banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 18:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 68 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Avg 2011, 22:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2008, 21:55
Dakle, kao što u naslovu piše, zašto mrzite svoj i naš grad? Da li je zaista neophodno da uništavate gradske fasade, neke od njih tek renovirane patetičnim natpisima tipa "moj grad" "L87" i slično. Da vas podsjetim, grad pripada svim Banjalučanima (bez obzira da li navijaju za Borac ili ne) i većina nas želi vidjeti ljepotu i čistoću po kojoj je naš grad uvijek bio poznat, kao što je bio poznat po svojim parkovima, zelenilu, ćevapima, Nektaru i najljepšim curama. Da me pogrešno ne razumijete, i sam navijam za Borac od kada znam za fudbal i bio sam lešinar kada većina vas današnjih još nije bila ni rođena. Znam da grad ne nagrđuje većina, već manjina kojoj se ovdje obraćam: STOKO NEVASPITANA! SVE ŠTO UNIŠTAVATE NEKO JE PLATIO, MOŽDA ČAK I VAŠI RODITELJI POREZOM KOJI SE IZDVAJA OD NJIHOVIH PLATA. AKO VEĆ HOĆETE DA ŠARATE, KRENITE OD ZIDOVA VLASTITE SOBE, PA AKO VAM OTAC NE POLOMI KOSTI, ONDA MOŽETE IĆI DALJE. NADAM SE DA ĆE MURIJA TADA DA ODRADI POSAO.

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2011, 22:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Само полако, опуштено, без тензија друже ;)

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2011, 23:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2008, 21:55
Danny ^_^ je napisao:
Само полако, опуштено, без тензија друже ;)

Dok neko ne kaže kao stvari stoje, svi će da ćute i sliježu ramenima. Šta bi ti rekao da neko uništi fasadu tvoje kuće (recimo da živiš u privatnoj kući)? Da li bi mu kosti lomio, pa da ti je i prvi komšija ili tzv. prijatelj.

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2011, 23:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Nov 2010, 15:27
Balava stoka, kojoj treba batina da se opameti....
:)

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2011, 23:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
Možda najvatreniji trebaju istetovirati Borac na čelo.
Ja nisam dovoljno vatren.

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2011, 23:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
STRATOKASTEL, svaka čast!

STRVINARI rođeni par godina nakon 1987. (čast iskrenim i pristojnim Borčevim navijačima), čuli ste čovjeka, po veličini i uticaju Borac je NIŠTA naspram Partizana, Zvezde, Hajduka i Dinama, tako da ste i vi jedni obični glodari naspram Grobara, Cigana, gay-BBB-a i plačipički Hajdukovaca čija je organizacija ipak pristojna.
Postoji li konkurencija Borcu u Banja Luci?! A čine li gostujući navijači kakve izgrede u našoj vukojebini?! Imate li neprijatelja u boričkim soliterima i ispred dragstora u drugim dijelovima grada gdje se sastaju njihove strvinarske organizacije?! Da zbog neprijatelja na svakom mogućem zidu napišete ''Lešine 1987'' i ''(glumim da te) volim Borče''?! 8)

Ali dobro, ja vas razumijem, policija je tolerantna koliko i glupa i nesposobna, narod nezainteresovan, ko vam brani??? Sramota, ako je ovaj grad ikada imao ponosa.

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2011, 23:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
STRATOKASTEL je napisao:
Dakle, kao što u naslovu piše, zašto mrzite svoj i naš grad? Da li je zaista neophodno da uništavate gradske fasade, neke od njih tek renovirane patetičnim natpisima tipa "moj grad" "L87" i slično. Da vas podsjetim, grad pripada svim Banjalučanima (bez obzira da li navijaju za Borac ili ne) i većina nas želi vidjeti ljepotu i čistoću po kojoj je naš grad uvijek bio poznat, kao što je bio poznat po svojim parkovima, zelenilu, ćevapima, Nektaru i najljepšim curama. Da me pogrešno ne razumijete, i sam navijam za Borac od kada znam za fudbal i bio sam lešinar kada većina vas današnjih još nije bila ni rođena. Znam da grad ne nagrđuje većina, već manjina kojoj se ovdje obraćam: STOKO NEVASPITANA! SVE ŠTO UNIŠTAVATE NEKO JE PLATIO, MOŽDA ČAK I VAŠI RODITELJI POREZOM KOJI SE IZDVAJA OD NJIHOVIH PLATA. AKO VEĆ HOĆETE DA ŠARATE, KRENITE OD ZIDOVA VLASTITE SOBE, PA AKO VAM OTAC NE POLOMI KOSTI, ONDA MOŽETE IĆI DALJE. NADAM SE DA ĆE MURIJA TADA DA ODRADI POSAO.

ispred moje zgrade je sarala murija, tako da nema spasa. ti optuzujes jednu sovijalnu grupu a svi znamo i da trudnice i zene sa malom djecom to stalno rade. jedino da se organizujemo pa da ih sve djuture prebijemo, ali mnogo se te bagre nakupilo.

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2011, 23:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Sto se tice Borika, ja nemam nista protiv ovih murala koji su iscrtani na mnogim zgradama u Boriku.
Ljepse je to vidjeti nego "Pero '92" ili slicno.

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2011, 23:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2009, 19:48
grafiti su extra, super izgledaju na dosadnim fasadama ... vecina ljudi to podrzava, ne vidim nista lose u tome ... mozda vise volite pateticne poruke tipa "Ana volim te" :D

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2011, 23:28 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Halpert je napisao:
STRATOKASTEL, svaka čast!

STRVINARI rođeni par godina nakon 1987. (čast iskrenim i pristojnim Borčevim navijačima), čuli ste čovjeka, po veličini i uticaju Borac je NIŠTA naspram Partizana, Zvezde, Hajduka i Dinama, tako da ste i vi jedni obični glodari naspram Grobara, Cigana, gay-BBB-a i plačipički Hajdukovaca čija je organizacija ipak pristojna.
Postoji li konkurencija Borcu u Banja Luci?! A čine li gostujući navijači kakve izgrede u našoj vukojebini?! Imate li neprijatelja u boričkim soliterima i ispred dragstora u drugim dijelovima grada gdje se sastaju njihove strvinarske organizacije?! Da zbog neprijatelja na svakom mogućem zidu napišete ''Lešine 1987'' i ''(glumim da te) volim Borče''?! 8)

Ali dobro, ja vas razumijem, policija je tolerantna koliko i glupa i nesposobna, narod nezainteresovan, ko vam brani??? Sramota, ako je ovaj grad ikada imao ponosa.

Види овог интернет хулигана :lol: :lol:

Не слажем се шарањем зграда, али подржавам оне прејаке графите... Тог` се нико није сјетио да похвали.

А оваквим Индијанцима као овом Халперту, поручујем да постоји удружење Лешинара испод западне трибине Градског стадиона, па тамо отиђи и рећи шта те тишти, тј. извријеђај те "јаднике и стрвинаре"...

Да се шарају гробарске и циганске пароле, не би теби сметало :wink:

Могао си лијепо рећи да се не слажеш са шарањем и ћао, а ти нашао хулиганисати из фотеље ...

Какав краљ

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2011, 23:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Otresao sam ja njih, jedva sam ih našao na okupu. Ne postoji organizacija Borčevih navijača jer ono gdje sam ja upao sve je samo ne organizacija.
Sa druge strane, grobare, cigane i hrvatske kolege murija je tukla i prevaspitala ih da ne čine materijalnu štetu, a mi, šta je sa ovim našim south parkom i njegovim ponosom?

Ne slažem se sa šaranjem i osuđujem mini-vandalske činove. Žalim Borac i njegov vrh.

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2011, 23:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Halpert je napisao:
Otresao sam ja njih, jedva sam ih našao na okupu.

Slika

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2011, 23:40 
Veteran
Veteran

Halpert je napisao:
Otresao sam ja njih, jedva sam ih našao na okupu. Ne postoji organizacija Borčevih navijača jer ono gdje sam ja upao sve je samo ne organizacija.

Јеси их све преваспитао? Једном руком?

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2011, 23:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Halpert je napisao:
šta je sa ovim našim south parkom

:lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2011, 23:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

aleksej je napisao:
grafiti su extra, super izgledaju na dosadnim fasadama ... vecina ljudi to podrzava, ne vidim nista lose u tome ... mozda vise volite pateticne poruke tipa "Ana volim te" :D

Grafiti su ok, ali "lesinari 1987" je isto sto i "Ana volim te!"

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2011, 23:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
znaci, halpert preko dana gleda filmove a nocu bije vulturese.

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2011, 23:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nisam ih otresao poput Chucka Norrisa, dapače u tom društvancetu ima moje rodbine i poznanika čak starijih od mene, već sam ih prijateljski uvjerio da nema potrebe od komarca praviti jednoroga (od Borca praviti Dinamo ZG), da recentni Borčevi uspjesi ne znače neki osobiti preporod na većem nivou, da bi strvinarski rušilački pohod nakon potencijalnog neuspjeha mogao imati ružne posljedice, i uopšte posvemašnjoj našoj bijedi i jadu :(

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2011, 23:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vulturesi su u stvari, generalno, kolosari koji se okupljaju da bi pravili sranja i cugali, bar koliko to ja vidim...

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 00:02 
Veteran
Veteran

Халперте,

Какве везе имају успјеси клуба са љубављу његових навијача према њему...

Ја сам Борац прато и у првој лиги РС против Једниства из Црквине, пратим га и против Сарајева и Жељезничара, и против Лозане и Макабија... Небитно с ким игра, ја га пратим јер га волим!

По тој твојој би сви требали навијати за Реал Мадрид јер је најуспјешнији европски клуб и срати по "мањим клубовима" и говорити да се не заносе јер немају 9 (или 10) Лига шампиона као реал?

Кани се шупље приче...

Тема су графити, а не величина, снага и организација навијачких група...

Poslednji put menjao јан_де dana 09 Avg 2011, 00:04, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 00:04 
Veteran
Veteran

siki2086 je napisao:
Vulturesi su u stvari, generalno, kolosari koji se okupljaju da bi pravili sranja i cugali, bar koliko to ja vidim...

Како си их само провалио, к`о видовита Џемила...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 68 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]