[quote="papučar"]Drinin ja nisam predstavnik Srba vec govorim u svoje ime. Jest jako sam sujetan na njega, a nisam recimo na Pasanskog pa sam pratio LS sad na fjucersu ili na Tipsu ciji stil igre mi se svidja i za kojeg se ne sjecam kad je odbio DC ili Zimonjica ciju sam pobjedu protiv Agasija zestoko proslavio itd.
Dovoljno dugo pratim tenis da znam ciji mi se stil igre i ponasanje svidja, Novaku na tenisu kapa dole, ali je antipatican kao osoba i to je to. Da sam Srbijanac ili zivim u Srbiji mozda bi me bilo briga sta radi na promociji zemlje.[
Moраћу да те разочарам. За разлику од Келерера,Пашански је обичан нафурани шупчић који се курчио на Бл челенџеру,воли малтретирати дјецу која скупљају лоптице,а за нешто јаче нема муда,вјеруј ми,знам га врло добро. Да знаш како је само молио за ВК на задњем Бл челенџеру,али прц,не може.Јанко...хм,док се пробијао,Антељ му је ваљао,када се пробио тражио је лову да игра на гемаксу. Ноле мора да се јебе сада у Бг јер он и Виктор као ћене да играју,није им у плану. Супер. Зимоњић...ријетка циција. Доћи ће из Панчева,гдје буде,по пљуску на гемакс да једе јер је џабана. Али јебеш све то,они су Срби и ја ћу их готивити више него друге. Овај момак је број 1 свијета па му опет после меча није му тешко потписивати аутограме пола сата,док Роџер побјегне на други излаз,а сат времена га чека маса клинаца. Пукне му жица на мечу са Јанком,иде да замјени рекет,жена из публике дрекне,"Ноле баци ми рекет" и добије га. Не свиђа се ни мени како сада игра,али ја бих на његовом мјесту завршио каријер као и 99 посто Срба. Доста га људи мрзи због оца,али колико њих зна шта је овај све прошао да буде ту гдје је сада. Замисли овакву ситуацију...ја сам сигуран да ће једна клинка бити у топ 50 једног дана ( можда 50. а можда 1 ) ако нађе 20000 евра за наредних две,три године за турнире. И тражи,тражи,али нема,нико не да. И она нађе ипак,и једног дана буде број 1. Је ли треба да се слика са том стоком која сада окрећу главу? А овај наш,опет игра ДК много чешће него Роџер
Ps.Код Новака ми се једино не свиђа она дјевојка што ју прца. Јебига,упецала га је иако је била планирана за једнократну употребу. Лаку ноћ.