banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Maj 2025, 19:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1050 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Jun 2009, 10:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Још једно "изненађење":

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=363714

Одлази и капитен:

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=363696

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2009, 11:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Хвала капитену за све и много среће му желим! Мислим да је одрадио праву ствар, отишао на право мјесто! Поред тога што ми је омиљени играч, драго ми је што је показао да је најбољи играч у Србији. Добар играч и добар човјек. Прави капитен!

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2009, 11:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Citiraj:
Pižon ponovo trener Zvezde
Utorak, 2. jun 2009. 12:34

Vladimir Petrović-Pižon novi je trener fudbalera Crvene zvezde.

Jedna od pet Zvezdinih zvezda biće promovisan u sredu, najavljeno je iz kluba.

Pižon je imao bogatu igračku, ali i trenersku karijeru. Počeo je u Zvezdi 1972. godine i deset godina je nosio crveno-beli dres u generaciji sa Dušanom Savićem. Igrao je i za londonski Arsenal, Antverpen, Brest, Standard iz Liježa i Nansi.

Večno će ostati upamćena sjajna akcija, u kojoj je učestvovao Pižon, a krunisao je golom Dušan Savić u meču protiv Arsenala 1978. godine.

Kao trener najveći rezultat ostvario je sa mladom reprezentacijom tadašnje Srbije i Crne Gore, kada je na Evropskom prvenstvu 2004. godine u Nemačkoj osvojio drugo mesto. Predvodnik te generacije bio je Danko Lazović, a igrali su i Branislav Ivanović, Boško Janković...sve sami sadašnji članovi A tima srpske selekcije.

Pre imenovanja za selektora tadašnje mlade reprezentacije SCG, jednu sezonu je vodio Zvezdu (1996/97.)

Petrović je bio i trener Vojvodine (2004. godine), a poslednjih godina radio je u Kini.

Na mestu trenera Zvezda zameniće Sinišu Gogića, koji je prvi tim vodio u poslednja četiri kola minulog šampionata. Gogić je trenersku palicu preuzeo od Makedonca Čedomira Janevskog, a sezonu 2008/09. kao trener Zvezde počeo je Zdenjek Zeman.

(MONDO)

Прави избор, без сумње. Срећно!

Poslednji put menjao Gocias dana 02 Jun 2009, 12:01, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2009, 12:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
I ja mislim da je najbolju stvar uradio odlaskom u Premijer ligu i jos u klub koji je povratnig u nju. Tako ce mu biti lakse da se nametne, a i vise ce biti na meti skauta sto mu moze otvoriti mnoga vrata u nastavku karijere. Sretno Mili!!! 8) 8) 8)

Takodje i odabir trenera je dobar, covek nije bio zahtevan sa platom, pristao je na minimalne uslove tako da ce sigurno raditi iz srca, a ne zbog para i slicnih stvari... Kako god sretno i njemu kao i Zvezdi u narednoj sezoni... tesko da moze biti gora od ove :-? :-? :-?

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2009, 17:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
MONDO: Zvezdin Kleo je igrač Partizana!
Utorak, 2. jun 2009. 18:13

Kleverson Gabrijel Kordova, poznatiji kao Kleo, novi je igrač Partizana, saznaje MONDO iz dobro obaveštenih izvora.

Uprava crno-belih dogovorila se sa agentom brazilskog fudbalera Žoržom Gamom, a napadač koji je ove sezone igrao za Crvenu zvezdu trebalo bi da se pridruži najvećem rivalu sledeće nedelje.

Finansijski detalji transfera nisu poznati, a očekuje se da Kleo, strelac osam golova ove sezone za crveno-bele uskoro bude zvanično predstavljen u Humskoj.

Kleo je tako postao prvi fudbaler, koji je prešao iz jednog u redove drugog najvećeg srpskog kluba posle 20 godina, a pre njega to je, poslednji, uradio Dejan Joksimović 1989. godine. Pre Joksimovića, iz Zvezde u Partizan prešli su Goran Milojević (1989) i legendarni Milko Đurovski (1986), čiji je transfer najviše uzburkao strasti u Beogradu.

Kleo je rođen 9. avgusta 1985. godine.

(MONDO)

Сјајни Звездин нападач прелази у редове најљућег ривала, али шта он зна о томе, обичан је плаћаник :fist:

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2009, 18:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Je*em mu mater p(l)acenicku :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2009, 18:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
"a Kleo se kleo da me je voleo" :lol:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2009, 18:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Komentar sa B92:

Citiraj:
Koliko vidim nama će Pižon naredne sezone da bude trener-igrač ako se ovako nastavi.

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2009, 19:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Purovic nam ponovo dolazi...

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2009, 19:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Немојте врјеђати Клеа наљутиће се поштоваоци лика и дјела овог бразилског великана око кога се отимала Херта и други европски клубови, али су изгубили битку са новосвјетским гигантом Партизаном :lol:

Остаје вам да још врбујете Паркера и Исаха па да гледамо шоу следеће сезоне :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2009, 20:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Gocias je napisao:
Citiraj:
MONDO: Zvezdin Kleo je igrač Partizana!
Utorak, 2. jun 2009. 18:13

Kleverson Gabrijel Kordova, poznatiji kao Kleo, novi je igrač Partizana, saznaje MONDO iz dobro obaveštenih izvora.

Uprava crno-belih dogovorila se sa agentom brazilskog fudbalera Žoržom Gamom, a napadač koji je ove sezone igrao za Crvenu zvezdu trebalo bi da se pridruži najvećem rivalu sledeće nedelje.

Finansijski detalji transfera nisu poznati, a očekuje se da Kleo, strelac osam golova ove sezone za crveno-bele uskoro bude zvanično predstavljen u Humskoj.

Kleo je tako postao prvi fudbaler, koji je prešao iz jednog u redove drugog najvećeg srpskog kluba posle 20 godina, a pre njega to je, poslednji, uradio Dejan Joksimović 1989. godine. Pre Joksimovića, iz Zvezde u Partizan prešli su Goran Milojević (1989) i legendarni Milko Đurovski (1986), čiji je transfer najviše uzburkao strasti u Beogradu.

Kleo je rođen 9. avgusta 1985. godine.

(MONDO)

Сјајни Звездин нападач прелази у редове најљућег ривала, али шта он зна о томе, обичан је плаћаник :fist:

Decko ide za parama boli njega qurac i za Zvezdu i za Partizan

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2009, 21:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Ovo je totalni raspad sistema... Pitam se da li je Lukić svjestan u šta se upušta i počinjem da se pitam, kakvi su u stvari bili njegovi motivi, kada je preuzimao Zvezdu. OK, zvanično je tek danas ustoličen na mjestu glavnog, pa valjda zbog toga Pižon od sutra postaje trener. To me nimalo ne iznenađuje, mada sam se nadao Dujkoviću, koji će izgleda ipak preuzeti brigu oko omladinske škole. Sportski direktor će biti Ivan Adžić, čovjek koji je meni u sjećanju ostao, jedino kao jedan od najbeznačajnijih kapitena u istoriji kluba. Nit' iza sebe ima enku respektabilnu trenersku karijeru, niti funkcionersku, pa me živo zanima, šta ga to preporučuje za tako odgovorno mjesto u najvećoj krizi u istoriji kluba. Evo sad nađoh da je bio trener Rudara iz Pljevalja. Što će reći da u ekspanziji najveće krize u istoriji kluba, na odgovornim funkcijama sjede bivši predsjednik srpskoligaša Sopota, bivši trener Rudara iz Pljevalja, dok će trener eto biti Pižon o kome, kao treneru i nemam baš neko vrhunsko mišljenje. Istini za volju, kada je on bio trener, Zvezda je još ponešto i imala od igre, ali njegova kasnija trenerska dostignuća, bila su sve, samo ne vrhunska. Jedino što mislim da ima opasan autoritet i što ima podršku uprave, ali ako se ovako nastavi, uzalud će mu biti taj autoritet, kad će morati da radi vjerovatno sa juniorima ili nekim mediokritetima iz treće lige.

Da se vratimo malo na to "guranje juniora u tim" i "počinjanje ispočetka". Totalno poguban koncept, koji sam već razjasnio, postaje još pogubniji kad se uzme u obzir nekoliko sljedećih stvari. Partizan je organizaciono, finansijski i takmičarski već debelo ispred Zvezde, a kako im je ove sezone, žrijeb za LŠ poprilično olakšan, plasman Partizana u najjače klupsko takmičenje, nije nimalo nerealan. Šta to dalje znači - finansijska stabilnost, koju su obezbijedili prodajom Ljajića i Tošića, naredne sezone dodatno se učvršćuje, jer im učešće makar u Ligi Evrope, ne gine. Već imaju utvrđen i funkcionalan sistem rada sa mladima i riješen problem infrastrukture, barem trening centra, pošto stadion i nije baš reprezentativan. Dakle Partizan konkretno nema velikih dugovanja, nema probleme koje mora da rješava u hodu i nema finansijske probleme, narednih nekoliko sezona. Uz to, već ove sezone su u poziciji da zadrže najbolje igrače... Uz sve to, koliko bi Zvezdi sa raspadnutom i nikakvom omladinskom školom, na koju bi trebalo da se osloni u budućnosti, trebalo da dostigne taj nivo... Po mojoj skromnoj procjeni, minimum je 4-5 godina, uz pretpostavku, da dug kluba u tom periodu neće rasti. S obzirom da konkurencije praktično neće ni imati, Partizan će za tih 4 godine dakle imati bar još 4 pokušaja ulaska u LŠ. Vodeći se najjadnijim frazama tipa, i ćorava koka zrno nađe, jednom će morati da prođe u to takmičenje i da domakne svjetlosnim godinama od voljenog nam kluba.

Znam da treba gledati sebe, a ne Partizan, ali realno, mora se voditi računa o tome, da ti konkurent ne odmakne predaleko, ako već nisi u situaciji da se ravnopravno nosiš sa njim. Dakle od oslonca na domaće snage nema ništa, između ostaloh i zbog primjera Partizana, koji ima vrhunsku omladinsku školu, a opet su glavni igrači u timu stranci. Zaključak, Lukiću rodi pare da zdržiš to malo kvaliteta što imaš, inače ćemo da zaista gledamo borbu sa Džombinim pulenima, Javorom i Borcem iz Čačka za neko treće ili četvrto mjesto, pošto se mafijaš vratio u Vojvodinu i novosađani ponovo mogu da računaju na njegove džakove para, tako da će lako da se svrstaju odmah iza Partizana.
Dakle ova polusezona je upropaštena, a morala je da bude prekretnica da se ovaj tim uigra za narednu, u kojoj se uz par pojačanja, moglo dosta toga uraditi.

Kleo? Ode u Partizan... Imam gadan osjećaj da je Stojić odlučio da se osveti Zvezdi, kao god zna i umije i ovo je jedan od načina. Čik da povjerujem u priču da nije imao gdje drugdje da ga utopi, pogotovo što je momak slobodan igrač. Ali, Stojić je u nekoliko navrata preveslan, isto kao i Nestorović, tako da će da se osvete kako znaju i umiju, a kud ćeš gore nego da jednog od najboljih igrača uvali u Partizan.

I kao što reče jedan od ljudi sa Zvezdinog foruma, Lukić je dosad imao opravdanja, pokrivajući se potezima stare uprave. Dosad je pokazao šta ne može da uradi, pa da vidimo i šta može da uradi. Ako je došao na mjesto predsjednika da bi naredne sezone osvojio peto mjesto i da sliježe ramenima, govoreći da je sve uradila prethodna uprava, treba ga momentalno protjerati. Šta se koji moj gurao da bude predsjednik, da bi radio stvari koje bi bilo ko mogao da uradi da je na čelu Zvezde. Čekamo...

edit:
Još nešto... Tomović ode u Đenovu za 2 miliona, Milijaš ide, vjerovatno za 3 miliona u Vulverhempton. To je već 5 miliona za kratko vrijeme. S obzirom da se većina ugovora i transfera odviaj kroz rate, po nekim procjenama, na kraju ove sezone, trebalo bi da legnu još neke rate za trenafere Žigića i kompanije iz Piksijeve ere, što znači da će sredstava da bude. Ukoliko Lukić utvrdi da taj novac treba da se upotrebi za saniranje duga, onda je arhilažov i odmah će se znati na čemu je Zvezda. Ako me pamćenje još služi, njegov "program oporavka", nije sadržavao stavke o finansiranju od prodaje igrača, a pogotovo ne od preostalih rata iz prethodnih transfera. Dakle ta sredstva mogu da se upotrebe za očuvanje bar dijela tima, što je u ovom trenutku prioritet...

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2009, 12:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Vladimir Petrović Pižon danas je i zvanično predstavljen kao novi trener crveno-belih, a ugovor je potpisao na dve godine.

Najavljujući planove za narednu sezonu, Petrović je otkrio da će se klub angažovati da vrati Dušana Bastu iz Udinezea i dodao da se na "Marakanu" već vratio Igor Burzanović, koji je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u podgoričkoj Budućnosti. Četvrta Zvezdina zvezda će u narednoj sezoni moći da računa na dvojac Afrikanaca Bernard Parker - Aval Isah, čiji je ostanak u klubu potvrdio Dragan Vuksanović, član UO Crvene zvezde, koji je, u ime rukovodstva, bio prisutan na Pižonovoj promociji.

- Drago mi je što su me na ovu funkciju izabrali moji Zvezdaši, članovi rukovodstva,što me opet dodatno obavezuje - bile su prve impresije Petrovića, čija će primanja po sezoni iznositi 50.000 evra, što je znatno manje od njegovih prethodnika.

Petrović je naglasio da će se pre svega skoncentrisati na formiranje tima i stvaranje prepoznatljive, "poletne" igre, mada, kako kaže, to ne znači da će rezultati biti u drugom planu.

- Moj cilj je da, pre svega, napravim poletnu Crvenu zvezdu, onakvu kakva je nekada bila. Prioritet je stvaranje tima koji bi naredne sezone bio konkurentan i u Evropi. Međutim, to ne znači da neću misliti i na rezultat, jer, znate šta, nikad nisam voleo da gubim - rekao je Petrović.

Novi-stari Zvezdin trener otkrio je da će klub pokušati da iz Udinezea vrati Dušana Bastu, koji se minule sezone nije naigrao kao pozajmljen igrač u Lećeu.

- Prva želja mi je da se u Zvezdu vrati Basta koji, kako vidim, nije dobio pravu šansu u Lećeu, odnosno Udinezeu čiji je igrač. Ukoliko uspemo u toj nameri Basta bi bio kapiten tima. Sa pozajmice iz Budućnosti već se vratio Igor Burzanović, a vratićemo i sve ostale igrače koji u Srbiji igraju na dvojnu registraciju. Svi oni odazvaće se na početak priprema 17. juna - rekao je Pižon.

Novinare je najviše zanimalo kako će izgledati novi tim crveno-belih.

- Potreban nam je po jedan igrač u svakoj liniji tima, međutim moram da se uverim u kvalitete igrača koji su već ovde, nisam radio sa njima, možda i oni vrede. Sve ćemo rešavati u hodu.

Naravno, jedno od pitanja odnosilo se i na odlazak Brazilca Klea u redove "večitog rivala".

- Kleo je slobodan igrač i preskup je za Zvezdu. To da li je otišao u Partizan, pitajte sportskog direktora Ivana Adžića.

Vladan Lukić, predsednik Crvene zvezde, nije se pojavio na predstavljanju Pižona, jer je, kako je rekao Vuksanović, na razgovorima sa potencijalnim sponzorima.

Vladimir Petrović Pižon (54) tako je po drugi put seo na klupu Crvene zvezde, koju je vodio u sezoni 1996/1997. Crveno-beli su te godine osvojili nacionalni kup, dok su u prvenstvu zauzeli drugo mesto, iza Partizana. Te sezone Pižon je afirmisao Dejana Stankovića i još nekoliko igrača u nezaboravnim utakmicama Kupa UEFA protiv Barselone i Kajzerslauterna. Najveći trenerski uspeh Petrović je ostvario kao selektor mlade reprezentacije Srbije i Crne Gore na EP u Nemačkoj 2004. godine, kada je zauzeo drugo mesto. Poslednjih godina Pižon je radio u Belorusiji i Kini, gde je trenirao Dalijen i kinesku reprezentaciju, sa kojom nije izborio plasman na SP u Nemačkoj.

Бауштелци изјављују да су већ отишли, а наши кажу да остају, коме вјеровати ... :roll:

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2009, 21:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Citiraj:
Zvezda: Dug igračima 14 miliona?

Sportski žurnal objavio listu igrača Crvene zvezde sa zaradama koje su za srpske prilike astronomske. Igračima se duguje preko 14 miliona evra!
Novi trener Crvene zvezde Vladmir Petrović Pižon prilikom predstavljanja u sredu izjavio je da će prioritetni cilj u narednoj sezoni biti formiranje tima koji bi na duže staze mogao da beleži dobre rezultate u domaćem šampionatu i Evropi.
Medjutim do početka priprema i prve prozivke koja je zakazana za 17.jun operativce kluba i popularnog "Pižona" očekuje puno posla na formiranju "kostura" novog tima,
Već je doneta odluka i ko ostaje u klubu, a ko odlazi. Za igrače koji ostaju, pripremljeni su tipski ugovori u kojima su precizirane sve obaveze prema klubu, zarada će zavisti od broja odigranih utakmica, ali i od ponašanja na i van terena, kako se ne bi dogodilo da igrač koji je odigrao 4 minuta u polusezoni zaradi 250 hiljada evra.
Letimičnim pregledom papira nova garnitura u klubu ustanovila je da obaveze prema igračima u vidu raznih višegodišnjih ugovora iznose preko 14 miliona evra?

Kako "Sportski žurnal" saznaje najveća briga za klub i novu upravu je kredit koji je uzet tokom zimskog prelaznog roka i koji iznosi čak 5,5 miliona evra sa godišnjom kamatom od 27 posto. Zvezda godišnje na ime kamate mora da isplati sumu od skoro milion i po evra.

"Sportski žurnal" je saopštio i spisak igrača sa zaradama na kojoj vodi Slovenac Mirnes Šišić sa 750 hiljada evra na 2,5 godine.
Ognjen Koroman ima trogodišnji ugovor vredan 900 hiljada evra, Fererira 460 hiljada za dve godine, Nikola Lazetić ima ugovor na dve godine vredan 400 hiljada evra, Džeferson Da Silva 600 na tri sezone, Lukaš 540 hiljada za 3 sezone, Subašić 450 na tri sezone,Oumaru 450 000 (3), Pekarić 170 000 (jednogodišnja pozajmica), Some 390 000 (3)...
Sa ovakvom listom upravu crveno-belih očekuje veliki posao u postavljanju kluba na noge...

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2009, 21:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Evo prođe još jedan dan, a Lukić ne vuče konkretne poteze, ali zato po medijima pršti na sve strane...

Sve su prilike da će Kleo zaista u Partizan, što je indirektno nagovijestio i sekretar Talibana, u intervjuu. Dao je čovjek zaista logično objašnjenje i koliko god me u prvi mah pogodila vijest da jedan od onih, koji u protekloj sezoni nisu razočarali, ide baš u Partizan, toliko mi je danas sve to nekako logično. Kleo je slobodan igrač, a Partizan traži pojačanja na određenim pozicijama. Imali su priliku da ga vide na djelu nebrojeno puta, vidjeli da je kvalitetan igrač, koji je uz to slobodan i šta više da se tu priča... Njega živo zabole za Zvezdu i Partizan, čovjek traži da sebi i porodici obezbjedi egzistenciju. U Zvezdi to nije mogao da dobije, u Partizanu može. Kraj priče. Sad, dal' će da mu smeta što iz većeg prelazi u manji klub, to već ne mogu da znam...

Ostali stranci lagano dižu sidra. Ako informacije nisu lažne, Oumaru je takođe jedan od bivših, na Fereiru niko nije ozbiljno ni računao, kao ni na Džefa Silvu. Šišić bi bio lud da ostane, jer sam siguran da igrač njegovih kvaliteta i reputacije, može da pronađe daleko bolji angažman, makar negdje u Rusiji ili Ukrajini... Uostalom da se ne lažemo, došao je tu zbog Ivića, a Sveti Ilija je takođe bivši, pa ne vidim razloga da ostane.

Parker je navodno dao izjavu po kojoj ne želi da ostane. Novi "sposobni" direktor, Ivan Adžić bi htio da ga zadrži, ali Parker neće. Zašto bi? Klub mu duguje novac, trofeji su mislena imenica naredne sezone, samim tim i uspješan nastup u Evropi, a i za njega važi kao i za Šišića. Ima reputaciju i kvalitet, a nema više čovjeka koji ga je doveo, što je prilično bitna stavka. Za Isaha važi isto, s tim da bi u njegovom slučaju, adut iz rukava mogao da bude Dujković. Taj čovjek ima ogroman uticaj u Gani i među igračima iz te zemlje, pa bi neki njegov uticaj, mogao da bude od koristi. Problem - Dujković nije postavljen za trenera, kao što sam se ja nadao, a po svemu sudeći, neće biti ni direktor mlađih selekcija, jer je ta uloga namijenjena Petru Puači. Ovo je ipak nezvanično, ali moj rezon je da bez Dujkovića puno gubimo, a sa Puačom dobijamo mačku u džaku, ali ajde...

Kad se već do'vaćam menadžmenta kluba, da poturim još jednu neprovjerenu informaciju, a to je da je Adžić navodno tražio istu platu kao i Sv. Ilija. Vjerovatno je kao trener eminentnog Šahtjora iz Pljevalja, imao približno toliko, pa sad može i ovdje da traži toliko.

Rezime Pižonovih uvodnih planova... Zvezda nema para i klub će prvi dio priprema odraditi u Beogradu. Jezivo zvuči pomisao da klub nema sredstava da obezbjedi igračima odlazak na pripreme. Sa druge strane, Pižonova najava da će raditi za džabe, bila je samo još jedna predizborna floskula, jer mu je plata oko 50.000 evra (na godišnjem nivou). OK, toliko možda i vrijedi, kao ne baš eminentno trenersko ime, ali pošto vjerujem da ni ostali koji budu ustoličeni na odgovorne funkcije, neće baš raditi džabe, vjerovatno će ih se naći još desetak sa sličnim platama, pa je to već 50-ak hiljada na mjesečnom nivou, a na godišnjem - ode i pola miliona. I opet u glib... "Radiće za džabe, kucaće na sva vrata da pomognu Zvezdi", tako valjda bješe dio onih njihovih predizbornih obećanja...

Dalje, sigurno je da odlazi Milijaš i za njega se konačno može očekivati nešto novca. Koroman takođe ide, ukoliko bude bilo nekih slijepaca da ga angažuju. U suštini njegov odlazak i za džabe bi značajno rasteretio budžet, jer je njegova plata bila među najvećim, ako ne i najveća. Treba opet kontaktirati neke Turke. Ako su tamo mogli da se uvale Tutora Munjoz i Dušan "Centaršut" Anđelković, valjda će neko da se zezne i za ovog Čečena. Ako ga prije ne pozovu pred lice pravde, da odgovara za prebijanje onog Džombinog grešnika u tunelu.

Povratak Burze Ma(ra)done je sada već izvjestan, jer je opet žario i palio po Crnoj Gori, postigavši 10 golova u 12 utakmica za Budućnost u ligi u kojoj je Mogren iz Budve postao šampion. Zašto mislim da je ta liga jadnija i od BiH Premijer lige?
Inače povremeni reprezentativac, eminentne reprezentacije Crne Gore, u posljednje vrijeme, nema stalno mjesto u ovoj selekciji, jer je na jednoj utakmici iskazao određena animozitet prema nekom anonimusu Mirku Vučiniću, što je umalo preraslo u fizički sukob. Filipović je, teška srca morao da bira jednog od njih dvojice, pa je eto Burzo izvisio...
Izvjestan je dolazak i Zlatne kopačke treće lige Dejana Lekića, pred kojim je blistava karijera, jer je u pitanju mlad igrač, svjež iz Zemunskog podmlatka, sa svega 24 godine.
Pižon hoće i Dušana Bastu na pozajmicu, što bi valjda trebalo da bude neko pojačanje. Taj dečko je zaboravio da igra fudbal, otkako su se dogodile dvije stvari. Razdvajanje od Boška Jankovića, koji je sa sobom izgleda odnio i svoju i Bastinu fudbalsku vještinu. Ozbiljno gledajući, od onog divljačkog loma ruke, od strane nađa, Basta više nije ozbiljan fudbaler. Tog momka ni dan danas ne mogu da prežalim. Ko zna, možda ga Pižon vrati u normalu. Kod njega je bio standardan u mladoj selekciji, a tad je čini mi se, sa 20 godina dospio i A tim. Kad je uletio na teren u meču kvalifikacija protiv Španije, i odmah naslagao dvojicu na desnoj strani, mislio sam da mu je nebo granica... Još jednom šteta.
Još jedan koji se spominje za pozajmicu je Milan Purović, ali mislim da je to debelo nerealno. U Piksijevo vrijeme, jedva sam dočekao da mu vidim leđa, jer je u tadašnjoj konkurenciji bio porpilično slaba karika, ali bi u sadašnjoj situaciji, bio ogromno pojačanje. Njegov dolazak je ipak na dugom štapu i prije će biti da je to maštarija nekog besposlenog novinara...

Eto toliko... Nastavak sutra...

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2009, 22:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Да и ја нешто изјавим за дневник. :wink:
Прелазак Клеа у мањи клуб (ако до преласка дође), значи да су се много добро појачали, за малу лову. Још један од показатеља наше тренутне немоћи и "паметног" потеза управе. Код нас се афирмисао, научио да трчи по нашим пашњацима, сад ће да доноси квалитет пакистанцима. Да су имало паметни, покуповали би и остале, такође за малу лову, па да не брину још наредних 5-6 година. Како за фудбал, тако и за кеш. Ништа нам се добро не пише, видим да обећавају титулу тек 2011. Велико им хвала на томе. Сада ће носиоци игре да нам буду дрва која смо успјели да увалимо и дрва која нико није луд да узме. Све што је требало да ураде, је да узму позајмице, откупе уговоре/исплате једну плату, па да узмемо озбиљну лову, ако већ хоће "нашу дјецу" на терену. Овако, ни паре ни играчи.

Нитро, једна мала допуна, није избор Пижона на мјесто тренера, лоша ствар. "Мурињо" Јанковић, АлКосан, Чеда и остали су имали 5-5 пута веће плате, а нити су били афирмисани, нити су бољи тренери од 4 Звезде. Није он геније, али се не може рећи да је лош потез. Дујковића би можда био бољи избор, али са овим играчким кадром (који се помиње), тешко да би ико могао нешто да направи.

Мада, не знам ни сам зашто се узбуђујем, кад су све прилике да ћу бојкотовати фудбал, до приватизације. Надам се да ћу моћи то учинити. Млад сам да се оволико једем због глупости појединих "Звездаша" на челу вољеног ми ФК клуба. Већ сам раније рекао да су они за мене управа у оставци.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2009, 23:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

bigman je napisao:
Прелазак Клеа у мањи клуб

Pre bih rekao prezlazak u najbolji,najbogatiji i najorganizovaniji Srpski klub u 21 veku,klub koji ima viziju,klub koji ima jednu od najboljih omladinskih skola u Evropi,klub koji ima sportski objekat koji takodje jedan od najboljih u Evropi,klub koji je i organizaciono i takmicarski prerastao ovo nasu jadnu ligu...

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2009, 00:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ipak, u manji klub... :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2009, 00:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Ipak, u manji klub... :lol:

Bicete veliki onda kada kupite zavoje,ili kada prvotimci za za rucak budu jeli meso :lol:nekada ste bili veliki klub,a ovo sada je dno dna.Ispred vas smo bar 50 svetslosnih goina :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2009, 01:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Imate kompleks, od nas cigana...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1050 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]