banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Maj 2025, 03:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 21 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Okt 2004, 21:52 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Jul 2004, 18:08
Okupili smo se u centru BL i popili prvu jutarnju kafu dak su se neki pitali od kada je sluze u velikim braon flasama... :oops:
Krenuli smo preko MG, jajca, (tu smo isli iza busa navijaca bih iz sanskog mosta i krupe, koji su nam mahali misleci da navijamo za istu repku.. :lol: e da su znali sta imamo u kolima), vakufa (problem sa pneumaticima.. i opet ti autobusi i masa auta koja nam sviraju i masu.. da je barem neko vratio pozdrav.. ali navalili ljudi), travnika i u SRPSKO SARAJEVO (sport caffe)
stigli oko pola 2. PB zastava se okacila u kafani gdje su nas fantasticno docekali domacini (strava likovi) 8) koji su organizovali autobuse koji nas kako nam rekose kupe u 6.
Polako pristizu: doboj, pale, podgorica, beograd, bijeljina ali nekog veceg i masovnijeg organizovanog dolaska nije bilo.
Atmosfera u kafani za 10. Masa ljudi, alkohol, :drinking: navijanje.. 3 TV ekipe (od banjaluckih ATV) snimali su i uzimali izjave. Nas je najvise zanimalo i brinulu dali cemo unijeti zastave i kako nam ekipa domacina reci: svi i sve ulazi pa sta bude... Ajd dobro!
Nesto poslije 5 svi skupa (oko 1000) idemo do raskrsnice (granice, valjda na dobrinji) gdje se onako izmjesani druze policajci oba entiteta, a male muje prekidaju svoju fudbalicu da vide "cetnike" :oops: koji onako veseli klicu majci SRBIJI.. Elem dolaze i ti autobusi, u koje ulazi rekordan broj ljudi.
E tada nas onako, kao neku delegaciju, voze na stadion.. Saobracaj je nasom trakom bio paralisan (pa naravno, nismo mi svako). Poneki prolaznik je dizao jedan prst, mi ne bismo lijeni pa im uzvracasmo sa tri.
Kad smo se priblizili kosevu pocelo je letjeti nekakvo kamenje i kad smo izsali na parkingu vidio sam par slomljenih stakala na drugim busevima i lika koji je kao posjecen od istog..
Tada pocinju kontrole (4!!! do ulaska) i na svu srecu uz pomoc ekipe iz SS sve unosimo.. 2 zastave Patriot Boys i veliku BL. Kada smo je rasirili, zaista za tako nesto nema mjesta na ogradi, imao sam osjecaj da nikad tolika masa sa toliko mrznje nije gledala ka nama.. :mad: E pa sta da se radi... Mozete da nam s....e. Manja frka se desava kada njihov lik krece da skine neku od zastava na ogradi (grobari pale, sokolovi, srpsko sarajevo..) biva uhvacen, masa na jugu se nagurava sa pandurima i od frke o kojoj slusam nije bilo nista do kraja tekme. Nas 1000 pravimo kop, navija se maximalno do kraja. Prozivanje nasih junaka, save,dekija i ostalih i pi..ka prodanih (bajic, gruja).. Pjevanje SRBIJI, Republici Srskoj, onda: ti si nasa severina sisaj bosno le ale.. zatim obrada tipa: sisaj bosno, bosno bosno sisaj hercegovino, nikad sama nisi ti uvjek ce ti pomoci, tvoje ceri i sinovi :D :D :D
Sto se tice njih, imali su nimalo provokativne zastave: imamo 250000 razloga da vas mrzimo, :) beogradski pasaluk 500 godina tradicije, (kao da srbi nisu postojali stotinama godina i prije toga.. ali njima H istorija pocinje 91) ogromne zastave sa ljiljanima i sl... Ovo pisem radi nekih koji ce se i poslije ovoga cuditi nama koji necemo nikada navijati za bih i sa njima, pod takvim zastavama... Valjda ce ovaj, znam, predugi post nesto razjasniti.. Igru ste vidjeli, realan X...
Kraj tekme, kamenje leti, lik pogodjen u glavu, zezanje murije, nekih riba koje su se setkale po stadionu, i cekanje odlaska... I ako, sjeda se u (ovaj put) polupan bus.. tu sam i zaspao!? i u sport caffe po auto.. Pozdravljanje sa domacinima, klopa u lokalnoj prodavnici i put banja luke.

Ostaje samo da sacekam slike ekipe iz PG, na tekmi se nije moglo nista unijeti i da pogledate na ATV (pon oko 22, dosije) ili gdje ste vec.

SRBI NAVIJAJU ZA SCG
SVE ZA SRBIJU, patriot boys

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2004, 13:39 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Avg 2004, 11:35
Sto bolan niste rekli ovim iz Sanskog Mosta da navijas za Srbiju?

Mi smo isli iz Cazina kroz Mrkonjic Grad, na autobusu desetine zastava sa ljiljanima... idemo i vicemo sve glave BOSNA, BOSNA... neko nam pljesce a neko dize tri prsta a neko po kafanama ustaje i dize pivu u zrak...

Pjevali smo svakakve pjesme, eto kad smo od zajebancije pjevali kroz Travnik onu pjesmu "Od topole do topole... sve su straze..." al i pjevali smo bosanske pjesme.

Slika
Provokativne su bili plakate 250,000 razloga da vas mrzimo i 500 godina srpskog pasaluka!? Al, jebi ga, sta si ti ocekivo da cemo mi napisati "Hvala vam sto ste nam pobli 100,000 zena, staraca i djece?

A, ljiljani su ponos Bosne jos od Tvrtke I, a ti i kad bi zastava Bosne bila cetiri S, ti opet nebi bio za Bosnu navijac!

A, pusi kurac ko te jebe moze Bosna i bez tebe... mi nekako najsexi pjesma!

I, patriot boys_rs_serbia, zasto ste pobjezali na vrh tribina i ostavili sve one ponosne cirilicne zastave iza sebe kad je dosla policija kod vas?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2004, 13:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2003, 20:06
Odkud 250,000 odjednom sad.....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2004, 13:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ali zato Srbi nemaju razloga da mrze Bosnjake, jer oni nisu pipnuli Srpske civile 1992-1995....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2004, 14:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2001, 01:00
grigi, zaboravio si napisati nja nja nja njanjaaa :roll:
jebote koja djeca.. uhvatiti za noge i okrenuti prema podu, ne bi izisle sve ukupno dvije marke iz dzepova, al' vecina papaka se jos ne rastreznjuje.. sto su balkanci tako primitivni?? :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2004, 14:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Hi Sugar, pa zasto uopste se mjesas medju nama tj. bebama i djecama, ako si odrasna zena? :D :wink:

Trebas pitati onima koji su napisali "250,000 razloga zasto vas mrzimo" sto su toliki primitivci :wink:

Samo za tebe, Sugarka: njaaanjaaa nja njaa njaaaaaa :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2004, 14:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2001, 01:00
ljepoto moja, hvala, bas si me sjebo sad :roll: :drinking: .. nego, svi dobro znate da se sa jedne strane pjeva "noz, zica..." a sa druge parole o 250000.. sto se palite?! cekaj, ne radi se o tome dal ste vi djeca ili ne, radi se o tome da ja i ljudi koji ne misle kao vi stradaju zbog vas, jel kontas? nas trpaju u isti kos, zbog takvih primitivaca, znas i sam, zivis na zapadu.. kenjate brate, nema dalje.. e moj grigi, u sta vama godine prodjose, ako niste djeca?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2004, 14:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:00
Patriot Boys - RESHPEKT !!!! 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2004, 16:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Oni trpaju vama u isti kos, i vi trpate njima u isti kos. Tako to ide, Sugar.

Ja sam samo pitao odkud ta cifra od 250,000 odjednom i onda ti me pocnes napadati :wink: zbog toga, kao ja se ponasam ko djete a samo podstavljam ozbiljne pitanje :)

Poz.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2004, 18:58 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2004, 15:14
Ja vise na to ne idem, doktor mi ne preporucuje veli da sam preenergican.

Mislim navijanje ko navijanje, pjevanje, jebanje matera, ovo ono... znaci dopusteno sa svih strana, navijaci ko navijaci... rulja budala. Ne zamjerim ja vama ni na ljiljanima ni na pasaluku... navijacka posla.

Mislim nama je vitinka mineralna samo od masovnih grobnica, taj kalcijum, kalijum i magnezijum. To se sve ispod srebrencie nakupi. Nija da vas je neko đžaba ubio, vi sada vodu oplemenjujete....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2004, 18:59 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2004, 15:14

Mislim navijanje ko navijanje, pjevanje, jebanje matera, ovo ono... znaci dopusteno sa svih strana, navijaci ko navijaci... rulja budala. Ne zamjerim ja vama ni na ljiljanima ni na pasaluku... navijacka posla.

Mislim nama je vitinka mineralna samo od masovnih grobnica, taj kalcijum, kalijum i magnezijum. To se sve ispod srebrencie nakupi. Nija da vas je neko đžaba ubio, vi sada vodu oplemenjujete....

...ma da sam ja bio i da je bilo tuče ili bi bilo rođenje novog Sinđelića ili bi me u kesi vratili...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2004, 21:14 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2004, 19:34
greska

Poslednji put menjao truman dana 12 Okt 2004, 17:06, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2004, 08:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
250000?Lijepa cifra.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2004, 16:32 
Početnik
Početnik

ovom bosnjaku 061.. to kakve ste natpise imalio sam napisao da bi ljudi znali ono sto nije bilo na TV a pred tekmu se uzricito naglasavalo da NEMA SANSE da ce se desiti, unijeti ili sl... o BIJEZANJU.. Pa ljudi su se sibali sa murijom i nijedna zastava nam nije pala.. Taj podatak ne zaboravi.. Konkretno ja sam stajao na vrhu sa BANJA LUKA zastavom i nju sam uzeo u ruke (imas to na snimcima svih televizija)..
U pravu si nikad necu navijati za bih.. Svako ko je SRBIN i ko je vidio onaj islam tamo ce pozeljeti da nekada bude 12500000000 hiljada razloga
PBRS

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2004, 16:33 
Početnik
Početnik

InfernuS, XBAJLA !!! 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2004, 12:25 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Ljudi...pa pojma nemate koliko mi zao sto nisam sa svojom velikom zastavom bio tamo...da popizdim...sta cu...zaglavih u Fr.

Vidimo se na revans mecu u BG...nadam se!!!

Postovanje svim momcima sto su posli put Sarajeva!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2004, 10:58 
Početnik
Početnik

naravno, na toj tekmi cemo turke poslati u dzamahiriju, a nase momke na SP
Istok marakane ce krasiti zastave mjesta u RS i SER. Divnog li prizora :)))

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2004, 13:07 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2003, 17:30
..У бој крените јунаци сви.........

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2004, 15:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
...svi srbi ce biti na marakani...ili fizicki ili srcem...obadvoje najbolje...

Vrh

Tema posta: Re:
PostPoslato: 21 Maj 2010, 13:10 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 21 Maj 2010, 12:38
/dev/null je napisao:

Dajte ljudi, pa mineralna voda Vitinka ne izvire ni blizu Srebrenice nego u Kozluku kod Zvornika, kupite sebi kartu Bosne i pogledajte ako ne vjerujete da to nije ni blizu jedno drugom. Pa mislim ponašate se kao da niste ni prvi osnovne završili, ne poznajete ni svoju zemlju, SRAMOTA! :cry:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 21 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]