трибина Б. Зељковић je napisao:
zerocool je napisao:
трибина Б. Зељковић je napisao:
Не плаћа порез,али је за авалски торањ дао пола милиона евра. Ма пичка права,мало је дао

. Каква муда је опет имао за онај форхенд у тајбреку. Што се Мареја тиче,ја готивим момка,гледао сам га недавно,како контролише лопту и како лебди док се креће,фасцинантно. Његова грешка је што није остао са татом тренерског посла Гилбертом,имао би бар 2 ГС до сада. Сад што је овако антипатичан то је друга ствар. Свака част Новаку,стигао Сампраса по мастерсима.
Tesko, sa Gilbertom bi igrao jos defanzivniji igru i jos manje bi napadao (nije Gilbert dzaba napisao knjigu "winning ugly"

), a u ovo vrijeme ne moze tako osvojiti GS, napravio je dobar potez sa Lendlom ali mislim da je to previse kasno uradio, igraci poput njega ne "traju" dugo, njihov vrhunac bude bas rano i samim tim i zavrsi ranije nego kao kod drugih.
Мислим да ниси у праву,али у реду. Ако си прочитао његову књигу и знаш његов метод рада,могао си видјети прије пар година,непосредно након што је прекинуо са Гилбертом како је пар пута узастопно одвалио Новака и не само њега. Играо је баш онако како овај жели. Е сад,био је нестрпљив и зајебао се,али узеће он пар ГС сигурно. И Вајда је тата,да само видиш како одвали Новака на тренингу у скидању конзерви из сервиса. 4 од 4,као роналдињо у пречку,само ово није режирано.
Jeste ga uzeo 3 puta za redom ali to je bilo kad je Novak bio u dosta losoj formi, 2008 kad je izgubio na Wimbledonu od Safina nigdje ga bilo nigdje par mjeseci poslije toga i tad ga je uzeo dva puta u jednom u 2009. Uzeo je zbog dosta losije igre Novaka.
Njegov najveci problem je sto ga satra pritisak i kao poslijedica tog pritiska on prestane igrati svoju igru i to je to. Nije ni cudo da bas on najcesce gubi od top4 od nekih igraca, ostala trojica ce pobjediti nekog slabijeg igraca i kad igraju lose ali Murray ce u vecini situacija izgubiti kao npr sad u IW kad je lagano izgubio u drugom kolu (prvo bio slobodan) od Garcia-Lopeza..
Sto se tice GS, veoma tesko, ja mislim da mu je ova godina poslednja sansa za to, ako ne osvoji Wimbledon ili USO (najvece sanse ima bas tu) i eventualno sledece godine AO to je to od njega, ne vjerujem da ce ikad osvojiti GS..