banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 15:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 496, 497, 498, 499, 500, 501, 502 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Okt 2012, 23:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
kad vec spomenuh vidaru,opet se ponavlja nepotrebno igranje rukom tipa a la vidic/kuzmanovic

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2012, 23:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

jos ovaj post i necu vise :lol:

sad ce na sos-u konferenicija za novinare pa ko zeli moze gledati

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 00:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Prvo poluvrijeme odlicno, drugo goli kurac.

Miha brate postujem te, al' izvesti Tadica, jedinog playa zarad one tarabe Lekica? wtf? Odbrana nam je bila kao drogirana, usporena...

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 00:44 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Prvo poluvrijeme odlično, ali ovi iz jednog centaršuta zabiše. Ne znam kako Biševac ispade onako bez veze. Drugo poluvrijeme previše otvoreno i satrali su na kontrama. Mislim da je sada jasno da Subotić treba da igra. Tošić ima odlične karakteristike, ali je konj. Ja ga ne volim nikako i najviše me nervira od naših. Danas nas sjeba dva puta. Nemamo bolje pa mora igrati, ali kako bih ja dao nogu u dupe, jer je umislio da je igračina. I da, fizički su dosta jači od naših, Đuričića satralo u napadu.
Uglavnom ima neke nade, ali ne smije se izgubiti od Makedonaca da ne bi kvalifikacije propale već u 4 kolu.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 01:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2012, 18:45
Makedonce moramo dobiti kiksace Belgijanci i Hrvati negdje tu moramo cekati svoju priliku

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 02:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Igrali smo dobro,ali ja ne mogu svariti da se ne iskoristi bunt prilika,a primis jedan,dva,tri gola,tako naivna,i tako glupa.A ipak,slozicete se,golovi su mjerilo.Jos jedna stvar mi nije jasna,shvatam Bisevac,Nastasic,ali da ti jedan Subotic sjedi na klupi,stvarno je bolesno.0:3 nije realan rezultat.Ali ovako ne moze.Sere mi se od Scepovica,iskreno,jedina zamjerka,taj momak nema sta da trazi u reprezentaciji,dijareja hronicna.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 07:09 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
vratiti Subotica protiv Makedonaca, odigrati tamo opreznije i pokusati na kontre uvaliti koji gol, u pauzi do sljedece utakmice, pratiti ove mlade igrace sirom Evrope sto sa lakocom daju golove i pozvati ih pod zastavu Srbije, ipak je Sinisa suvise mladih ubacio u igru i to je Belgija znala kazniti, trebao je napraviti spoj iskustva i mladosti da se bezbolno premosti smjena generacija

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 07:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Ovo nije reprezentacija Srbije, ovo je privatna firma Toleta, Mihajlovica i Ramadanija. Od Srbije ovdje nema ni S. Zasto mora igrati Nastasic, a Subotic koji je igracina za njega je na klupi? Zato sto se moraju uzeti pare, zato sto je u sve to upetljana mafija (Mihajlovic, Ramadani, Mihajlovicev menadzer i Mancini). KOji djavo Tosic radi u reprezentaciji? Najogavniji igrac koji je igrao za reprezentaciju. Sebican, umisljen, a nema pojma. Boska ne zove, ali tu je jos jedan Faljijev klijent, Stevanovic.
Sta je ScePANJ uradio? Predstavljen kao novi Pancev, a ovamo se sudara sa Kolarovim kod aut linije. Ali, ipak se panj mora prodati, a gdje ces bolju preporuku od reprezentacije.
Mijailovic, ocajan, gubio lopte tamo gdje se ne smije, ali naravno, posto je Faljijev, igrace i dalje, a tebe Srbijo, ko jebe?
Za neke sljedece utakmice ocekujem poziv Miljkonu, Babovicu, Stefanu Scepovicu, pa da Ramadani upotpuni svoj izlog.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 08:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Kako smo krenuli da igramo, prvih 10 minuta reko jeebote Miha svaka čast! Krajnji rezultat je ono što se dešava mladim ekipama, znači možemo i nekog da napunimo, a možemo i sve da prospemo. Pretjerao je sa ovim podmlađivanjem, obilo mu se o glavu. Ne može se ići preko neke realne mjere...

Jedna stvar me iznenadila - naš igrač na sredini terena, već kad smo gubili 2-0, sjajnom varkom tijela izbacio protivničkog, zatim uputio traljav šut. Ja da vidim ko je, kad ono zumira Mijalilovića :) Njega izgleda samo strah koči da zaigra bolje i naprijed. Kad smo kod njega, imao je jednu strašnu grešku na 30-40 metara kad su Belgijanci došli u čistu šansu.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 08:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Previse je ovo ofanzivno, odbrana nam na centru stoji. Dobro je na kraju i da smo samo tri primili. Ubili su nas kontrama. Miha je ovo takticki izgubio. Brkic se pokazao dobro i Markovic. Scepovic, Mijailovic nidje veze, menadzerski igraci. Pogotovo kad znamo da na zadnjem veznom imamo dosta kvalitetnijih rjesenja. Subotic mora u prvu, Bisevac je prespor za ovu taktiku.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 08:32 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 09 Jun 2012, 13:13
Jbg, standardna prica, promasis, slijedi kazna. Belgijanci su to rustinski iskoristili. Nazalost mislim da su ovom porazom dosli u skoro neizlaznu situaciju jer imaju 3 boda manje od vodecih+najtezi raspored. Smjena generacija se morala odraditi, samo je to problem sto dolazi u trenutku dok igramo sa Hrvatima. Ostaje nadati se da mogu nesto napraviti ali ja se ne sjecam kad se Srbija zadnji put vratila iz knockdown-a.

Samo, stvarno nekad treba imati i srece. Nakon svih onih promasenih sansi u prvom, ostaje pitanje kako bi zavrsilo da se zabio bar jedan gol. Pogotovo to milslim kad vidim kako su Hrvati zabili protiv Makedonaca. Oni sa 35, Srbija ni iz 5.

Sto se sastava tice, po meni, Micko out, mozda Matic ili neko drugi in, Bisevac out, Subotic in i to je to.

Od nasih najbolji juce po meni Ignjovski, Bane, nisu losi bili ni Markovic, Tadic i Brkic bez obzira na 3 primljena gola. Najgori Mijailovic.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 09:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Raskoljnikov je napisao:
Ovo nije reprezentacija Srbije, ovo je privatna firma Toleta, Mihajlovica i Ramadanija. Od Srbije ovdje nema ni S. Zasto mora igrati Nastasic, a Subotic koji je igracina za njega je na klupi? Zato sto se moraju uzeti pare, zato sto je u sve to upetljana mafija (Mihajlovic, Ramadani, Mihajlovicev menadzer i Mancini). KOji djavo Tosic radi u reprezentaciji? Najogavniji igrac koji je igrao za reprezentaciju. Sebican, umisljen, a nema pojma. Boska ne zove, ali tu je jos jedan Faljijev klijent, Stevanovic.
Sta je ScePANJ uradio? Predstavljen kao novi Pancev, a ovamo se sudara sa Kolarovim kod aut linije. Ali, ipak se panj mora prodati, a gdje ces bolju preporuku od reprezentacije.
Mijailovic, ocajan, gubio lopte tamo gdje se ne smije, ali naravno, posto je Faljijev, igrace i dalje, a tebe Srbijo, ko jebe?
Za neke sljedece utakmice ocekujem poziv Miljkonu, Babovicu, Stefanu Scepovicu, pa da Ramadani upotpuni svoj izlog.

Njegovi igraci:

Maksimovic
Nastasic
Fejsa
Stevanovic
Mijailovic
Ignjovski
Scepovic
Markovic

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 09:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Mar 2009, 21:45
http://www.youtube.com/watch?v=4lSHVeWxUVM&feature=related

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 09:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Tuga. :( Igra u prvom odlicna ali nece u gol u jbg, beze primismo gol i sve ode u pm.
Jankovic nije ni pozvan a Tosic i dalje izigrava Messija.. :/ Micka na klupu a Matic bi morao igrati, kao i Subotic.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 09:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Sta je razlog nepozivanja Jankovica?

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 09:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ko ce ga znati. Ali ebo sve ako mi ne bi dali barem 2 gola da je on igrao umjesto Messija..

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 10:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Maj 2012, 07:51
U utorak protiv Makedonije ovo moramo nadoknaditi :D Nema povlacenja,nema predaje :D

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 10:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Jedna stvar mi nije najjasnija, mada se ne volim petljati u selektorski posao - kako je Lekić "budućnost srpskog fudbala"? Odnosno, shvatam podmlađivanje koje ima smisla, ali ne po svaku cijenu, što se donekle dešava. Čini mi se da u ovom timu ima mjesta i za Krasića, i za Laneta, a pogotovo za Žigaru, koji bi dobio pola onih vazdušnih duela, a sa njim bi i igra po bokovima, koje je sinoć bilo, pogotovo u prvom dijelu, dobila sasvim novu dimenziju.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 10:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Штета због пораза, али сам се изненадио нападачком игром. Тошић се испромашивао јуначки. Ваљда ћемо некако Македонце добити :-?

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 10:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Нова Варош je napisao:
Штета због пораза, али сам се изненадио нападачком игром. Тошић се испромашивао јуначки. Ваљда ћемо некако Македонце добити :-?

medjede sto si zvizdo? 8)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 496, 497, 498, 499, 500, 501, 502 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]