Ti sirekao da si nabacio misice pomocu te ishrane a ja kazem da nisi, u tome je poenta!!!
I ti si krenuo pljuvati proteine zivotinjskog proijeka, a ja i dalje tvrdimd a su kvalitetniji izvor i to ce ti svaki nutricionista reci.
Citiraj:
Bilderu, ne vrti se sve oko PROTEINA!!!
Nisam bilder, ali vjezbam za svoju dusu...
I ja NISAM rekao da ne treba jesti mahunarke niti ista tako, u tome je problem, ja sam mislio da mi pricamo o izvorima bjelancevina, a ne o izvorima minerala i vitamina..shvatas...jesam ja rekao da nema minelara i vitamina u vocu i povrcu??
Jesam li??
To si ti prdeknuo odjesnom kako ima minerala i to se slazem, ali nisi mi odgovorio na gorepomenuto pitanje????
Necu da mi neko prica da jede makrobioticku hranu i da pravi sa tim misice, a to si ti rekao u tu je sve krenulo...ja kazem da je to sra**e, bavio se rekreativno ili bilo kako sportom i uz to hraniti se makrobioticki je glupost!!!
Citiraj:
vec zdrava i kompletna ishrana.
To nije kompletna ishrana, makrobioticka odmah da ti kazem...nije bato...nemate vi pojma o pravoj ishrani...
Citiraj:
Pojacan unos proteina zivotinjskog porijekla tempira metabolizam u samo jednom smjeru, u kreaciji misicne mase. Dragi moj, ta pracka ce kad tada puknuti, a onda ce biti... mama, gdje mi je oko???
Jesi li ti svjestan sta pricas covjece????
De mi naucno objasni kako e doci do ovoga???
Znas li ti sta je metabolizam (nemoj mi samo copy/paste sa nekog sajta)???
Kakvo tempiranje metabolizma u kreaciji misicne mase....covjece ti nemas veze sa vezom, to ne postoji uopste....
Ti pojma nemas o ishrani....
I da, nisi mi odgovorio na gore postavljena pitnja...