banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 17:06 Danas je 01 Jul 2026, 17:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 24472 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 476, 477, 478, 479, 480, 481, 482 ... 1224  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ATP/WTA Tour
PostPoslato: 28 Mar 2012, 08:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Баби Папушка je napisao:
Nemam pojma o kome pricate, ali Danny Nadal ti je sa 15 godina postao profa.

Eto, recimo ja imam toliko godina, uskoro 16 ali to je nebitno.

I sad on na primjer sutra igra meč koji bi mu mogao odrediti karijeru, igraš protiv nekoga ko je 2 puta veći i 2 puta iskusniji, ako ga izgubi, ode sav onaj novac, trud i rad koji je uložen u njega. Ogroman je to pritisak a kad pogledaš u stvari on je još uvijek dijete. To bi rijetko ko mogao da ispoštuje. Upravo zbog toga imamo dobre tenisere, i imamo šampione. Ovih drugih je manje.

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2012, 10:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
MuskoBre je napisao:
To ama bas niko ne moze da zna, niti da bude siguran. Ni jedan jedini iole ozbiljan trener nece nikad tvrditi tako nesto, prognozirati mozda, ali tvrditi, to samo neki sarlatani od trenera mogu. Mozda cak i najmanje bitna stavka koja utice na prognozu i ishod je juniorski renking.

Mene vise brini sto mi TRENUTNO nemamo igraca izmedju 50. i 150. pozicije, dakle igraci koji bi mogli da explodiraju u sledecih godinu, ili dve. Lajovic pali ko na guranje, 2 turnira dobro, i onda ga nema po 4 mjeseca. Bozoljac ima pauze po godinu i po dana, ali on je svoj maximum ionako dostigao. Zlatanovic ne moze proci 2 kola fjucersa u Doboju. Ciric je izranjavan od povreda, a i po godinama je davno za penziju, nadam se da ce zaraditi jos koji dolar na celendzerima, i to je to. Na Pasanskog odavno niko ne obraca paznju, kad ti sa blizu 30 godina igrac fjucersa, to ti sve govori. Marko Djokovic..ja i dalje vjerujem da on moze do renkinga 170-200, ali izgleda da nema glavu ni za to. Ruku ima, ali glavu ne.

Pa nema, od ovih sad sto su na profesionalnom touru to je to po meni, jedino sto je Marko moze napredovati ali ne polazem velike nade u njega..
Nego Fiki Nadal je jedinstven, on je sa 15 godina bio veci od vecine njih sa 20, cudo prirode, njega ne mozes porediti sa ostalim petnaestogodisnjacima..

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2012, 10:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Novak na Ferera.Sa ovakvim pristupom i zalaganjem,nema sta da trazi.Ferera niko nikad nije dobio lako,ili na njegove greske.Nisam optimista.

Sent from my X8 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2012, 11:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Zero nisam upratio ali cini mi se da si za nekog tenisera izjavio kako je kasno postao profa. Zar se na to moze zakasniti? Neko brze sazrijeva, a neko sporije.

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2012, 11:56 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ovaj Ferer je najdosadniji igrač, čini mi se. Ne možeš na guzove protiv njega dobiti ni jedan poen. Biće zajebano sa njim. Večeras Jankela sa mrtvim Endijem. Kako bih volio da ga otrese, mada teško.

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2012, 12:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A ko ne bi Erazmo? :D
Fiki, Isner sa 22 godine postao profesionalac.
Nadal je jedinstven, znas kad ce ponovo doci igrac koji sa 15 godina moze igrati sa igracima preko 20 godina..

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2012, 13:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2010, 13:33
И ја би волио да га добије, али реално мислим да ће то ићи у два сета у корист Шкота. Ђоковић? тачно не знам шта бих очекивао од њега. Ваљда ће узети. Само не могу сконтати ове наше Србе. Па да је најлошији и најарогантнији тенисер на свијету, Србин је, наш је, најбољи српски амбасадор у свијету. Хвала ти Ђока за све до сад! А ови душебрижници и душмани могу само да ти се сагну.

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2012, 14:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
To sto je najveci ambasador vise govori o Srbiji nego o Djokovicu.

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2012, 15:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
papučar je napisao:
To sto je najveci ambasador vise govori o Srbiji nego o Djokovicu.

Да, и? Да се посеремо и на тог (јединог) амбасадора? Јел то?

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2012, 15:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Ne moramo, ali ne moramo ni neko idolopoklonstvo ganjati.

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2012, 18:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
zerocool je napisao:
drinin vuk je napisao:
Ја се надам да би сви Срби од наредне сезоне могли гледат у озбиљнијем издању нови изданак српског тениса малог Милојевића, мислим да ћемо у догледно вријеме добити профи аса сербиан нумеро 2. :wink:

Sledece sezone? Nema ni 0.1% da ista napravi cak i ako predje u profesionalce (u sta sumnjam). Mali je 95 godiste, preslab je trenutno da se nosi sa ATP igracima, treba jos ojacati za tako nesto. Da je talenat to stoji, ali da samo talenat igra i osvaja titule danas bi top20 totalno drugacije izgledao. ;)

Као ни већина нас нисам малог имао прилику нешто пуно гледати, мали је 4 на свијету у својој доби и дефинитивно уз побољшану физичку спрему и спортску срећу контам да би могао ући у топ 100 идуће сезоне,а онда за сезону 2014 и међу 20. А дефинитивно је да ће он бити то друго велико име после Ђокаре ( имат далеко већу каријеру од Троицког и Типсе).

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2012, 18:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

To je samo dokaz da ima talenta, nista vise.
Sanse da on sledece godine bude u top100 su iste kao da sutra asteroid udari u Zemlju, Musko ce reci da trcim pred rudu ali zna i on sam da je tako.

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2012, 18:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

живи били па видјели. :wink:

Slika

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2012, 18:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jel znas da je Djokovic tek u trecoj godini na ATP touru usao u top100? Prve godine nije bio ni u top600..
Znaci ti mislis da je on dosta veci talenat od Djokovica i da ce imati dosta bolje rezultate? Ako je tako ok..
Federer je isto tek u trecoj godini usao u top100, prve kao i Djokovic, nije bio ni u top600.
Ispade da ce Milojevic biti najbolji igrac svih vremena po tebi, mislim cim ce u prvoj godini biti u top100 a u drugoj top20, dok su Djokovicu/Federeru trebale 4 godine za top20. :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2012, 18:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Evo ako imas vremena pregledaj malo ovo http://www.itftennis.com/juniors/rankin ... px?yr=2008
Mozes vidjeti ranking liste juniora pa vidi npr one prije 3-4 godine gdje su sad, koliko im vremena treba da napreduju i za koliko si njih cuo uopste, a mnogi su bili prvi a 99% ljudi nikad nije culo za njih..
Njie isto biti prvi u juniorima i kad predjes u profesionalce..

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2012, 18:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Jel znas da je Djokovic tek u trecoj godini na ATP touru usao u top100? Prve godine nije bio ni u top600..
Znaci ti mislis da je on dosta veci talenat od Djokovica i da ce imati dosta bolje rezultate? Ako je tako ok..
Federer je isto tek u trecoj godini usao u top100, prve kao i Djokovic, nije bio ni u top600.
Ispade da ce Milojevic biti najbolji igrac svih vremena po tebi, mislim cim ce u prvoj godini biti u top100 a u drugoj top20, dok su Djokovicu/Federeru trebale 4 godine za top20. :lol:

Прво пратиш тенис више од мене, нисам сујетан и сигуран сам да се боље разумијеш у овај спорт. Али....

Јел Ђокара професионалац од 16 године?! Oвај лик ће у јуну напунити 17-у,дакле идуће године у јуну 18 пуних. Конституција је и код једног и код другог слична у 17ој години. С тим да овај дечко нема проблема са сочивима,обликом астме. То опет ништа не значи али је олакшавајући фактор. Сјећам се и Новакових почетака и оних пораза од белгијанаца у дејвис купу и онда је дошао Париз и све се поклопило,овај мали акобогда до јуна 2014 ће бити можда и на бољој позицији него што је Новак био у том периоду. Не мислим да је већи таленат, питање је колико је стварно таленат кључан, сви кажу да је 5% таленат,а 95% тренинг. И да Јанко је био 1 играч у јуниорима и шта би??? И опет кажем видјећемо, Милојевић је свјестан да на кондицији и снази мора порадити до краја ове године,а онда сигурно долаз још један бисер. ;)

Slika

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2012, 19:17 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Nov 2010, 00:11
Фино ти размишљаш,али нема шансе. Ако уђе у 100 у наредне 3 године,пуна капа :wink:. А није мала ствар да једног дана буде бољи од Јанка. Значи да ће бити бар седми. Да би ушао у топ 500,вјеруј ми,требаш муда просути по терену. Ја вјерујем у Лајовића. Нема главу,али још је клинац. А техника,копија Федерера. Ући ће тај момак у 30,40,сигуран сам. А прије Милојевића би и Мики Јанковић требао у 100,али као што је неко горе навео,све то је незахвално и неозбиљно предвиђати. Јебен је то спорт за успјети,робија права.

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2012, 19:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Него шта би са Филипом Крајиновићем? Дефинитивно превише је хваљен био, на крају мрка капа?

Slika

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2012, 20:10 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Nov 2010, 00:11
drinin vuk je napisao:
Него шта би са Филипом Крајиновићем? Дефинитивно превише је хваљен био, на крају мрка капа?

Оперисао раме. Тренира у Бг у националном центру. Мали глупан. Старци му немају за кифле,он имао са nike уговор из снова,све ишло добро и прц. Купио мерцедес,заљубио се у дроцу из Нс,запустио тенис,чак се и побио због те рибе па му лик разбио главу. Амери заврнули славину и то је то. Сада се као враћа,али...

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2012, 21:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Јанкела игра фантастично,надам се да га нећу урећи, стварно врхунски дјелује,додуше помаже и Мареј са својим грешкама.

Slika

Vrh

[ 24472 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 476, 477, 478, 479, 480, 481, 482 ... 1224  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]