banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Maj 2025, 17:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Americki fudbal u BL
PostPoslato: 20 Nov 2011, 17:56 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 20 Nov 2011, 17:27
Pozdrav svim forumasima. Znam da je bilo slicnih tema ali evo mislim da su se konacno stvorili uslovi i da Banja Luka, kao jedan od vecih gradova u drzavi, dobije svoj prvi klub americkog fudbala bas kao sto i Sarajevo ima od januara ove godine. Ja sam jedan od osnivaca kluba americkog fudbala Sarajevo Spartans, i mogu vam reci da su ljudi sve vise i vise zainteresovani, televizije zovu da prave reportaze, iznenadjeni smo pozitivnom reakcijom ljudi. Nas klub je dobio pomoc od par timova i Srbije u vidu opreme, pored one koju smo prije toga sami kupili. Imamo profi sistem treninga, imamo ljudi koji su predani, koji zele da napreduju. Jedino sto fali je jos klubova. Bilo bi dobro kada bi se i u Banjoj Luci osnovao jedan ovakav klub, mislim da bi vam razvitak isao i nrze nego nama, jer je javnost vec upoznata pomalo o ovom sportu, a i mi mozemo da pomognemo u obuci buducih igraca. Siguran sam i da vi vas neki tim iz Srbije htio pogurati sa opremom, bas kao sto su nas Royal Crownsi iz Kraljeva. Mozemo da vam pomognemo, mozete sve da radite po uzoru na nas, samo je bitno da ste zainteresovani. Eto toliko od mene, slobodno pitajte sve sto vas interesuje :D Pozdrav.

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2011, 17:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
moja zelja je da se to u banjaluci ne desi nikad jer rijec je o izuzetno glupom sportu,a i amerikanizacija svega i svacega mi ide na zivce

taj sport moze biti interesantan samo glupim amerima koji jedino znaju sjediti pred tv-om,jesti chips i slusati sta im se kaze

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2011, 18:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Samo evropski ragbi, kost u kost. Ovo je pederisanje.

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2011, 18:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ne znam bas. Ja sam gledao reprezentaciju Srbije protiv Slovenije i bila je bas dobra utakmica, mada za takvo nesto treba veliko interesovanje

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2011, 18:50 
Voajer
Voajer

Pa i oni su poceli od necega kao sto moramo i mi :D Nas ljudi sve ozbiljnije shvacaju, moramo samo da se prosirimo po gradovima i na stopama smo uspjeha Srpske, Hrvatske i Slovenske lige :D

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2011, 18:51 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ja sam samo jednom u zivotu odlucio pogledati to,prije godinu-dve i to onaj super bowl...privukla me ona medijska pompa,najskuplji dogadjaj,najgledanij u usa,sekund reklame toliko i toliko,u2 na poluvremenu i sl...
i pocne utakmica,negdje oko jedan iza ponoci i tece ovako...3-4 sekunde igre,pa 2-3 minute reklama,i stalno tako!!!!!!
ja kontao skrivena kamera,da me neko zajebava! cijela utakmica tako par sekundi igre pa par minuta reklama i ja zaista sumnjam u inteligenciju onih kojima to moze biti zanimljivo :( :( :( :( :( :(

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2011, 18:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Nije bas da je glup sport, koliko su ga amerikanci degradirali. Svakako treba i snaga i brzina i trening ali i neki mozak.
Ja da sam bio rodjen negdje na zapadu vjerovatno bih trenirao ovo, a ovdje ne vidim perspektivu.
Sa srecom!

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2011, 18:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ovde kod mene (u Derventi) vec 2-3 godine postoji rugby klub i takmice se u ovoj BiH ligi sa jos nekih 7-8 klubova, mislim da su i neki kup osvojili prosle godine.

Nije ovo plodno tlo za ovu americku glupost. K'o sto slager rece, duplo vise pauze i reklama nego utakmice.

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2011, 18:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
е мој томе_сарајевски......
у погрешној цркви се богу молиш,тј, на погрешно мјесто се обраћаш: пошаљи пројекат у градску управу града бања лука и тамо ћеш добити све шта ти треба :lol: :lol: :lol: :lol: шала....

нема сумње да ће ускоро и тај спорт да дође у бл.....
мени је готива то гледати,али мислим да би се и то,као и већина тих егзотичних спортова отишла у офирање и помодарство у нашем граду....

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2011, 19:02 
Voajer
Voajer

@Schlager: Kada se covjek malo bolje informira, moze se zakljuciti da je kao prvo sport jednistven spoj snage i strategije, a onda sve ostalo... Mislim da treba neki sport pogledati kako valja, procitati pravila pa tek onda donositi sudove, ali eto ukusi su razliciti, svako voli nesto drugo :D
@giometar: Par takvih kao ti (da imaju bar malo zelje da treniraju) i vec se moze vidjeti perspektiva, i mi smo krenuli sa cetvoricom momaka pa nas je sad 25.
@vlakanje: Treba porbati, inace se nista ne postize :D

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2011, 01:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
entuzijazam je jedino sto cijenim
ali nije to kompjuterska igra pa da je svako moze igrati u svom stanu...
osim stadiona, za tako nesto potrebno je jos stvari i uslova da se ispune, a kod nas je to zarad cistog entuzijazma tesko ostvariti. s obzirom da takav sport nema bas mogucnost da na njemu neki guzonja opere velike pare, ne predvidjam mu svijetlu buducnost. i naravno, je*e vas to sto niste olimpijski sport pa taman istitucije imaju razlog da vas odbiju u zahtjevima za sredstva, prostor i sl...

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2011, 08:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Prije nepar godina mi smo u školskom hodniku (podrum etš) pokušali da igramo američki fudbal, ali nismo naišli na razumjevanje profesora koji su to vidjeli. Jbg. šta da se radi, taj pokušaj je propao neslavno nakon trećeg zalijetanja jedne grupe na drugu.

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2011, 23:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Samo nam još ovi spektakli fale. Volio bih vidjeti i u regionu gdje je to velika zainteresovanosti i pored onih što igraju koliko tu gledalaca ima? mizerno!!! Gledao sam prošle god. par minuta utakmicu Srbija - Hrvatska i kad sam vidio kako pucaju onaj "penal" frljavo i koliko lopta ode udesno a kao reprezentativci mogu zamisliti kakvi su ovi obični.

A pauze me izluđuju u tom sportu, odigraju par sekundi pa 5 minuta pauze dok se naguze i krenu opet. Što dalje od nas s tim!!!

Meni se više čini da vi nemate s kim igrati i ne možete izvući para od grada dok se ne pojavi još neki klub pa si nas došao prcati ovdje :wink:

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2011, 23:20 
Voajer
Voajer

@Borac u srcu: E moj drug, vidim da si upucen u sport, nema sta :D Al hajd manje bitno, ako se tebi ne svidja sport ne vidim razloga za ovim "Što dalje od nas s tim!!!" ?! Mislim ako ti se ne svidja ok, al mozda ima ljudi koji su zainteresovani. Ja bi najvise volio da Banja Luka ima svoj klub kako bismo zajednicki ucinili ovaj sport popularnijim, a ne da izvlacim neke pare. Ima nas koji fkt volimo ono sto radimo :D Pozz

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2011, 23:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Naravno da ne pratim vidiš i sam terminologiju koju koristim :lol: Taj penal me je demoralisao što se tiče praćenja tog sporta na domaćim terenima, kad čovjek promaši jedno 10 metara onaj gol i to reprezentativac

A i našao si loš trenutak da tražiš tako nešto, iovako para za sve pa i sport je sve manje a od čega bi to funkcionisalo. Još im treba i neki veći teren, ili bi išarali ove kao uskršnja jaja, pa popratne prostorije, oprema, a gdje ti igraju tu trava više ne raste...

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2012, 21:51 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 17 Avg 2009, 07:33
ima li i koliko istinskih ljubitelja američkog fudbala u BL?

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2012, 15:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
Wide-receiver, Chad Johnson (ranije poznat kao Ocho Cinco) otpusten iz Dolphinsa... :(
Just thought you'd wanna know...

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2012, 18:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Prati li neko NFL?

Ja redovno gledam, uglavnom Giantse, jer njih gotivim, vidim da arenasport prenosi nedeljom...

Veceras vecina utakmica u 19.00, a medju njima i Giantsi protiv Redskinsa i dve utakmice u 22.25

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]