banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Maj 2025, 07:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1556 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 78  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Serie A 2011/2012
PostPoslato: 26 Avg 2011, 18:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Nova sezona, nova tema (ako uopste nove sezone bude)

Moja predvidjanja su Milan i Juventus u borbi za prvaka; Inter, Napoli, Lacio, Roma, Djenova u borbi za ligu sampiona; na dnu je tesko reci bilo sta osim da je Lece najbolji kandidat za ispadanje.

Vrh

Tema posta: Re: Serie A 2011/2012
PostPoslato: 26 Avg 2011, 18:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Novi šampion će biti Juventus
Ajmo Juve

Slika

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 18:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Aj sve, ali Juventus da se bori za titulu? Pa oni mogu biti presretni ako budu u top3 (od ove godine Italijani imaju 3 predstavnika u LS).. Iako navijam za Inter sa ovom ekipom nema sanse da mogu uzeti titulu, drugo mjesto max. Po svemu sudeci Milan bi trebao opet uzeti titulu, ali dobro, ko zna. :)

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 19:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Milan i Juve u borbi za titulu, EVENTUALNO Inter, ako dovedu bar prava 3 igraca i ozbiljno promjene neke stvari u klubu. Italijanima se nikad ne zna. Juve je dove skartova, ko zna kako ce se uklopiti... Milan realno ima najjacu ekipu... Lacio i Napoli u borbi za LS. Roma moze biti sretna ako udju u Kup uefa.
Mogli bi oni kao i rahmetli Arsenal proci. Rasprodali prave igrace a doveli nek Lamele, pakne, lafete...

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 19:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Najvece pojacanje Interu ce biti ako Snajder ostane. A i ovako su tanki, tesko da mogu ispred Juventusa.
Izjednacena je liga ove godine, Inter i Udineze se rasprodali, Djenova i Roma se (kao) malo pojacali - bice to sve u nekoliko bodova.

Poslednji put menjao giometar dana 26 Avg 2011, 19:13, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 19:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Opet kasne s početkom, pih, smarači... Što se tiče Rome, po meni su došla dobra pojačanja, Lamela je ubica, samo da se uigra tim jer je stvarno dosta novih igrača u timu...

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 19:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Koga je sve Roma prodala?
Riise, Doni, Mirko, Menez, Mexes...
A Mirka je dosao zamjeniti... Krkic?
Lamela je tu jedino pravo pojacanje, ostalo su "fudbalske nade"...

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 19:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja stvarno ne znam sto vi mislite da Juventus moze uzeti titulu? Kao sto rekoh mogu biti presretni ako udju u LS, mislim da ce biti 3,4,5 nesto od toga..

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 19:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Zato što je vrijeme da se vratimo na vrh fudbala Italije

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 19:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Italijanska liga je kurton i kao takva je podlozna da je razni kurtoni i osvajaju. Tj. Juve.
Pored Milana, ko ima ozbiljan tim?!
Lacio i Napoli imaju fine ekipe, ali nemaju klupe za titulu. Juve je doveo par "provjerenih" imena i pitanje je kako ce izgurati...

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 19:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Ja stvarno ne znam sto vi mislite da Juventus moze uzeti titulu? Kao sto rekoh mogu biti presretni ako udju u LS, mislim da ce biti 3,4,5 nesto od toga..

Zato sto na svakoj poziciji imaju dva kvalitetna igraca, a Inter u svakoj liniji ima najvise jednog kvalitetnog.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 19:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

giometar je napisao:
zerocool je napisao:

Zato sto na svakoj poziciji imaju dva kvalitetna igraca, a Inter u svakoj liniji ima najvise jednog kvalitetnog.

A kakve to ima veze sa Interom? Procitaj gore i vidjeces da sam rekao da Inter i ne moze uzeti titulu.. Ali isto tako ne moze ni Juventus, sve osim Milanovog osvajanja ce biti veliko iznenadjenje.. Da, dva kvalitetna igraca mozda za Srbijansku ligu, jest da je Italijanska puno slabija nego prije ali i dalje nije toliko slaba da se oni igraci mogu nazvati kvalitetnim.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 19:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa imao je Inter prije dve sezone ekipu snova pa je opet bila borba sa ROMOM?! do zadnjeg kola, koja je imala samo stare djedove i neke nafurane klince...
Nit je Milan jaci od Intera prije dve godine, nit je Juve slabiji od Rome iz istog perioda.

Italija je to.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 19:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jest, samo sto je tad Inter igrao sve moguce, i sve moguce osvojili, pa je ekipa bila umornija nego inace, i samim tim bilo vise kikseva, cisto sumnjam da ce Milan ove godine osvojiti bas sve. :D A dobro, vidjecemo i to cudo od Juventusa kad pocne sezona, odoh piti. :D

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 19:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Ташко je napisao:
Koga je sve Roma prodala?
Riise, Doni, Mirko, Menez, Mexes...
A Mirka je dosao zamjeniti... Krkic?
Lamela je tu jedino pravo pojacanje, ostalo su "fudbalske nade"...

Nijedan igrač, po meni, nije problem što je otišao, sem možda Meksesa. Ali dolazi Kjaer, pa bi on ttrebao biti zamjena. Samo treba sačekati da se uigra ekipa i trebalo bi to biti dobro.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 19:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A Mirkan? Kad je trebalo, on je vadio.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 19:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ja koliko vidim

Buffon/Manninger

Lichtsteiner/Motta - Chiellini/Barzagli - Bonucci - Ziegler/Grosso

Krasic/Martinez - Vidal/Pirlo - Marchisio/Pazienza - Pepe

Vucinic/Iaquinta - Quagliarella/Matri

Ovo su sve kvalitetni igraci, mahom dovedeni iz Italije, iz klubova gdje su bili kljucni igraci. Tako da, ako oni nisu kvalitet za Italiju, onda ne znam ko je. Ima li u Italiji osim Milana jos neka ekipa sa ovakvom sirinom?

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 19:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pred početak prošle sezone u Bundes ligi najveće šanse za osvajanje titule sve kladionice su davale na Bajern Minhen, a ono Borusija osvoji. U Italiji su sve šanse davali Interu, a osvoji Milan. U Francuskoj Lionu i Marseju, a osvoji Lil.
Dokaz da se više ništa ne zna u većini liga, osim u Španiji da Barsa osvaja :D

Može i u Italiji nešto da se desi, nešto novo, neko iznenađenje.
Ajmo Juve

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 22:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Милан највећи фаворит и реално све осим титуле би био неуспјех. Борба за та два мјеста која воде у ЛШ би могла бити итекако занимљива. Интер, Јувентус, Наполи, Рома и можда још Лацио ће се за та два мјеста борити.
Милан је појачао досад најтање мјесто, лијевог бека, довели су чамца из Марсеја и то без обештећења, Таје Таиво, јак је ко коњ, брз и има шут лијевом ногом као из топа, солидан играч у најмању руку. Мексес је доведен као замјена за Несту и вјероватно ће пред крај сезоне он и бити у првих 11. Једино је изостао долазак тог мистер икса којег је Галијани најављивао цијело љето. Ал можда и дође, као прошле године Ибра и Робињо. Мада је највећи плус то што је иза нападачког триа година заједничког играња иза, сад су уиграни још више.
Интер је опет довео тренера који није неко име прије свега и то им је највећи проблем. Играчки кадар је и даље доста добар, одлазак Етоа ће јако тешко надомјестити, а и повреда Маикона који ће паузирати бар 3-4 мјесеца не помаже. Ако Снајдер остане, а мислим да хоће, можда неким чудом могу и до титуле, јер се зна да Милан редовно све карте баца на Европу и да им је лига у другом плану и ту могу тражити своју шансу.
Јувентус је довео доста играча, између осталих су довели лика из Леверкузена, Артуро Видал, задњи везни, одличан играч и он би им могао бити највеће појачање. И код њих нови тренер, млад и недоказан, и чини ми се да би он коначно могао нешто направити у Јувентусу.
Рома је највећу грешку направила довођењем Луиса Енрикеа, велики играч, али по неким потезима на старту се види да нема појма. Тако лако пустити Мексеса и Менеза може само будала. О Вучинићу нећу ни да говорим, он је годинама један од најбољих нападача у Серији А, а довести Бојана који није калибар ни за Рајо Ваљекано је још један врхунски потез. Ламела, аргентинац, још један у низу таленат и он је мачак у врећи.
Наполи је направио страшан посао кад су успјели задржати главне играче, и они би опет могли имати добру сезону, мада ће их играње у ЛШ доста пореметити.
Удинезе ће тешко поновити онако добру сезону као прошлу. Лацио би могао бити пријатно изненађење.

Лига је по мени много занимљивија и од Њемачке и од Шпаније, једино Енглеска је за нијансу занимљивија. Овде редовно неко од ''малих'' екипа се дочепа мјеста које води у ЛШ, мада то на крају за Серију А није добро јер обично та екипа има очајне резултате у ЛШ и ту Италија губи на коефицијенту. И даљи имају јаче резултате од Нијемаца у ЛШ, али зато Швабе праве предност у Лиги Европе у на основу добрих резултата у ЛЕ су добили то 4. мјесто у ЛШ. И поред кризе шију њемачку лигу по квалитету, од Италије је Енглеска далеко испред по квалитету лиге и Шпанија за нијансу.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2011, 08:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

WinstonWolfe je napisao:
Артуро Видал, задњи везни,

Na svakoj utakmici u Juveu je igrao kao ofanzivni vezni, ispred Pirla

Goran Pandev prešao u Napoli
Pablo Osvaldo iz Espanjola prešao u Romu za 16 mil. evra

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1556 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 78  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]