Evo i ja cu povuci rijec, sve uredno, nista strasno, jednostavno kvalitet Boze Djumica i Nikole Milutinova je presudio. Ne zelim da izgubim jedinu vaznu stvar sto me razdvaja od partizanovaca, dostojanstvo u porazu. Ona obostrana greska Lazica i Pavlovica je slucajnost, bijeli medvjed Macvan je slucajnost, jadni Bobi kad gradi poziciju i kad naprave na njemu od 3 do 5 faulova po napadu je slucajnost. Sudjenje je ok.
Sto se serije tice, tek je pocelo. Malo ekipa u Evropi moze uzeti Zvezdu u 3 od 4 utakmice za redom, pa cemo vidjeti. Sada se pritisak seli na stranu komsija, pa cemo vidjeti.
Sto se tice Radonjica, nisu mi se svidjele neke stvari. Ali ovo oko Cirbesa, Jake, Jovica, Bobija je klasicna glupost. Prigovara se sto Bobi nije igrao prvu utakmicu (ocigledno nije trebao jer smo je dobili, dok drugu nismo a igrao je vecinu vremena), pa se prigovara sto je igrao drugu. prigovara se sto Jovic sjedi na klupi, proslu smo prigovarali sto je igrao i sl. Jaka bio medju najboljima prvu utakmicu i prigovara mu se sto je igrao drugu dosta minuta, prigovara se sto Tejic ne igra a zeli se da Kalina igra 30+ minuta (i treba da igra). Itd itd... Svi se nesto pravimo pametni, svi bi da budemo treneri. Sto se tice domacinstva, Zvezda je djelimicno polozila ispit, publika je pala ispit, kao i prosle godine u polufinalu. Realno je da su navijaci ti koji najmanje imaju pravo bilo sta pricati.
Idemo dalje. Odavno se nisam iznervirao kao sinoc, kontam da batalim ovo, nije dobro za zdravlje.
_________________ Radonjic je kriv!
|