banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 16 Jul 2026, 23:43 Danas je 16 Jul 2026, 23:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: SP u fudbalu 2026
PostPoslato: 06 Jul 2026, 17:25 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
jel moze tramp preko svojih politicki vezica dogurat amere do finala..

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2026, 19:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2008, 21:55
Radi aktivno na tome.
Nadam se da će Belgija večeras regularno da ih razbije kao sijalicu.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2026, 08:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jul 2013, 14:00
Dobise SAD sto su i zasluzile

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2026, 08:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ljepota.
Jebem majku i narandžastom debilu i Infatinu govnetu. Mrš.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2026, 11:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2011, 15:13
ElPadrino je napisao:
Ajde da se ne pravimo Španci ovde i ne zajebavamo se sa tim Zapadnim pričama o jednakosti i kako je sve ružičasto i fino ovde kod nas.

Naravno da nije, poenta je nešto sasvim drugo.

ElPadrino je napisao:
Bahmut, pričaš nam bajke o nekim zastavama i zakonima otiđi u tu istu Federaciju gdje nijedan čovjek neće da izgovori Republika Srpska, alo. Ja sam mislio da je mit, da je samo politička patka, al evo, imao sam dodira sa dosta njih i imam dosta ljudi sa kojima sam pričao istu priču niko neće da ti izgovori Republika Srpska.
I onda mi treba da pričamo o tome kako smo levati što nećemo zastavu koja je pobila ne znam koliko naših rođaka, sugrađana, braće, ujaka, stričeva itd ?

Ne, jedno je šta pričamo mi a drugo šta priča i radi vlast, u naše ime, za naše pare.
Ako smeta zastava, koja je neustavna, ide pritisak na nivou BiH da se zabrani, a ne zatvaranje u svoj tor.
Problem je što nama ne smeta zastava, već naš inat.

ElPadrino je napisao:
I da ne idemo dalje u islamizaciju i koliko je islamska vjera nasilna i osvajačka. Pričam o tome da ja sklonim brojanicu iz auta kada idem u to Sarajevu, brojanicu ej. I ne zato što me strah i nešto slično tome, nego zato što imam poštovanje za mjesto u koje dolazim.

Ne, to je strah da ti neko ne razbije auto, priče o poštovanju su glupost. Svaki gost kad uđe u kuću skida cipele a ne krst, osim ako se ne boji da isprovocira đavla.

ElPadrino je napisao:
Ali zato gospođice sa burkama, gospoda sa kratkim panatlonama i puštenim bradama, opušteno hodaju po BL.
I znam da je škakljiva tema, ali to je jedan vid osvajačkog mentaliteta i ne može me niko uvjeriti da nije. Viđam curice nemaju ni 15 godina kako se u burkama hodaju oko Ferhadije. Škola Mendresa itd itd. I sve to u nepunih 5 godina. A Srbi i dalje u Staru crkvu u Sarajvu moraju ići okretajući glavu i gledajući iza leđa.

Tako da, molim vas, nemojte o iluzijama o finoj i dobroj državi. Nama je najbolje kada se fino zna granica i kada isključivo poslujemo zajedno. Nažalost sve preko toga je iluzija.

E upravo o tome pričam. Sutra, umjesto da se vlast okrene ka Sarajvu i problemu Stare crkve oni će se okrenuti na "problem" kod nas, kod Ferhadije.
Samo obrnuti tezu, umjesto "ako ne možemo mi kod vas nećete ni vi kod nas" ići na "ako možete vi kod nas, možemo i mi kod vas".
Nisu to iluzije, to je borba, od koje mi polako ali sve više i više odustajemo.

Čuj skidaš brojanicu, alo!

The_new_Statesman je napisao:
Zoka ne znam sta pise u tim odlukama, ali prilicno sam siguran da se moze naci nacina. Iako realno nema neke potrebe, sve se to moze lako svesti na mjeru.

Bahamut, zasto? Pa da dileje rade isto sto rade sa nadgrobnim spomenicima ili cirilicnim ispisima na saobracajnim znakovima?

Elpadrino je prebacio igricu duzinom posta pa me mrzi detaljno odgovarati. Ali to sto neko zove Mirsu nije provokacija jbt. Mirsu i te curice ne trebas ni primjetiti ako si vece ljudstvo i cojstvo od babetina sa zastavama i majmuna koji skrnave groblja.

Da ne znam kakve odluke donese Ustavni sud ovakav kakav je, nece tri prsta i srpske trobojke po Sarajevu donijeti nikakve izlive ljubavi prema srpskom narodu. Isto tako nece ni ljiljani razapeti perko haube pasata lubenicara dovesti do zaljubljenosti Srba u BiH.

Obe stvari su teska provokacija i proizvode samo kontraefekt. Nista manje, nista vise.

Ah, opet se vraćamo na ljubav, ne možemo mi bez toga...

Poenta: Ne volim te, mrzim te! Ali te u isto vrijeme poštujem jer poštuješ sam sebe i svoj identitet. Nećemo se nikad voljeti, sve ok, ali me tvoj identitet i tvoji ideali ne ugrožavaju, nemam ništa protiv tebe, ako si normalan.

To je sva poenta, ne kažem da je lako izvodiva, ali da, to je ono čemu naš narod, koji sve više i više gubi svoj identitet, treba da teži.

Kao što Belgija teži da na.uzi amere. Najdraže ispadanje nakon Brazila.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2026, 11:49 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Čekajte da vidimo šta će Tramp reći, možda još nije gotovo.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2026, 12:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Bahamut je napisao:
...

Poenta: Ne volim te, mrzim te! Ali te u isto vrijeme poštujem jer poštuješ sam sebe i svoj identitet. Nećemo se nikad voljeti, sve ok, ali me tvoj identitet i tvoji ideali ne ugrožavaju, nemam ništa protiv tebe, ako si normalan.

To je sva poenta, ne kažem da je lako izvodiva, ali da, to je ono čemu naš narod, koji sve više i više gubi svoj identitet, treba da teži...

Izostanak mrznje i otklon ka ravnodusnosti je vec neka ljubav :D

Nedovoljna da izgradi drzava, ali jbg jel pod moranje.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2026, 13:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2011, 15:13
Kakvo buđenje mrtve Argentine! Ako se sastanu sa englezima to će biti ili preluda utakmice ili nešto najdosadnije do sada, nema sredine.

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2026, 09:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Nisam ocekivao da ce se Maroko ovako provesti.... Poginuse bez ispaljenog metka

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2026, 09:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Одгледах синоћ сат времена Меси - Енглеска, нажалост нисам дочекао до преокрета. Мада је и до тада све било јасно, дај момку 10 било којих тркача, остало ће сам. Кад оде, неће Аргентина у Инфантинових 64 упасти. Буквално свако потез и развој ситуације који нешто значи, је његов. Свака част Марадони, али ово је број 1. Џордан фудбала.

Vrh

[ 150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Sva vremena su u UTC [ DST ]