banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Maj 2025, 16:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Jan 2005, 18:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2003, 20:06
Im Jahr 1997 gab Goldberger zu, Kokain konsumiert zu haben. Es folgte eine sechsmonatige Sperre des ÖSV, Goldberger wollte den Verband wechseln und für Serbien starten (ein für Österreich besonderer Affront), blieb aber schließlich weiter beim ÖSV.

Hvala.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2005, 20:00 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
Goldberger (nap.a. Andreas Goldberger, austrijski skakac) je priznao da je 1997. godine konzumirao kokain. Uslijedila je 6-mjesecna zabrana od strane Austrijskog skijaskog saveza, zbog cega je Goldberger htio promijeniti skijaski savez i nastupiti za Srbiju, ali je na kraju ipak ostao u austrijskom skijaskom savezu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2005, 21:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Hvala, Digresija. Samo mi je cudno zasto bi on nastupao za Srbiju kad je Austrijanac? :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2005, 22:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Mar 2004, 18:43
Kako moze Slovenacka skijasica da nastupa za Bosnu i Hercegovinu.Postoji neka caka.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jan 2005, 00:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Neznam, Andreas Goldberger meni ne zvuci Srpsko uopste....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jan 2005, 15:43 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2004, 19:34
Bio je to svojevremeno veliki skandal sa njegovom kokain-aferom te je on u afektu,nakon zestoke svadje sa austrijskim skijaskim savezom odlucio da zatrazi (tadasnje) juoslovensko drzavljanstvo.Mnogi Austrijanci mu ni do danasnjeg dana nisu taj potez oprostili.Strasti su se nekako smirile tako da on i danas nastupa pod crveno-bjelo-crvenom zastavom. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jan 2005, 10:59 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
Pa nema veze ako nije Srbin. Kako oni Brazilci igraju fudbal u Hrvatskoj, a onaj Dudu igra cak i za reprezentaciju.
Bilo je jos nekih opcija da skijas J. Ströbl (cini mi se da je on, nek me neko ispravi ako grijesim) zbog nezadovoljstva svojom pozicijom u austrijskom skijaskom savezu, odlucio da predje u slovenski, ali ne znam kako se to dalje razvilo.

Ima takvih slucajeva u mnogo zemalja, pogotovo sa ovim pridoslicama iz africkih i juznoamerickih zemalja.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jan 2005, 13:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Digresija je napisao:
Pa nema veze ako nije Srbin. Kako oni Brazilci igraju fudbal u Hrvatskoj, a onaj Dudu igra cak i za reprezentaciju.
Bilo je jos nekih opcija da skijas J. Ströbl (cini mi se da je on, nek me neko ispravi ako grijesim) zbog nezadovoljstva svojom pozicijom u austrijskom skijaskom savezu, odlucio da predje u slovenski, ali ne znam kako se to dalje razvilo.

Ima takvih slucajeva u mnogo zemalja, pogotovo sa ovim pridoslicama iz africkih i juznoamerickih zemalja.

presao...sad je Janez

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jan 2005, 13:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Iako nema veze sa skijanjem, slicna stvar se desava i u rally sampionatu. Velika vecina slovenackih vozaca vozi pod zastavom SiCG i Hrvatske jer u njihovom savezu vlada potpuno rasulo .. istina da situacija nije "drasticna" kao gore navedena, ali su opet u pitanju 2 razlicite drzave ..

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2005, 11:42 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jan 2005, 14:18
imas i primjer onog dizaca tegova sto je za Hrvatsku osvojio silne medalje...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]