banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 19:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 416 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 21  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Mar 2010, 13:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Ma malo malo pa neka prozivka, kontam svi znaju foru, samo ja blecak. Ne vidim drugo objasnjenje:)

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2010, 13:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
e ebiga sad i ti Musko...jesi objavio da nemas zenu/djevojku/ljubavnicu,da si dobro situiran,da zivis vani,da si ljep iiiiiiiiiiiiiiiiii u cemu je sad fora?!
Mozda te Nikol bari al na jedan drugi nacin :wink:

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2010, 13:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

A sunce ti zareno, sta je ovo danas, twilight zone?:)

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2010, 13:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
MuskoBre je napisao:
Aj valjda postoji neki razlog sto si se natakarla na mene u zadnje vrijeme.

Pa sviđaš mi se, mnooogoooo :wink: Zar ne vidiš da te muvam :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2010, 13:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

eto sta sam ti rekao Musko.....pitaj covjece ako ne vidis/razumijes tu sam :wink: :cat:

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2010, 13:48 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
slijep kod ociju moj ti pravo musko BRE hehehheheh

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2010, 13:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
:love5:

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2010, 13:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2010, 13:21
Mogu li se voljeti dvije?? :confused1:

Misli se na homo dvije ili....?
Valjda mogu mada im u glavi nešto nedostaje.

A ako se misli dali muškarac može voljeti dvije odgovor je sličan:

Valjda može ako mu u GORNJOJ glavi nešto nedostaje a u DONJOJ ima viška!

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2010, 14:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2006, 23:59
keba je napisao:
dvije se mogu voljeti.jedna sa srcem a druga iz zabave,onako ko ima viska vremena,para,snage,volje i htijenja.apsolutno romanticno

Tako nesto. :D

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2010, 14:26 
Stara kuka
Stara kuka

Moj pokojni komsija Kasim je volio 2 stvari u zivotu dobru klopu i rakiju, a njega su voljele sve.
Kao danas pamtim kad bi kasim svojoj Nafi rekao spremaj se idemo u goste, ostavila bi Nafa i paprike na sporetu i mlijeko na plati i trkom u kupatilo na spremanje i cesljanje, dok je Kasim sjedio u dvoristu pod jabukom za tili cas bi rucak bio zavrsen, a Nafa u fici sa torbicom u krilu bi cekala dok Simka ne zavrsi rakiju. Jedne prilike vracao se ja sa Incelovog bazena i vidim Kasimovog ficu parkiranog, Iz dosade i radoznalosti pridjem kad Simka izlazi iz neke omanje kuce u Boriku ugleda me i veli od vamo. Dodjem ja a on pijan ko zemlja, kaze gdje s bio, reko evo s kupanja krenuo kuci gladan ko pas. Pita on znas ti voziti auto reko znam upaliti i metar gore metar dole. Dovoljno veli on. Utom izlazi gospodja (starija zena za mene tada) u slafroku na vrata i kaze aj Kasime malo odspavaj on je ladno iskulira i okrenu se prema meni i kaze jes ikad vidio sise uzivo. Reko jesam ( a jesam uletio u sobu kad se rodjaka iz Italije presvlacila ona tad imala 19 mene kad mozdani nije pukao kad sam vidio meme a i vristanje me sablaznilo ako cemo posteno) gleda on mene kaze jesi k..c okrenu se gospodji i kaze aj pokazi mom soferu sise, kaze zena ocigledno udata (viri joj burma ;) ) nemoj Kasime molim te, on samo jos jednom ponovi pokazi sise cujes sta ti kazem, Otvori ona slafrok a meni nako usukanom gladnom jezik izleti ko policajcu STOP palica u mraku. Veli Kasim jes vidio reko jesam, jesu dobre cuj dobre najbolje aj sad evo ti kljucevi ti vozis mene kuci. Rekon nemoj uhvatit ce nas murija odrat ce me mater, nist se ti ne sikiraj i ja u ficu i polako drugom cijelim putem oznojio sam jedno 5 kila od svojih 50 do kuce al stigoh pred kapiju parkiao i reko fala kasime kaze evo cener za kino veceras.
I kaze voli sto bi rekao moj tetak Vole voli

Poslednji put menjao chils dana 24 Mar 2010, 14:36, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2010, 14:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

chils je napisao:
Moj pokojni komsija Kasim je volio 2 stvari u zivotu dobru klopu i rakiju, a njega su voljele sve. Kao danas pamtim kad bi kasim svojoj Nafi rekao spremaj se idemo u goste ostavila bi Nafa i paprike na sporetu i mlijeko na plati i trkom u kupatilo na spremanje i cesljanje dok je Kasim sjedio u dvoristu pod jabukom za tili cas bi rucak bio zavrsen i Nafa u fici sa torbisom u krilu bi cekala dok Simka ne zavrsi rakiju. Jedne prilike vracao se ja sa Incelovog bazena i vidim Kasimovog ficu parkiranog i iz dosade pridjem kad Simka izlazi iz neke omanje kuce u Boriku i ugleda me i veli od vamo. Dodjem ja on pijan ko zemlja kaze gdje s bio reko evo s kupanja krenuo kuci gladan ko pas. Pita on znas ti voziti auto reko znam upaliti i metar gore metar dole dovoljno veli on, utom izlazi gospodja (starija zena za mene tada) u slafroku na vrata i kaze aj Kasime malo odspavaj on ladno iskulira i okrenu se prema meni kaze jes ikad vidio sise uzivo ja reko jesam ( a jesam uletio u sobu kad se rodjaka iz Italije presvlacila ona tad imala 19 mene kad mozdani nije pukao kad sam vidio meme a i vristanje me sablaznilo ako cemo posteno) gleda on mene kaze jesi k..c okrenu se gospodji i kaze aj pokazi mom soferu sise kaze zena ocigledno udata (viri joj burma ;) ) nemoj Kasime molim te on samo jos jednom ponovi pokazi sise cujes sta ti kazem, Otvori ona slafrok a meni nako uskukanom gladnom jezik izleti ko policajcu STOP palica u mraku. Veli kasim jes vidio reko jesam jesu dobre cuj dobre najbolje aj sad evo ti kljucevi ti vozis mene kuci. Rekon nemoj uhvatit ce nas murija odrat ce me mater, nist se ti ne sikiraj i ja u ficu i polako 2 oznojio sam jedno 5 kila od svojih 50 do kuce al stigoh pred kapiju parkiao i reko fala kasime kaze evo cener za kino veceras.

legendo,kralju,sahu,Boze :cat:

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2010, 14:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2009, 13:59
cvox je napisao:
chils je napisao:
Moj pokojni komsija Kasim je volio 2 stvari u zivotu dobru klopu i rakiju, a njega su voljele sve. Kao danas pamtim kad bi kasim svojoj Nafi rekao spremaj se idemo u goste ostavila bi Nafa i paprike na sporetu i mlijeko na plati i trkom u kupatilo na spremanje i cesljanje dok je Kasim sjedio u dvoristu pod jabukom za tili cas bi rucak bio zavrsen i Nafa u fici sa torbisom u krilu bi cekala dok Simka ne zavrsi rakiju. Jedne prilike vracao se ja sa Incelovog bazena i vidim Kasimovog ficu parkiranog i iz dosade pridjem kad Simka izlazi iz neke omanje kuce u Boriku i ugleda me i veli od vamo. Dodjem ja on pijan ko zemlja kaze gdje s bio reko evo s kupanja krenuo kuci gladan ko pas. Pita on znas ti voziti auto reko znam upaliti i metar gore metar dole dovoljno veli on, utom izlazi gospodja (starija zena za mene tada) u slafroku na vrata i kaze aj Kasime malo odspavaj on ladno iskulira i okrenu se prema meni kaze jes ikad vidio sise uzivo ja reko jesam ( a jesam uletio u sobu kad se rodjaka iz Italije presvlacila ona tad imala 19 mene kad mozdani nije pukao kad sam vidio meme a i vristanje me sablaznilo ako cemo posteno) gleda on mene kaze jesi k..c okrenu se gospodji i kaze aj pokazi mom soferu sise kaze zena ocigledno udata (viri joj burma ;) ) nemoj Kasime molim te on samo jos jednom ponovi pokazi sise cujes sta ti kazem, Otvori ona slafrok a meni nako uskukanom gladnom jezik izleti ko policajcu STOP palica u mraku. Veli kasim jes vidio reko jesam jesu dobre cuj dobre najbolje aj sad evo ti kljucevi ti vozis mene kuci. Rekon nemoj uhvatit ce nas murija odrat ce me mater, nist se ti ne sikiraj i ja u ficu i polako 2 oznojio sam jedno 5 kila od svojih 50 do kuce al stigoh pred kapiju parkiao i reko fala kasime kaze evo cener za kino veceras.

legendo,kralju,sahu,Boze :cat:

8) 8) ....Potpisujem cvoxa......kralj...... :D :D :D :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2010, 14:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2006, 23:59
Sto je taj pokojni Kasim imao srece sto nije nabasao na Moju Babu, pa sad sluzi za primer patnicima i nesrecnicima raznim!
:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2010, 16:54 
Stara kuka
Stara kuka

a baba ti bila rauber volila dvojicu jel to

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2010, 17:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Mar 2010, 22:49
Nije problem u babi,problem je u unuci.Mala unuka razbija atome nasitno.

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2010, 17:56 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jan 2010, 16:14
Muskarci su cudo ili na sisi ili na flasici.

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2010, 18:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

pametnica je napisao:
Muskarci su cudo ili na sisi ili na flasici.

Ja sam se od mlijeka uspio odvici. Od sise, nikako. Ne ide, pa ne ide.

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2010, 18:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Mar 2010, 22:49
Droga je to ..hahahahaaaaa

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2010, 18:04 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jan 2010, 16:14
Nemoj se ni odvikavati , sisa je "zdravija"

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2010, 18:09 
Stara kuka
Stara kuka

makrobiotika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 416 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 21  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]