banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 00:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5517 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 276  Sledeća

Za koga ćete navijati u finalu?
Argentina 44%  44%  [ 32 ]
Njemačka 56%  56%  [ 41 ]
Ukupno glasova : 73
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Jun 2014, 08:35 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
BL Boy je napisao:
Ma kontakta je bilo, ali ne za faul, bio je duel ali ga nije gurao niti udario rukom kad se inace sudi faul nad golmanom. Prije da nije bio faul. Ali sto kaze Niko Kovac kad god je bila knap situacija sudio je za Brazil.

Nakon ponovljenog snimka te situacije komentator na HRT-u reče :"U Engleskoj to niko ne bi sudio". Kontam da je to dovoljno o tome da li je faul ili nije.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2014, 08:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ja sam matea beusana (da beusan,hertz mi već ide na q sa beosan! 8) ) zapamtio kao sudiju one mitske utakmice borac-dinamo zagreb,kad su BBB izbačeni sa stadiona,zajec im kupovao sendviče i djelio im ovdje na pomoćnom,utakmica o kojoj kad slušam zdravka mamića kako u intervjuima veliča svoju hrabrost na toj utakmici,stičem utisak da su oni vukovarski branitelji obični pušioničari :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2014, 08:41 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
BL Boy je napisao:
Nista normalnije nego navijati za komsije prije nego za neki tamo daleki Brazil,.

Slažemo se u potpunosti. Za komšije uvijek treba navijati. Osim ako skandiraju "Ubi Srbina" na svakoj utakmnici, protiv bilo koga. Il' ako te patološki mrze da ne mogu podnijeti jedno od obilježja tvoga naroda (ćirilicu) ni na tabli. Il' kad skandiraju "Za dom spremni!". Inače komšijama uvijek treba pomoći.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2014, 08:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Da kaže da navija za bih i da progutam ali za hrvate zato što su nam komšije, jebem ti takav komšiluk

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2014, 09:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
Nema nist draze od onog sinoc...Trebao ih je japanac jos malo izlevatiti, malo je ono kolika su govna.

Sent from my GT-I9100

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2014, 09:13 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

boli vas q ko za koga navija :D

ako nema niko ništa protiv,ja bih danas za kamerun,holandiju i australiju! 8)

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2014, 09:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Šlagere vid moj avatar i sve ti je jasno.
Španija-Holandija bole me brige, mada sam metno špance na kladonici
i kamerun x2 8)

p.s. ne kasni danas u kafanu :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2014, 09:21 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

neću kasniti :D

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2014, 09:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

a što kovač voli maminja pa ubaci brozovića pa i onog rebića, a nije da nemaju krštenih igrača na klupi 8)

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2014, 09:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
_зока je napisao:
BL Boy je napisao:
Ma kontakta je bilo, ali ne za faul, bio je duel ali ga nije gurao niti udario rukom kad se inace sudi faul nad golmanom. Prije da nije bio faul. Ali sto kaze Niko Kovac kad god je bila knap situacija sudio je za Brazil.

Nakon ponovljenog snimka te situacije komentator na HRT-u reče :"U Engleskoj to niko ne bi sudio". Kontam da je to dovoljno o tome da li je faul ili nije.

Ma to je mitomanija o Englezima.
I tamo se sudi svasta.
Ljudi su izgleda ostali u 90im sto se tice poimanja engleskog sudjenja. Dopusta se i dalje muskija igra i jaci tempo nego u ostalim ligama, ali ne ko prije.

Zoka, ono je klasican faul nad golmanom. Ono se sudi u 99% situacija.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2014, 09:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Данас играју двије екстремно одвратне репрезентације (Шпанија и Холандија), ту ћу да одиграм на жуте и да навијам за што већи број кршева. Чиле пролази!

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2014, 09:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
_зока je napisao:
BL Boy je napisao:

pa to i kazem da je ozbiljno sudnjenje bilo gdje se duel igra tolerise to se ne svira, mislim golmana mozes faulirati ako ga rukom gurnes, laktom udaris i sl. ali ono nije bilo ni jedno od navedenih cisto skok igra u kojoj golman uvijek ima prednost zbog visine tj.ruke u zraku e sad sto je olic bio visi u skoku ili prije skocio i bio na toj lopti to je druga stvar(mislim realno omaleni olic vs julio cezar), uglavnom sporan detalj kao i masa drugih koje je sudija sudio za brazil. nijedan sporan detalj nije bio sudjen za Hrvatsku. Sto se tice ovog za navijanje ne bi vise da se prepucavam juce sam rekao sta sam imao i ostajem pri svome bezveze da se ponavljam.

Poslednji put menjao BL Boy dana 13 Jun 2014, 09:37, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2014, 09:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Harvester je napisao:
Данас играју двије екстремно одвратне репрезентације (Шпанија и Холандија), ту ћу да одиграм на жуте и да навијам за што већи број кршева. Чиле пролази!

Vala bas. Kad se sjetim onog finala od prije 4 godine, prvi put nisam imao za koga navijati.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2014, 09:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ma sad je holandija dosta tanja igrački od španije,pa ja uvijek za slabije :D

čitava zadnja četvorka u odbrani holandije igra u fejenordu,koji čak ni u holandiji nije najbolji klub :( :(

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2014, 09:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

bunker i nabijaj do mile volje

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2014, 09:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Feb 2009, 12:30
Schlager je napisao:
boli vas q ko za koga navija :D

ako nema niko ništa protiv,ja bih danas za kamerun,holandiju i australiju! 8)

+1 :D

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2014, 09:56 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

bez obzira što su sudije radile to što su radile,mora se priznati da ovi brazilski šupci imaju fudbalsku žicu u genima...gledam sad ponovo ova dva gola,kakav je to samo filing za gađanje ćoška...oba šuta su u prvi mah djelovali da će ih stipe sa lakoćom odbraniti,lagane lopte,plasirane,ali baš tamo gdje ih i on onako dugačak ne može dohvatiti...to je savršenstvo,i to se ne može naučiti,a fudbal se igra za golove,a ne za umjetnički dojam...psi brazilski :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2014, 10:32 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 09 Jun 2012, 13:13
Ma Brazil je smijesan.

Imati onakve igrace na raspolaganju i izgledati kao grupa diletanata - neprocjenjivo. Igre nigdje a sva tri gola na kvalitet pojedinaca. Odlicni potezi gradjevinca i Oscara i odlicno bacanje Freda i to je to.

Hrvati u skladu sa svojim mogucnostima, malo srece da je bilo po njih, moglo je biti nerijeseno. Sve u svemu izgledaju organizovanije i ozbiljnije od ovih. Iako kvalitet igraca nije na tom nivou. Ocekujem da ce kiksnuti protiv Kameruna.

Ali brate, gledam sinoc, navijanja nigdje. Ili ne valja akustika ili sta vec. Bolje i bucnije je bilo u JARu sa onim vuvuzelama. Kad su se himne pustale, nista se ne cuje. Kontam da stadion nema akustiku ili dobro ne rade prenos. Kako li ce tek biti na nekim slabijim utakmicama.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2014, 11:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Sep 2010, 10:50
По Бразил није лош толико.
Имали су лопту скоро читаву утакмицу,послије примљеног гола нису пали већ су баш стисли.
Квалитет појединца углавном одлучује све утакмице,али треба још мало времена овој екипици да се ослободи притиска и мало се закотрља.

А овим ујкама све најгоре.Дабогда им 3 пута горе било суђење сваку следећу утакмицу. 8)
А овим што навијају за ујке сепет гована у уста. :iconbiggrin:

А и тај пенал мени није био нешто споран...
А ово ког жулиа нисам баш добро видио,тј. упратио.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2014, 11:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5517 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 276  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]