banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Maj 2025, 15:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 60 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: zreb za sp2006
PostPoslato: 07 Dec 2005, 05:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2004, 06:30
vazda smo bili mimo sveta!

kao nadali smo se da cemo upasti u drugi sheshir ili treci, kad mi imamo svoj vlastiti sheshir u kojem nikog sem nas nema xexexexe

josh nisam bash skontao kako ce se izvlachiti, al izgleda da crnje nismo mogli proci!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Dec 2005, 09:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Ovako stvari stoje....u svakoj grupi ce bit po dvije evropske zemlje i jedna juznoamericka.....fazon je u tome sto cemo mi dobit za nosioca grupe brazil, argentinu ili meksiko, a sa nama ce bit jos jedna evropska zemlja....sve u svemu mislim da nece bit bas dobro po nas....a svoj sopstveni sesir smo dobili zato sto smo se plasirali kao prvi u grupi i nismo primili ni jedan gol a sa druge strane na fifinoj listi reprezentacija smo ocajni, mislim da su samo 3-4 od 32 reprezentacije losije od nas, tako da mi ispadamo prava enigma za sve prisutne i onda nas oni fino tutnu u specijalni sesir....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Dec 2005, 09:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Najsmjesnije je da je Spanija u prvom sesiru.

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Dec 2005, 09:47 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Feb 2005, 16:46
Spanci ma koliko su pogani..zasluzili su da budu u 1 sesiru...bar po igracima koji igraju za tu zemlju...!!!

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Dec 2005, 10:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2005, 23:54
Kkvi igraci,gledaj malo rezultate. Ti Spanci su najseljastija ekipa koja je ikada igrala fudbal,ako izuzmemo onu selekciju Juge koja je pljusnula od Azerbejdzana. Malo sudije,malo kinta i eto njih na svakoj zavrsnici velikih takmicenja. Spanija i fudbal... smijesno...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Dec 2005, 10:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2002, 07:34
Fifa je celu situaciju oko grupa iskomplikovala nekim svojim reginalnim podelama,pravilima i svojim racunanjima.

SCG je dobila posebnu grupu jer ima najmanje koeficijent bodova od svih evropskih selekcija,tako da nije mogla biti svrstana u grupu 3 sa ostalim evropskim selekcijama,a da je bila svrstana u grupu 2 postojala bi mogucnost da se prilikom zrebanja u istoj grupi nadju cak 3 evropske selekcije,a FIFA to ne zeli (ustvari odredili su da ce u 6 grupa biti po 2 evropske ekipe,a u dve grupe po jedna).
Za sad se moze zakljuciti da ce nam nosioc grupe sigurno biti jedna od vanevrospkih zemalja (Brazil,Argentina ili Mexiko).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Dec 2005, 11:37 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Dec 2005, 17:24
sikman je napisao:
Fifa je celu situaciju oko grupa iskomplikovala nekim svojim reginalnim podelama,pravilima i svojim racunanjima.

SCG je dobila posebnu grupu jer ima najmanje koeficijent bodova od svih evropskih selekcija,tako da nije mogla biti svrstana u grupu 3 sa ostalim evropskim selekcijama,a da je bila svrstana u grupu 2 postojala bi mogucnost da se prilikom zrebanja u istoj grupi nadju cak 3 evropske selekcije,a FIFA to ne zeli (ustvari odredili su da ce u 6 grupa biti po 2 evropske ekipe,a u dve grupe po jedna).
Za sad se moze zakljuciti da ce nam nosioc grupe sigurno biti jedna od vanevrospkih zemalja (Brazil,Argentina ili Mexiko).

ma šta ti pričaš.Najmanji koeficient od evropskih zemalja imaju švajcarska i Ukrajina.Mi smo trebali da budemo u šeširu sa ostalim iz Evrope a ne da budemo u nekom specialnom.Sve u svemu FIFA nas je gadno opljačkala al sačekajmo do petka pa čemo videti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Dec 2005, 13:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2005, 16:00
Ma nema veze ljudi ima da slomimo sve koji nam budu protivnici. Ako to bude Brazil, nema frke - znaju se nasi zatvoriti. A gore nek Zigic ceka da spusti dugu loptu nekome i eto veselja.
Inace, i sami znate kako se nasi naloze kad igraju protiv jakih ekipa, a kiksaju protiv slabijih. Zato bolje grupa smrti, nego grupa dosade i eto ga X ko kuca sa Brazilom, a ostale uzimamo ladno...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Dec 2005, 14:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Ma ko god da dodje,bez truda nema dalje.Kao da ce neko slabiji skinuti gace i naguziti :bootyshake: se kad budemo igrali protiv njih!?? Naravno da nece.
Prije izvlacenja,obicno sve reprezentacije se nadaju da ce u grupi dobiti nekoga iz okeanije ili konkakaf zone,a ono smo bas MI postali ta ekipa.Jebga nismo u Evropi. :D
Objektivno,samo 3 repke u 3 sesiru su jace od nas.Ostale mozemo ladno dobiti.
Sve u svemu=>mnogo srece plavi i idemo dalje.

Poslednji put menjao Flave dana 08 Dec 2005, 02:12, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2005, 01:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2004, 06:30
slobodna procena

brazil
hrvatska
obala slonovache
scg

ili jesi ili nisi 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2005, 06:36 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2005, 23:42
Freak_on_a_leasH je napisao:
Ovako stvari stoje....u svakoj grupi ce bit po dvije evropske zemlje i jedna juznoamericka.....fazon je u tome sto cemo mi dobit za nosioca grupe brazil, argentinu ili meksiko, a sa nama ce bit jos jedna evropska zemlja....sve u svemu mislim da nece bit bas dobro po nas....a svoj sopstveni sesir smo dobili zato sto smo se plasirali kao prvi u grupi i nismo primili ni jedan gol a sa druge strane na fifinoj listi reprezentacija smo ocajni, mislim da su samo 3-4 od 32 reprezentacije losije od nas, tako da mi ispadamo prava enigma za sve prisutne i onda nas oni fino tutnu u specijalni sesir....

E al si objasnio alal ti k. :D Crko od smeha, al sto je najgore tacno je tako.

Medjutim, mislim da to i nije tako lose, a posebno ako bi nam pao Meksiko, a ovi ostali i nisu toliko bitni, mada bi voleo da padnemo sa Hrvatskom, pa da bude repriza utakmice mladih 8) :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2005, 12:25 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Dec 2005, 17:24
AdelonE je napisao:
slobodna procena

brazil
hrvatska
obala slonovache
scg

ili jesi ili nisi 8)

obalu slonovace ne mozemo da dobijemo!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2005, 14:33 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Mar 2004, 10:14
He he, jeste li culi za onu foru (dok jos nisu bile zavrsene kvalifikacije) da bi Njemacki navijaci htjeli grupu sa SCG, Hrvatskom i Turskom, pa da se kolju sa navijacima? Kakvi bolidi... :scratch:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2005, 21:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

mitra je napisao:
He he, jeste li culi za onu foru (dok jos nisu bile zavrsene kvalifikacije) da bi Njemacki navijaci htjeli grupu sa SCG, Hrvatskom i Turskom, pa da se kolju sa navijacima? Kakvi bolidi... :scratch:

To bi bilo UFFFF....!!!Mislim..to je kao kad bi stavio Engesku,Vels,Skotsku i Irsku u 1 grupu.I da svaka repka dovede svoje "najludje" navijache!!!
:D
Bilo bi kao u Bud Spencer filmovima. :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2005, 21:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Selektor mi je gotivan,al' malo je reci. :D Legenda...
Slika

Petković: Mi smo zla kob Brazilaca
stana - 8. decembar 2005.

Specijalni status koji smo dobili od FIFA uoči žreba za Mondijal 2006. godine u Nemačkoj ne treba da nas plaši, naprotiv, to može da nam bude dodatni motiv da pružimo više od igre, a možda je to u neku ruku i privilegija zbog rezultata koje smo ostvarili u kvalifikacijama, rekao je Ilija Petković, selektor reprezentacije Srbije i Crne Gore, uoči puta u Lajpcig, gde se u petak (20.15) održava žreb grupa za SP 2006. Petković u svom govoru ne strepi od protivnika kao što su Brazil, Argentina ili Meksiko. „Poseban šešir je i poseban motiv, jer mi želimo da se na prvenstvu predstavimo kao dobra ekipa koja ima poštovanja za svakog protivnika, ali se ne plaši izazova. Nema tog šešira koji može da bude jači od nečije fudbalske sposobnosti ili timskog jedinstva. Utakmica sa Brazilom, uostalom, predstavljala bi vrhunski sportski spektakl”, kaže Petković.
Selektor zna šta čeka Brazilce ukoliko završimo u njihovoj grupi.

„Znam da smo četiri puta igrali sa Brazilom na svetskim prvenstvima i oni posle našeg susreta nijednom nisu postali svetski prvaci. Znači, ni njima neće biti svejedno. Mi ćemo se spremati za Mondijal u ilegali, a sigurno ću naći neki način na koji može da se igra i s njima ukoliko ih dobijemo na žrebu.”

Šef struke plavog tima u Lajpcigu neće imati posebnih želja.

„To je lutrija, pa šta ti zapadne. Znam samo da bih ja želeo da igramo u finalu, ali to ne ide tako. Najradije bih sastavio grupu u kojoj želim da igramo, pa bih je prosledio u FIFA, ali ni tako ne ide.”

Petković je uputio poruku i Francu Bekenbaueru, predsedniku Organizacionog komiteta SP 2006.

„Danci su 1992. godine otišli umesto nas na EP, ali ovog puta ne šaljemo nikog - nego dolazimo mi. Bilo bi dobro da na startu izbegnemo Brazil ili Argentinu, ali mi smo sorta pobednika i neće biti lako nijednom našem protivniku”, zaključio je Ilija Petković. (Blic)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Dec 2005, 22:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2004, 19:53
blago receno naje.... smo

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Dec 2005, 22:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2005, 16:00
josephine je napisao:
blago receno naje.... smo

Ma kakav, ima da izmirimo stari dug sa Argentinom, a bogami i sa Holandijom.
Afrikancima cemo dati bod ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Dec 2005, 22:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Dobili smo:

Obalu slonovače
Argentinu
Holandiju

Hrvati se baš prepali da odemo u grupu sa njima, prava histerija od strane njihovog voditelja.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Dec 2005, 22:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2004, 19:53
ma afikanci me i ne brinu pretjerano, pa ni holandjani, ali..
moras priznati da je argentina najvjerovatniji putnik u iducu fazu, a bogami je malo i cudno da holandija ispada tako rano

ali neka optimizam i dignuta glava

:wav: SRBIJA :wav:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Dec 2005, 22:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Ništa se ne zna, sve je otvoreno. Sjeti se debakla Francuske na zadnjem SP, i neočekivanog uspjeha Grčke na EP. A za Obalu Slonovače kažu da su dosta jaki.

Svaki ishod je moguć, za sve grupe.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 60 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]