banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 15:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 497, 498, 499, 500, 501, 502, 503 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Okt 2012, 10:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Tosica izbaciti pod hitno, toliko sebican i retardiran igrac da je to smesno... Opet je pokusavao sve sam resiti i dokle god nam najjaci napadaci budu Bane i Kolarov mi nemamo sta traziti... Ne da mi se uopste nervirati, jednostavno tako igramo godinama... Kroasani usrani svaku utakmicu odvuku u svoju korist, a kod nas uvek isto, igrali dobro ili lose mi izvucemo nepovoljan rezultat... Kod nas imas dve recenice nakon utakmice: "Kako smo igrali i nismo zasluzili bolje" ili "Zao mi je sto smo odlicno odigrali, nije posten rezultat"... U oba slucaja isto, vecito siljenje qrca na Srbima... Ali nakon kosarkaskog poraza od Nigerije vise me nista ne moze iznenaditi, bez obzira koji sport bio... Gledam Estoniju, tri utakmice, tri poraza, gol razlika 0-6 i oni su jedino na nama qrac siljili, nece vise nikada pobediti

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 11:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
hercog a i ostali koji kenjate po tosicu da kazem,vjerovatno niste gledali kad je miha pricao o tosicu i njegovoj igri,ne znam tacno kad je bilo a nije ni bitno.uglavnom rekao je da mu je u taktickom smislu jako bitan igrac jer vrlo lako na sebe navlaci 2-3 protivnicka igraca pa onda nesto bla bla... otvara se za markovica .....nebitno,ne razumijem se u taktiku.znaci dao bih glavu da je ovo mihina zamisao da navlaci na sebe igrace ali jebi ga vi svi vidite robena,davi loptu....

momka gledam i u cska i uopste ne igra kao sto je igrao sinoc.opet kazem ne vjerujem da tosic ima nekakav kredit kod mihe da moze raditi sta je radio sinoc

meni neke stvari nisu jasne a miha mi izgleda kao antic kad je prkosio svima sa racom petrovicem.ovaj ce sa suboticem na klupi i mijajlovicem prije kuzmanovica,matica....

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 11:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
A koja je korist ako on navuce i komplet ekipu ako zadrzi loptu kod sebe i usere napad? Da on navuce dvojicu na sebe pa onda uposli nekog ko je sam ja nista ne bih rekao, ali on navuce dvojicu na sebe i onda pokusa sam proci tu dvojicu i usere..

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 11:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
A koja je korist ako on navuce i komplet ekipu ako zadrzi loptu kod sebe i usere napad? Da on navuce dvojicu na sebe pa onda uposli nekog ko je sam ja nista ne bih rekao, ali on navuce dvojicu na sebe i onda pokusa sam proci tu dvojicu i usere..

ne znam,pitaj mihajlovica :lol:

jebes mu mater,nije mihajlovic bas tako naivan da ne vidi sto vi svi vidite.da je dao jednu od onih sansi svi bi ga dizali u zvijezde

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 11:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
mandrak je napisao:
kad vec spomenuh vidaru,opet se ponavlja nepotrebno igranje rukom tipa a la vidic/kuzmanovic

Slucajno nadjoh ovo.

PROSLAVLJENI srpski as Nemanja Vidić je pokazao da ima veliko srce. Naime, uplatio je 126.000 evra, kao pomoć u rešavanju osnovnih egzistencijalnih problema, na račun Nedeljka Dimitrijevića, oca pokojnog igrača Crvene zvezde, Vlade!

Kapiten Mančester junajteda i Vlada Dimitrijević, koji je ponikao u klubu Bane iz Raške, sprijateljili su se kada su kao klinci došli na „Marakanu“. Zajedno su bili sve do tragičnog dana, 1. oktobra 2001, kada je tada 20-godišnji Vlada izgubio život na treningu. Nemanja nikada nije zaboravio prerano preminulog saigrača i druga.

Tokom nedavnog tradicionalnog Memorijalnog turnira „Vlada Dimitrijević“ u Raški, Vidić je u telefonskom razgovoru s Nedeljkom izrazio želju da određenom sumom pomogne njegovoj porodici. Pitao ga je da li ima devizni račun, a na dobijen negativan odgovor poručio mu je da to učini što pre.

Posle otvaranja računa, Nedeljko Dimitrijević je otišao u banku. Službenica ga je upitala: „Znate li vi koliko imate na računu?“ Dimitrijević je odgovorio da ne zna, a pomislio je, nekoliko hiljada evra... Kad mu je radnica u banci saopštila da na računu ima 126.000 evra, nije mogao da poveruje! Odmah je pozvao Nemanju da se zahvali, a veliki as i čovek mu je savetovao da kupi stan u Beogradu i ako mu nedostaje još para, da mu se javi.

Otac pokojnog Vlade Dimitrijevića je poslušao savet i kupio stan u jednoj od beogradskih ulica na broju 15, broju koji Vidić nosi na dresu Mančester junajteda.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 11:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa da nije onoliko proklet i glup mozda bi i dao.. :)

Shakal, taj komentar od Mandraka je odgovor na tu vjest, ne pratis radnju. :P

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 11:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
zerocool je napisao:

Upravo tako... Dzaba navlacenje celog tima kada ne preda loptu dalje... Da on ispunjava to sto od njega Mihajlovic trazi ja ne bih ni reci rekao, a ovako nema neke koristi od njega i to je isto iz utakmice u utakmicu...

Sinoc smo lepo igrali dok nismo primili gol, opusteno su igrali stvarali akcije bez grca, cim smo primili gol sve se raspalo, sto je dokaz neiskustva i mladosti, svi krenuli sami probijati kroz belgijance, u odbrani se nije znalo ko gde stoji... Malo je iskusnih igraca koji mogu da smire igru, a i dvojca koja su to trebala da rade su bila sve vreme u strogom spicu napada

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 11:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:lol: :lol: Jebiga, ispisali ste 16 stranica u toku utakmice, promakne mi ponesto. :D

Uglavnom, Tosica nabiti nogom u dupe i poslati u Rusiju, uzasan je bio. Nije ni cudo se Karleusa nije udala za njega vec za Duska.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 11:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:lol: :lol: :lol:

A realno, nije se Ferguson njega odrekao bez razloga..

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 11:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
:lol: :lol: Jebiga, ispisali ste 16 stranica u toku utakmice, promakne mi ponesto. :D

Uglavnom, Tosica nabiti nogom u dupe i poslati u Rusiju, uzasan je bio. Nije ni cudo se Karleusa nije udala za njega vec za Duska.

a jest i izabrala u pm :lol: :lol:

ako ne pobijedimo makedonce bice to cao brazil,a i ovako ce biti tesko.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 11:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da ne budem pesimista, al' nama je vec "cao Brazil".

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 11:15 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
ne branim Sinisu i Tosica, ali njega sinoc nije htio gol, da je usla ona lopta u gol umjesto sto je udarila u stativu, sad bi drugu pricu pricali i o Tosicu i o ostalima, jer svi znamo kad jedna ekipa povede da je to prednost i psiholoska i svaka druga, ovo vise ne bi trebalo spominjati, okrenimo se ka Makedoniji i ako budemo ponovili prvo poluvrijeme, sve ce doci na svoje mjesto

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 11:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nije, ova utakmica protiv Makedonije je presudna. Tu ako uzmemo nista nije izgubljeno, sta su tri boda poslije 4 odigrane utakmice, nista..

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 11:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A ona sansa kad ga je Tadic izbacio 1 na 1 pred golmanom a on suta 5 metara pored stative? Nema se tu sta braniti niti pljuvati, jednostavno ga ne uvoditi i tacka.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 11:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ovo je jadno:

Navijanje naših fanova pohvalio je i selektor Siniša Mihajlović, a sa severne tribine povremeno se čulo već uobičajeno skandiranje "Tole, lopove". Na istoj strani Zvezdinog stadiona bio je i transparent "Pustite Ivana Bogdanova", kao i jedan vulgarne sadržine.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 11:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kad pomenu Tadica stvarno je igracina, kakve je sve lopte slao, strasno..

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 11:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

mandrak je napisao:
ovo je jadno:

Navijanje naših fanova pohvalio je i selektor Siniša Mihajlović, a sa severne tribine povremeno se čulo već uobičajeno skandiranje "Tole, lopove". Na istoj strani Zvezdinog stadiona bio je i transparent "Pustite Ivana Bogdanova", kao i jedan vulgarne sadržine.

Makar nisu zvizdali, al' uopsteno gledano navijanje je bilo lose. Veci dio utakmice culo se ono dovikivanje sa klupe, dobacivanje sa tribina, k'o neka seoska liga da je.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 11:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ма у БГ се не треба враћати. Кад видим ону стадиончину празну мука ми дође, београђани говна, 2 мил. људи не може напунити стадион од 50 хиљада, да буде још горе оно мало што дође је са стране.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 11:24 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
gore nego kod nas, dodje Makabi a ono 2-3 000 a Banja luka i bliza okolina 500 000

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 11:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2012, 18:45
mandrak@

Mislis na ovaj

PRIJATELJU PRIJATELJU MARS U P...U MATERINU :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 497, 498, 499, 500, 501, 502, 503 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]