banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Maj 2025, 23:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 38 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Dec 2010, 16:34 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2010, 13:43
Ево одлучио сам да подигнем тему навијачка свијест,прије свега да видим како ви оцјењујете ситуацију на трибинама наших простора и дали сте свјесни наше ситуације када је у питању навијачка едукативност?Молио бих да на овој теми непишу људи који нису навијачи и који никада нису били на стадиону како би избјегли глупе постове :)

За мене лично трибина предстаља мјесто на којем се бодри свој клуб на све могуће начине,али као што знају људи који иду на стадионе ту је много клинаца који су на трибини само да би били виђени и фурају неки навијачки-кримо фазон да би били "зајебани".Ево молио бих да се укључите у тему и изнесете своје мишљење на ову тему...

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2010, 16:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
зашто отвараш хулиганске теме?
навијачи су стока и све их треба затворит у торове и млатит канџијом!
срамота, предлажем брисање ове теме!

Spoiler:
то ти је став "просветљених" форумаша.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2010, 16:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Mar 2009, 15:14
nisi mogao podici temu vec si je pokrenuo, otvorio, naceo, inicirao...

a navijacka edukativnost je sasvim nov termin u nasem i okolnim jezicima, da li se odnosi samo na navijace i predstavlja sleng, posto je najslicnije sto znam edukovanost ili obrazovanost?

bio navijac, bio na stadionu, nakon par godina zakljucio da je uzaludno bodriti cike koji pikaju loptu na manje-vise kupljenim utakmicama. ako bodrite klub, sta je sa AK borac, kuglaskim klubom, boks klubom, zasto bodriti samo fudbal?

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2010, 17:00 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
Slika

iz raja izasao jos da ima ovakav jedan
Slika

sjedili bi vi i gledali utakmice ko sav normalan svijet

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2010, 17:04 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

sudoku je napisao:
bio navijac, bio na stadionu, nakon par godina zakljucio da je uzaludno bodriti cike koji pikaju loptu na manje-vise kupljenim utakmicama. ako bodrite klub, sta je sa AK borac, kuglaskim klubom, boks klubom, zasto bodriti samo fudbal?

То можда и јесте тачно али мораш знати да има још увјек људи којима је стало до свог клуба и који га прате гдје год да игра...То је једноставно начин живота...Зашто фудбал? Зато што је најпопуларнији спорт код нас а и у свијету,а ситуација код нас је и више него тешка па се једва успјева и ићи на фудбал а камоли на остале спортове.Уосталом тема није ни близу тога што си ти написао у своме посту,већ је циљ изношење чињеница и мишљења на тему навијачка свијест или менталитет

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2010, 19:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
АЛЕКСАНДАР je napisao:

Spoiler:

Za takve sto si ti i torovi su malo :angry4:

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2010, 19:49 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Nov 2010, 00:11
sudoku je napisao:

a navijacka edukativnost je sasvim nov termin u nasem i okolnim jezicima, da li se odnosi samo na navijace i predstavlja sleng, posto je najslicnije sto znam edukovanost ili obrazovanost?

Као што он није могао подићи тему,тако не може ни бодрити фудбал већ фудбалере :wink:. Овај изнад је још поред пендрека и кера заборавио напоменути како су то Енглези урадили,по угледу на Б.Т. и осталу политичку елиту. Навијачка свијест је да не прецрташ графит правда за Уроша,не скандираш убици Деје лонца или не пишеш по разним форумима и тражиш 40 година затвора за гробаре који су наводно бацили Татона,иако је сам пао. Овако,због несолидарности,не навијачке већ Српске уопште, Урош лежи и лежаће више него силоватељи и убице,а туце ових гробара ће добити казне као да су у најмању руку извршили геноцид у јасеновцу. Нити ја браним Уроша нити гробаре,али нигдје се не помиње како је Татон читав дан провоцирао по Бг.,како је знао гдје иде и с ким има посла. Наравно да требају лежати и они и Урош,али зашто се ломе копља на њима и добијају драконске казне. Колико је добио онај арапин што је осакатио гробара у Бриселу или они Грци што су боцкали Цигане по Атини. Нико ухваћен није,а тек да се предсједник извињавао...

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2010, 19:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Evropski Borac je napisao:
АЛЕКСАНДАР je napisao:

Spoiler:

Za takve sto si ti i torovi su malo :angry4:

прочитај шта пише у спојлеру

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2010, 19:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

трибина Б. Зељковић je napisao:
sudoku je napisao:

Као што он није могао подићи тему,тако не може ни бодрити фудбал већ фудбалере :wink:. Овај изнад је још поред пендрека и кера заборавио напоменути како су то Енглези урадили,по угледу на Б.Т. и осталу политичку елиту. Навијачка свијест је да не прецрташ графит правда за Уроша,не скандираш убици Деје лонца или не пишеш по разним форумима и тражиш 40 година затвора за гробаре који су наводно бацили Татона,иако је сам пао. Овако,због несолидарности,не навијачке већ Српске уопште, Урош лежи и лежаће више него силоватељи и убице,а туце ових гробара ће добити казне као да су у најмању руку извршили геноцид у јасеновцу. Нити ја браним Уроша нити гробаре,али нигдје се не помиње како је Татон читав дан провоцирао по Бг.,како је знао гдје иде и с ким има посла. Наравно да требају лежати и они и Урош,али зашто се ломе копља на њима и добијају драконске казне. Колико је добио онај арапин што је осакатио гробара у Бриселу или они Грци што су боцкали Цигане по Атини. Нико ухваћен није,а тек да се предсједник извињавао...

2 godine za Kimija zbog pjesme za Brankicu mislim presmjesno

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2010, 20:09 
Pripravnik
Pripravnik

2 год. за Д. због наводног посједовања утоке без дозволе. А тек,шта рећи за ове момке што су их држали мјесец дана по Српским затворима на повратку из Ђенове. За шта? Па да се извинемо жабарима што смо били на њиховом стадиону. Како су само наполитанци били одушевљни Српским ултрасима и цјелокупном издању у Ђенови...

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2010, 20:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Jest Taton je pao sam a to sto ga je rulja ganjala da ga ubije od batina ne spominjes? Sigurno je on sam od sebe trcao po Beogradu pao i umro..
Da je vlast u Srbiji odlucila da pruzi primjer na njemu, Urosu i ostalim jeste, ali daleko od toga da oni nisu nista uradili..

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2010, 20:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

2 год. за Д. због наводног посједовања утоке без дозволе. А тек,шта рећи за ове момке што су их држали мјесец дана по Српским затворима на повратку из Ђенове. За шта? Па да се извинемо жабарима што смо били на њиховом стадиону. Како су само наполитанци били одушевљни Српским ултрасима и цјелокупном издању у Ђенови...

Zato velike zasluge ima italijanski savez a i nasi navijaci necu da ih branim msm jedna grupica huligana snosi isto krivicu

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2010, 20:18 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Veliko je navijacko srce,
sto ponosno kuca u grudima.
Noz za pojas pre svake tuce
spreman njime da ubije srbina!

On je Srbin,on cuva Srpstvo,
on je primjer pravog srpskog sina.
On je spreman Srbiju da brani,
a prvi bi ubio Srbina.

Cast tribine treba da se brani,
i zastave iza koje stojis.
Ako ne smes, ti stani,
Ne ubijaj zato sto se bojis!

Oruzijem brani Srpsku bracu,
mnogi hoce malo srpskog carstva,
nemoj Srbin da ubije Srbina,
NIJE VREDAN SRPSKI ZIVOT
NAVIJACKOG RIVALSTVA!!!

Poslednji put menjao casuals dana 26 Dec 2010, 22:30, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2010, 20:39 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
chils je napisao:
Slika

Slika

Нек` прво истуку своје шефове и лопине што покрадоше јадни народ, па кад ту среде ситуацију.. нек` онда истуку мене првог !

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2010, 20:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

јан_де je napisao:
chils je napisao:
Slika

Slika

Нек` прво истуку своје шефове и лопине што покрадоше јадни народ, па кад ту среде ситуацију.. нек` онда истуку мене првог !

Mene drugog

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2010, 20:48 
Pripravnik
Pripravnik

zerocool je napisao:
Jest Taton je pao sam a to sto ga je rulja ganjala da ga ubije od batina ne spominjes? Sigurno je on sam od sebe trcao po Beogradu pao i umro..
Da je vlast u Srbiji odlucila da pruzi primjer na njemu, Urosu i ostalim jeste, ali daleko od toga da oni nisu nista uradili..

Ја и нисам написао да не треба да леже већ да им суде за оно што су урадили,а гурнули га нису. Ако су мислили да је Бг. излет зезнули су се. Сплет околности. Ја,ако идем на евро гостовање,спреман сам да будем нападнут. То што су користили све и свашта,јебига,Српска посла. И ја бих,као и већина волио да је све на руке и ноге,наравно ту не мислим на разне ливаде,али боље и то него,бакља,штангла,нож,утока. Што се тиче Ђенове и нереда,само бих прокоментарисао да прекинути утакмицу због онога,јадно и провидно.

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2010, 20:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
chils je napisao:
Slika

Slika

Човјек је фино написао отварајући тему да овдје своје глупе коментаре
не остављају људи који нису навијачи!!!
Идите на неко друго мјесто па коментариште фарму,звезде гранда или
шта вас већ занима у животу!
ZEROCOOL- није исто када си оптужен за нечије пребијање или за убиство из
нехата и када си оптужен за брутално убиство са намјером,тј. бацање са неколико
метара висине! Разлика у кажњавању је огромна...
А шта рећи за Стефана Величковића,момка који је оптужен за учествовање у
случају татон а у то вријеме је био на сасвим другој локацији у граду,чак му је
дрот писао казну за не дозвољено паркирање у вријеме када се одигравала туча
на Обилићевом вјенцу.Наравно, та казна се сасвим случајно изгубила када је требало
да послужи као доказ одбране на суду!? Иако је тај саобраћајац потврдио Стефанову причу.Један младић ће вјероватно бити осуђен на вишегодишњу робију ни крив
ни дужан због улизивања политичког врха Србије западу!
Знате ли да је овај вјештак који је потврдио да је татон бачен а не пао,трећи
стручњак на овом суђењу!? Прва два која су написала да је француз сам скочио
су замјењена овим трећим који је по њиховом укусу!
Немојте само причати ни о каквој правди јер ми се повраћа!
Петорица дротова су свједочила да Кими није повео пјесму о бранкици
већ да је смиривао људе али он је ипак добио годину ипо!?

Poslednji put menjao Gondra dana 26 Dec 2010, 21:06, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2010, 20:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:

Ја и нисам написао да не треба да леже већ да им суде за оно што су урадили,а гурнули га нису. Ако су мислили да је Бг. излет зезнули су се. Сплет околности. Ја,ако идем на евро гостовање,спреман сам да будем нападнут. То што су користили све и свашта,јебига,Српска посла. И ја бих,као и већина волио да је све на руке и ноге,наравно ту не мислим на разне ливаде,али боље и то него,бакља,штангла,нож,утока. Што се тиче Ђенове и нереда,само бих прокоментарисао да прекинути утакмицу због онога,јадно и провидно.

Po meni trebala si isprazniti tribina i nastaviti utakmica
A sto se tice ovih napada i ja sam vise za ruski stil livada i sake na sake

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2010, 21:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:

vidis da mozes da napises nesto smisleno i tacno kad se potrudis :lol: :lol: :lol: :lol:

uros, kimi, oni koji su ubili tantona...ma da, to su zapravo zrtve.

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2010, 21:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
Milanko Djeric je napisao:
Citiraj:

vidis da mozes da napises nesto smisleno i tacno kad se potrudis :lol: :lol: :lol: :lol:

uros, kimi, oni koji su ubili tantona...ma da, to su zapravo zrtve.

Наравно,жртве су сви који немају поштено већ унапријед намонтирано суђење!
Причају о некој правној држави,самосталном судству а самосталније је било у
Слобино вријеме! Највећи проблем у држави су навијачи,патриоте,националисти
које све треба позатварати и забранити а народ нема љеба да једе,нико нема посла,
нити какве перспективе,држава се распада пред шиптарима АЛИ НАЈВЕЋИ
ПРОБЛЕМ СУ НАВИЈАЧИ!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 38 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]