Front nikada veći, navijanje celu tekmuuu, agenti se nisu ni čuli, a i kada su "pevali" dernjali su se UPRAVA NAPOLJE
Početak tekme front počinje himnu i ceo stadion gleda u nas dok se JNA trese...Posle promašenog penala počeli rumuni nešto da se kurče i tu kreće ozbiljno zaletanje na rumune, odjednom ceo sever se seli ka strani gde je kavez i gde su smešteni rumuni, i tu kreće manja pegla sa žandarima kako li bi ih probili i došli do rumuna (koji su se usrali u gaće od straha kada smo krenuli na njih) tu se malo peglamo sa žandarima i onda se pali baklja i gadjaju se rumuni. Rumuni stali ne znaju šta im se dešava, ceo stadion gleda peglu, rumuni od straha pokušavaju da preskoče na ogradu ne bili ušli na teren i skarili se kod murije, u tom trenutku iz vedrog neba dolazi 100 kornjača i kreće da se lazeću na smrdljive rumune i vrate ih sa ograde sve, mi smo na njih bacali šta smo stigli, upaljače bilo je i nekih cigli, baklje, pa čak su letel i neke patike Sve u svemu rumuni su se žešće uzentovali od nas i odma su se umirli nisu se čuli više, čak su kao dozali ruku u fazonu.. OK GROBARI NEĆE VIŠE NEMOJTE DA PRESKAČETE VAMO....taj fazon ako znate našata msilim! Posle opet solidno navijanje. Pred početak 2 polu. front se ceo vratio na sever na sredinu kao i na početku i tu kreće 10, 9, 8, 7.... i onda se pale svih 150 i kusur baklje.....Ludnica na stadionu rumuni gledaju i cmizdere pate, agenti buljali u nas 15 minuta posle bakljade jer nisi verovali svojim očima šta gledaju, ona bakljada se retko gde vidja u Evropi, bakljada svetski ispala sve baklje su se upalile ali jedina steta sto je bila sto nisu sve baklje mogle da se unesu, ali necemo sada o tome!
jos jednom sacekajte iizvestaje i slike, da vidite kakva je bakljada bila, ono je za pamcenje, ono treba da izadje u novinama koliko je jako dobro ispalo! Posle toga sudija ne daje znak za početak jer je dim prekrio ceo stadion! Na severu ludnica! posle toga se plae za svaki gol po 2-3 baklje ukupno 7-8 i to je to što se tiče tribine! A što se tiče tekme to će sutra neko da vam izdeklamuje jer ja sam crko od tekme nemam snage vise!
Preneseno sa juznifront.net