Citiraj:
Pa po tvojoj logici bi onda ta regionalna liga mogla imati samo 4 kluba. Sto su to klubovi u Srbiji (osim Zvezde i Partizana), odnosno Hrvatskoj (Dinamo, Hajduk i Rijeka)bolji nego u BiH? Ja sam uvjeren (nadam se da nisam pristrasan) da su nakon "velike cetvorke" Sarajevo, Zeljo, Borac i Velez (+/- Celik) klubovi koji tradicijom, stadionima itd sigurno mogu svima da pariraju. A vjeruj mi, na Marakanu bi protiv Sarajeva ili Zelje doslo puno vise gledalaca nego protiv Obilica, OFK Beograda ili nekog drugog prvoligasa. Ovako ce, bez prave konkurencije svi klubovii iz Srbije, i iz Hrvatske, bas kao i iz BiH ispadati u predkolima! Onda je bolje zakonom zabraniti profesionalno igranje fudbala/nogometa i svesti ga na amatersku osnovu
Kakve bljuvotine....sta ti bre oces da prodas da je kvalitet lige BiH tu negde sa kvalitetom u Srbiji ili Hrvatskoj....ma dajjj bre bezi tamo pa moj Rad koji je u 2 ligi bi se mogao obracunati i sa Sarajevom i sa Zeljom ne kazem da bi pobedili ali bi bili izjednaceni,nijanse bi odlucivale......pricas o nekim stadionima....opet ti moram reci da se gubis strasno bre....pa evo ovako pogledaj malo stadioni u 1 ligi :Zvezda,Partizan,Vojvodina,Zemun,OFK,Vozdovac,Kula..pa ti su stadioni uvek ispunjeni do poslednjeg mesta.....a pitam te ja da li je Kosevo puno kad Sarajevo igra sa Jedinstvom ili Slobodom naravno da nije a isto to mislim i za Grbavicu i Gradski Stadion itd.. u BiH su stadioni puni samo kada se igraju medjunacionalni mecevi ili eventualno derbiji tipa Sarajevo - Zeljo...eventualno Borac - Slavija(relativno)...a da nastavim sa nasom drugom ligom :Rad,Novi Pazar,Mladenovac,Nis,Obilic...to je isto tako puno kao sibica....ako nije puno onda je bar ispunjeno na mestima gde su navijaci...a moze li se s tim pohvaliti druga vasa liga...ja mislim da ne....!!!A to sto kazes da bi protiv Zelje,Sarajeva i nekog kluba iz BiH doslo vise gledalaca nego protiv Obilica,itd. pa to je normalno sine...zasto je doslo na SCG-BiH vise gledalaca nego sad Srbija - Belgija.....iskreno nidje veze...!!!