banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Maj 2025, 14:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Spanci ipak prodjose
PostPoslato: 15 Nov 2005, 01:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2005, 16:00
Razbise one Slovake u prvoj utakmici baraza :roll: ... Nema druge nego da ih mi opet izbacimo, i to negdje u osmini finala ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Nov 2005, 07:23 
Ma smrdonje su spanci...jesu zasluzeno prosli baraz sa dosta golova, ali nisu zasluzili da idu u baraz...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Nov 2005, 08:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Citiraj:
Ma smrdonje su spanci...jesu zasluzeno prosli baraz sa dosta golova, ali nisu zasluzili da idu u baraz...

Svake se kvalifikacije provlace,,ali ipak zavrse na prvenstvima..i redovno ispadaju u prvom kolu :D

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Nov 2005, 09:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Nadam se da ce tako da bude i na ovom prvenstvu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Nov 2005, 09:24 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Mar 2004, 10:14
Bice, bice, smecari su to...
Psiholoski su gori od Srba :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Nov 2005, 09:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2002, 07:34
5:1 je sigurno fenomenalan rezultat,medjutim igra se jos jedna utakmica,a u fudbalu je uvek sve moguce.Licno ne verujem da Slovaci mogu da prirede takvo iznenadjenje,al´ ipak treba sacekati.

Od ostalih verujem da ce Ceska i CH takodje uspeti da se kvalifikuju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Nov 2005, 10:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Ma dajte molim vas, ko je zasluzhio da ide na SP ako ne Spanija.Pogledajte samo kakvi su to igrachi, kakva imena i kakva tradicija...Zemlja koja ima 4 fudbalske lige da ne ode, a da ode jedna SCG...

Po meni su Spanci od svih ekipa iz barazha najvishe zasluzhili da idu..Oni i Urugvaj, mada ce Urugvaju biti jako teshko..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Nov 2005, 12:05 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Ma lako je Spancima kad uvijek imaju 12 igraca (sudija). To je sada vec postao fenomen. Gledao sam snimak tekme, i sudija im je naravno pomagao sve dok se rezultat nije prelomio i Slovaci nisu skroz pali.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Nov 2005, 16:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2005, 16:00
Macro je napisao:
Ma lako je Spancima kad uvijek imaju 12 igraca (sudija). To je sada vec postao fenomen. Gledao sam snimak tekme, i sudija im je naravno pomagao sve dok se rezultat nije prelomio i Slovaci nisu skroz pali.

Da, mislim da je bio Italijan - navijanje za Spaniju je prevazislo cak i onu utakmicu protiv BiH...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Nov 2005, 16:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja opet kazhem, ako mozhe Srbija na prvenstvo, mozhe i jedna Shpanija :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Nov 2005, 19:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Najbolje je da kad neko igra protiv Spanije skine gace i naguzi se :-? :oops: !Pa jebote,blackhand ovdje se govori o UTAKMICAMA U KVALIFIKACIJAMA.Ne o imenima i njihovim ligama.Najbolje bi bilo da se rezervisu mjesta za te ekipe koje imaju jake lige :-? !Nemoj tako govoriti za Srbiju jer su momci odigrali kvalifikacije u kontinuitetu i kako treba.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Nov 2005, 20:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Prekinite i vi da kenjate, shta je sad trebalo?..Da jedna Slovachka ide na SP umesto Shpanije ?? 5:1...to sve sudija ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Nov 2005, 23:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Nekad je potrebno samo malo da sudija pogura,a njih kontinuirano guraju.A to sto imaju jaku ligu,ne znaci da imaju i dobru rep.Koliko samo stranaca igra u Spaniji...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Nov 2005, 02:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Da su ih sudije favorizovale cesto - jesu. Da ih je sudija pogurao protiv Slovaka - ne znam, jer nisam gledao utakmicu. Da je bio penal za Spance na toj utakmici - jeste. A preostalih cetiri gola su po meni bila prilicno cista, bar koliko sam ja vidio iz pregleda. Prema tome, kad neko pobijedi 5:1 cisto sumnjam da je to srecno ili zahvaljujuci sudiji. Objektivno Spanija je puno kvalitetnija od Slovacke i tu nema puno sta da se prica...

laoce je napisao:
A to sto imaju jaku ligu,ne znaci da imaju i dobru rep.Koliko samo stranaca igra u Spaniji...

Spanci imaju mnogo jaku reprezentaciju - igracki. Treba li spominjati ko sve igra za tu reprezentaciju - Casillas, Puyol, Vicente, Xavi, Joaquin, Torres itd... Prema tome, ne samo da imaju jaku ligu vec i jaku reprezentaciju. E sad, nemaju adekvatnog strucnjaka da tu reprezentaciju vodi, pa ih kroz kvalifikacije guraju svi od UEFA do sudijske organizacije...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Nov 2005, 17:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Nitro,moj komentar nije bio samo za ovu tekmu sa Slovackom.Reagovao sam na konstataciju Blacky-ja da je Spanija "morala" da prodje dalje.
Cinjenica je da su ih sudije nebrojeno puta pogurale i zato ih ne simpatisem.Nisam ni ja gledao tekmu sa Slovackom ali ako je bilo 5:1 trebalo bi da je zasluzeno.Sta je sa masom drugih "nezasluzenih" utakmica.To je pitanje koje ja postavljam.
I na kraju...svima u UEFA kao i organizatorima SP je i idgovaralo da Spanci prodju zbog broja navijaca koji ce doci u Njemacku.Nazalost to je bitan faktor koji odlucuje ko ide dalje a ko ne na SP.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Nov 2005, 17:34 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Okt 2005, 13:09
spanci su morali otici dalje,jer nemacka ocekuje mnogo vecu zaradu jer poznato je da je to nacija koja ima mnogo navijaca svugje u svijetu i koja mnogo trosi kad je fudbal u pitanju. tek se sada vidi kolika je u kvalifikacijama bila nasa snaga

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Nov 2005, 19:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Flavoure-Flave je napisao:
Nitro,moj komentar nije bio samo za ovu tekmu sa Slovackom.Reagovao sam na konstataciju Blacky-ja da je Spanija "morala" da prodje dalje.
Cinjenica je da su ih sudije nebrojeno puta pogurale i zato ih ne simpatisem.Nisam ni ja gledao tekmu sa Slovackom ali ako je bilo 5:1 trebalo bi da je zasluzeno.Sta je sa masom drugih "nezasluzenih" utakmica.To je pitanje koje ja postavljam.
I na kraju...svima u UEFA kao i organizatorima SP je i idgovaralo da Spanci prodju zbog broja navijaca koji ce doci u Njemacku.Nazalost to je bitan faktor koji odlucuje ko ide dalje a ko ne na SP.

Kapiram sta hoces da kazes. Ali i ti isti vjecito favorizovani Spanci su na proslom SP debelo osteceni u cetvrtfinalu protiv Juzne Koreje. Mislim da im je sudija ponmistio dva regularna gola i jos svirao nepostojeci penal za Juznu Koreju. Znaci uvijek i svagdje radi odredjen lobi. Spanci imaju rejting, imaju jaku ligu i vrhunske igrace u ekipi. Opet to ne mora da znaci da ce ih favorizovati neko direktno iz samog vrha FIFA ili UEFA, ali sudija sam ce na terenu da se postavi drukcije prema takvoj ekipi... Tako jednostavno stoje stvari. Pitanje da li je bas UEFA odgovaralo da Spanci prodju dalje. Organizatorima SP svakako da jeste, ali UEFA i FIFA rade na popularizaciji fudbala u odredjenim zemljama i sumnjam da je njima bas toliko stalo do toga da li ce na SP Spanija ili Slovacka. Da je takva politika u UEFA ili FIFA, onda recimo na proslom SP, ne bi, tadasnji svjetski prvaci, Francuzi ispali vec u prvom krugu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Nov 2005, 21:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
španci imaju jaku ligu.
imaju naravno.
zato jer u njoj igraju RONALDO, RONALDINJO, ROBINJO, ŽILI, DEKO, ETO, FORLAN, BEKAM, ZIDAN, ... to su im glavni igrači i ipak najveće zvijezde.
zato im je reprezentacija trula. i prolazi dalje uglavnom zahvaljujući sudijskoj pristrasnosti.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]