banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Maj 2025, 19:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Jan 2007, 21:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Citiraj:
Vaterpolo reprezentacije Srbije i Crne Gore igraće u istoj grupi Svetske lige, odlučeno je na sastanku Biroa FINA, koji je održan u Lozani.

Sa njima u grupi su još Grčka, Nemačka i Italija. Turniri se održavaju od 4. do 8. jula i od 18. do 22. jula, a domaćini još nisu odredjeni.

Po dve najbolje ekipe iz četiri grupe igraće na finalnom turniru Svetske lige, koji se održava od 7. do 12. avgusta. Kandidati za domaćina finalnog turnira su Hrvatska, Madjarska, Italija i Nemačka.

B92

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jan 2007, 21:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Koje će to biti satiranje!!! Al opet će Srbi sami sebe uništiti i zategnuti odnose!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jan 2007, 21:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Ja mislim da su Srbi za nijansu bolji

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jan 2007, 21:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

bice naj zesce ako se bude igralo u hrvatskoj crnogorci ce imati dobru podrsku sa tribina :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2007, 12:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Cuo sam da ce BiH biti domacin tog turnira.Vjerovatno Seher ili Incel bazen.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2007, 13:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Citiraj:

Neeeeeee,bice u Aquani. :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2007, 19:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2006, 22:11
Tomo_Sokota je napisao:

:D :D :D :D :lol: :D :D :D :D
ali bas da puknes od smijeha
bojim se da su ipak crnogorci 'JACI"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2007, 20:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Tomo_Sokota je napisao:

Ma jok,bazen u Borkovićima je domaćin :D

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2007, 10:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2003, 12:01
Vuk_samotnjak je napisao:
Citiraj:
Vaterpolo reprezentacije Srbije i Crne Gore igraće u istoj grupi Svetske lige, odlučeno je na sastanku Biroa FINA, koji je održan u Lozani.

Sa njima u grupi su još Grčka, Nemačka i Italija. Turniri se održavaju od 4. do 8. jula i od 18. do 22. jula, a domaćini još nisu odredjeni.

Po dve najbolje ekipe iz četiri grupe igraće na finalnom turniru Svetske lige, koji se održava od 7. do 12. avgusta. Kandidati za domaćina finalnog turnira su Hrvatska, Madjarska, Italija i Nemačka.

B92

bice klanja.........igrace na klupi treba fizicki jedne od drugih odvojiti... :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2007, 17:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

BRAT NA BRATA
Vaterpolisti Srbije i Crne Gore ne očekuju tenzije u predstojećim mečevima Svetske lige
Žreb za ovogodišnje izdanje Svetske lige "namestio" je da se u istoj grupi nađu nacionalni timovi Srbije i Crne Gore. Dojučerašnja braća, sada ljuti rivali, Andrija Prlainović i Vladimir Gojković slažu se da period u kojem su zajednički stasali u svetski priznate igrače nikada neće biti zaboravljen i očekuju, pre svega, izuzetno zanimljive duele dve novostvorene reprezentacije.

Andrija Prlinović

Vladimir Gojković

Do skoro nezamenljiv u bazenu s kapicom zajedničke države, sada nosilac igre Crne Gore Vladimir Gojković ocenio je da mu je veoma žao što je ovako brzo došlo do međusobnog susreta.
- Nekako sam se nadao i priželjkivao da se nećemo sresti pre Olimpijskih igara. Nije mi nimalo drago što ćemo već sada morati da udarimo jedni na druge. Mi smo odrasli zajedno i odlični smo drugovi.

- Danas neki od nas nastupaju zajedno u klubovima i biće čudno igrati te utakmice. Najiskrenije, mnogo mi je žao što nismo ostali u istoj reprezentaciji do završetka Olimpijskih igara pa da onda više ne igramo za nacionalne timove i tako završimo sve ono što smo zajedno izgradili - kaže za Kurir Gojković i ističe da će Crna Gora kroz Svetsku ligu tražiti vizu za OI u Pekingu.

- Nama je jedina šansa da odemo u Peking upravo Svetska liga i daćemo sve od sebe da to i učinimo. Mislim da Srbija neće nastupiti u najjačem sastavu, odnosno da će najiskusniji igrači dobiti slobodno leto kako bi mogli malo da se odmore od velikog broja obaveza - poručio je Gojković.

Budućnost srpskog vaterpola sigurno leži na Andriji Prlainoviću, koga već sada svrstavaju u najtalentovanije vaterpoliste na svetu. Igrač koji je odrastao i sazreo u Herceg Novom kaže da se veliko prijateljstvo koje igrači gaje ne može zaboraviti i očekuje pre svega zanimljive i korektne duele Srbije i Crne Gore.

- Mislim da nas čeka jedan od najjačih protivnika na svetu. Crna Gora uz nas i Mađare sigurno spada u sam svetski vrh. Sve su to kvalitetni igrači i očekujem da će naše utakmice biti veoma zanimljive. Mislim da će to biti pravo sportsko nadmetanje i da naši susreti neće ličiti na one koje smo imali sa Hrvatskom. Mi smo veliki prijatelji, a prijateljstva se nikada na zaboravljaju - kaže Prlainović i dodaje da ne misli da će imati bilo kakvih problema sa navijačima u Crnoj Gori.

- U Crnoj Gori postoji veliki broj ljudi srpske nacionalnosti i ne verujem da će biti nekih problema. U sportu se zna da ti protivnik uvek smeta, ali mislim da je ova naša situacija potpuno drugačija. Sigurno je da ima navijača kojima smeta to što sam izabrao ovaj put, ali to je moj izbor i sa time moraju da se pomire. Ne vidim bilo koji razlog za dizanje tenzije i mislim da će sve proći u najboljem redu - rekao nam je Prlainović.

Udovičić: Najkvalitetniji vaterpolo

Selektor Srbije Dejan Udovičić za protivnika će imati čoveka koji je vodio zajedničku reprezentaciju Srbije i Crne Gore Petra Porobića. Mladi stručnjak očekuje vrhunski vaterpolo u susretima Srbije i Crne Gore i očekuje maksimum od igrača iz obe selekcije.
- Sigurno je da mi i Crna Gora igramo najbolji vaterpolo na svetu. Kvalitet je nesporan i mislim da će naši dueli doneti pravo uživanje ljubiteljima našeg sporta. U obe države rade ozbiljni ljudi i mislim da će naše utakmice biti odigrane na najvišem nivou. Nema potrebe za stvaranjem bilo kakve tenzije i mislim da je neće ni biti, jer mi smo oduvek veliki prijatelji - rekao je selektor Srbije.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2007, 17:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Srbija će sigurno nastaviti doskorašnju praksu, da Svjetsku ligu igra sa mlađim igračima, kako bi mlađi steki iskustvo, a i kako bi se kroz jake mečeve napravio uvid u njihove mogućnosti. Crna Gora traži afirmaciju, krzo vaterpolo, pošto je to jedan od rijetkih sportova u kojima može biti konkurentna najjačim selekcijama, što vjerovatno znači da će Crna Gora igrati sa najjačom ekipom. Gojković, Uskoković, Jokić, pa Zloković i Radić na golu. Odlična ekipa, ali ako odigra egal ili izgubi od evenutalnog podmlađenog sastava Srbije. onda u sudaru sa najjačim sastavom Srbije, nema šta da traži. Objektivno Srbija je trenutno najbolja vaterpolo reprezentacija na svijetu... Mađari su odmah iza, a svi ostali debelo zaostaju...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jan 2007, 11:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
SIJUKS je napisao:
Tomo_Sokota je napisao:

Ma jok,bazen u Borkovićima je domaćin :D

Mislim da ce Nedjo biti delegat FINE.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jan 2007, 16:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Tomo_Sokota je napisao:
Mislim da ce Nedjo biti delegat FINE.

Ćota