Moje misljenje o Jokicu i igracima Mege. Realnost je da se kod Milojevica ne moze nauciti odbrana jer Miloje je Mutin tip trenera, mladi Muta... trci i pucaj, jebo odbranu, sta je to. Mozda bi Jokic i zapeo ali ne zna kako, gdje da s ekrece, kako da se postavi, pomoc ne postoji, udvajanja smjehotresna, sto uspiju na fizikalije uspiju, to je to. Mitrovic jednostavno ne moze puno bolje u odbrani trenutno, moci ce kad se nakupi iskustva pa da protivnike hvata na cake poput Savana ali jokic moze, moze 90% evropskih centara sacuvati na niskom postu. Njegovo ispucavanje za 3 kad se moze guzati pod kosem me navode na povracanje. Pa majstore iskoristi tu jebenu guzicu kad si vec kao bure sala, uci se sada na niskom postu da ti je poslije lakse kad se dovedes u red kod nekog ludjaka koji ce te zatvoriti u teretanu

.
Slazem se sa cacom da je Jokicev idealan put Zvezda ili Partizan, krvav rad, teretana i dijete, ako ode u inostranstvo nema nista od njega jer NIKO NECE IMATI STRPLJENJA trpiti kreativca. Posle pola sezone u Zvezdi koje sam detaljno propratio siguran sam da niko ne bi imao strpljenja za Dangubica kao mi, totalni amater sa talentom na pocetku, zao mi je sto ovo kazem ali tako je. Na zalost Mega vara, iako nisam mislio tako, ubijedili su me sa igracima koji su mi bili u vidokrugu sa svojim igrama poslije Mege.
Sve u svemu, ako je iko pametan od tih igraca, neka ne idu dalje iz Srbije ili sa Balkana odmah jer nema nista od njih. (Vasa je izuzetak zbog Pesica)