banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 17:06 Danas je 01 Jul 2026, 17:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 24472 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 475, 476, 477, 478, 479, 480, 481 ... 1224  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ATP/WTA Tour
PostPoslato: 27 Mar 2012, 22:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ma on moze voditi i 5:0 protiv Djokovica i usrace, niko nije rekao da on nema igru da njega namuci ili pobjedi, on nema muda niti ista u glavi za tako nesto..

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2012, 22:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Jeremija sve nezainteresovaniji za svoje meceve. To mi se ni najmanje ne svidja.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2012, 22:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nema vise motivacije ni za sta osim za GS izgleda, ni meni se to ne dopada, ali ako nastavi uzimati GS boli me uvo. :D

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2012, 22:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Joj vid ove dvojice pokojnika na terenu, Monako i Rodik. Ja ovo ne bi gledao duze od 10 minuta, za dukat :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2012, 22:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Danas prosao 2 tenisa, cekam jos Roddicka u hendikepu tako da ga ne diraj dok ne pobjedi sa 4 ili vise gema razlike. :D

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2012, 22:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ovaj forum je stvarno uklet, sta god napisem odmah me sjebe, sve sto ne napisem to prodje. :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2012, 23:21 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Nov 2010, 00:11
[quote="papučar"]Drinin ja nisam predstavnik Srba vec govorim u svoje ime. Jest jako sam sujetan na njega, a nisam recimo na Pasanskog pa sam pratio LS sad na fjucersu ili na Tipsu ciji stil igre mi se svidja i za kojeg se ne sjecam kad je odbio DC ili Zimonjica ciju sam pobjedu protiv Agasija zestoko proslavio itd.
Dovoljno dugo pratim tenis da znam ciji mi se stil igre i ponasanje svidja, Novaku na tenisu kapa dole, ali je antipatican kao osoba i to je to. Da sam Srbijanac ili zivim u Srbiji mozda bi me bilo briga sta radi na promociji zemlje.[

Moраћу да те разочарам. За разлику од Келерера,Пашански је обичан нафурани шупчић који се курчио на Бл челенџеру,воли малтретирати дјецу која скупљају лоптице,а за нешто јаче нема муда,вјеруј ми,знам га врло добро. Да знаш како је само молио за ВК на задњем Бл челенџеру,али прц,не може.Јанко...хм,док се пробијао,Антељ му је ваљао,када се пробио тражио је лову да игра на гемаксу. Ноле мора да се јебе сада у Бг јер он и Виктор као ћене да играју,није им у плану. Супер. Зимоњић...ријетка циција. Доћи ће из Панчева,гдје буде,по пљуску на гемакс да једе јер је џабана. Али јебеш све то,они су Срби и ја ћу их готивити више него друге. Овај момак је број 1 свијета па му опет после меча није му тешко потписивати аутограме пола сата,док Роџер побјегне на други излаз,а сат времена га чека маса клинаца. Пукне му жица на мечу са Јанком,иде да замјени рекет,жена из публике дрекне,"Ноле баци ми рекет" и добије га. Не свиђа се ни мени како сада игра,али ја бих на његовом мјесту завршио каријер као и 99 посто Срба. Доста га људи мрзи због оца,али колико њих зна шта је овај све прошао да буде ту гдје је сада. Замисли овакву ситуацију...ја сам сигуран да ће једна клинка бити у топ 50 једног дана ( можда 50. а можда 1 ) ако нађе 20000 евра за наредних две,три године за турнире. И тражи,тражи,али нема,нико не да. И она нађе ипак,и једног дана буде број 1. Је ли треба да се слика са том стоком која сада окрећу главу? А овај наш,опет игра ДК много чешће него Роџер :wink:
Ps.Код Новака ми се једино не свиђа она дјевојка што ју прца. Јебига,упецала га је иако је била планирана за једнократну употребу. Лаку ноћ.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2012, 23:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Ја се надам да би сви Срби од наредне сезоне могли гледат у озбиљнијем издању нови изданак српског тениса малог Милојевића, мислим да ћемо у догледно вријеме добити профи аса сербиан нумеро 2. :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2012, 23:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
ok kontam da djokovica ne vole neki sto ne vole srbe(dovoljno otici na bilo koji forum kad igra protiv nadala ili federera) ali ja nikad nisam vidio kod njega tu prepotentnost,antipaticnost ili bilo sta.gledam cesto tenis i bas rijetko vidim nekog od vodecih tenisera da da aplauz protvniku kad uradi nekakav fin ili tezak udarac a nole to radi stalno.nikad nista ruzno nije rekao ni za jednog tenisera ili bilo koga,sto kaze zeljkovic uvijek ima vremena za svoje obozavatelje i pogotovo kad dodje kod nas ponasa se kao jedan od nas.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2012, 23:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Ima li možda snimak gdje kada je mali Bernard Tomić tražio da mu istjeraju roditelje sa terena?

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2012, 23:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

drinin vuk je napisao:
Ја се надам да би сви Срби од наредне сезоне могли гледат у озбиљнијем издању нови изданак српског тениса малог Милојевића, мислим да ћемо у догледно вријеме добити профи аса сербиан нумеро 2. :wink:

Na osnovu cega to mislis?

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2012, 23:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Ja se ponadao da ce Rodick nesto napraviti, a ono corak.

Kako me to moze ispaliti. Taman pomislim evo iznenadjenja turnira.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2012, 23:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

drinin vuk je napisao:

Sledece sezone? Nema ni 0.1% da ista napravi cak i ako predje u profesionalce (u sta sumnjam). Mali je 95 godiste, preslab je trenutno da se nosi sa ATP igracima, treba jos ojacati za tako nesto. Da je talenat to stoji, ali da samo talenat igra i osvaja titule danas bi top20 totalno drugacije izgledao. ;)

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2012, 00:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ziri, ne leti pred rudu, strasno me zanima teorija po kojoj on misli da cemo u dogledno vrijeme imati top igraca :wink:

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2012, 00:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa sta sam lose napisao? :D Nema sanse da sledece godine ista napravi zato sto ne vjerujem da ce preci u profesionalnce, a i ako predje sanse da nesto napravi su manje od 1%, znas i sam to.. To mozda za 2 godine, ali sledeca je stvarno prerano.

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2012, 00:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ne radi se o tome, mene zanima na osnovu cega gospodin koji je postavio tu teoriju, tako misli, to zelim da cujem :D :D

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2012, 00:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Ne razumijem se baš u tenis, ali teško će to ići. Momak ima 16-17 godina i teško da će moći parirati igračima koji su fizički i psihički spremniji..

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2012, 00:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

MuskoBre je napisao:
Ne radi se o tome, mene zanima na osnovu cega gospodin koji je postavio tu teoriju, tako misli, to zelim da cujem :D :D

Garant igrao protiv njega pa iz licnog iskustva. :D

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2012, 00:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

To ama bas niko ne moze da zna, niti da bude siguran. Ni jedan jedini iole ozbiljan trener nece nikad tvrditi tako nesto, prognozirati mozda, ali tvrditi, to samo neki sarlatani od trenera mogu. Mozda cak i najmanje bitna stavka koja utice na prognozu i ishod je juniorski renking.

Mene vise brini sto mi TRENUTNO nemamo igraca izmedju 50. i 150. pozicije, dakle igraci koji bi mogli da explodiraju u sledecih godinu, ili dve. Lajovic pali ko na guranje, 2 turnira dobro, i onda ga nema po 4 mjeseca. Bozoljac ima pauze po godinu i po dana, ali on je svoj maximum ionako dostigao. Zlatanovic ne moze proci 2 kola fjucersa u Doboju. Ciric je izranjavan od povreda, a i po godinama je davno za penziju, nadam se da ce zaraditi jos koji dolar na celendzerima, i to je to. Na Pasanskog odavno niko ne obraca paznju, kad ti sa blizu 30 godina igrac fjucersa, to ti sve govori. Marko Djokovic..ja i dalje vjerujem da on moze do renkinga 170-200, ali izgleda da nema glavu ni za to. Ruku ima, ali glavu ne.

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2012, 01:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Nemam pojma o kome pricate, ali Danny Nadal ti je sa 15 godina postao profa.

Vrh

[ 24472 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 475, 476, 477, 478, 479, 480, 481 ... 1224  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]