banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Maj 2025, 07:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Noc Sampiona
PostPoslato: 17 Mar 2006, 12:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Za "Noć šampiona" biće izdvojeno 164.000 KM
Povodom kik-boks spektakla 7. aprila u Banjoj Luci, borbe za prvaka svijeta u poluteškoj kategoriji u kojoj će snage odmjeriti kik-bokser Sektora i reprezentativac BiH Draženko Ninić i Ivan Strugar iz Srbije i Crne Gore juče je održana 2. sjednica Organizacionog odbora "Noć šampiona".

Tom prilikom u Gradskoj upravi u Banjoj Luci usvojen je zapisnik sa konstituirajuće sjednice OO a razmatralo se i o planovima komisija i pripremama za ovu sportsku manifestaciju. Medijsko pokroviteljstvo za ovaj meč povjereno je Televiziji Pink BiH.

"Počašćeni smo što ste nam pružili priliku da Banju Luku promovišemo putem satelita. Tehnički kapaciteti naše televizije su veoma veliki i za ovaj projekat angažovali smo snage čitave kompanije kako bismo što bolje i profesionalnije odradili ovaj posao. U Banju Luku će i doći naša najopremljenija reportažna kola koja su kupljena od BBC-ja tako da garantujemo veliki spektakl", izjavio je Mišo Dobrić, izvršni direktor TV Pink BiH. Dobrić je još dodao da će za četiri dana dobiti odgovor od "Eurosporta" da li će i oni prenositi meč između Ninića i Strugara.

Finansijska konstrukcija za ovu sportsku manifestaciju iznosi 164.000 konvertibilnih maraka. Dio sredstava, 30.000 KM je već obezbijeđeno od sponzora, dok generalni spoznor još nije poznat. U trci za generalnog spnzora su Sportske kladionice "Vilijams" koje nude 20.000 KM i "Hypo Leasing" koji je još nije iznio svoju ponudu. Grad Banja Luka snosiće troškove priprema Draženka Ninića kao i troškove za SD "Borik".

Za zabavni program vode se pregovori sa hrvatskom pjevačicom Severinom i SCG grupom "Flamingosi". Sljedeća sjednica Organizacionog odbora zakazana je za utorak (21. marta) u 13 časova.

Izabran počasni OO
Na drugoj sjednici Organizacionog odbora u Banjoj Luci izabran je počasni Organizacioni odbor za ovaj meč. U njemu se nalaze: Anton Josipović, Zdravko Rađenović, Marijan Beneš, Milorad Karalić, Abas Arslanagić, Slađana Golić, Tanasije Kuvalja, Petar -Pero Perović, Duško Radaković, Muhamed Ibrahimbegović, Velimir Sombolac i Dragan Batar.

U subotu pres-konferencija
U subotu u 13 časova održaće se pres-konferencija u međunarodnom pres-centru u Banjoj Luci povodom meča za prvaka svijeta u poluteškoj kategoriji između Draženka Ninića i Ivana Strugara a biće prisutna i oba borca.

Ovo je ljep dogadaj za nas grad :)

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Mar 2006, 12:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2006, 18:58
Ubice ga Strugar...!!!

- WHITE POWER -

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Mar 2006, 19:55 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2004, 00:48
ma namjesteno je to da Draza pobjedi.....Strugaru puca kurac za tom titulom....lijep dogadjaj,samo malo ko ce od nas biti tu,skontajte zasto.... :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Mar 2006, 20:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
Strugar je malo jebeniji fighter bio ud Draze...to je sve smjehurija sad....

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Mar 2006, 21:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2004, 20:09
sto je smjeurija? jel to ne gotivite drazu iz nekog razloga?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Mar 2006, 00:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

cak sto vise..super je decko...

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Mar 2006, 04:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2004, 06:30
dobar je on, al josh bolji je krunic shto mu je sve titule pokupovao. chuj ninic i strugar... ko barbarez i ronaldinjo c c c :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Mar 2006, 13:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Draza je banjalucka ikona, ali ipak mi se cini da je Strugar daleko bolji od njega. Mada, iskren da budem, ja se ne kontam previse u taj sport, niti ga nesto pretjerano pratim...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Mar 2006, 18:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2006, 18:58
Citiraj:
16.2.2006.

Slika
Ivan Strugar krece u odbranu trona
Posle dvije godine Ivan Strugar, naš najbolji kik bokser svih vremena, kreće u odbranu svjetske titule prvaka u lou-kiku. Na tom putu, u dva meča po 12 rundi, sjajnom Podgoričaninu stajaće njegov prijatelj van ringa Banjalučanin Draženko Ninić.

Još je u sjećanju devet Strugarovih godina bez poraza. Bio je apsolutni vladar planete, šampion!

- U 2004. i 2005. imao sam po jedan poraz na velikom turniru osam najboljih boraca u Parizu - Grand finalu. Nenavikao, to mi je vrlo teško palo jer sam dugo bio neporažen, bio sam lošeg raspoloženja, a uz to sam „zaradio“ i dva loma - šake koju sam operisao i prsta na nozi. Savladao sam Albanca Azisa, ali me je onda nezasluženo pobedio Francuz Beloni - kaže Ivan za „Blic“.

Na svjetskom tronu je ipak ostao, a brani ga 7. aprila u Banjaluci, gde je prvi duel sa Ninićem, dok je revanš mjesec i po kasnije u Novom Sadu.

- U „Boriku“ me čeka pakao, više ljudi biće van dvorane, gde će biti postavljen videobim. Radim svakodnevno u Podgorici sa svojim dugogodišnjim trenerima Predragom Lekićem i Ismetom Methadževićem, u mom klubu „Ariston“, čiji sam član još od 1998. Ninić je dobar borac, ali moja prednost je što će se meč raditi u 12 rundi, što kroz iskustvo i znanje mogu da pretočim u konačnu pobjedu. To se posebno odnosi na revanš u Novom Sadu, gde će velika dvorana „Spensa“ biti dupke puna, očekujem podršku navijača sa tribina, a ja im za uzvrat obećavam pravi spektakl.

Naredne jeseni Strugara u Podgorici čeka nova bitka za odbranu planetarnog šampiona protiv starog poznanika Francuza Belonija.

- Biće to bokserska svetkovina na Morači - najavljuje Ivan Strugar novu dominaciju u svjetskom kik boksu

Preuzeto sa http://www.madeinmontenegro.com.....

Ukratko pregazice ga Ivan...!!!

- WHITE POWER -

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Mar 2006, 11:44 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2004, 00:48
ma to je obicno napaljivanje ljudi...

..inace Draza je legenda,volio bi da tu crnogorcinu ubije posteno......cuj u novom sadu ocekuje strugar podrsku,a ljudi iz futoga koji prate drazu na svakom mecu bice i u boriku,a da ne govorim o spensu....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Mar 2006, 14:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2004, 18:56
Draza je momcina na mjestu.
Ispao je bio iz kondicije dok je drzao onaj kafic :D nadam se da se sad vratio.
Al im je cijena ulaznice bas prihvatljiva cenkica :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Mar 2006, 06:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
čuj draža banjalučka legenda... :lol:
kako se samo riječ legenda lako upotrebljava.
nego, jel to onaj veliki srbin koji je svojevremeno uz marš na drinu i srpsku zastavu izalzio u ring, a danas se hvali da je reprezentativac bih.

adelone je u pravu.... komentar na mjestu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Mar 2006, 23:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Dec 2004, 16:27
ma to ce draza da uzme na bodove, bude li se znao branit!!! ;) :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Apr 2006, 16:33 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2004, 13:09
AdelonE je napisao:
dobar je on, al josh bolji je krunic shto mu je sve titule pokupovao. chuj ninic i strugar... ko barbarez i ronaldinjo c c c :lol:

Крунич је наш! :) FK Tom' - Chempion :)

Pozdrav iz Sibira!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Apr 2006, 23:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Koliko sam ja cuo dobio je Strugar na poene ..

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Apr 2006, 08:07 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2005, 09:32
Evo da prenesem utiske posto sam bio u Boriku.

Sa moje strane gledajuci mislim da je Ninic trebao pobijediti, a i cini mi se da vecina onih koji su bili u Boriku dijeli moje misljenje.

Bilo je 5 uvodnih borbi i glavna Drazina.

Jedine dve dobre borbe koje su bile (meni barem) su Niniceva i od Denisa koji je izuzetno spreman borac i njegova borba je bila extra dobra.

Sto se tice Niniceve borbe, iskren da budem mislio sam da ce to biti kupljena titula, ali je mec stvarno bio dobar i iznenadjen sam kako nije Draza pobijedio.

Moram vam reci da je zadnja runda bila odlicna kada je Draza napravio seriju i citav Borik digao na noge i svi skandiraju "Draza, Draza"

Jedino mi je malo bilo krivo sto Draza nije izasao na ring uz njegovu staru pjesmu tj. "Mars na Drinu"!

Jedina pozitivna stvar je sto mec nije bio kupljen.

Sve dosad sto sam gledao meceva u Boriku, sve su bili neki ljigavi protivnici a i nastimane borbe.

Sve u svemu ja sam zadovoljan, jos samo da je Draza pobijedio!!!

Da je i Draza pobijedio nebi bilo nezasluzeno!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Apr 2006, 10:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Maj 2005, 21:02
Ovako.... Ne mogu opisati koliko mi je krivo sto Draza nije pobijedio, jer smatram da je stvarno imao sanse za to... :) Steta, zadnji sudija je zeznuo stvar.... :( Ali sto rece Srle, sve je bilo legalno :D, bar koliko se ja razumijem u to... Uglavnom, super je atmosfera bila, i poprilicno dobra organizacija svega.... Samo ipak, dvorana Borik i nije za ovakve dogadjaje jer nema dovoljno vazduha.... Hocu reci, mnogo ljudi je tamo, + sto bar 1/3 pusi i kako sada da bokseri budu odmorni, spremni, sposobni da vrate udarac, kada prakticki ne mogu ni disati... Ja sam jedva disala, a mogu misliti kako je njima bilo... Pa gas maske da su imali... ne bi bilo dovoljno... :wink: Nazalost....
Uvodnih borbi je bilo 5... koliko se sjecam omjer snaga izmedju (nekih Hrvatskih klubova :D) i naseg Banjluckog kick box kluba Sektor je bio 1:4, tj... mi smo cetvorostruko bolji od Hrvata.. Jeee! :D I mogu vam reci, da su stvarno podigle atmosferu u dvorani....

Sve u svemu, iako je, prakticki, citava dvorana navijala za Drazu, (bilo je i Ivanovih :) ) Strugara to nije pokolebalo... Naprotiv, valjda mu je dalo snage, ili? A i njegov docek od strane publike bio je za mene pravo iznenadjenje.... Svi su ga toplo docekali, pljeskom, zvizdanjem.... To me bas zacudilo, jer obicno, bar BiH ima titulu: svaki cigo svog konja hvali... :lol: Ma koji god da je pobijedio, zasluzio je... A pobijedio je bolji, ne najbolji... :wink: :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Apr 2006, 17:25 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 08 Apr 2006, 14:22
Trazeci komentare o sinosnjem mecu naletih i na ove vase na forumu pa nisam mogla da odolim a da ne iznesem svoje utiske

Sinoc je Banja Luka pokazala VISOK stepen SPORTSKE NEKULTURE sto me je jako razocaralo jer se od malena ponosim sto sam dijete GRADA SPORTA koji volim najvise na ovom svijetu. Pokazalo se da su na mec dosle obicne sirovine koje se izgleda loze samo na akciju i adrenalin koje donosi sport kao samo neke od svojih komponenti dok su izgleda zapravo nesosobni da spoznaju i razumiju sustinu sporta, da dusom osjete tu caroliju izmedju tijela i razuma, a sve kao ljubitelji sporta ili ti VELIKI navijaci.

Daphne Strugar jeste docekan aplauzom po samom ulasku u ring ali neoprostivo je ponasanje na samom kraju meca kada je covjek proglasen za pobjednika, tada umjesto dostojanstvenog aplauza daolazi zbunjena reakcija publike i nevjerovatno ali bas nevjerovatno pustanje pjesme u fazonu Draze Draze dok se kao Strugar veseli po ringu, a Draza kulira oko njega kao posljednji amater? A da ne postavljamo pitanje zasto Strugar nije odmah izasao u ring kada su ga najavili? Pa ono Drazino mlataranje nogom u pravcu Strugara dok su cekali da sudija proglasi pobjednika?

Nemam nista protiv Draze stvarno gotivim covjeka kao i ovaj sport. U par navrata me je stvarno odusevio svojim izjavama (vidi se da je DOBAR covjek), ali cini mi se da ovo sinoc i u periodu pre meca nije bio onaj NAS Draza vec “isforsirano samouvjereni fighter koji je dobro naucio lekcije svog menadzera” i to mi se nije svidjelo, a pogotovo ono ispljuvavanje gume za zube treneru/ima kao psima? ito poslije bas svake runde?

Ali ajde de da se malo osvrnem na samu borbu… Cini mi se da su oba borca bila pod velikim pritiskom sto se znatno odrazavalo na njihovu eksplozivnost i spremnost da se brzo krene u napad u trenu kada se protivnik otvorio. Oba borca su pretezno koristila ruke uz nesto manje kombinovanje nogu sto je po mom misljenju jedan od nedostataka jer su se lou-kick kao i middle-kick (koji je Strugar izvrsno koristio) mogli ubojitije iskoristiti pogotovo u slucaju kada se protivnik pasivno stiti od udaraca u glavu. Svidjela mi se Strugarova stabilnost- ni u jednom trenutku cak i kada se cinilo da je Draza za nijansu preuzeo inicijativu nije odao utisak nesigurnosti vec se cvrsto i precizno probijao direktima i aprektima. Hm kako opisati Drazu… Vidjelo se da se dosta spremao za mec, odvazno i mozda za nijansu otvorenije je napadao u odnosu na Strugara koji je na svaki napad odgovarao ubojitim kontraudarcima precizno i proracunato e tu se pokazalo iskustvo, nije se dao zbuniti. Pobjedniku skidam kapu i navijala sam za njega, a Draze mi je zao samo zbog toga sto je nas i zbog cinjenice da sto si stariji(a vec je tu 30 god) to vise krvi, znoja, rada i truda moras da ulozis da bi ostvario vrhunski rezultat i zbog toga mu iskreno zelim da pobjedi u Novom Sadu, pa u finalnom mecu da pobjedi stvarno najbolji.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Apr 2006, 07:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

eh sto je lijepo vidjeti kad nam cure ovako strucno komentarisu ovakve sportove..bravo cure..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Apr 2006, 10:20 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
I ja sam mislio da je Draza zasluzio pobjedu, medjutim juce sam saznao da je Strugar vec u prvoj rundi ozbiljno povrijedio potkoljenicu.To mi je pojasnilo situaciju jer sam se cijeli mec pitao zasto Strugar ne forsira noznu tehniku u kojoj je savrsen.Ako se ovo uzme u obzir + cinjenica da u borbama za titulu u svim borilackim sportovima moras bit bar 20% bolji od aktuelnog prvaka da bi ga dobio na poene, jasno je da je Strugarova pobjeda zasluzena...

Steta sto je na kraju ispalo kako je ispalo...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]