banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Maj 2025, 07:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 41 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: BiH - Estonija
PostPoslato: 11 Sep 2008, 08:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2004, 10:48
7-0 :evil3:
http://www.youtube.com/watch?v=8H4uWI0Gfdw <- enjoy :D

Kako je ova pobjeda dosla neocekivano, tako se moze desiti da dodju i porazi, ali treba biti covjek prije svega i ne zeljeti poraz svojoj drzavi kakvi god razlozi bili...

Citiraj:
«Rekao sam da ću napraviti nešto veliko u svojoj zemlji, svojoj rodnoj grudi. To smo napravili večeras, ali ovo je tek početak...», rekao je za SportSport.ba Miroslav Ćiro Blažević, selektor fudbalske A reprezentacije BiH po završetku utakmica drugog kola kvalifikacija za SP u kojoj smo večeras «razbili» Estoniju sa 7:0.

11.10.2008 protiv Turske, u gostima
15.10.2008 Armenija kod kuce

Momci, sretno :)

Vrh

Tema posta: Re: BiH - Estonija
PostPoslato: 11 Sep 2008, 08:27 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Bojim se da to ovdje malo koga zanima :)
Al' eto nek' i bosanci jednom osjete kako je to pobijediti nekoga :)
Ipak, 7:0 je za respekt. Ni mi nismo mogli Farane toliko isprasiti.
Ali mislim da je to samo trenutni bljesak njihove reprezentacije, i da ce sve doci na svoje mjesto nakon sljedecih meceva.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2008, 08:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Citiraj:
mislim da je to samo trenutni bljesak njihove reprezentacije

BiH definitivno ima igrače da se plasira, samo im treba čovjek koji će ih posložiti i uvesti disciplinu a ne kažem da je to Ćiro Blažević ali vidjećemo......i za razliku od Srbije, imaju želju za uspjehom što je najvažnije!!!

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2008, 08:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Ovo jeste za svaku pohvalu bez obzira ko je bio protivnik.

Ako im ovo ne da poleta onda ne znam šta hoće. Ajd nek i BiH nešto napravi na fudbalskom planu.

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2008, 08:57 
Ciro je strucnjak i vjerujem da ih on jedini moze i plasirati na SP.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2008, 10:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Macr0 je napisao:
Bojim se da to ovdje malo koga zanima :)
Al' eto nek' i bosanci jednom osjete kako je to pobijediti nekoga :)

al' eto tebe je zanimalo, da nije ne bi komentirao.. dobro je marsovac :wink:

enc0re je to divno rekao, imaju zelju da nesto ostvare..
bas smo danas na poslu imali diskusiju o fudbalskim repkama sirom svijeta.. jedne godine gore, druge su skroz dole - isto kao i fudbaleri (tipa Ronaldo, nekad najskupljeg na svijetu)
dosta zavisi od glave, svako zna sutnuti loptu.. vidjelo se po Luksemburgu i Svici.. Svicarski "fudbaleri" su 100% fudbaleri - znaci treniraju svaki dan i zato dobijaju platu, dok fudbaleri Luxemburga imaju pored fudbala jos jedan posao (100% zaposljenje) - ali za njih je ponos nositi dres Luxemburga, za razliku od ovih..
Lova, slava i opet lova - nisu garancije za uspijeh.. uvijek iznova dokazano

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2008, 10:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2008, 19:59
Ma i ako ne kvalifikuju, kvalifikovace se turci.. isto je to, isti se raduju...
Daleko im lijepa kuca...

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2008, 10:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ma i ako ne kvalifikuju, kvalifikovace se turci.. isto je to, isti se raduju...
Daleko im lijepa kuca...

Možda ipak ima nekih koji politiku i sport drže na dve različite strane :wink:

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2008, 11:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
1. Gledao sam tekmu na mahove i zapazio sam momenat kada urlaju "turkije,turkije". Takodje sam zapazio turske zastave na stadionu( ratne zastave nepostojece Republike BiH da ne spominjem). Eto, to je ono sto je meni zapalo za oci i zaparalo usi, to je ono sto cu pamtiti i zato sam potpuno ravnodusan na uspjehe/neuspjehe te reprezentacije.
2. Na utakmici u Orasju (Zvijezda-Borac) bagra iz one selendre je tekbirala na tribinama i klicala monstrumu Naseru. I to je ono sto pamtim i zbog cega ce se na ovim prostorima uvijek mijesati sport i politika.

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2008, 11:54 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Da vam ne pricam na sta je Sarajevo licilo dan poslije pobjede Turske nad Hrvatskom. Slucajno se zatekoh tamo...
Jebes Istanbul sta je ono...

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2008, 12:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Ovo jeste bila odlična utakmica, to niko normalan ne dovodi u pitanje, međutim i dalje je fakat da BiH nema nikakve šanse da se plasira. Pored Španije, koja je sigurno prva, tu su i vrlo jaka Turska i podmlađena ali vrlo opasna Belgija, koja je u prošlim kvalifikacijama započela stvaranje ovog tima - odigrali su dobro Olimpijadu i sad će sigurno da zapnu ko sivonje da se plasiraju.

Citiraj:
ali treba biti covjek prije svega i ne zeljeti poraz svojoj drzavi kakvi god razlozi bili...

Zbog čega? Šta je ta država uradila za mene pa da joj ne želim poraz?

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2008, 12:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Harvester je napisao:

pa sta je uradila za mene?
ako nista, drzavljanin si te zemlje... biti ravnodusan - ok, ali zeliti joj poraz - to je ispod svakog nivoa (moje licno misljenje)

vb87 je napisao:
Gledao sam tekmu na mahove i zapazio sam momenat kada urlaju "turkije,turkije". Takodje sam zapazio turske zastave na stadionu( ratne zastave nepostojece Republike BiH da ne spominjem). Eto, to je ono sto je meni zapalo za oci i zaparalo usi, to je ono sto cu pamtiti i zato sam potpuno ravnodusan na uspjehe/neuspjehe te reprezentacije.

i meni je paralo usi navijanje ili bolje receno pljuvanje bosanskih srba na utakmici Srbije i BiH pa opet toj istoj srpskoj reprezentaciji ne zelim poraz - to je ono svugdje poznato sportsko ponasanje..

al' dosta o politici, radujmo se pobjedi i jedinoj svjetloj tacki ove jadne i napacene zemlje :wink:

jos nesto za Harvester-a, fakt je da je Bosna slaba i da nije ni blizu Spanije i njenih uspjeha, ali uzmi u obzir koju podrsku ova repka ima, a koju Spanija na primjer - sve ce ti se kazati.. zato ovu pobjedu treba jos vise cijeniti, jer vrijedi kao stotine spanskih - naravno opet moje misljenje :wink:

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2008, 12:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
1. Gledao sam tekmu na mahove i zapazio sam momenat kada urlaju "turkije,turkije". Takodje sam zapazio turske zastave na stadionu( ratne zastave nepostojece Republike BiH da ne spominjem). Eto, to je ono sto je meni zapalo za oci i zaparalo usi, to je ono sto cu pamtiti i zato sam potpuno ravnodusan na uspjehe/neuspjehe te reprezentacije.
2. Na utakmici u Orasju (Zvijezda-Borac) bagra iz one selendre je tekbirala na tribinama i klicala monstrumu Naseru. I to je ono sto pamtim i zbog cega ce se na ovim prostorima uvijek mijesati sport i politika.

Razumijem ja to sve, ali ja gledam utakmicu i zabole me nešto za talibane na tribinama, to nisu navijači. Dok god to nema uticaja na sam fudbal, nije me briga za tim. Bitno je da niko u reprezentaciji ne razmišlja na taj način, tj. igraju oni koji su zaslužili da igraju a na terenu se vidi da u ekipi vlada sloga i velika želja a s tim će doći i rezultati.

Citiraj:

Još jedan koji na sve gleda sa političke strane....šta je tebi uradio Zvjezdan Misimović ili neko drugi pa da im želiš poraz protiv neke Estonije? Ne igra 'država' neko fudbaleri. I ja sa političke strane vjerovatno imam sličan pogled na stvari kao ti i kao mnogi ovdje i imam vjerovatno ponajviše razloga da nekoga mrzim nego mnogi ovdje.... :-?

Još jednom svaka čast i sretno u nastavku kvalifikacija!

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2008, 12:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 12:22
Ne mozes ti ljude zadovoljiti i djaba,ne valja kad pobjede,ne valja kad izgube,ne valja trener,ne valja teren,ne valja sudija...........................a u PM pa kad ce sve ovo da pocne da valja!!!!!!!!!!!!!!!???????????

Ma ``mi smo ljudi cigani sudbinom prokleti``i djaba nama sve i svasta kad mi u glavi nismo dobri.........

Cestitke na pobjedi onim momcima sto su se borili a savezu nek se goni u sto picki materina lopovski................toliko od mene na ovoj temi...........

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2008, 12:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Hrna je napisao:
Ma ``mi smo ljudi cigani sudbinom prokleti``i djaba nama sve i svasta kad mi u glavi nismo dobri...............

pametno moje :)

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2008, 13:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Macr0 je napisao:
Da vam ne pricam na sta je Sarajevo licilo dan poslije pobjede Turske nad Hrvatskom. Slucajno se zatekoh tamo...
Jebes Istanbul sta je ono...

Kome pričaš... Bio na nekoj partiji kad poče pucnjava....
ala brate.

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2008, 13:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Ја нисам гледао утакмицу, гледао сам нашу репрезентацију али сам упратио резултат на телетексту.
Свака част стварно је резултат за респект!
Данас некога побједити 7 - 0 стварно се рјетко среће.

Али као и 95% становника Републике Српске и ја сам у потпуности равнодушан на резултате БиХ репрезентације.
Значи, немам неког посебног мишљења, интересује ме тај резултат као разултат Црне Горе, Македоније, Хрватске и сл. Дакле чисто спортски аспект.
Зна се чије је која репрезентација и то је по мени сасавим фино :)

И на крају ево и једно техничко питање, зар ћемо сада за сваку утакмицу отварати нову тему?
Као сад БиХ - Естонија?
Чини ми се да сам негдје упратио да је била тема репрезентација БиХ.
Мислим да сасвим логично било да се ту пише.
Ал добро ваљда ће модератор одрадити свој посао.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2008, 13:36 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jan 2008, 12:57
enc0re je napisao:
Citiraj:
mislim da je to samo trenutni bljesak njihove reprezentacije

BiH definitivno ima igrače da se plasira, samo im treba čovjek koji će ih posložiti i uvesti disciplinu a ne kažem da je to Ćiro Blažević ali vidjećemo......

vecu glupost nisam cuo odavno, pa BiH je bila u 4. ili 5. jaknosnom sesiru i nije to bas slucajno,ispred sebe ima jos spaniju,tursku,belgiju a postoji a i diskutabilno je sta ce biti jos u estoniji i jermeniji

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2008, 14:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
ciro uveo shvapsku praksu: trpaj do kraja. tako se i treba igrati sa protivnikom koji je slabiji od tebe. bez obzira ko igra i chija je reprezentacija, za drzavni grb treba ostaviti srce na terenu a ja to u nashim utakmicama ne vidim. josh neka se nadje fudbalski struchnjak da nam odrzi predavanje kako su farska ostrva jachi i priznatiji protivnik od estonije. fuj
p.s. neopisivo bih zelio da je srbija pobjedila farska ostrva makar 5:0, ovako, josh malo pa smo "pichke" na istom nivou

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2008, 15:06 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jan 2008, 12:57
ona malta,farska ostrva,luxemburg,lihtenstajn,kipar itd od prije 10 godina vise ne postoji-shvatite to ljudi moji,dzaba pobjeda protiv favorita kad se kiksne na "lakim" utakmicama... cemu euforija? ajd kad je estonija neka repka recite mi bar 1 igraca? ali nema ni to neke veze-kvalifikacije se igraju 2 godine i isto se boduju sve utakmice-oprez

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 41 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]