banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Maj 2025, 05:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Avg 2004, 19:02 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Sreca pa postoji satelitski program i HRT pa covjek ne mora da slusa uzasne komentare sa BHT1.
Koliko ste zadovoljni Olimpijskim programom i nacinom na koji TV i radio stanice prate desavanja na OI?
Koga pohvaliti,a koga 'nagrditi' :lol: ?

P.S. Postavio sam prvo ovu temu na podforum MEDIJI,ali onda sam skontao da ovde boravi vise ljudi koji prate OI (logicno)...

P.S.2 Novakovic pocinje juce prenos utakmice rijecima 'Postovani gledaoci dobar dan iz Argentine...'

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Avg 2004, 21:47 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 13 Avg 2003, 00:06
olimpijadu pratim na hrt-u, ljudi su najprofesionalniji. ipak moram da priznam da na bht-u gledam prenose nasih reprezentacija jer su hrvati malo prenosili tekme SCG, vecinom prate svoje sportiste, pa makar oni nemaju nikakve sanse, ali to je i razumljivo, svako prati svoje.

ipak malo sam iznenadjen propustima na hrt-u. pored toga sto mi smeta njihovo preprepretjerano navijanje za vatrene u prenosima i ta neizljeciva i OBAVEZNA neobjektivnost desavale su im se prave gluposti. nakon jedne od tekme koju su izgubili u vaterpolu (ne znam protiv koga jer toliko su ih izgubili) likovi se ukljucise na bazen gdje je bio mico dusanovic, ali ukljucise se koju sekundu prerano a tamo se mico svadja s nekim novinarima oko njegovih gostiju (roje i jos jedan igrac) i lik psuje u fazonu: "jebem mu boga, u pm, a jebote ne mogu da vjerujem..." i to sve cujes i skontase ovi sta je i vratise se u studio ali kasno. ja sam se ismijao. onda lik u studiju, isto se likovi vratise na njega koju sekundu ranije i on jadan skontao i sakriva vodu koju je pio ispod stola, to je koma, k'o da ce ga ubiti ako raja vii da ion pije vodu...
sve u svemu kad se izuzme nacionalna mrznja prema ostalim republikama ex-yu i te greskice likovi to najprofesionalnije odradjuju.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]