banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 16:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Jun 2009, 17:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2001, 01:00
a mi se kao ne branimo sa 4 odbrambena, 3 zadnja vezna i 0 napadaca (a da, i s NULA postignutih golova) :confused2:

Citiraj:
znaci jedina sansa za prolaz dalje bi im bila pobeda nad Srbijom, a oni psi sa 10 odbrambenih igraca... Koji qrac se takmicis kad igras kao papak

pa mozda su dosli ko i mi, da casno ispadnu :P

Warren Buffett

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2009, 19:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Da li se Krcmarevic uplasio uspijeha, da li je podcijenio nase kvalitete ili je nesto trece ne znam, ali znam da moze mnogo bolje...
Jedino resenje po meni je staviti Veljovica(kakav je takav je, nemamo boljeg) u spic, povuci malo kacara nazad i vratiti sulejmanija i tosica na prirodne pozicije...
Selektor je isprobao nesto sto je bio zamislio u svojoj glavi, postujem, ali dosta je ekspreimentisanja i siguran sam da ce to selektor uociti...
Sve u svemu, mislim da cemo dobiti svedjane i otici dalje...pa onda, ponovo nazad na taktiku od prva dva kola u polufinalu, vjerovatno ce biti ucinkovitija protiv engleza nego protiv bjelorusa:)...

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2009, 20:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Krčmarević obožava svoje igrače i nada se polufinalu

Selektor mlade fudbalske reprzentacije Srbije Slobodan Krčmarević razočaran je nerešenim ishodom utakmice sa Belorusijom, ali veruje da njegov tim može do pobede i plasmana u polufinale protiv Švedske.

- Kao i svi ostali i mi smo veoma razočarani ishodom utakmice sa Belorusijom. Bledo smo igrali. Hteli smo i želeli smo više, ali nismo mogli da pronađemo ključ za čvrstu odbranu Belorusa. Za razliku od meča sa Šveđanima, oni su protiv nas izašli u malo drugačijoj formaciji, pa su se u pojedinim trenucima branili i sa svih deset igrača. Ipak, velike ekipe u takvim situacijama znaju da pronađu pravu rešenje, tada do izražaja dolazi individualni kvalitet. Mi imamo odlične fudbalere koji su u nekim situacijama možda mogli bolje da reaguju, pa ćemo do narednog meča morati bolje da spremimo pojedine situacije kako bi ispravili greške - počeo je temeljnu analizu meča sa Belorusijom selektor Slobodan Krčmarević.

Prvi čovek naše selekcije je dodao da je atmosfera u timu i dalje odlična i da među igračima, stručnom štabu i čelnicima Fudbalskog saveza Srbije ne postoji ni trunka sumnje u plasman u polufinale.

- Malo je reći da ove moje igrače volim, ja ih obožavam! Ni ovako jedno bledo izdanje ne može da poremeti međusobno poverenje. Održali smo jedan veoma konstruktivan sastanak. Prvu su vodeći ljudi FSS, na čelu sa predsednikom Tomislavom Karadžićem kratko dali svoju podršku timu, a potom smo među sobom otvoreno i iskreno razgovarali. U ove dve godine, koliko traje ovaj ciklus takmičenja prošli smo svašta i jako se dobro poznajemo. Rekli smo svi šta smo imali, prošli kroz obe utakmice zajedno i pouke ćemo valjada pokazati protiv Šveđana. To je za nas praktično četvrtfinalni, kvalifikacioni meč i prema njemu se tako i odnosimo! Igrači su veoma pozitivni i puni samopouzdanja u prolazak u drugi krug! - pozitivan je Krčmarević.

Selektor "orlića" najavljuje drugačiju postavku igre za duel sa domaćinom.

- Pritisak na ovim momcima je veliki. Najveće opterećenje se oseća na onim najiskusnijim igračima, jer su očekivanja svih, čitave naše javnosti pa i njih samih - veliki. Moramo ih nekako rasteretiti, pre svega ja, nekim promenama u postavci igre. Sigurno je da ćemo protiv Šveđana zaigrati još ofanzivnije i pokušati da budemo konkretniji u napadu. Očekivao sam da ćemo na prethodnoj utakmici napade rešavati preko bokova, ali nam je falio taj završni pas, što moramo da ispravimo - jasan je šef stručnog štaba mlade selekcije Srbije.
Krčmarević je naglasio da je najveća njegova i obaveza njegovih izabranika prema navijačima koji na tribinama u Švedskoj daju podršku našem timu:

- Sigurno je da je najveća žal što nismo ostvarili bolji rezultat protiv Belorusa, zbog naših pristalica koji dolaze u velikom broju da nas bodre. Nadam se da ćemo im se odužiti u utorak pobedom nad domaćinom što bi sigurno njima puno značilo. Šveđani će imati sigurno veliku podršku sa tribina, ali očekujem da ćemo i mi imati veliki broj navijača, što garantuje jedan sjajan ambijent.

Mlade selekcije Srbije i Švedske se dobro poznaju jer su u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo odigrali prijateljski meč. U kruševcu 10. Ceptembra, "orlići" su slavili sa 1:0, jedini gol je postigao omladinski reprezentativac Adem Ljajić u 85. minutu.

- Njihov sastav se ne razlikuje mnogo od onog protiv koga smo igrali na stadionu Napretka. Sa druge strane, naš tim je bio šarenolik, uglavnom sam tada dao šansu nekim mlađim igračima. Ipak, ta utakmica i nije tako bitno, ovo je sada nešto drugo, igramo na njihovom terenu, na Evropskom prvenstvu, a pobednik meča ide dalje - ukazuje Krčmarević.

U isto vreme kada će u Malmeu 23. juna odmeriti snage Švedska i Srbija , u Helsingborgu (20.45) u poslednjem kolu Grupe A takođe se sastaju Italija i Belorusija. Na tabeli vodi Italija se četiri boda, Švedska ima tri, Srbija dva, a Belorusija je bez bodova.

Moral u taboru mlade reprezentacije Srbije je visok uprkos razočaravajućem remiju sa Belorusijom u 2. kolu Grupe A Evropskog prvenstva u Švedskoj. Dan posle meča na "Novom stadionu" u Malmeu, „orlići" su odradili lakši treningu u svojoj bazi nadomak Helsingborga. Fudbaleri koji izneli najveći teret u dosadašnjem toku takmičenja radili su po posebnom programu kondicionog trenera Jove Počuče, Ivan Obradović, Miralem Sulejmani i Milan Smiljanić samo su trčkarali sa strane, dok su "rezervisti" na prethodne dve utakmice radili punom snagom. Obradović je ponovo imao poseban tretman našeg lekarskog tima, a Sulejmani je ranije napustio trening kako bi u lokalnoj bolnici primio ineakciju sa tetanusom. Napadač Ajaksa je protiv Belorusa meč završio sa čalmom na glavi pošto je u jednom duelu dobio jak udarac, pa su na posekotinu stavljene dve kopče. Obojica igrača - i Obradović i Sulejmani, biće spremni za presudan meč sa Šveđanima koji se igra 23. juna (20.45, direktan prenos RTS) na "Novom stadionu" u Malmeu.

U isto vreme kada će u Malmeu 23. juna odmeriti snage Švedska i Srbija , u Helsingborgu (20.45) u poslednjem kolu Grupe A takođe se sastaju Italija i Belorusija. Na tabeli vodi Italija se četiri boda, Švedska ima tri, Srbija dva, a Belorusija je bez bodova.
Jedan polufinalista EP već je poznat - to je reprezentacija Engleske koja nakon dva kola u Grupi B ima maksimalnih šest bodova. Na drugom mestu nalazi se Nemačka sa četiri boda, Španija ima jedan, dok je Finska bez osvojenih bodova. U poslednjem, 3. kolu 22. juna sastaju se: Engleska - Nemačka i Španija - Finska.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2009, 22:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
nema predaje,ajmo Srbi 8)

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2009, 22:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
ajd dobro, bar je prizno da je i do njega. valjda je naucio lekciju. inace cu opet morati da ga popljujem poslije utakmice protiv svedske :D :D
mozda i ne bude sve tako crno...

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2009, 22:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Ма добијамо сигурно, наши момци су у финалу :wink:

Имам дојаву, добијамо 2 - 0

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2009, 23:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Gocias je napisao:

Јел стварно нека дојава? Или ти се јавило у сну? :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2009, 09:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Наравно да требамо очекивати побједу, као и проитв сваког на овом провенству. Имамо врхунске играче и појединачно смо међу најбољима ако не и најбољи на овом првенству. Само се надам да ће "стручњак" макар овај пут тактички поставити игру тако да ови играчи могу дати свој максимум, играјући на својим природним позицијама. Пошто сам увијек оптимиста, АЈМО СРБИЈО!!!

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2009, 11:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
skypostman je napisao:
Gocias je napisao:

Само гледај :wink:

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2009, 15:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Gocias je napisao:
skypostman je napisao:
Gocias je napisao:

Само гледај :wink:

Mislis li da su nasi u stanju dati dva gola na jednoj utakmici???

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2009, 20:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Bice tesko sutra Svedani su domacini a i ovi "veliki" bi volili da nam vide leda. Nadam se nekoj mrsavoj pobjedi nesto na silu 1:0, 2:1

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2009, 20:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Moglo bi biti i na tribinama svega, videces kada BiH dijaspora dodje da navija za Svede, pa kad krenu da se pickaraju preko tribina sa nasima :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2009, 20:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Sve u svemu valjalo bi pogledati tu utakmicu posto prve dvije iz opravdanih razloga nisam gledao :D

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2009, 07:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
http://www.glassrpske.com/vijest/13/spo ... avoru.html

Citiraj:
У просторијама Бањско-рекреативног центра у Кулашима у суботу увече начелник прњаворске општине Дарко Томаш приредио је пријем за репрезентативца Србије Невена Суботића, младића који је рођен 10. децембра 1988. године у овом селу.

На симболичан начин првотимац "милионера" из Дортмунда почашћен је да пусти у функцију јавну расвјету у свом селу, а јуче касно послије подне играо је за Кулаше на традиционалној Видовданској олимпијади.

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2009, 11:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
"Bafana, bafana" testira Srbe

Fudbalska reprezentacija Srbije odigraće prijateljsku utakmicu protiv Južne Afrike, 12. avgusta u Johanesburgu.

Duel sa reprezentacijom domaćina predstojećeg Mondijala biće svojevrsna proba našem timu pred odlućujuće kvalifikacione mečeve. Istovremeno, "orlovi" će imati priliku da "osete" klimu i teren na kome će, nadamo se, kroz godinu dana igrati mečeve na Svetskom prvenstvu.

Timu Radomira Antića suprotstaviće se učesnik polufinala tekućeg Kupa konfederacija, koga predvodi bivši igrač Crvene zvezde, Bernard Parker.

Do kraja kvalifikacija u Grupi 7, Srbiji predstoje dueli sa Francuzima (9. septembar) i Rumunima (10. oktobar) u Beogradu i na gostovanju Litvaniji (14. oktobar). "Orlovi" imaju osam bodova i dve utakmice više od "galskih petlova".

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2009, 16:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

shoole je napisao:
http://www.glassrpske.com/vijest/13/sport/23860/cir/Neven-Subotic-u-Prnjavoru.html

Citiraj:
У просторијама Бањско-рекреативног центра у Кулашима у суботу увече начелник прњаворске општине Дарко Томаш приредио је пријем за репрезентативца Србије Невена Суботића, младића који је рођен 10. децембра 1988. године у овом селу.

На симболичан начин првотимац "милионера" из Дортмунда почашћен је да пусти у функцију јавну расвјету у свом селу, а јуче касно послије подне играо је за Кулаше на традиционалној Видовданској олимпијади.

Jebo mater, sve do ove godine sam dolazio na tu jebenu olimpijadu da se napijem za dzabe a ovu sam propustio...steta, mogao sam poigrati lopte protiv reprezentativca:)

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2009, 17:37 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2005, 00:00
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/f ... 5411137.ab

Зар је ово могуће?
оставио господин тактику на плочи и отишао! тешко да је навлакуша за жуте, нема он те могућности. ;)

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2009, 19:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Е ови наши јављају да би вечерас могли имати нападача у екипи... :occasion9:

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2009, 19:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:
Е ови наши јављају да би вечерас могли имати нападача у екипи... :occasion9:

:occasion9: :occasion9: :occasion9: :occasion9:

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2009, 19:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Puce RTS1 sad moram slusati onog pacenika na RTRSu :lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]