banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 13:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2682 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 135  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Jun 2013, 16:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Još jedna sezona u kojoj će se nekada slavni FK boriti za golo postojanje.
Donekle možemo biti spokojni jer je istaknuti član uprave izjavio kako ćemo dovesti odlične igrače, koji koštaju malo ili ništa. Svaka sličnost sa nekim prethodnim upravama je slučajna.

I pored neuspjeha na svim sportskim poljima, veliki klub je proteklu sezonu ipak zatvorio onako kako i priliči:

http://www.mojacrvenazvezda.net/63416/2 ... -proslavu/

Ono što mene plaši je to što je sportski direktor najavio da će Milijaš-mrtvijaš biti oslonac za sledeću sezonu. Nadam se da je to samo iz reklamnih razloga. Bolje bi bilo da se Vukan Savićević iskali jednu godinu, pa makar visila i Evropa. Ono što je dobro su najave o odlasku Petkovića i još nekih igrača.

Zvezda dolaskom (n)ove uprave nije spašena, već joj je pruženo tek vještačko disanje, a sledeća sezona bi mogla dati odgovor na to da li će se krenuti dugim putem oporavka, ili brzom stazom ka propasti.

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2013, 16:16 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ista stvar se ponavalja već godinama. Kakvo kaljenje, kakvi bakarači, eto Spajić se "kalio" i ode nakon tri mejseca igranja. Ne vjerujem da će uraditi neku revulucionarnu stvar. Nek osvoje nešto i probaju dogurati do grupne faze LE, boli me taki ko će igrati i kako.

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2013, 16:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
sto bi rekli prije nekoliko godina na temi kosarke
Spasa nema propasti necemo

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2013, 16:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Erazmo Roterdamski je napisao:
Ista stvar se ponavalja već godinama. Kakvo kaljenje, kakvi bakarači, eto Spajić se "kalio" i ode nakon tri mejseca igranja. Ne vjerujem da će uraditi neku revulucionarnu stvar. Nek osvoje nešto i probaju dogurati do grupne faze LE, boli me taki ko će igrati i kako.

Kad smo kod toga, treba reći da Zvezda neće biti povlaštena u 3. pretkolu, tako da nas već tu očekuje lijepo društvance http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uef ... l2013.html

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2013, 15:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Zvezdinih deset želja

Crveno-beli se nadaju da će Gasprom donirati sredstva za pojačanja. Na listi deset imena...

U Crvenoj uvezdi žele da se tim sastoji od grupe igrača koji su dobar deo svoje karijere proveli u inostranstvu, zatim igrača koji su premašili kvalitet manjih klubova JSL u koji ma su igrali, kao i da upregnu najbolje iz omladinskog pogona.

O Ninkoviću, El Moniru i Grbiću se uveliko priča i piše, a iz dana u dan spisak želja je sve duži.

Dragan Mrđa, koji je prošao Zvezdinu omladinsku školu, nije više igrač Siona. Njemu je istekao ugovor, iza njega je sezona koju su obeležile povrede, pa bi crveno-beli mogli da iskoriste ovo da ga dovedu bez obeštećenja.

Slična situacija je sa Jagošem Vukovićem, štoperom PSV-a, koji je zabeležio samo jedan nastup za 'Filipsovce' u minuloj sezoni i slobodan je u izboru nove sredine.

Milan Stepanov i Slobodan Rajković su vezani ugovorima za Maersin, odnosno HSV do 2014. godine, te bi za njih morala da se izvoje značajna finansijska sredstva, koja mogu da stignu jedino od Gasproma.

Gojko Kačar sa Hamburgom ima ugovor do 2015. godine, ali postoji mogućnost sporaznumnog raskida. Kačar je zimus želeo da se vrati u Vojvodinu, ali klub sa severa Nemačke nije želeo da ga pusti ni na pozajmicu.

Slavoljub Srnić je prošlu sezonu odigrao u Čukaričkom i bio jedan od najboljih igrača kluba sa Banovig brda koji je uspeo da se vrati u elitu. Ovaj mladić je takođe izdanak Zvezdine škole i uprava ga želi nazad.

U slučaju Vujadina Savića, štoperom Bordoa koji je sezonu porveo na pozajmici u Dinamu iz Drezdena, odlučujužu ulogu za njegov povratak na 'Marakanu' bi mogao da odigra njegov otac Dušan koji je član Upravnog odbora.
http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 31146.html

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2013, 16:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Džaja izgleda zagrizao za onog Grbića k'o nenormalan... Cijenim da je dečko solidan igrač, ali ništa više od toga. Taj vid poslovanja "ovaj nam dade dva gola, daj da ga dovedemo", prilično je seljački i prevaziđen, al' jeb'ga. Ostali su mahom nerealne mete, ali šta ja znam. Ako se opet pojavi neka kinta od Gasproma, možda Čović uspije da nešto izmanipuliše da se sredstva preusmjere u igrački kadar. Kačar, Rajković i Stepanov, ne igraju za kikiriki, već za plate u rangu Milijaševe, a to bi za mršav, odnosno nikakav budžet bio težak teret... Sa druge strane, ako se traži bilo kakav rezultat, koji po meni ne bi trebao biti imperativ, pojačanja su neophodna, jer u sadašnjem stanju, Zvezda nema ni pristojnu prvu jedanaestorku. I to kad kažem pristojnu, mislim na to da bar svaki igrač pokriva svoju prirodnu poziciju... Ništa više od toga...

Ninković je izgleda ekstravagantan, ili je zaradio dovoljno, pa bi sad igrao i za džabe. U tom slučaju, prihvatiti ga objeručke... U tom slučaju, Milijaša uvaliti Kinezima ili nekim bivšim Sovjetima i ubiti dvije muve jednim udarcem.

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2013, 18:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nitro, kamo sreće da je Stojadinović slušao Džaju i da mu nije zimus smrdio Grbić, ne bismo ostali bez krštenog krila povredom Lazovića. Btw, momak ne da nam je dao dva gola, već je radio bukvalno šta je htio. Činjenica je da je pred sobom imao jednu od najslabijih odbrana u istoriji Zvezde, kao i vjerovatno najgoreg trenera, ali opet.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2013, 09:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Kakav tekst hahaha
trebale su se jos bolje informisati majku mu ima jos igraca kojima isticu ugovori haha
ono nabodem deset imena pa valjda ce neko upasti haha
inace najblizi nam je Momcilovic, lijevi bek.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2013, 16:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 31255.html

Srećno i nemoj nam više pomagati. Da bi gospodin imao mjesta raskinuli su ugovor sa Evandrom, koji je bio odličan u Portugalu ove sezone, za razliku od našeg mrtvog kapitena.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2013, 17:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Ma i taj evandro je trula kobila,zadnjih 10 utakmica kod nas je bio medju slabijim,sakrivao se od lopte a imao je platu kao Milijas...Milijas je bio jednako los kao i ostali u ekipi a platu nije sam sebi davao...Opet treba imati bar mrvu postovanja prema njemu odigrao je preko 150 meceva u nasem dresu,prvi put kad je bio kod nas,imao je perfektan ucinak...Opet sto se mene tice,koga god prodaju ili otjeraju, ja cu se obradovati,najsramnija generacija Czv od kad ja pratim tj od 95god...sve bih ja to javno vesao,da vise kao plakati,da opominju narod od presednika,sd,trenera,igaraca,vodja navijaca,sve...

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2013, 17:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Prema SOS kanalu, Mijailovic karijeru nastavlja u Besiktasu.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2013, 17:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Raskoljnikov je napisao:

Kako sportal piše, Prosinečki prihvatio ponudu Bešiktaša. Izvestan je i dolazak Duška Tošića.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2013, 17:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Znam to. Robi preuzmima Besiktas, a prije dva dana je bio na Marakani, tako da je vjerovatno tu dogovorio transfer Micka. Navodno, dovesce i Arsavina.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2013, 18:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Napraviće Robi od tog Mijailovića solidnog igrača. Neće biti baš zvijer na svojoj poziciji, ali bi i poslije Bešiktaša mogao zaigrati u nekom od jačih klubova. Tipa BVB :D

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2013, 19:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ravnogorac je napisao:
Ma i taj evandro je trula kobila,zadnjih 10 utakmica kod nas je bio medju slabijim,sakrivao se od lopte a imao je platu kao Milijas...Milijas je bio jednako los kao i ostali u ekipi a platu nije sam sebi davao...Opet treba imati bar mrvu postovanja prema njemu odigrao je preko 150 meceva u nasem dresu,prvi put kad je bio kod nas,imao je perfektan ucinak...Opet sto se mene tice,koga god prodaju ili otjeraju, ja cu se obradovati,najsramnija generacija Czv od kad ja pratim tj od 95god...sve bih ja to javno vesao,da vise kao plakati,da opominju narod od presednika,sd,trenera,igaraca,vodja navijaca,sve...

Pazi, Evandro je bio loš kad je vidio da ovi uopšte nemaju namjeru da ga plaćaju. Realno i ove naše što "spavaju u Zvezdinim pidžamama" manje-više boli ona stvar za veličinu kluba, a kamoli njega koga samo zanima koliko će se naplatiti, jer vjerovatno izdržava nekoliko porodica u Brazilu. Milijaša se isto tako sjećam u onoj groznoj polusezoni 2009, recimo utakmica protiv Rada, Isah i Abubakar se pokidaše po terenu, a on neće da mrdne onom stvari. Odigrali smo jedan od najgorih derbija u istoriji, onaj drugi, gjde je on bio centralni igrač i vođa tima (kakav vođa, takav i tim). Onda dođe zadnje kolo i skaut Vulverhemptona, i čovjek leti i dijeli pasove kao Bekam. Lukić je vratio i Koromana i njega kad ih više niko nije htio, a bili su u istom stanju, nespremni i bolio ih đon za profesionalan odnos prema klubu. Tako i mene boli đon za njih.

Izgleda će povući Srnića iz Čukaričkog, konačno smislen potez. Trebali bi da probaju i sa Filipom Stojkovićem, da se ne završi kao sa Acom Kovačevićem.

Citiraj:

Ajd da vidimo za koje pare, tj. za koliko su nas ojadili Janković i Stojadinović.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2013, 22:05 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Apr 2012, 15:55
Hoce li doci ikako bolji dani...

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2013, 22:35 
Bič božji
Bič božji

Neće uskoro

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2013, 08:45 
Bič božji
Bič božji

http://www.zurnal.rs/2013/06/03/zvezda- ... index.html
Vratiti ljude i dati im šansu. Kontam da ova dvojica bekova ne mogu biti slabiji od Vešovića i Petkovića i da se trude da budu.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2013, 13:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Nisu bekovi.Jedan je desno krilo,drugi zadnji vezni...Nije vesovic toliko ni tanak,tesko da cemo nekog ozbiljnijeg na toj poziciji dovesti...Zna nekad pretrcati nekog a nekad se zajebe ,pa uputi i dobar centarsut.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2013, 13:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Sad slijedi dva mjeseca bljuvotina oko prelaznog roka....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2682 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 135  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]