banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Maj 2025, 07:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 29 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Sep 2012, 21:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2011, 15:35
Ево један клип направљен о овој теми.
Шта ви мислите да ли су стварно ови разлози јасни и да ли је стварно погођено у суштину? Да ли ће се ствари икада промјенити?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SnqDKja4MPg[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2012, 22:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
kompleksaska tema...imamo svoju reprezentaciju za koju navijamo a na ovaj nacin mozemo samo iskazivat opterecenost...sto se mene tice,zelim im svu srecu,ali ne kad igraju sa srbijom,a kad igraju u isto vrijeme kad i srbija,onda ih i ne gledam.

i malo previse mi mislimo da i njih boli q za to sto mi navijamo za srbiju a ne za bosnu.

navijajmo za svoje,ne budimo kompleksasi.

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2012, 22:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
upravo ovo sto rece slager.njih i najvise boli sto niko ne obraca paznju kad oni igraju.ja nekad pogledam ali mi je totalno svejedno da li ce pobijediti ili izgubiti.kao kad igraju madagaskar-dzibuti.

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2012, 22:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
OVO JE BOSNA !

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2012, 22:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Nov 2010, 22:12
znaci vise se nalozim kad gledam Mauricijus i Ekvatorijalnu Gvineju ili Gvineju Bisao .. zabole me i za njih i za bih

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2012, 22:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
Nemam predrasuda i uvijek navijam za drzave sa Balkana (BiH, Srbija, Hrvatska), naravno, ako je kombinacija izmedju ovih drzava, uvijek cu navijati za Srbiju prvo, pa BiH...

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2012, 22:18 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

to je izgleda samo mili i njegovim idolopoklonicima dozivljaj prve vrste davat bombasticne izjave i navijat protiv bosne...mozda i ruzno rec,ipak sam ja neki moderator za sport,i morao bih to znat,ali ja zaista ne znam ni s kim igraju sad u petak i utorak :( :(

za U21 znam da igraju sa grckom i njemackom,zbog grahovca,ali zaista jos nisam u toku s kim igra A tim.

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2012, 22:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
u petak idu goste lihenstajnu... kvota 1.15, vec su mi na tiketu pa zato znam...
inace puca mi za njima, ne znam 2 igraca... znam da je avduka treci golman, bar bio :D
navijam za srbiju, ali ne istim zarom kao i ranije...

ostvarenje mojih snova bi bila reprezentacija rs...

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2012, 22:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Schlager je napisao:
kompleksaska tema...imamo svoju reprezentaciju za koju navijamo a na ovaj nacin mozemo samo iskazivat opterecenost...sto se mene tice,zelim im svu srecu,ali ne kad igraju sa srbijom,a kad igraju u isto vrijeme kad i srbija,onda ih i ne gledam.

i malo previse mi mislimo da i njih boli q za to sto mi navijamo za srbiju a ne za bosnu.

Vaistinu.

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2012, 23:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 00:57
uh jedan moj bivsi skolski se isfuro al bas pre 2-3 godine, napalio se on bio na ibisevica a ja stvarno nisam pratio njemacki fudbal :) :) kad ga nije strefilo srce

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2012, 23:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ташко je napisao:
Schlager je napisao:

Vaistinu.

+1

Volim svoje ne mrzim druge. :)

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2012, 23:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Slika

8)

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2012, 00:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2008, 21:55
Ko će za koga navijati stvar je ličnog ubjeđenja, ne vidim tu ništa loše. Diskutovati o tome je neukusno, isto kao i o religiji (u smislu koje je bolja ili ispravna).
Što se tiče zastava sa ljiljanima, ne smatram to nikakvim skandalom, naprotiv, kada bi se grupa navijača iz RS pojavila sa zastavama BiH i RS istovremeno navijala za BiH, mislim da bi time nestala potreba da iko više ide na utakmicu BH-reprezentacije sa bilo kojom zastavom, osim državne.
Ako po YT budemo tražili samo ono što se nekom ne sviđa, daleko ćemo dogurati, jer se tamo može naći mnogo takvih stvari, i niko neće biti srećan zbog toga jer će se sve sresti na prepucavanje ko je gori od koga (a ne bolji, na žalost).

Da još jednom podvučem ono što je Šlager (i mnogi drugi) naveo: navijajmo za svoje, ne mrzeći druge!

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2012, 14:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Ако се сјећате било је оваквих тема и раније, мислим да је све објашњено до детаља и то више пута. Што би србијанци рекли, "на ситна цревца" 8).

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2012, 15:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Diskutovati o tome je neukusno, isto kao i o religiji (u smislu koje je bolja ili ispravna).

Da podvučem ovo. Najbolja riječ = neukusno kao i ovaj cijela tema. Jednostavno, navijajte za koga hoćete, druge pustite da navijaju za koga hoće i kraj priče. Tema je krajnje bezvezna, bez uvrede naravno. :wink:

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2012, 18:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Sep 2010, 10:50
Мрзим сваког ко воли босну. :iconbiggrin:

Реално ово би админи требали избрисати чим су видјели,не видим уопште сврху постојања овако ГЛУПИХ и БЕСПОТРЕБНИХ тема,гдје је једино могуће доћи до расправе.Стварно се мало ангажујте,јер безвезе дапочиње свака дискусија на ову тему,сјеците по кратком поступку ћао,ћао ! :wink:

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2012, 18:25 
Citiraj:
гдје је једино могуће доћи до расправе

Pa cemu forum sluzi nego raspravi... :D :D

Meni smjesan sam naziv teme...

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2012, 18:31 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 02 Sep 2012, 18:40
Kao prvo, pjesma je nastala nakon utakmice na Marakani, svi znamo šta je tamo bilo, tako da je pjesma nastala iz afekta, pjesma je isfurala davnih dana. I uostalom to treba da vrijeđa četnike, ako se ti nalaiš uvrijeđenim, onda se brinem za tebe.
Ljiljanka zastava i himna Jedna si Jedina budi nam nostalgiju za boljim vremenima, i snovima o ponosnoj, suverenoj, nezavisnoj republici Bosni i Hercegovini, ne vidim ništa nacionalističko u tome, to što vi nalazite vezu te zastava i ARBIH, nema nikakve veze. Dijaspora, Sandžaklije maksimalno forsiraju tu zastavu, više od nas običnih, domaćih Bosanaca, a oni nikakve veze nemaju sa ARBIH, od nje su i pobjegli.
A znate koliko nas briga za koga navijate, ja sam trenutno ponosan što sam Bosanac i što navijam za Bosnu, zahvaljujući Teletoviću, popravio mi je raspoloženje :)
Meni je srce puno kada vidim Antu, Mirzu kako ginu na terenu, dok Aco skače, galami, i svima im srce kuca za Bosnu. A vama hvala što plaćate porez i na taj način pomažete te momke, to je od vas dovoljno, a možete za Zanzibad navijati, ako vam srce tako kaže :)

Evo jedna slika za ovu temu:
Slika

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2012, 18:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

vuk dominira :D

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2012, 18:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
A znate koliko nas briga za koga navijate, ja sam trenutno ponosan što sam Bosanac i što navijam za Bosnu

Nek' smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 29 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]