banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 22:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 94  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Jun 2010, 11:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Evo da krenemo sa novom sezonom... Srecno Zvezdo!!!

Citiraj:
Fudbalski klubovi Crvena zvezda i Rasing usaglasili su detalje oko transfera Dejana Lekića i visoki napadač će nastaviti karijeru u Španiji, to znači da u Santander neće Dragan Mrđa. Prelazak partizanovog reprezentativca Radosava Petrovića još uvek nije dogovoren.

Ode Lekic, sto je po meni dobro, nisam nesto odusevljen njegovim igrama... Nekako mi se cini da ce vecinski kostur ovog tima ostati u narednoj sezoni...

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2010, 11:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Odlicno! Jel se zna koliko para smo dobili za njega? Ovaj Santander bas voli nase balvane :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2010, 11:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa pise da je obestecenje bilo 2,5 miliona ali da je Zvezda to spustila i da ce Rasing da isplati zaostatak od Zigica

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2010, 14:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Ономад Аџић изјави да су одбили 6 милиона евра за Лекића. Ахахахаххахаха :)

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2010, 21:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Gocias je napisao:

Молим!?

Ти се спрдаш са нашим спортским директором?

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2010, 22:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

shoole je napisao:
Gocias je napisao:

Молим!?

Боже сачувај, он је икона па би се то схватило како тежак гријех :roll: .

Како се и ономад насмијашмо, тако и сада. 8)

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2010, 22:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Prokletnici... samo su vam pare vazne :lol:

Sto bi rekao Pantic u tesnoj kozi: Dupe vam zinulo za pare :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2010, 22:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:

Budući član Zvezdine kuće slavnih, pretpostavljam. Pošto se Lukić ugradio u instituciju Zvezdine zvezde, mora i Adža da dobije svoje mjesto u istoriji kluba...

http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/171600/Zvezda-odbila-85-miliona-evra-za-Lekica

Ko ovdje koga laže?

Naredne sezone očekujem nešto u sljedećem stilu...

Lukić:"U pregovorima smo oko dobijanja novog generalnog sponzora. Nećemo da žurimo, jer Zvezdu ne može da sponzoriše svako, zbog čega smo odbili ponude Koka kole i Barklis banke. Stub srpstva napadaju sa svih strana, ali mi nećemo uzmaći i već za narednih nekoliko dana, izdaćemo saopštenje o tome..."

Adžić:"Povučeni odličnim iskustvom sa Lekićem, koga smo Rasingu prepustili za 28 miliona evra, odlučili smo da sljedeće pojačanje, bude najbolji strijelac prve opštinske lige, koga ćemo dobiti za burek dnevno u klupskom restoranu i bonus jogurt, za svaki postignuti pogodak. Odličan je igrač vidjećete - pravi višak. "

Saopštenje broj 14038829:"Sudije su Crvenu Zvezdu, u dosadašnja dva odigrana kola, oštetile za tri jedanaesteraca, poništili nam tri regularna gola, a u čak deset navrata, nisu crvenim kartonima, sankcionisali prekidanja akcija u začetku, koje su mogle da nam donesu jedanaesterac, koji bismo sigurno iznudili, da smo kojim slučajem uspjeli da se približimo golu."

Lukić:"Ratko Dostanić ostaje trener do daljnjeg. Radi odličan posao i uopšte ne gura u tim igrače Radojice Božovića. To što smo opet pokupovali pola rezervista crnogorske lige, nema nikakve veze sa Božovićem. Umjesto da se bavite tim pitanjima, zašto vi novinari, ne postavite pitanje Đuriću, da prokomentariše penal za Partizan u prošlom kolu? "

Saopštenje broj 15600993:"Zvezda je stub srpstva, institucija našeg fudbala i branitelj tekovina srpske istorije. Zbog toga smo ponovo u međusobnom napušavanju po medijima sa Džombom, dotičnom seksualno opštili sa ženskim članovima familije i tako još jednom odbranili srpstvo."

Adžić:"U zimskom prelaznom roku nećemo gomilati igrače. Dovešćemo samo one koji nam nedostaju kako bismo pojačali konkurenciju. Ne može svako da igra u Zvezdi, zato širimo skautsku službu i trenutno u bugarskoj trećoj ligi, pratimo nekoliko interesantnih igrača.Prevashodno ćemo gledati da dovedemo još po jednog igrača na poziciju desnog beka i zadnjeg veznog, jer po šest igrača, koliko trenutno imamo na tim pozicijama, nije dovoljno za naše ambicije."

Dostanić:"Do 70-og minuta držali smo utakmicu pod kontrolom i da moji igrači tada nisu otegli jezike do muda od umora, sigurno bismo trijumfovali."

Adžić:"Bogdanović neće biti prodat, jer je u pitanju dragocjen i perspektivan igrač, oko koga namjeravamo da pravimo tim u budućnosti. Preko naših prijatelja u drugom po veličini srpskom gradu Čikagu, lobiraćemo kod FIFA i UEFA, da se u fudbal uvede pravilo, da igrač može da uđe sa klube i izvede prekid. Tako se Bogdanović neće previše umarati tokom utakmice, a i dalje će biti igrač oko koga se sve vrti u timu. Palermo je za njega nudio 30 miliona evra, ali smo ih odbili u startu, jer ne želimo da ga prodamo. Ukoliko ga budemo prodavali na kraju te sezone, to sigurno neće biti ispod te cijene."

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2010, 23:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2010, 21:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

:lol: :lol: :lol:

Прејако! Свака част!

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2010, 22:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Smijete se je li? Meni je to tužno... :D

No šta je tu je... Nema drugih do ovih na čelu kluba, a prvi konkretan korak je vidim vraćanje Koromana. Samo mi fali još da i njega ponovo gledam u Zvezdi. Onaj nesposobni Dostanić moćiće samo da vegetira pored aut linije, dok Koroman bude rušio sve taktike, svojom igrom 1 na 10. Kad je igrao sam protiv svih, dok je Zvezda imala daleko jače igrače u sastavu, šta će tek biti sa ovim kukavcima, za koje bi i slijepac vidio da nemaju kvalitet.

Najavljen povratak nekog bivšeg reprezentativca, pregovori sa Lazetićem i neki Bugari, Tunguzi i ostali egzotični likovi. Jao Antvi i Vladan Binić iz Napretka i tako dalje... Sve u svemu, mislim da ih malo ima pravi kvalitet za Zvezdu i da će tek sad početi kupovanje po kumovskim i rosbinskim vezama. Bojim se da ne postane od Zvezde, Ješićev Partizan, pa da i Zvezda dobije svoju verziju "bugarskog Bebeta"?

Lekić je prodat i to za potkusurivanje duga oko Žigića i neku cifru. Spomenuše negdje oko 2,5 miliona evra ukupno. Sad kad se preračuna, da je Rasing ostao dužan za Žigića bar milionče, a možda i više, ostaje oko 1,5 za transfer ovog nesrećnika. Kud li se dede još sedam, meni nije jasno?

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2010, 12:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Неее!!! Само он не!!!! Доведите још једног бека по Шарићевој линији из Пљеваља, само немојте овог шабана у Звезду!

Citiraj:
Tošić u Zvezdi?

Bivši reprezentativac bi mogao da bude jedno od najvećih pojačanja Zvezde u prelaznom roku. Tošić posle engleske avanture slobodan igrač.

Zvezdinom mladom timu su potrebna iskusnija pojačanja u svim linijama, a s obzirom da je Đorđević najavljivao novu odiseju u inostranstvu, crveno - beli su se dali u potragu za štoperom.

Bomba bi mogao da bude Duško Tošić. Bivši reprezentativac se nije naigrao u poslednje dve godine. Bio je zaleđen u Verderu nakon što se oglušio o zabranu kluba da igra u Pekingu, na OI.

Uspeo je nekako da pobegne iz Bremena, potpisao je za Portsmut, ali nije debitovao, jer klub nije mogao da obezbedi dozvolu zbog finanijskih problema, odnosno dugovanja.
Poslednji deo sezone proveo je u Čempionšipu, igrao za Kvins Park Rendžers, ako je suditi po izveštajima, sasvim solidno.

Tošić bi potpisao ugovor na dve ili tri godine, sa klauzulom da može da ode u slučaju dobre ponude. Jasna je i njegova namera da oživi karijeru u Zvezdi, a zatim se ponovo okuša u inostranstvu. Ne treba zaboraviti, da iako je dugo na sceni, ima samo 25 godina.

Za Dostanića bi mogao da bude rešenje i na levom spoljnom gde su se tokom minulog proleća smenjivali Ignjatijević i Reljić.

http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 22448.html

Slika

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2010, 12:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Ajd' u k..., kontam ako dodje da ce biti tu svega sem fudbala.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2010, 12:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
+Короман. Значи крај.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2010, 15:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Nee Koroman :mad: Ne opet isti film. A ovaj Đenka je i dobar ko nam je sve igrao lijevog beka. Šta bi sa onim Rodićem što su ga spominjali?
Elem, novine su novine, ne vjerujem ništa dok ne viim promociju.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2010, 18:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Znači lijeva strana je brate ono kontaš. Do jaja brate... Koroman i Karleuša. Desnu stranu pokriva bivši glumac u Cecinom spotu, koji je ujedno i kapiten. Predsjednik kluba je bivši Cecin momak, a sportski direktor bivši zet Šabana Šaulića. A i Sale Stamenković je ako me pamćenje dobro služi, priveo neku Grandovku... Koeficijent inteligencije, zbirno oko 150. Koeficijent emancipacije i kulture -1500.
Imaće Nesrbi (Nezvjezdaši po definiciji El Presidentea), materijala da se sprdaju narednih pet decenija.

Slika

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2010, 19:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ima celi tim Zvezde da gledamo u iducoj farmi :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2010, 13:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Počelo članstvo!
http://www.crvenazvezdafk.com/src/budi-deo-zvezde-3458-c13-video.htm
http://www.budideozvezde.rs/

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2010, 14:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Nitro je napisao:
Znači lijeva strana je brate ono kontaš. Do jaja brate... Koroman i Karleuša. Desnu stranu pokriva bivši glumac u Cecinom spotu, koji je ujedno i kapiten. Predsjednik kluba je bivši Cecin momak, a sportski direktor bivši zet Šabana Šaulića. A i Sale Stamenković je ako me pamćenje dobro služi, priveo neku Grandovku... Koeficijent inteligencije, zbirno oko 150. Koeficijent emancipacije i kulture -1500.
Imaće Nesrbi (Nezvjezdaši po definiciji El Presidentea), materijala da se sprdaju narednih pet decenija.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2010, 20:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Погани језици, даље од Коромана :D .

Реално говорећи, да се доведе у ред психички не би му краја било, надам се искрено његовом повратку мада мислим да Звезда за њега нема пара. Иначе када би он стигао везни ред би изгледао овако: Короман - Каду - Савио -Лазетић. Морате признати лијепо? Што се тиче Тошића вјерујем да би био идеално рјешење за лијеви бок, или евентуално штопера кад затреба. Што се квалитета тиче морате признати да га посједује, али ипак са њим не може компензовати мањак памети. За њега сам ту и тамо, ипак и мало промоције од ЈК не би било на одмет :).

Додатак: Каква је процедура за чланство ван Србије? Шаљу ли чланске карте на кућну адресу? Тражио сам на сајту али ништа конкретно нисам пронашао. Иначе, идеја је супер!

ПС. Шта ми сајтова имамо :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 94  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]