banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Maj 2025, 20:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 28 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Jul 2011, 21:00 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Sep 2010, 13:17
Ljudi šta reći, grupa smrti...

HRVATSKA
SRBIJA
BELGIJA
ŠKOTSKA
MAKEDONIJA
VELS

Nije toliko jaka, koliko izjednačena....

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2011, 21:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Nema sta, grupa je zajebana, jos kad vidim onu grupu sa Norveskom place mi se, kako tamo nismo uletili.. Ali ima do tih kvalifikacija jos vremena, svasta se moze desiti..

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2011, 21:04 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Nismo imali sreće, al' nikako, mogli smo puno bolje proći npr. E ili G grupa... Ronaldo ima poganu ruku.

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2011, 21:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
Jedino što je dobro jeste što će uz nas i svi ostali prosipati bodove.

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2011, 21:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
...ali što se mene lično tiče, nije ni loše. Jedino što sam želio na početku jeste izbjeći Holandiju.

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2011, 21:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Otkud Norveska tako visoko plasirana?

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2011, 21:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

To ne znaju ni oni sami..
Sad sam skontao da iz grupe I samo prva ekipa ide na SP, dok druga ne upada u baraz, znaci Francuska ili Spanija nece na SP, najvjerovatnije Francuska.. :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2011, 21:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
zerocool je napisao:
To ne znaju ni oni sami..
Sad sam skontao da iz grupe I samo prva ekipa ide na SP, dok druga ne upada u baraz, znaci Francuska ili Spanija nece na SP, najvjerovatnije Francuska.. :lol:

cek cek,znaci samo prva ide na svjetsko i nema baraza za drugoplasirane?

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2011, 21:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sad sam procitao da je tako, to samo za tu grupu posto je tamo samo pet reprezentacija, a i onako to je deveta grupa, ako bi u baraz islo svih 9 jedna reprezentacija ne bi imala protivnika..

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2011, 21:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Ljuka988 je napisao:
Ljudi šta reći, grupa smrti...

HRVATSKA
SRBIJA
BELGIJA
ŠKOTSKA
MAKEDONIJA
VELS

Nije toliko jaka, koliko izjednačena....

Je.i ga meni ovako mnogo ljepše izgleda :D

SRBIJA
HRVATSKA
BELGIJA
ŠKOTSKA
MAKEDONIJA
VELS

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2011, 22:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Мислим да нам не треба ова тема, имамо репрезентативну,по мени сасвим довољно :).

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2011, 22:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Иду прве репрезентације из свих 9 група директно, и 8 најбољих другопласнираних иде у бараж,једна отпада од тих другопласираних,која буде најслабија,а ваљда ће хрватска бити :P

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2011, 22:32 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 09 Maj 2011, 19:01
A vala cu sa merakom odgledati te historijske meceve izmedju suseda i komsija. :D Ne mogu docekati te utakmice. auuu 8) Do tada mozda Srbija bude domacin u Banjaluci. :cat:

E neka je i nas sreca pomilovala. Bio je i red. Grupa je takva da se ne zna ko je gori a ko bolji.
Igraj Bosno ne daj se, igraj svi smo uz tebe! ale ale ale :D

Daleko je Brazil... :drunken: :bounce: moze li se brodom...

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2011, 22:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
rapsodija_wolfsburg je napisao:
Daleko je Brazil... :drunken: :bounce: moze li se brodom...

Čamac ti je mnogo, mnogo povoljniji :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2011, 22:47 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Srbija u grupi koju je nemoguće opisati crno - belim slikama. Dovoljno je reći da se pet timova, sa više ili manje neumerenom predstavom o sebi nada da će videti Brazil, a da šesti predvodi igrač čijoj ceni ne može da parira niko od onih koji će protiv njega igrati u ovim kvalifikacijama...
Kako se u Srbiji posmatra žreb?

Pa, kao i sve ostalo, sa odsustvom mere.

Deo javnosti će naricati kao zabrađene babe, od svakog protivnika praviti Brazil, dok će se ostatak busati u grudi i nipodaštavati protivnika.

Ima i ona "filozofska škola" što se sakrije iza fraze da svi danas igraju fudbal jer zauzeti stav znači biti na vetrometini, a većina bi da uvek bude u pravu.

Kakvu smo grupu dobili?

Garantujem da su mnogima zaigrala srca kad su kuglice spojile Srbe i Hrvate. Da se ne lažemo, svi volimo kad komšija gubi, razlika između normalnih i budala je u tome što se kod ovih prvih naslađivanje završi na porazu, dok bi ostatak da vidi nešto krvaviju akciju.

Hrvatska je prema našem selektoru bila jedna od poželjnijih reprezentacija iz prvog šešira. Naravno, Pižon se vodio fudbalom a ne pratećim sadržajima, pa je takav stav razumljiv. U poređenju sa aždajama poput Španaca, Nemaca i sličnih, "vatreni" baš i ne mogu da vas opeku. Što kažu klinci "glava za glavu", Srbija je kvalitetnija, međutim, igra tim, a tu se nismo baš proslavili u prošlosti.

U svakom slučaju, Hrvati su poželjna solucija, a kako će nama biti u Zagrebu, tako će i njima u Beogradu, pa će se i jedni i drugi upisati u spomenar uvreda.

Ko je bolji videćemo, ali, ponovimo, u poređenju sa velikom većinom ostalih timova iz top šešira, ovo deluje kao naklonost kuglica.

Iz trećeg šešira su nam stigli Belgijanci, reprezentacija koja je u krizi godinama, ali i takvi su nas u kvalifikacijama za EP 2008. savladali u Briselu.

Problem sa ovom selekcijom nije sadašnjost, već činjenica da će oni za godinu dana biti bolji nego što su sada. "Đavoli" imaju nekoliko talentovanih igrača, pri tome ne mislim samo na Lukakua. Azar, De Bruine, Vitcel, Defur, Kurtoa kao koktel sa Van Bujtenom, Kompanijem...to već deluje kao pristojan skup. Ova reprezentacija iskreno podseća na nas, bolji igrači od igre same. Mada, u kvalifikacijama za EP imaju bod više od Turske, gledaju u leđa neprikosnovenim Nemcima.

Škoti su uvek opasni kod kuće, ali čini se da nama ovakvi timovi odgovaraju. Makar je to pokazala neka bliža prošlost. Naime, Srbija bolje igra protiv selekcija sa ostrva, nego kada oseti kavkaski vetar.

"Tartan Armi" je konglomerat igrača iz Engleske, kombinovan sa uzdanicama Gersa i Seltika. Haton, kapiten Daren Flečer, Šon Maloni, Mek Faden, nije naivno, treba to priznati. Čini se da je iz četvrtog šešira bilo mnogo boljih opcija. Škoti ne blistaju u kvalifikacijama za EP, čini se da je drugo mesto već sada van dometa.

Iz petog su nam stigli Makedonci, još jedna selektorova želja. Pandev i drugari, reći će neko, ali imaju još nekoliko dobrih igrača, mada nemaju tim. Balkanski mentalitet je nešto od čega naši južni susedi ne mogu da pobegnu. Makedonija, ipak, i to treba reći bolje igra protiv jačih ekipa, a da će neko ostaviti kosti na nacionalnom stadionu u Skoplju, u to nemojte sumnjati.

Na kraju Vels. Iz šestog šešira smo dobili najjačeg rivala i to ovu grupu čini teškom. Jednostavno, ovde u gostima nema sigurnih bodova i ne treba očekivati da bilo ko dominira. Tačno je da Vels igra loše u kvalifikacijama za EP, ali oni su daleko od amatera recimo iz Lihtenštajna. Ne samo zbog Bejla (Remzi, Belami, golman Majhil iz VBA), nekoliko igrača je standardno u klubovima u prve dve engleske lige. I oni su sigurno sposobni da nekome pokvare snove.

Konačna ocena?

Grupa je potpuno otvorena, Srbi i Hrvati su sebe proglasili za najbolje timove, Škoti i Belgijanci imaju više od želje, Makedonci se nadaju, a Vels će igrati "do koske" svaki meč.

Drugim rečima, mogli smo i bolje da prođemo, ali niko neće biti iznenađen ako odemo direktno u Brazil.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2011, 09:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
pilot babo je napisao:
...ali što se mene lično tiče, nije ni loše. Jedino što sam želio na početku jeste izbjeći Holandiju.

Ma bilo je bitno izbjeć Holandiju i Španiju,ostalo je sve "jaje jajetu".Sva sreća pa nismo sa Azerbejdžanom,Kazahstanom ili Estonijom u grupi :roll: .Kad si loš,svak ti je zajeban :D

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2011, 10:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Koji ćemo qrac na Mondijalu ako ovu grupu ne možemo proći :roll:

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2011, 13:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Ma, mi stalno nešto kukamo, da nam je Malta najjači protivnik u grupi, tražili bi alibi. Tući sve redom, bez obzira je li kod kuće ili na strani, i nema zime. Ne razmišljati o drugom mjestu, jer kontam da su najveće šanse da najslabiji drugoplasirani bude iz naše grupe, jer će biti rasipanja bodova.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2011, 13:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
enc0re je napisao:
Koji ćemo qrac na Mondijalu ako ovu grupu ne možemo proći :roll:

Slazem se, u potpunosti.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2011, 13:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 00:57
cro je pichkin dim, srbija ubijedljivo prva a sto neko rece najbolje je sto smo izbjegli mentol timove koji nam izbijaju bodove zbog naseg problema u glavi ( kazahstan, azerbejdzan itd) , skoti, belgija i vels su ekipe po mjeri i uz solidnu ozbiljnost uzimamo ih

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 28 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]