenata i "naputaka" ima mnogo i u drugim državama, al' i firmama.
Da je tajna ili strogo povjerljiva sigurno ne bi tako lako dospjela u javnost i neko bi odgovarao zbog "curenja". Ili bi mogli tajni dokument "pustiti" da vide reakcije, ali to je druga priča...

A u tom drugom dokumentu se traže pravovremene reakcije na dezinformacije.
Zapravo, to bi i neke službe trebale da rade i bez te instrukcije :wink:
Uostalom, zašto će im službe za informisanje i onol'ki portparoli :roll: , kada nekad ne reaguju na širenje dezinformacija?
Možda su se sad' sjetili nekih od funkcija tih službi :lol: :lol: :lol:
Još samo da se sjete da bi neki ljudi možda mogli i bolje obavljat' takve poslove :D

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2010, 16:47 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
Lemilica je meni od samog pocetka ove 2 avanture ( da je bogdo ostao na onoj prvoj i soc.dem furci) djelovao kao klasicni lola iz mrcevaca koji je zakupio kafanu u troseljima i uletio sa trojicom brace i dva kuma i macolama polupao interijer i krenuo mermerisati tako se on ponasa od prvog dana prema drzavi kao bivsi predsjednik opstine on je taj mentalitet prenio i na visu instancu.
Na zalost ne postoji politicar u RS koji razumije osnovne postulate ekonomije, prava, diplomatije, i demokratije (je.em ti grke kud je izmislise). Samo osnove, za sve ostalo tu su strucni saradnici i savjetnici i timovi koji to pripreme, ali dzaba ruljku pricati o ljudskim pravima i neminovnom povecanju kamatnih stopa centralne banke i konsekvencama na dugorocne kredite kad on samo zna za IMT.
Takva nam sudba svaki put kad smo mi (srbi a i jugosloveni) imali pametnog covjeka na celu drzave ili je otjeran ili je sam pobjegao Markovic , Avramovic, Panic. Bilo je pokusaja ali to je samo dokaz da je ubjedljivo najbolji pisac(realista)kojeg smo ikada imali Radoje Domanovic nazalost.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2010, 14:50 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 23 Mar 2010, 14:36
Dajte ljudi, nije tacno da Bakir samo pljuje po Dodiku, pa zar ne gledate.. On ti isto toliko pljuje po ovima iz Federacije.. Pa on je podrzao Golubovica, Elez mu je dao intervju.Dodik je obicni kriminalac, a takvih ima i u federaciji, a o njima on isto otvoreno govori..

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2010, 14:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2009, 13:59
chils je napisao:
Lemilica je meni od samog pocetka ove 2 avanture ( da je bogdo ostao na onoj prvoj i soc.dem furci) djelovao kao klasicni lola iz mrcevaca koji je zakupio kafanu u troseljima i uletio sa trojicom brace i dva kuma i macolama polupao interijer i krenuo mermerisati tako se on ponasa od prvog dana prema drzavi kao bivsi predsjednik opstine on je taj mentalitet prenio i na visu instancu.
Na zalost ne postoji politicar u RS koji razumije osnovne postulate ekonomije, prava, diplomatije, i demokratije (je.em ti grke kud je izmislise). Samo osnove, za sve ostalo tu su strucni saradnici i savjetnici i timovi koji to pripreme, ali dzaba ruljku pricati o ljudskim pravima i neminovnom povecanju kamatnih stopa centralne banke i konsekvencama na dugorocne kredite kad on samo zna za IMT.
Takva nam sudba svaki put kad smo mi (srbi a i jugosloveni) imali pametnog covjeka na celu drzave ili je otjeran ili je sam pobjegao Markovic , Avramovic, Panic. Bilo je pokusaja ali to je samo dokaz da je ubjedljivo najbolji pisac(realista)kojeg smo ikada imali Radoje Domanovic nazalost.

Chils....sta reci....svaka cast.....bravo brate.....

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2010, 15:00 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
L€mon je napisao:
Dajte ljudi, nije tacno da Bakir samo pljuje po Dodiku, pa zar ne gledate.. On ti isto toliko pljuje po ovima iz Federacije.. Pa on je podrzao Golubovica, Elez mu je dao intervju.Dodik je obicni kriminalac, a takvih ima i u federaciji, a o njima on isto otvoreno govori..

Nisam video da spominje krimnal u redovima SDPa :wink: niti da ih kritikuje.

A ta emisija siri govor mrznje.Poslusaj kakvim recima zna da okvalifikuje ljude koje pominje u emisiji.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2010, 16:09 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
ovih dana otvaram temu o sarajevo-x u i FTV u i Gebelsu kao uzoru mladih kadrova u glavnom gradu

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2010, 19:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Ja sam za to da svak kaže šta misli i u medijima i na forumu.
Ako se ljudi mrze neka govore jezikom mržnje, bar je sve čisto, a ne ko u jebenom komunizmu, bratstvo i jedinstvo pa jedva žive glave izvukli od braće.
Istorija je učiteljica života rekao je neko, ako je tako onda znamo ko nas Srbe bezgranično mrzi, i šta nam onda znači ako to javno ne govore, zato svaka čast sa-x tamo javno pljuju po srbima, kao što to radi i ftv i većina njihovih političara, jedino mi Srbi glumimo neku kulturu i ostale gluposti.
Moji preci stotinama godina u nazad su muslimane zvali turcima, čak se oni (lokalni muslimani) nisu ni vrijeđali na to već su i oni kad bi se kleli govorili "turske mi vjere" čime su potvrđivali da su turci.
Sad je nekom palo na pamet da ih ne smijem zvat turcima jer ih to kao vrijeđa i ja kao to moram ispoštovati, ma bjanži :roll:

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2010, 21:53 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jan 2010, 03:17
Jamesdin Kurtovic je napisao:
Citiraj:
Zamislite da Banja Luka napravi svoj pandan Bakiru, u kome ce recimo Simic imati emisiju
gdje ce u udarnom terminu komforno Federaciju nazivati "Tamni Vilajet", Silajdzica zvati "Balkanski Hitler", Cerica "Donom islamske mafije" i sl....
Ne ide, jel da?

A ovo?

sve to za silajdžića i cerića govori i bakir u svojoj emisiji, kao i za tihića, mujezinovića, čovića i ostale. nije tačno da pljuje samo po dodiku, već po svima. problem je u tome što dodik stalno radi neke gluposti, pa je logično da njega stalno i spominje.

istina je da najmanje blati, zapravo nikako, SDP što mu stalno spočitavaju (lagumdžijin pionir), ali zar možete u isti koš strpati SDP i HDZ, SDA, SNSD....... ne možete. isto kao što lagumdžiju ne možete strpati u isti koš sa dodikom, tihićem, čovićem, silajdžićem, radmanovićem, bakirom izetbegovićem

mandrak je napisao:
kad je taj bakir tolika postenjacina i borac protiv kriminala zasto nije napravio nekakvu reportazu o kriminalu svoje mame,koja je optuzena za nekavu vrstu kriminala ali sam zaboravio zbog cega.

ovo ti je bezveze konstatacija

pod broj jedan bi li ti, ili iko normalan, pravio emisiju o svojoj majci.
pod broj dva, to što je uradila njegova majka nema veze s njim

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2010, 22:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Citiraj:
isto kao što lagumdžiju ne možete strpati u isti koš sa dodikom, tihićem, čovićem, silajdžićem, radmanovićem, bakirom izetbegovićem

A sto ne Tita ti?

Cime se to On konstruktivnim proslavio, prosvijetli nas please? Mes cini da je i on nesto bio na vlasti, bi li to neko zlatno doba, koje sam prespavao?
U vezi s temom, jel to njegovi kerovi manje laju kad im ga Mile nabaci, pa smiruju?

Sve je to ista bagra koja na finjaka ili seljacki jedni drugima seru po tv-u i stampi, a sve s ciljem izludjivanja naroda ,a da mogu hapati.

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2010, 22:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
ERROR je napisao:
Citiraj:
isto kao što lagumdžiju ne možete strpati u isti koš sa dodikom, tihićem, čovićem, silajdžićem, radmanovićem, bakirom izetbegovićem

A sto ne Tita ti?

Cime se to On konstruktivnim proslavio, prosvijetli nas please? Mes cini da je i on nesto bio na vlasti, bi li to neko zlatno doba, koje sam prespavao?

Potpis ovog dijela kojeg citiram.
Po čemu je to Lagumdžija iznad ostalih? Po čemu je to SDP drugačiji?
Šta je on to uradio konkretno?
Eto, SDP ima člana predsjedništva BiH, pa nešto ne vidim da taj član zastupa i brani interese naroda kojeg treba predstavljati. Čak se nekoliko puta dobro izblamirao izjavama.

Primjetio sam čak i kada u toj emisiji o kojoj govorimo rade priloge iz Federacije, termini koje koriste su blaži nego kod nekih drugih priloga i opet ima neprikladnih riječi. Ali, ne pratim svaku emisiju, pa ne mogu da komentarišem, ali definitivno, po onome što sam vidio, ta emisija obiluje jezikom mržnje.
Jezik mržnje na FTV-u RAK ne sankcioniše, a morao bi to da učini!

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2010, 13:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Izgleda da ne razmišlja samo Dodik o tim mjerama. :lol: :lol: :lol:

Citiraj:
ФТВ поткопава углед Суда и подрива независност
Datum: 13.04.2010 22:00
Autor: Горан Маунага
БAЊA ЛУКA - Грубим увредама, клеветама, понижавањем судија Суда БиХ и коментарисањем неправоснажних одлука суда с циљем професионалне и моралне дискредитације судија, Федерална телевизија (ФТВ) поткопава углед Суда БиХ и подрива судијску независност.

http://www.glassrpske.com/vijest/2/novosti/38102/cir/FTV-potkopava-ugled-Suda-i-podriva-nezavisnost.html

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2010, 18:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2010, 10:39
Pametno od Dodika, ftv je istureni servis sarajevskih begova

Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 74 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4

Sva vremena su u UTC [ DST ]