Citiraj:
На крају крајева кад могу Вердер и Шалке може и Партизан.
Šta to mogu Verder i Šalke, hljeba ti?
Njihovi igrači su ostali na Olimpijadi, bez obzira na odluku sportskog suda, a ni Barselona nije opozvala Mesija, iako je imala na to pravo. Mislim da njima više znači Mesi ili Verderu Dijego, daleko više nego što Partizanu znače Fejsa i Tošić, ali su ipak odlučili da ih ostave da igraju, jer su vidjeli da ljudi svim srcem žele taj nastup na Olimpijadi, čak i po cijenu kazne od strane kluba. Uostalom, nije ovdje riječ samo o Partizanu, iako si ti naravno to protumačio kao klasičan atak na voljeni ti klub. Ja bih isto reagova da je u pitanju Zvezda, koja je isto napravila prije četiri godine, kad je na OI, umjesto prave reprezentacije, otišla bukvalno "B" selekcija prve lige i tamo primila tovar golova, obrukala i zemlju i sebe. Partizan se vadi da navodno igra za interes srpskog fudbala, a znaju dobro da igraju samo za svoje dupe i ništa drugo. To im je samo jeftino opravdanje za način na koji su nastupili u o svemu ovome. Prvo za insistiranje na Obradovićevom ostanku, pošto je povrijeđen, a on se na volšeban način oporavio za utakmicu sa Interom, a drugo je to što su ovako nekorektno povukli igrače, kad Đukić više nema pravo zamjene.
Tošić i Fejsa stvarno ništa nisu krivi i vjerovatno bi, da se isključivo njih pita, ostali u Pekingu.
Citiraj:
Да наступ на олимписјку фудбалску репрезентацију је баш привилегија.
Ко је освојио златну медаљу у фудбалу на Олимпијаду 1972. године?
Одговори ми ово али немој да тражиш по интернету.
Šta je poenta ovog posta? 'ajde da probamo malo da argumentujemo stavove, prije nego što se upuštamo u biflanje sumanutih konstatacija, uglavnom navijački obojenih.
Šta pokušavaš da kažeš? Da fudbal nije popularan olimpijski sport? Evo atletika se uglavnom poistovjećuje sa olimpijadom, pa ti meni reci, ko je te 1972. godine osvojio zlatnu medalju u maratonu? Ili možemo to i ovako... Pošto je fudbal nepopularan olimpijski sport, ko je onda te godine pobijedio u Kupu UEFA?