PREUZETO SA
http://www.b92.net/sport
Na sednici Upravnog odbora FK Crvena zvezda, koja je trajala više od tri sata i koja je bila zatvorena za javnost, dosadašnji predsednik kluba Dragan Džajić podneo je ostavku.
"Preuzimam svu odgovornost za poslednje neuspehe tima u kvalifikacijama UEFA takmičenja. Smatrao sam da treba ukazati poverenje ovim mladim igračima, za koje i dalje tvrdim da su vrlo talentovani. Žao mi je što u ovom pokušaju nisu uspeli, ali se nadam i verujem da je vreme njihov najbolji saveznik. Zahvaljujem se svim navijačima (posebno Delijama sa "severa") koji su mi svih ovih godina davali bezrezervnu podršku. Crvena zvezda je i suviše veliki Klub da bi je moj odlazak omeo u ostvarivanju sportskih rezultata i dugoročnih projekata koji je vode ka mestu koje joj pripada."
"Posle 42 godine provedene u Klubu - Zvezda će ostati i dalje deo mog života," napisao je Dragan Džajić u saopštenju javnosti na zvaničnom sajtu FK Crvena zvezda, koje je kasnije dostavljeno i medijima.
Nakon podnete ostavke predsednika Dragana Džajića, Upravni odbor, u skladu sa odredbama Statuta Kluba, zakazuje Skupštinu FK Crvena zvezda za petak, 22.10.2004. godine u 18 časova.
DA LI JE TO DOBRO ILI LOSE PO KLUB FKCZ?!