banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Maj 2025, 13:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Fudbaler godine
PostPoslato: 30 Dec 2003, 09:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2002, 07:34
Novosti: Najbolji fudbaleri Žigić i Stanković

U tradicionalnoj anketi beogradskog dnevnika Večernje novosti, za najboljeg fudbalera u domaćoj ligi proglašen je napadač Crvene zvezde Nikola Žigić, dok je vezista italijanskog Lacija Dejan Stanković prva zvezda fudbala Srbije i Crne Gore.

U anketi Novosti glasali su kapiteni 16 prvoligaških klubova SCG, a Žigić je pobedio sa četiri glasa, što je najmanje u 33-godišnjoj istoriji ankete.

Iza Žigića su kapiteni Zvezde i Partizana Nemanja Vidić i Saša Ilić sa po tri glasa, Zvezdin igrač Dragan Mladenović sa dva glasa, dok su Sartidovi Nenad Mirosavljević i Mirko Pantelić i Partizanovi Milivoje Ćirković i Nikola Malbaša imali po jedan glas.

Žigić je posle pauze od 11 godina doneo nagradu "fudbalera godine" "crveno-belima".

Dejan Stanković je sa osam glasova kapitena prvoligaških klubova SCG pobedio u konkurenciji "prva zvezda". Drugo mesto dele Darko Kovačević (Real Sosijedad) i Mateja Kežman (PSV Ajndhoven) sa po tri glasa, a slede Predrag Đorđević (Olimpijakos) i Mladen Krstajić (Verder) sa po jednim glasom.

U tim 2003. godine u 33. anketi "Novosti" izabrani su: Dišljenković (C. Zvezda - 8 glasova), Marković (C. zvezda - 7), Đorđević (Partizan - 6), Vidić (C. zvezda - 14), Malbaša (Partizan - 6), M. Dudić (C.zvezda - 6), Mladenović (C. zvezda – 11), Duljaj (Partizan - 9), Ilić (Partizan - 9), Pantelić (Sartid - 7), Žigić (C. zvezda – 11). Kapiteni domaćih timova u reprezentaciju bi uvrstili: Jevrića (Vitese - 7), Ćirkovića (Partizan - 4), Dragutinovića (Standard - 9), Vidića (C. zvezda - 14), Krstajića (Verder - 14), Duljaja (Partizan - 6), Mladenovića (C. zvezda - 9), Vukića (Šahtjor - 10), Stankovića (Lacio - 15), Kovačevića (Sosijedad - 14), Ljuboju (Strazbur - 8).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Dec 2003, 09:47 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 29 Sep 2003, 10:16
ne mogu da vjerujem :o koje su zasluge pa da on bude najbolji igrac u 2003.godini?Da li je uveo zvezdu u ligu sampiona,sto je najveci uspjeh u SCG fudbala u posljednjih 10 godina,da li je odigrao sa realom,portom i marsejom???

REALNO igrac godine-IGOR DULJAJ

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Dec 2003, 10:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00

Poslednji put menjao r00t dana 19 Feb 2007, 14:21, izmenjena 2 puta

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Dec 2003, 10:31 
Pripravnik
Pripravnik

zasluga 2.kolo kupa uefa i jesenja titula u opasnoj ligi???
i jos trojica medju prvih 4???

nije mi jasno?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Dec 2003, 10:33 
Pripravnik
Pripravnik

a,sad mi je jasno-glasali su svi KAPITENI te opasne lige :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Dec 2003, 12:52 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 25 Avg 2003, 10:10
Igor Duljaj je najbolji igrac Partizana i igra 100 puta bolje od Zigica ..!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Dec 2003, 18:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Poslednji put menjao r00t dana 19 Feb 2007, 14:22, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Dec 2003, 19:57 
Veteran
Veteran

Шта !! Као Жигић нешто урадио голове које је он постигао све и један су били намјештени он само пришао и дао гол...
Јест ми неки играч :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Dec 2003, 21:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Poslednji put menjao r00t dana 19 Feb 2007, 14:23, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Dec 2003, 21:44 
Veteran
Veteran

O jake mi timske igre uff .. :oops:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Dec 2003, 22:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

joj ko je nasao da komentarise, dal je nesto jako ili ne!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Dec 2003, 22:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
izbor nasih igraca je ok. ali nesto sto me je izbilo iz cipela je fifa-in izbor igraca;naime, medju prva 3 je ni manje ni vise no debeli ronaldo :o (henry, zidane, ronaldo). sta on dodjavola trazi tu? gdje je pavel nedved u svemu tome? ubjedljivo najbolji igrac prosle sezone nasao se na prvom mjestu izbora citalaca frens fudbala (stvarno nemam pojma kako se pishe), ali ne i fifa izboru. no dobro, razumijem, mjesta u sobama djevojcica sirom svijeta nema za nedveda, jer ipak imidz seoskog djilkosa koji fura taj igrac za to nije dovoljno. ronaldo je druga prica...debeli levat se vidi u svim svjetskim tabloidima (razvodi, skandali, ovo-ono...), te je on savrsena licnost za popularizaciju tog sporta, bez obzira sto je kretencina kojem je svaka lopta servirana od vanserijskih igraca! :x ne znam, ovo samo covjeka odbija od daljnjeg pracenja fudbala...ma cirkus nevidjeni u picku materinu vise! uf...muka me savladala dodjavola!

:drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Dec 2003, 10:29 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2003, 17:30
SiCkNeSS je napisao:
izbor nasih igraca je ok. ali nesto sto me je izbilo iz cipela je fifa-in izbor igraca;naime, medju prva 3 je ni manje ni vise no debeli ronaldo :o (henry, zidane, ronaldo). sta on dodjavola trazi tu? gdje je pavel nedved u svemu tome? ubjedljivo najbolji igrac prosle sezone nasao se na prvom mjestu izbora citalaca frens fudbala (stvarno nemam pojma kako se pishe), ali ne i fifa izboru. no dobro, razumijem, mjesta u sobama djevojcica sirom svijeta nema za nedveda, jer ipak imidz seoskog djilkosa koji fura taj igrac za to nije dovoljno. ronaldo je druga prica...debeli levat se vidi u svim svjetskim tabloidima (razvodi, skandali, ovo-ono...), te je on savrsena licnost za popularizaciju tog sporta, bez obzira sto je kretencina kojem je svaka lopta servirana od vanserijskih igraca! :x ne znam, ovo samo covjeka odbija od daljnjeg pracenja fudbala...ma cirkus nevidjeni u picku materinu vise! uf...muka me savladala dodjavola!

:drinking:

Tuga, ...pare...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Jan 2004, 01:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Pa kad je to neka opasne liga zasto ne osvojiste jesenju titulu.Sjetite se samo derbija,to je dovoljno.... 0X

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jan 2004, 12:20 
Pripravnik
Pripravnik

IZJAVA NENADA BJEKOVICA OD PRIJE NEKI DAN:

- Mogu samo da kazem neka Bog pozivi Dzaju na mestu prvog coveka Zvezde i Partizan jos dugo nema razloga da se brine za svoju dominaciju. Iz usta komsija samo izbija zavist, pa tako i njihov predsednik javno izjavljuje da je u partizanovim mecevima protiv Reala i ostalih klubova iz Lige sampiona navijao za one koji nisu Srbi.

- U godini kad je Partizan usao u Ligu sampiona kao prvi nas klub, vise se ceni drugoplasirani u prvenstvu i prvi na kraju jesenje sezone. Uzmimo samo ankete o izboru najboljeg fudbalera godine. Partizanovi igraci bili su prvaci drzave i pritom igrali sa svetski poznatim klubovima poput Reala, Porta, Olimpika, Njukstla, a za najboljeg su proglaseni oni koji su se nadmetali sa onima koji ni na domacoj sceni nemaju neko ime. Cak se proglasavaju za najbolje i oni koji su nastupali samo polusezonu.

Komsije su morale da se iza neceg zaklone za sezonu bez ijednog trofeja, pa se i nas prolazak u Ligu sampiona zanemaruje. Cak je medijski bolje propraceno osvajanje Kupa Radivoja Koraca kosarkasa Zvezde nego nas nastup u Ligi sampiona, rakao je Nenad Bjekovic.

COVIJEK KO DA JE CITAO MOJE PORUKE NA FORUMU

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jan 2004, 15:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
Pozdrav.

Meni je nekad stvarno muka od Bjekovica i ostalih iz te uprave. Iskreno, nemam nista protiv tog coveka, ali se jaaaaako dobro secam sta je izjavljivao na prolecnom derbiju prosle godine, kako je Zvezdi samo cilj da igra i pobedi Partizan, kao recimo Rudaru iz Pljevalja itd itd...
Dalje, ko je imao prilike na TV gledati njihovu TV u BGD (zaboravio sam naziv, jel bese Metropolis ili tako nesto) pa onaj njihov portparol kao fol prenosi utakmicu... Pa kad opsuje kad Duljaj predribla (Jebi Duljaju)...

Ajde, nema veze, sad ce VAS Vladimir Vermezovic dovesti ponovo u Ligu Sampiona...

M.

J'ai dit, Aicha, prends, tout est pour toi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jan 2004, 18:35 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2003, 17:30
Ma..da....nema veze koja je tema...sve se svodi na isto.....daj ljudi odmorite malo.....hocete navijachka prepucavanja....
http://www.tribina.co.yu/phpBB/index.php

pa izvolite.....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]