banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 14:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1340 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 67  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Serie A 2013/2014
PostPoslato: 23 Jun 2013, 20:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
16.08.2012. :D
shakal je napisao:
Nova sezona, novi-stari sampion. :D

Vrh

Tema posta: Re: Serie A 2013/2014
PostPoslato: 23 Jun 2013, 20:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Realno, ni ove sezone nece imati neku konkurenciju osim ako se Milan bas ne pojaca...

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2013, 21:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Andijamo!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8H-TbwiadFs[/youtube]

(Ne mora uvijek Rafaela Kara za pocetak sezone :D )

Rano je jos za prognoze, treba vidjeti kako ce se pojacati Milan i Roma, koje levate ce dovesti Inter, i tako to, sto se tice Lacia kontam da nece ici preko sestog sedmog mjesta.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2013, 21:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I nikako ne smijemo Rafu zaboraviti 8)

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2013, 23:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Cuj Roma. Gio, matere ti?

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2013, 23:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Slika

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2013, 08:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Како је то била јебена екипа, само је умјесто Инзагија чешће играо Салас, па послије једну сезону Вијери и онда Креспо. Блентави Серђо Крањоти. Панкаро био једини довољно луд да главу подметне под Михин центаршут.

Ове сезоне, Јуве првак, без по муке би требао узети.

А за остала два мјеста биће велика гужва, Наполи би могао бити опет јако опасан, још ако задрже ону уругвајску превару.
А за то треће мјесто које води у квалификације за ЛШ биће мртва трка између Милана, Интера, Фиорентине и Роме, и ако буде имала среће, могле би љубичице ове сезоне коначно у ЛШ, добро су се појачали.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 14:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

А маму им је*ем, опет чешљају клубове, изгледа да ће опет бити Калчополи vol.2.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 14:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jeb'o ljeto bez skandala

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 14:40 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Kakav Juventus. Što su igrali igrali su 8)

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 14:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

У Италији се игра најгори фудбал, али су дефинитивно најзанмљивији за пратити. Из Серије А само два клуба нису обухваћена истрагом.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 14:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Ташко je napisao:
Cuj Roma. Gio, matere ti?

Imaju oni dobrih igraca, dobrih tehnicara, samo sto uvijek potrefe trenera koji nije dobar s glavom i ne zna ih sastaviti, plus njihove dvije stare boljke Princ Rima + Seljak Rima.
U svakom slucaju zelim im sve najgore.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 14:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

WinstonWolfe je napisao:
У Италији се игра најгори фудбал, али су дефинитивно најзанмљивији за пратити. Из Серије А само два клуба нису обухваћена истрагом.

Ovo je cirkus sta oni rade.

Sada procesljavaju pojedine transfere jer sumnjaju da je dio plate igracima isplacivan na ruke i na taj nacin zaobilazen porez.

Citiraj:
Evo imena i ostalih igrača čiji ugovori su sumnjivi: Mutu, Datolo, Pellicori, Tacchinardi, Perea, Molinaro, Stellini, Franceschini, Curiale, Danti, Innocenti, Calaio, Bogdani, Liverani, Fernandez, Sforzini, Cozza, De Rose, Tavano, Chavez, Paletta, D'Agostino, Scarlato, Denis, Statella, Stendardo, Davì, Acosta, Fideleff, Paniagua, Cassetti, Jankulovski, Stankevicius, Oddo, Contini, Paro, Graffiedi, Dorlan, Arcari, Arce, Legrottaglie, Mora, Amodio, Fontanello, Foggia, Bryan, Battaglia, Botta, Aronica, Guzman i Campagnaro.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 14:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Тоти је један од најбољих играча који су икад играли фудбал, да је прешао у неки већи клуб, добио би сигурно признање које заслужује. Можда и бољи од Делпјера, с тим да је Делпјеро за њега господин. Италија на тој позицији од Бађа није имала тако доброг играча.

А маму им је*ем, види шеме, као код наших приватника.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 16:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

GDF (Guardia di Finanza) je u klupskim prostorijama zaplijenila dokumentaciju i poslovne knjige, koja bi mogla potvrditi optužbe tužitelja iz Napulja, koji koordiniraju akcijom, a kojim se na teret klubovima stavlja niz kaznenih djela: Zavjera, pranja novca, utaja poreza, lažni računi... Pod istragom su ugovori u između igrača, agenata i klubova.

Najzvučnija imena i ugovori obuhvaćeni istragom su oni bivšeg ofenzivca Napolija, Ezequiela Lavezzija, koji je prošlog ljeta prešao u PSG za 30 milijuna eura, te Milanovog veznjaka Antonia Nocerina.

Evo imena i ostalih igrača čiji ugovori su sumnjivi: Mutu, Datolo, Pellicori, Tacchinardi, Perea, Molinaro, Stellini, Franceschini, Curiale, Danti, Innocenti, Calaio, Bogdani, Liverani, Fernandez, Sforzini, Cozza, De Rose, Tavano, Chavez, Paletta, D'Agostino, Scarlato, Denis, Statella, Stendardo, Davì, Acosta, Fideleff, Paniagua, Cassetti, Jankulovski, Stankevicius, Oddo, Contini, Paro, Graffiedi, Dorlan, Arcari, Arce, Legrottaglie, Mora, Amodio, Fontanello, Foggia, Bryan, Battaglia, Botta, Aronica, Guzman i Campagnaro.

Klubovi u čije prostorije je upala Guardia Di Finanza: Chievo, Milan, Inter, Siena, Roma, Fiorentina, Atalanta, Pescara, Genoa, Juventus, Torino, Parma, Lazio, Napoli, Udinese, Sampdoria, Palermo, Catania, Cesena, Bari, Livorno, Brescia, Reggina, Crotone, Juve Stabia, Spezia, Ternana, Grosseto, Vicenza, Gubbio, Benevento, Portogruaro, Mantova, Foggia, Andria, Lecce, Cosenza, Piacenza, Triestina, Lecco, Albinoleffe.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 17:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Toti i Del Piero, ne znam ni kako ih uporediti.
Jedino sto je brat Del Piero bio gospodin, ali ovaj ljakondra.
Ali su jedni od najvecih ikad.

Ja tako te igrace sve trpam u jedan kos. Za mene su oni svi najveci :D
Ima ih jedno 20-30, brat-bbratu.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 19:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
GDF (Guardia di Finanza) je u klupskim prostorijama zaplijenila dokumentaciju i poslovne knjige, koja bi mogla potvrditi optužbe tužitelja iz Napulja, koji koordiniraju akcijom, a kojim se na teret klubovima stavlja niz kaznenih djela: Zavjera, pranja novca, utaja poreza, lažni računi... Pod istragom su ugovori u između igrača, agenata i klubova.

Najzvučnija imena i ugovori obuhvaćeni istragom su oni bivšeg ofenzivca Napolija, Ezequiela Lavezzija, koji je prošlog ljeta prešao u PSG za 30 milijuna eura, te Milanovog veznjaka Antonia Nocerina.

Klubovi u čije prostorije je upala Guardia Di Finanza: Chievo, Milan, Inter, Siena, Roma, Fiorentina, Atalanta, Pescara, Genoa, Juventus, Torino, Parma, Lazio, Napoli, Udinese, Sampdoria, Palermo, Catania, Cesena, Bari, Livorno, Brescia, Reggina, Crotone, Juve Stabia, Spezia, Ternana, Grosseto, Vicenza, Gubbio, Benevento, Portogruaro, Mantova, Foggia, Andria, Lecce, Cosenza, Piacenza, Triestina, Lecco, Albinoleffe.

Hoce li Mutua zaobici neka afera :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 23:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:lol:
Prva pratilja za idiota Cizme. Naravno, lentu drzi Mikoli.

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2013, 22:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Slika

Ambrozinijeva oprostajna pres konferencija :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2013, 20:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Bivši kapiten i reprezentativac Srbije Dejan Stanković nosio je dres Intera od 2004. godine, a ovog leta je odlučio da se oprosti od "nero-azura". Posle Havijera Zanetija, bivši igrač Crvene zvezde i Lacija je najveća legenda novije ere milanskog kluba. Još u Rimu je zahvaljujući karakteru i požrtvovanosti dobio nadimak "Zmaj", i posle odluke da napusti redove crno-plavih rešio je da se od rukovodstva i navijača oprosti otvorenim pismom.

"Dragi nero-azuri, obraća vam vaš Drago sa mnogo emocija i sa velikim zadovoljstvom. Ne mogu naći prave reči da se oprostim i zahvalim na odgovarajući način za sve što ste mi dali, naklonost, veru i iskrenost. Poslednjih deset godina su najlepše u mom životu. Sazreo sam kao čovek i uživao kao fudbaler. Sa porodicom želim da se zahvalim Moratiju i njegovoj familiji. Dao mi je šansu da nosim dres Intera, zbog čega sam bio neverovatno srećan i počastvovan. Posle toga, u njemu sam osvojio sve što se moglo osvojiti.

Ovde su ostali mnogi ljudi sa kojima sam uživao, i sa kojima bih voleo da se pozdravim putem ovog pisma, ovim rečima, i gledajući ih u oči. Želim da znate da ćete uvek biti u mom srcu, uprkos tome što ne mogu i ne želim da imenujem sve.

Nikad neću zaboraviti prvi dan u klubu i konferenciju za štampu sa počasnim predsednikom Đakintom Faketijem, sjajnom osobom u svakom pogledu. Fotografija koja je tada napravljena je jedna od najdražih, taj dan je moj početak u nero-azurima.

Zbog misli da više neću obući dres Intera naviru suze, ali ja sam uvek bio iskren i moje suze su prave. Nažalost, u životu postoje trenuci kada morate da krenete dalje. Mnogi koji me znaju svesni su da ću to uraditi sa odlučnošću i ponosom, kao i do sada. I kao čovek i kao fudbaler.

U Milanu sam igrao sa mnogo neverovatnih igrača, i pre svega, velikih ljudi. Teško je naći prave reči da se svima zahvalim.

Bila mi je čast da nosim ove boje, one će uvek ostati na mojoj koži. Nikada ih neću skinuti, niko to nikad ne može uraditi.

Od srca,

Dejan Stanković".

Predsednik fudbalskog kluba Inter Masimo Morati zahvalio se srpskom igraču Dejanu Stankoviću na svemu sto je uradio za milanske neroazure i naveo da će zauvek ostati u srcima svih navijača.

"Dragi Dejane, ponosan sam što mogu da ti se zahvalim jer si na dostojanstven način predstavljao Inter i uvek si pred navijačima pokazivao karakter i hrabrost. Ti si pravi profesionalac koji će zauvek ostati u srcima navijača Intera, a pogotovo mom. Pamtiću te kao pravog, srčanog ratnika. Hvala ti", naveo je Morati u pismu objavljenom na sajtu Intera.

Ranije se na isti način Stanković obratio navijačima Intera, kluba sa kojim je nedavno sporazumno raskinuo ugovor.

Stanković je 2004. godine prešao iz rimskog Lacija u Inter, gde je i ostvario najveće uspehe. U dresu neroazura osvojio je trofej Lige šampiona 2010. godine, pet titula prvaka Italije, trofej italijanskog kupa i svetsko klupsko prvenstvo.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1340 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 67  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]