sikman je napisao:
Novinar ga pita da prokomentarise frku koja se desila u toku utakmice (jedan igrac Hamburga pogodjen u glavu udaraljkom za bubnjeve),medjutim on umesto da pricam o tom nemilom slucaju (koji su usput budi receno isprovocirali igraci Hamburga),on pocinje da prica kako je on dozivio nemile scene u zadnjoj kvalifikacionoj utakmici i u kom su cak trojica njegovih povredjeni.
Nit´ga je novinar o tome pitao,a jos manje da je rekao da se takve stvari desavaju na svim stadionima i da ih osudi bez obzira gde se desilo,nego pokusava da soje frustracije iskali na ovako ne fer nacin.
Pokazao je koliko je to sitna dusa i los covek.
Neka komentar jednog Srbina stoji na ovom forumu.
Cisto ono-"Ne zaboravilo se!"
Srbina/covjeka je napisao:
moj novi nick ovde-JUGOSLOVEN-NAZALOST!
....znam da ce mnogi biti protiv ovoga sto cu napisati ali vreme je da i mi srbi pocinjemo gledati istini u oci!svi odose u evropu a mi..kao da smo najveci barbari na svetu!ono sto se desilo veceras na tribinama nase lepotice-marakane-je za svaku osudu!dosao sam cak iz danske na tu utakmicu,tamo sam na privremenom poslu i bas me interesuje kako ce me gledati danci kada se pojavim u ponedeljak pred njima...bio sam ne tako daleko od navijacke"skupinice"bosninin navijaca i na njih je bacena prava bomba!tako strahovito je puklo da mi se zaledila krv u zilama!a kako je tek bilo onoj deci..jer svi su bili jako mladi i navijali su samo za svoj tim..nicim nisu provocirali(kao oni iz republike srpske u sarajevu kada su im skandirali-ovo je srbija..da su skandirali ovo je bosna i mene bi "zabolelo"ali nisu..bili su jako fer i korektni..tada na scenu stupa GAMAD IZ REPUBLIKE SRPSKE koja bacanjem svakojakih predmeta,stolica,flasa,petardi i na kraju-BOMBE.baca jos jednu ljagu na srbiju i na srbijance pred ocima celoga sveta!ne zavaravajte se da ovo nece osvanuti u svim svetskim novinama i ako nas diskvalifikuju,nemojte da vas zacudi!mozda bi i bilo dobro za dobrobit nase dece sutra,da napokon shvatimo koliko i koje zlo nam dolazi preko drine-iz srpske!kada su mogli jednu veliku englesku diskvalifikovati,nas ce jos lakse!a jos sto spanci i dalje zele da odu"direktno"mada su najmanje to zasluzili(pre je i bosna zasluzila to jer su im gol dali osam minuta nakon kraja,o tome je cela evropa pisala,a kamoli ne od nas!)zaista..SRAMOTA!barbarski i neljudski!kao coveku mi je muka od svega onoga...ljudi koji ne cene i ne vole svoju zemlju,koji ne cene SVOJE ne mogu da cene ni tudje pogotovu!ti tzv"navijaci"(citaj-olos i kriminalci!!)iz republike srpske jos jednoim su dokazali i srbiji"zavalili" sa ledja..zbog njih ne mozemo u evropu,zbog njih nas svet mrzi,zbog njih su nas bombardovali i zbog njih na kraju mozemo da ostanemo samo"mala srbija"bez cg i bez kosova i vojvodine.
...jer svet daje na jednoj a uzima na drugoj strani!a ja jedino sto zelim je da zivim mirno u europi,da budem europljanin i cenjen kada odputujem vani a ne da u mene gledaju kao nekoga koji je"iz one srbije"...da mi dete ima sta da pojede,da imam krov nad glavom i da me niko ne uznemirava..da zivim zivot dostojan COVEKA!!ali,opet-republik
a srpska..ne daj boze da danas sutra moram ziveti pored onakvih!pa ja bih sam sebi presudio!ono sto sam video mi je pokvarilo i slavlje i vece..bojim se rekacije iz fife jer moze biti KOBNA za srbiju i crnu goru!bez obzira kako se ovo sve zavrsilo,osecam se jako povredjen kao covek i jako mi je zao onih nekoliko stotina mladica i devojaka koji su takodjer necija deca(i ja sam otac i znam kako im moze biti,jer se smatram COVEKOM)i koji su dosli kao prijetelji ,jer nicim nas nisu izazivali,kao neko ko je zeleo samo da bude ucesnik jedne fenomenalne fudbalske veceri koja je trebala uci u istoriju..nazalost,uci ce kao NAJCRNJA MRLJA srpskog fudbala...sramota i neverica!.......HVALA"NAVIJACIMA"IZ REPUBLIKE SRPSKE KOJI NAS PO KO ZNA KOJI PUT OSRAMOTISE PRED CELIM SVETOM