banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 12:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 821 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 42  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Partizani
PostPoslato: 15 Feb 2010, 13:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2009, 23:57
Jednom mi jedan visoko odlikovan borac Vojske Republike Srpske( to je ona vojska koja izgleda nije zaslužila da ima svoju temu na ovom forumu) reče:

za vrijeme Tita nisi smio da govoriš šta hoćeš ali si imao sve, danas možeš da govoriš šta hoćeš ali zato nemaš ništa.

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2010, 13:22 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Hertzog je napisao:
A da ne pricamo o gradjanskim slobodama koje nam je done partizanski komunizam, pa nisi smeo ni da pomislis da slavis Slavu... Vracam se sa sela i krijem pecenje i kolace da ne bi provalili da sam bio na Slavi... Prelep period

Ne seri....kad se moram tako izraziti.Ko je htio da slavi,slavio je....

Pogledaj malo o ovim građanskim slobodama.....
http://en.wikipedia.org/wiki/McCarthyism
Jeste da je vikipedija ali opšte poznata stvar....

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2010, 13:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Iz iskustva ti govorim kako je bilo, stari mi je bio oficir u JNA i nije mogao da pomisli na slavu, uz to morao je da bude clan partije, iako on to nikada nije hteo... Oni koji su radili za policiju i vojsku su bili poprilicno po PS-u. Sta si to imao u komunizmu... Imao si sve a nisi imao nista... Imao si pasos kojim si mogao gde hoces, ali nisi smeo ni mogao nigde, letovao si po HR sto i danas radis... Danas putujes po svetu i niko te ne pita za to, imas potpunu slobodu... Rat je taj koji nas je ogranicio da putujemo jer su sankcije vize i siromastvo nametnule te probleme, ali sada i to dolazi na svoje... Ja se u komunizam nikada ne bih vratio i da je nesto valjao on bi se odrzao, a i godine koje je trajao su vise posledica sile nego htenja gradjana

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2010, 14:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 08 Feb 2010, 13:02
Kim Deal prestani me molim te izvoditi iz mraka, ako hoces da demantujes nesto napisi, ali prestane me izvoditi iz mraka, tame, komunizma i kako sve vec zoves...
njemci pobjegli, niko nije ostao, a sa politickim protivnicima ratujes jos dvije godine :roll:
sa protivnicima politickim se ratovalo dok je postojala SFRJ

Hertzog je napisao:
Iz iskustva ti govorim kako je bilo, stari mi je bio oficir u JNA i nije mogao da pomisli na slavu, uz to morao je da bude clan partije, iako on to nikada nije hteo... Oni koji su radili za policiju i vojsku su bili poprilicno po PS-u. Sta si to imao u komunizmu... Imao si sve a nisi imao nista... Imao si pasos kojim si mogao gde hoces, ali nisi smeo ni mogao nigde, letovao si po HR sto i danas radis... Danas putujes po svetu i niko te ne pita za to, imas potpunu slobodu... Rat je taj koji nas je ogranicio da putujemo jer su sankcije vize i siromastvo nametnule te probleme, ali sada i to dolazi na svoje... Ja se u komunizam nikada ne bih vratio i da je nesto valjao on bi se odrzao, a i godine koje je trajao su vise posledica sile nego htenja gradjana

kada moram reci da u najmanju ruku pretjerujes, da ne kazem da lazes..
Slavu se moglo slaviti, licno isao i idem po slavama. Kadrovi oficiri, policija itd. si u pravu, ali nije niko njima branio da slave, vec su bile predrasude...
Da bi to svhatio, moras shvatiti to vrijeme...
U partiji si morao biti, ali svi su bili u partiji...je li u demokratiji, kraljevini puno drugacije...koja stranka pobjedi, moras biti njen clan da bi dobio funkcije...protiv kralja su se dizali ljudi, a zavrsavali ruzno...

Danas imas slobodu, a prije je nisi imao :roll: ...i ti si veoma mlad, ja znam da sam putovao posvijetu bez problema, a danas samo u komsiluk mogu bez vize...
Ovo tek sto si napisao je neprevazidjena glupost, da se komunizam na silu odrzao...po toj logici sve jedan sistem se odrzava na silu, jer sve jedan sistem ima svoje protivnike...
Raspolozenje vecine naroda poslije rata je bilo bratstvo jedinstvo..komunizam...

odrzao se nije, jer nije bilo ui interesu, a Jugoslavija je bila u ogromnim dugovima, tako da bi se dugovili smanjili morala se desiti ekonomoska kriza...zasto se komunizam odrzava i Koreji, evo Ameri ga slamaju i slamaju, ali nista, imaju nuklearno oruzje pa nek udari ako smije...
slazem se da Komunizam se nekada morao prevazici, ali ne na nacin kako to ljudi zele, vec evolucijom i postepeno...a kod nas je upravo obrnuto bilo...

neko je gore napisao odlicno, prije nisi mogao pricati sta ti padne na pamet, ali si imao sve, danas mozes pricati lupetati sta ti padne na pamet ali nemas nista...

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2010, 14:02 
Administrator
Korisnikov avatar

@Hertzog

Ovako......prvo ovo kod nas nije bio komunizam nego socijalizam,prilično liberalan,naročito od sedamdesetih naovamo.Drugo,kako nisi imao ništa....imao si perspektivu,odškoluješ se,očekuješ normalan posao,u dogledno vrijeme i stan,ako malo uštediš napravićeš si i vikendicu....Koje su sada šanse da ti kao zubar dobiješ posao negdje,a da to nije ordinacija koju ti tata otvori....Kupiti stan možeš samo uz nekakv robovlasnički kredit koji ćeš otplatiti tek pred penziju.Putovalo se i onda,nemoj da pričaš da nije.Putovalo se više nego sada,barem je više naroda putovalo.
Btw,i moj deda je bio vojno lice,malo ranije od tvoga oca i njegovi su slavili slavu...Kada je došao red na njega da preuzme,tada se slava prestala slaviti ali iz drugih razloga,ne zato što je nije smio slaviti.
Ja bih se sada vratio u taj sistem ako bi to značilo da će ljudi prestati kopati po kontejnerima,ako ćeš moći otići doktoru bez straha kako ćeš to platiti,ako ćeš moći odškolovati djecu bez da moraš misliti kako ćeš obezbjediti knjige,torbe,sveske,nove patike....bez da moraš plaćati svako malo nekakve upisnine za upis u srednju školu...Bez straha da će ti se dijete razboliti u hladnoj učionici ako se nastavnici odluče da počnu školsku godinu na vrijeme i ne štrajkaju...Jebe mi se što mogu sada putovati bez da me iko išta pita(a pita me svaka šuša i provjerava mi porodičnu lozu to čukundede zbog vize) kada si to ne mogu priuštiti bez da stežem kaiš pola godine.Koliko ja mogu sada putovati dovolja je lična karta,a kako je krenulo biće dovoljan samo bicikl.

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2010, 14:07 
Administrator
Korisnikov avatar

Evo da dodam još nešto....pošto se na forumu piskara o kojekakvim svadbama....U "mraku komunizma" si svadbu pravio da proslaviš to što si se vjenčao,da počastiš ljude....Danas svadbu praviš da zaradiš nešto para da koliko toliko počneš normalno bračni život.Da nije tako ne bi nam svadbe brojale po 500-600 ljudi i na njih se zvala i teta što radi u kiosku i ko zna ko još.

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2010, 14:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2009, 13:59
_zoka je napisao:
@Hertzog

Ovako......prvo ovo kod nas nije bio komunizam nego socijalizam,prilično liberalan,naročito od sedamdesetih naovamo.Drugo,kako nisi imao ništa....imao si perspektivu,odškoluješ se,očekuješ normalan posao,u dogledno vrijeme i stan,ako malo uštediš napravićeš si i vikendicu....Koje su sada šanse da ti kao zubar dobiješ posao negdje,a da to nije ordinacija koju ti tata otvori....Kupiti stan možeš samo uz nekakv robovlasnički kredit koji ćeš otplatiti tek pred penziju.Putovalo se i onda,nemoj da pričaš da nije.Putovalo se više nego sada,barem je više naroda putovalo.
Btw,i moj deda je bio vojno lice,malo ranije od tvoga oca i njegovi su slavili slavu...Kada je došao red na njega da preuzme,tada se slava prestala slaviti ali iz drugih razloga,ne zato što je nije smio slaviti.
Ja bih se sada vratio u taj sistem ako bi to značilo da će ljudi prestati kopati po kontejnerima,ako ćeš moći otići doktoru bez straha kako ćeš to platiti,ako ćeš moći odškolovati djecu bez da moraš misliti kako ćeš obezbjediti knjige,torbe,sveske,nove patike....bez da moraš plaćati svako malo nekakve upisnine za upis u srednju školu...Bez straha da će ti se dijete razboliti u hladnoj učionici ako se nastavnici odluče da počnu školsku godinu na vrijeme i ne štrajkaju...Jebe mi se što mogu sada putovati bez da me iko išta pita(a pita me svaka šuša i provjerava mi porodičnu lozu to čukundede zbog vize) kada si to ne mogu priuštiti bez da stežem kaiš pola godine.Koliko ja mogu sada putovati dovolja je lična karta,a kako je krenulo biće dovoljan samo bicikl.

Potpisujem!!!!! :thumbright:
Samo jos nesto da dodam po pitanju tog putovanja...prije si mogao puno vise putovati!! A sada?? Ajd do ZG i nazad! Znam licno ljude koji su preskakali kolone i kolone na granici sa ITA samo zato sto su imali te pasose...samo su mahali rukom i granicna policija im da da "preskoce" sve i ovi dolazili do granicne...policija pregleda pasos i cao djaci.....sa respectom!!!!!

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2010, 14:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Onda se borite da vam se vrati taj socijalizam i uzivajte u njemu

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2010, 15:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Zoka stvarno ne znam sa kog djela Manjace je bila tvoja familija ali moji su isto rodom odozgo i svi su bili cetnici od starijih striceva do djeda otac mi je bio 41' godiste ali i on bi bio da je stariji.

Slava se u mom selu slavila svake godine ja i svi iz moje familije su krsteni po rodenju ili najkasnije u godinu dana. To za slave je morao da krije neko ko je bio drug clan ko je bio funkcija a nije mogao jednom guzicom na dvije stolice.

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2010, 15:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Нису сви били чланови партије како неко написа, био је ко је хтео (а то су били они који су углавном гањали неке функције и себи добро).

Славе... Било је подручја где је то било нормално али било је и оних где се то радило кришом.

Црква... Тукла су се деца кад иду у цркву, код мене у крају бар. Директор дотичне основне школе (својевремено и као професор) млатио је децу, за које је имао информације да су ишли или били у цркви, као волове. Кад је почео рат постао је проверено кадар СДС-а и редовно слао децу у цркву...

Ако се упореди ситуација сада и онда, вероватно је онда на том неком персоналном нивоу било боље али зато смо на глобалном изгубили све.
Српски народ је духовно уништен и национално осакаћен.
То је превисока цена за било каква лична задовољства.
Било је и пара (не више него данас, али су цене биле доста ниже а и луксуз је био мањи) али није било привреде. Цела привреда и економија СФРЈ се заснивала на кредитима и донацијама Светске банке и ММФ-а.
Цена тога је било нагло сиромашење, па социјално незадовољство из кога се изродио рат.

Због тога што је појединима тада било боље (неких 3 генерације можда) сада ће најмање следећих 10 генерација да испашта.
Зар то није превелика цена "комунистичког боље"?

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2010, 16:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 08 Feb 2010, 13:02
ja sam napisao da su svi bili clanovi partije, ali tu se prevashodno mislio na funkcije, vlast...kao i dan danas sto su svi clanovi vladajuce partije...

Silvio Dante je napisao:
...

Ако се упореди ситуација сада и онда, вероватно је онда на том неком персоналном нивоу било боље али зато смо на глобалном изгубили све.
Српски народ је духовно уништен и национално осакаћен.
То је превисока цена за било каква лична задовољства.
Било је и пара (не више него данас, али су цене биле доста ниже а и луксуз је био мањи) али није било привреде. Цела привреда и економија СФРЈ се заснивала на кредитима и донацијама Светске банке и ММФ-а.
Цена тога је било нагло сиромашење, па социјално незадовољство из кога се изродио рат.

Због тога што је појединима тада било боље (неких 3 генерације можда) сада ће најмање следећих 10 генерација да испашта.
Зар то није превелика цена "комунистичког боље"?

"pojedincima", mislim da je obrnuto, sto je sada pojedincima bolje ispastaju i ispastace slijedece generacije.
Ekonomske krize u svijetu su svugdje, a koliko su najjace ekonomske zemlje zaduzene znas i sam (pretpostavljam), ako ne znas lako se da navesti par primjera.

Podebljana recenica je sustina svega, naglo siromasenje i socijalno nezadovoljstvo, i drago mi je da se u tome slazemo.
Ali upravo to uzimanje svjetskih kredita i dizanje ekonomije itd. govori puno o "nasem" komunizmu. Ako je taj komunizam bio kao sto ga dosta ljudi ovde predstavlja, kako to da su se uzimali strani krediti. Imate dan danas jednu Kubu, Koreju...

u sustini osnovnu razliku u razmislajnju smatram ovo sto si napisao DUHOVNO UNISTENJE I NACIONALNO SAKACENJE. je li to znaci da smo danas duhovno obnovljen i nacionalno osvescen narod? je li to da se danas misli da su partizani najveci neprijatelji? da su Cetnici jaci faktor bili od partizana, a pri tome da su bili antifasisti citav rat i sve njihove frakcije? Vjera je postala pomodarstvo, vjeronauka u skolama, slave...? itd...
Prije u jednu krajnost, danas u drugu?
Ako vec moram birati, onda mi je prije bilo draze...ali vjerujem najvise u covjeka samog kao osobu, bio on zut plav crn bijel musliman pravoslavac kinez balkanac, ako je los onda je los covjeka...
razumijem ja tebe sta ti zelis reci i slazem se, samo danasnja situacija nam govori zasto je to tako i trebalo biti.

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2010, 16:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Задуженост једне САД са СФРЈ је неупоредива.
САД има шта да заложи за те дугове, СФРЈ није имала. Чињеница је да док је ММФ одобравао кредите (као нпр. данас Србији) да се одржавала та социјално-друштвена прича. А онда у 80-тим завртање вентила, недостатак пада, пораст инфлације, откази, пропаст производне, уништен социјални живот, расте незадовољство и нептрепељивост и наравно производ свега рат. Ја мислим да тог рата не би ни било да запад није имао интереса да га буде али било га је и то је чињеница. Тај "југословенски комунизам" је пао на испиту, тотално и то је нешто што неки очигледно не могу да схвате и неће да прихвате.

Citiraj:
u sustini osnovnu razliku u razmislajnju smatram ovo sto si napisao DUHOVNO UNISTENJE I NACIONALNO SAKACENJE. je li to znaci da smo danas duhovno obnovljen i nacionalno osvescen narod? je li to da se danas misli da su partizani najveci neprijatelji? da su Cetnici jaci faktor bili od partizana, a pri tome da su bili antifasisti citav rat i sve njihove frakcije? Vjera je postala pomodarstvo, vjeronauka u skolama, slave...? itd...

Нисам на то мислио.Мислио сам на то да је комунизам уништио дуговно биће сроског народа и национално виће српске нације. Срби су се одродили и одрекли себе због коминизма и наравно да је "национално буђење" које је уследило крајем 80-тих било потпуно порешно јер како да се из лошег изроди добро и како да се и изроди кад су вође тог буђења били они који су српски народ и довели до тог стадијума.
На том сам мислио а не на четнике и партизане.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2010, 16:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2009, 13:59
bila jednom je napisao:
Ako vec moram birati, onda mi je prije bilo draze...ali vjerujem najvise u covjeka samog kao osobu, bio on zut plav crn bijel musliman pravoslavac kinez balkanac, ako je los onda je los covjeka...

Eeeee za ovo druze imas pice kod mene u kafani...samo navrati!!!
Boli njih ona stvar za narod...samo lova i ilegalna djela...samo su jaki na rjecima a o postenju nista...mrsss

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2010, 16:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Била су то нека друга времена са много мање луксуза.
Рјетки су били који су имали телевизор неке друге марке сем Чајевца или ауто сем Заставе..
Углавном су то били гастербајтери из Швабије.

Слободе је било, ако си хтео да останеш сељак негде у пм. Ко год је хтео на неки боље плаћен положај прво црвена чланска картица па онда може све.
Рађено је на томе да се уништи све што подсјећа на српство и српску историју. На сву срећу увјек су постојали људи који су били свјесни ко су и шта су тако да још има наде за нас.

Југославијо, нек ти је лака земља.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2010, 18:46 
Administrator
Korisnikov avatar

Ti ga nalupa al' onako pravo.....Čuj rijetka su bila auta sem Zastavinih...Jbt,pa moji su uvijek imali strano auto,nijedan nije bio Zastava.Bilo je tu i ruskih,njemačkih,francuskih,talijanskih al' nijedan domaći.Na parkingu moje zgrade si zastavina auta mogao prebrojati na prste jedne ruke.
Čajevčev televizor......Ja još uvijek imam jedan,ima mu i 30 godina i vjerovao ti ii ne radi.Imam sad tri druga,ni jedan nije stariji od 5 god i sve i jedan je bio na popravku.Doduše jedan od njih je Elit,od njega sam to i očekivao,ali ne i od ova dva LG-ijeva...Sve to,a nismo bili iznad prosjeka...Osim dede,niko nije bio član partije.Što se tiče ubijanja srpskog duhovnog bića......pa Srbi su ga sami ubili...Kako to da Hrvati nisu prestali da idu u crkvu,slave Božić i Uskrs?Da ih nije možda država ohrabrivala?Vidjećeš,za 5 godina koliko će ljudi ići u crkvu,slaviti slavu i sl.Koliko se taj broj smanjio u odnosu na period od 91-95?
Uostalom,ti tupi svoju priču,ja ću svoju pa ako Bog da za 10-15 godina da ih uporedimo i da vidimo čija drži vodu.

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2010, 18:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
_zoka je napisao:
@Hertzog

Zalosno, ali istinito, od rijeci do rijeci.

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2010, 19:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Ti ga nalupa al' onako pravo.....Čuj rijetka su bila auta sem Zastavinih...Jbt,pa moji su uvijek imali strano auto,nijedan nije bio Zastava.Bilo je tu i ruskih,njemačkih,francuskih,talijanskih al' nijedan domaći.Na parkingu moje zgrade si zastavina auta mogao prebrojati na prste jedne ruke.
Čajevčev televizor......Ja još uvijek imam jedan,ima mu i 30 godina i vjerovao ti ii ne radi.Imam sad tri druga,ni jedan nije stariji od 5 god i sve i jedan je bio na popravku.Doduše jedan od njih je Elit,od njega sam to i očekivao,ali ne i od ova dva LG-ijeva...Sve to,a nismo bili iznad prosjeka...Osim dede,niko nije bio član partije.Što se tiče ubijanja srpskog duhovnog bića......pa Srbi su ga sami ubili...Kako to da Hrvati nisu prestali da idu u crkvu,slave Božić i Uskrs?Da ih nije možda država ohrabrivala?Vidjećeš,za 5 godina koliko će ljudi ići u crkvu,slaviti slavu i sl.Koliko se taj broj smanjio u odnosu na period od 91-95?
Uostalom,ti tupi svoju priču,ja ću svoju pa ako Bog da za 10-15 godina da ih uporedimo i da vidimo čija drži vodu.

Eto vidis dok su tvoji imali strano auto moji su skupljali pola radnog veka da kupe Zastavu, a stari je imao dva zavrsena fakulteta. Nisam bio siromasan niti mi je nesto nedostajalo, ali ovo sto ti pricas je isto kao prica o tome kako su oficiri ziveli ko bubrezi u loju za vreme Tita... To sto kazes nije komunizam nego socijalizam... hah... pa drzavu su gradili komunisti i nakon rata su oni i ostali na vlasti, to sto se drzava zvala SFRJ ne znaci da nije gradjena na temeljima i idejama komunizma... Bio si dosta ograniceniji nego sada...

Odlutasmo mi od partizana na kilometre :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2010, 19:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2007, 12:39
Доста фолиранја официрске деце која су била при врху пирамиде власти у СФРЈ.
Теча ми је био профа на ВА и кад је он донео видео рекордер са путовања по САД ми смо гледали као чудо и обични смртници су чекали пар година, или морали да дају пар хиљада ДМ, а он је ладно обишао царину.
Имали су добре палте, кредите које су враћали деценијама, посебне амбуланте, продавнице, сервисе, станове....
Рођака је ишла преко викенда да купи оригинал старке у Солуну.
Већина људи која није успела да добије посао извезена је да заради девизе и донесе их у земљу , да буду опљачкани. Ако си хтео кредит морао си положити девизу у банку као гаранцију, а кад би вратио кредит, онда би добио динаре по званичном курсу.
Сећамо се ми старији пар-непар, бонова за уље, кафу, детерџент, да је тек у доба Анте Марковића одобрен увоз аутомобила, јужног воћа.
Пре су увозили само државне институције и инвалиди, а банае су биле скупе, да би се после куповале на картоне.

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2010, 20:00 
Administrator
Korisnikov avatar

TBPTKO je napisao:
, да је тек у доба Анте Марковића одобрен увоз аутомобила,
Ovo je čista, ali čista laž i ako ti i dalje tvrdiš ovo onda si lažovčina kakve nema.Čovječe,moj prvi auto je reno iz 82.godine,kada nije bilo Ante Markovića ni na vidiku,a koji je moj deda kupio novoga u Jugosalviji.Je li treba sad da nabrajam autao koja je imao prije toga?.Sreća ima nas starijih još osim tebe.
TBPTKO je napisao:
а банае су биле скупе, да би се после куповале на картоне.

Sva sreća pa se danas mogu kupiti i na komad,jer ih inače dosta ljudi sebi ne bi moglo ni priuštiti.

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2010, 20:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Okt 2009, 12:34
strana auta su bila samo pred zgradama vojnih lica i onih koji su bili uhljebljeni po raznim CK, DB, i ostalim partijskim džabaljebaroškim organizacijama SIZ, SIV i sl. sve je to bila bagra poput ovih danas, ustvari ovi danas nisu nikakvi novi likovi već uglavnom isti oni komunjarski samo su se malo presvukli.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 821 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 42  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]