banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 11:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 647  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Avg 2012, 23:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
mandrak je napisao:
danijell je napisao:
Dobro kažeš. Da su Hrvati igrali razbili bi ih 35 razlike.

slam dunk

:D

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2012, 23:07 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Sa ovakvim pristupom igri nemaju šta tražiti protiv Crne Gore. Najozbiljnije ovo mislim! Zajebajite se vi ali ako se ne plasiraju na eurobasket ovdje će usliljediti drvlje i kamenje po reprezentativcima. Naravno da bih volio da budu prvi u grupi ali moraju se uozbiljiti!
Danas su igrali nezainteresovano i podcijenili su ove amatere. To je inače problem srpskih sportista ali i hrvatskih. Često podcijene protivnika a onda moraju vaditi kestenje iz vatre.

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2012, 23:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Je l' stvarno mislis da ce nego da izgara i gine u prvom kolu kvalifikacija protiv mrtvog Islanda?

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2012, 23:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Cuj necemo biti prvi u grupi? :lol: :lol: :lol: Haos :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2012, 23:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
hercegovac27 je napisao:
Sa ovakvim pristupom igri nemaju šta tražiti protiv Crne Gore. Najozbiljnije ovo mislim! Zajebajite se vi ali ako se ne plasiraju na eurobasket ovdje će usliljediti drvlje i kamenje po reprezentativcima. Naravno da bih volio da budu prvi u grupi ali moraju se uozbiljiti!
Danas su igrali nezainteresovano i podcijenili su ove amatere. To je inače problem srpskih sportista ali i hrvatskih. Često podcijene protivnika a onda moraju vaditi kestenje iz vatre.

:lol: :lol: :lol:

Kakva glupost majko mila. Mi da se plasimo CG u kosarci.
Sad i definitivno ides na ignore. Za tvoje i moje forumsko dobro. Nije ovo vrijedno zivaca i sivih celija.
Kontao sam prvo psovati i vrijedjati, ali se predomslih. Nema potrebe.
Ostaj mi zdrav i prav.

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2012, 23:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
hercegovac27 je napisao:

buhahahaahhaha buahahahah 8)

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2012, 06:43 
Stara kuka
Stara kuka

Ташко je napisao:
hercegovac27 je napisao:

:lol: :lol: :lol:

Kakva glupost majko mila. Mi da se plasimo CG u kosarci.
Sad i definitivno ides na ignore. Za tvoje i moje forumsko dobro. Nije ovo vrijedno zivaca i sivih celija.
Kontao sam prvo psovati i vrijedjati, ali se predomslih. Nema potrebe.
Ostaj mi zdrav i prav.

Ne zaboravi da se igraju i uzvratni susreti tj. u gostima. Čekam taj 18. avgust za početak a onda ćemo vidjeti. Ja se vrlo dobro sjećam utakmice protiv tamo neke Finske u gostima prije 3 godine.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2012, 06:45 
Stara kuka
Stara kuka

shakal je napisao:
Je l' stvarno mislis da ce nego da izgara i gine u prvom kolu kvalifikacija protiv mrtvog Islanda?

Mrtvi Island je u zadnje dvije četvrtine zabilježio 49 poena. Da je Srbija igrala kako joj dolikuje 50 je trebao biti ukupan broj poena Islanda.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2012, 09:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nije trebalo, nisu morali da se trose i umaraju. Jasno su pokazali da mogu da ih razbucaju, al' nema potrebe da se zamaraju takvim protivnikom.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2012, 10:33 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
shakal je napisao:
Nije trebalo, nisu morali da se trose i umaraju. Jasno su pokazali da mogu da ih razbucaju, al' nema potrebe da se zamaraju takvim protivnikom.

Upravo to...iako je Duda bacao onu tablu po podu i samo sam cekao da zvekne Macvana po tintari ("Kud gledas?Sta si zinuo u prazno?Mene gledaj....ovde medju oci me gledaj" :lol: :lol: :lol: :lol: ) ipak mislim da je odigrano u leru jer treba odigrati 10 utakmica u 20 dana....

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2012, 11:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
ma tanki smo,hrvati su za nas pipeni i jordani

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2012, 11:22 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2012, 22:01
Vidjece se kakvi smo kad budu teze utakmice. Drago mi je neki dan sto smo uzeli Tursku (nije neka osveta al ajd),sad cemo vidjeti kakvi cemo biti protiv Crne Gore,iole ozbiljniji protivnik. A Hrvati su nase stalne musterije.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2012, 12:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kkakve bolan teze utakmice??? Utakmica protiv CG bez Pekovica ce biti uzasno teska utakmica. Pa ove kvalifikacije bi prosla reprezentacija Srbije sastavljena samo od igraca Zvezde i Partizana a kamoli ova gotovo kompletna reprezentacija. Uzeli smo Islandjane rutinski, sa 25% snage, bez trosenja, bez umaranja. Igraju ljudi taman onoliko koliko treba.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2012, 13:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OcwVbLb4slY[/youtube]

Sa njim na klupi nema zime pa taman igraci iz Crnokose i Partizana iz Kosjerica(by Savan) igrali za reprezentaciju.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2012, 13:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

To je to.

http://sportal.rs/news.php?news=80650

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2012, 14:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
ovo je jebeno gledati i bez tona :)

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2012, 16:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da je veselin vukovic ovakav osvojili bismo OI sigurno. :) Srbima treba diktator a ne psiholog! 8) turci i austougari nas izdresirali opasno :D

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2012, 19:15 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
sve sve ali ne mogu a da svoju poganu dusu ne nahranim kad vidim kako mladi ujaci izgube od bugara u kosarci....nema ih na postolju bar jos 20 god. :) :)

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2012, 21:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
hercegovac27 je napisao:
Veoma loše izdanje Srbije protiv amatera sa Islanda. Opet su potcijenili protivnika! Umjesto bijednih +13 trebalo bi biti +33 najmanje. Budu li ovako loše igrali i protiv Crne Gore i Izraela mogu se pozdraviti sa odlaskom na Eurobasket. Ne mogu vjerovati kakvu utakmicu gledam! Čudim se je li ovo zaista Srbija ili neka druga zemlja!

Човјек који је ту само да провоцира, а познавање кошарке ти је у рангу бе-ха-те беба и њихово познавање љубави.

skeva je napisao:
Kkakve bolan teze utakmice??? Utakmica protiv CG bez Pekovica ce biti uzasno teska utakmica. Pa ove kvalifikacije bi prosla reprezentacija Srbije sastavljena samo od igraca Zvezde i Partizana a kamoli ova gotovo kompletna reprezentacija. Uzeli smo Islandjane rutinski, sa 25% snage, bez trosenja, bez umaranja. Igraju ljudi taman onoliko koliko treba.

Човјек објаснио.

Иначе Дуда је дивљао због ношаланције у последње 2-3 минуте не зато што не водимо убједљиво. И могу се заклети да им је рекао да играју колио је потребно, јер у суботу нова утакмица а далек је пут с Исланда.
Иначе у арену улаз слободан.

Напријед Србија.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2012, 10:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Bio offline par dana. Odmor dupe u slanoj vodi :)
Ovo mi je prvo upalo u oči, jer sam gledao drugo poluvrijeme...

Očaj i bijeda. Nismo toliko nekvalitetni, iako je valjda svima jasno, da više nismo u poziciji da na suv kvalitet dobijamo sa +20, ove lakše utakmice, koliko je pristup bio amaterski i nonšalantan. A ovo je takmičarska utakmica, ma koliko nekome možda bilo ispod časti da igra kvalifikacije... Sjećam se zadnjeg Eurobasketa na kojem je osvojena zlatna medalja 2001. godine. Protiv Letonije, tada Jugoslavija, već u drugoj četvrtini stigla je na +35, a meč završila sa +34 ili tako nekako. Nisu spustili nogu sa gasa ni za milimetar. Ni u odbrani ni u napadu. Takav pristup daje rezultate, pumpa samopouzdanje. Ako je utakmica i bila lakši trening, znači li to da se i na treningu treba pružiti manje, kako se ne bi sučajno umorili za iduću utakmicu. Dajte molim vas, manimo se te seljačke filozofije, koja nas je i dovela tu gdje smo...

Igrači su uglavnom nabijeđene zvijezde, od kojih polovina, ne zna ni sve košarkaške elemente ispravno, jer su zahvaljujući menadžerima i kvazi trenerima, proglašeni za igrače, i prije nego što su iz pelena izašli. Zato Duda Ivković, pod stare dane, pizdi jer nekoga od tih menadžerskih samoproklamovanih zvijezda, boli ona stvar, da zaigra odbranu protiv Islanda. Nema ni od ove generacije puno, bojim se, osim nekih sporadičnih bljeskova, u trenutku kad budu mogli da daju maksimum. Generacija sa početka osamdesetih, bačena je niz vodu. Ovoj sa kraja istog perioda, prijeti isti slučaj, a kako stvari stoje, u jurnjavi za novcem i NBA ligom, pola klinaca rođenih tokom 90-ih godina, doživjeće istu sudbinu. Problem je što je to zatvoren krug, iz koga sae teško izlazi. Ako igrač ostane u Srbiji, nema ko da ga nauči sve što je neophodno, da postane kompletan igrač, a ako ode u inostranstvo ili NBA, tamo niko neće da ga uči, jer hoće gotovog igrača. Dobijamo dakle stagnaciju igrača u svkom pogledu i poput posljednjeg primjera Nemanje Nedovića, igrače koji s vrhunski potencijal, ali koji nisu potpuno oformljeni kao igrači, a kao ličnosti još manje. Vidjeti primjer Darka Miličića...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 647  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]