banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Maj 2025, 02:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 32 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: MIRKO FILIPOVIC
PostPoslato: 06 Mar 2004, 19:54 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Mar 2004, 01:54
Da li je Mirko Filipovic najjaci covjek na svjetu poznatiji kao CROCOP[/code][/quote][/u][/b]

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Mar 2004, 20:08 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
Hm na svijetu. Tesko pitanje, ali u Ex drzavi jeste najbolji borac ikada.
Kada bude prvak u UF - u onda ce se moci reci da je najbolji borac na svijetu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Mar 2004, 20:30 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pa ja mislim da je on najbolji borac i vjerovatno najkompletiji a ja vjerujem da ce i tu titulu da uzme za sve koji neznaju ko je on
http://www.mirko-crocop.com 0X

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Mar 2004, 20:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2001, 01:00
pa nije bas najbolji, tj ima i on svojih kikseva... recimo da jako losh nacin izgubio od Minotaura.. znao je da je to njegovo najace oruzje i opet ga nije uspio pobjediti.
Ali da je dobar.. jeste , poprilicno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Mar 2004, 20:54 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pa ako si gledao mec onda ti je jasno da ga je imao na kraju runde i da ga nije bacio na po ne vjerujem da se bi minotaur izvukao.Dobro na podu ima jos malih problema ali sto se tice na nogama tu je aposolutno neprikosnoven i tehnika rada ruku je ludilo.za mene ponavljam je najjaci borac na svjetu sta se tice borilackog sporta.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2004, 22:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Dobar je Mirko nema sta .. zadnji njegov mec koji sam gledao je bio protiv nekog japanca .. ubio ga je ko zeca za manje od 2 minute :)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Mar 2004, 10:04 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 31 Dec 2003, 11:17
Lik je ludilo, dopada mi se. Mislim da nema niko ko mu se moze suprotsaviti. Postoje neki koji mu mogu parirati, ali da bi ga dobili treba im srece, kao sto je bio slucaj sa Minotaurom.
Jedino jos nisam gledao onog Rusa ili Ukrajinca, sta li je vec, koji je navodno broj 1.
Nadam se da nema ustaska uvjerenja, jer bi se racoracao tada :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Mar 2004, 12:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2001, 01:00
To sto je izgubio od Minotaura je zato sto ga je podcjenio kao protivnika. Minotaur popase poprilicnih batina skoro u svakom mechu, ali ima svoju tehniku koja je dozvoljena i na taj nacin pobjedjuje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Mar 2004, 14:30 
Pripravnik
Pripravnik

Mirko je u Saboru a zastupnik je SDP-a..bivsi pripadnik specijalne antiteroristicke postrojbe iz Luckog.
onaj RUS je jeben do zla Boga, ali, ali..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Mar 2004, 14:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Maj 2002, 01:00
Macr0 je napisao:
Lik je ludilo, dopada mi se. Mislim da nema niko ko mu se moze suprotsaviti. Postoje neki koji mu mogu parirati, ali da bi ga dobili treba im srece, kao sto je bio slucaj sa Minotaurom.

Ima jedna osoba koju mu savrseno parira a to je Klaudija ( bivsa Suker) njegova zena :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Mar 2004, 16:03 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

misk0 je napisao:
To sto je izgubio od Minotaura je zato sto ga je podcjenio kao protivnika. Minotaur popase poprilicnih batina skoro u svakom mechu, ali ima svoju tehniku koja je dozvoljena i na taj nacin pobjedjuje.

Nije on nikoga podcjenio neko je napravio gresku da je prihvatio borbu na podu a minotaur slovi za najboljeg borca brazilske diudice ivjerovatno najjaci borac na podu ali dobit ce mirko i drugu sansu
Iza sve covjek nije nacionalista ali je jos uvjek u antiteroristickoj specijalnoj postrojbi Vulture ako nisi znao samo dobija odmore sta ja znam kako je to regulirao ali je jos uvjek tamo

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2004, 08:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2001, 01:00
ma lik razbi, nema price! Svaka mu cast! Noga mu je najveci adut - to gdje opali tu rava ne raste :) mozda jos nije najbolji na svijetu, al bi vrlo lako mogao biti!
Samo ne znam koji ku*ac ode i u politiku! bas mi je to loshe

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2004, 16:36 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

lubax je napisao:
ma lik razbi, nema price! Svaka mu cast! Noga mu je najveci adut - to gdje opali tu rava ne raste :) mozda jos nije najbolji na svijetu, al bi vrlo lako mogao biti!
Samo ne znam koji ku*ac ode i u politiku! bas mi je to loshe

Pa odgovor je sledeci posto nakon dvije godine u Hrvatskom saboru dobija penziju od njih a to je oko 12.000 do17.000kuna a to je mnogo brate a sto se tice noge koliko ja znam mjerenja su pokazala da ima kik lijevom nogom 980kg da dobro ste procitali skoro tona. :angel: pa da covjek posle vidi samo andele

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2004, 17:13 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 31 Maj 2003, 10:33
разбио га Минотаур, а сад ће Рус да га сахрани!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2004, 21:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

da, to za udarac nogom znam...zato sam i reko da mu je to najveci adut! eee ovo za penziju nisam znao :D mislim, shvatam ga...znaci zbog licne koristi se upustio u te vode! Ma gledao sam emisiju na HRT-u u kojoj je gostovao, pa je malo srao kako to radi jer zeli da pomogne narodu itd. itd. hehhee kad ono, penzija u pitanju :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2004, 23:02 
Pripravnik
Pripravnik

Ma covjek se ved obezbijedio za stare dane.
Slavko, probaj ti da mu pariras, mozda ti prodrma glavurdu pa dodjes sebi.. :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2004, 23:08 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Vulture 72 je napisao:
Ma covjek se ved obezbijedio za stare dane.
Slavko, probaj ti da mu pariras, mozda ti prodrma glavurdu pa dodjes sebi.. :lol:

Brate pridruzujem se tvojim zeljama :lol:

Vrh

Tema posta: ...
PostPoslato: 10 Mar 2004, 00:20 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Maj 2002, 01:00
Kao prvo, Mirko vise NIJE pripadnik policije ( od 2002.)
14 th December, 2002 Zagreb

Mirko Filipovic is not member of anti terrorist force any more. He gave his resignation as a police member because he was preoccupied with his preparatios for tournaments. His nickname "CroCop" was questionable because of his resignation, but he will remain fighting under his nickname "CroCop".

A to za udarac od 980kg je cista budalastina, jer su spekulacije pocele od 500kg, 600,650 i sad ti 980kg. Ima jak uadarac, ali NIKADA niko nije mjerio pritisak, odnosnu jacinu udarca. Odgovor na to mozes da dobijes na forumu http://sherdog.net, jer tu ucestvuje osoba (FORTUNA mu je nick) koji je clan CRO COP Team-a. Ti Slavko, NAJVECI Srbine, ti baljezgas kao i obicno, znam da te boli jer je Mirko Hrvat ali sta ti znas ko je koga razbio. Zahvali HRVATSKOJ telviziji sto si vidio isjecke iz borbe sa Minotaurom, jer inace ne bi znao ni da taj sport postoji.

Vrh

Tema posta: Re: ...
PostPoslato: 10 Mar 2004, 01:10 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Dario je napisao:
Kao prvo, Mirko vise NIJE pripadnik policije ( od 2002.)
14 th December, 2002 Zagreb

Mirko Filipovic is not member of anti terrorist force any more. He gave his resignation as a police member because he was preoccupied with his preparatios for tournaments. His nickname "CroCop" was questionable because of his resignation, but he will remain fighting under his nickname "CroCop".

A to za udarac od 980kg je cista budalastina, jer su spekulacije pocele od 500kg, 600,650 i sad ti 980kg. Ima jak uadarac, ali NIKADA niko nije mjerio pritisak, odnosnu jacinu udarca. Odgovor na to mozes da dobijes na forumu http://sherdog.net, jer tu ucestvuje osoba (FORTUNA mu je nick) koji je clan CRO COP Team-a. Ti Slavko, NAJVECI Srbine, ti baljezgas kao i obicno, znam da te boli jer je Mirko Hrvat ali sta ti znas ko je koga razbio. Zahvali HRVATSKOJ telviziji sto si vidio isjecke iz borbe sa Minotaurom, jer inace ne bi znao ni da taj sport postoji.

Moguce Dario ja mu nisam mjerio udarac moguce samo znam posto sam trniram borilacke vjestine da sigurno lijEvi kik sa nogom ima da to nije normalno jer obara ljude koji profesionalno treniraju koji su kao zivotinje imam jedan snimak na kojemu spiker kaze 980 kg to ja nisam rekao jer nisam mjerio,da vise nije pripadnik nisam stoposto znao ali ako ti kazes ja ti vjerujem jer nemas razloga da lazes.
ZAKLJUCAK COVJEK JE ZVJER(Sa ovim zvjer mislim super borac,to sam radi slavka napisao da ne misli nesto drugo :fadein: )

Vrh

Tema posta: Re: ...
PostPoslato: 10 Mar 2004, 09:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Hrvat ili ne, svejedno! Treba biti objektivan! Meni licno najdrazi borac (ne mislim na K1, nego uopste) je Drazenko Ninic, jer je Banjalucanin, a covjek je fantastican! Ali, bez obzira na to moram priznati da je Filipovic dosta jaci borac (iako su potpuno razlicite kategorije)! Dario, to za jacinu udarca nemam pojma, i ja sam cuo bas kao i M.M! Vidim d si ti upuceniji pa ti vjerujem

Dario je napisao:
Zahvali HRVATSKOJ telviziji sto si vidio isjecke iz borbe sa Minotaurom, jer inace ne bi znao ni da taj sport postoji.

to vec nije tacno! gledao sam (ne samo tu borbu) nego i neke druge, na nasim televizijama, a jednu i na beogradskoj BK (cini mi se)...tako da ti je izjava bezveze!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 32 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]