banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 16:02 Danas je 01 Jul 2026, 16:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 24472 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 474, 475, 476, 477, 478, 479, 480 ... 1224  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ATP/WTA Tour
PostPoslato: 27 Mar 2012, 13:52 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Nov 2010, 00:11
papučar je napisao:
drinin vuk je napisao:
И да још једном,супер је што је испала она ништарија од Роџера,не кад је спорт у питању,већ чојство.

Znaci Drinin ako sam dobro shvatio, Rodzer je nistarija iako u cirka 1000 meceva odigranih u karijeri(stotina gore dole) nikad nije predao mec ako izadje na teren. Sa druge strane imamo Novaka koji je znao predavati kad mu se ujutro digne na krivu stranu, samo sto se to zaboravilo. I Federer je nistarija, a ovaj je olicenje sportiste i cojstva.

Можда није оличење чојства,али сам ја 10 дана,недавно, на једном турниру имао статус Бога,само што ми га нису подудлали,из разлога што сам његов земљак. Мени није јасно како неко ко је Србин може готивити тог говнара више него нашег момка. Не улазим у сферу игре гдје је овај стварно тата,мада и Новак не заостаје,нарочито сада када је бољи. Ово алудирам на оно што си писао о мотивима обојице на прошлом турниру. Отиђи сада на Швајцарске форуме па види хоће ли се наћи иједан идиот да прозива Роџера,као што су Новака јер је дошао "само" до полуфинала и изгубио од момка који ево већ 10 дана себи не може доћи јер му није јасно шта је тада све погодио.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2012, 14:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
трибина Б. Зељковић je napisao:
papučar je napisao:
drinin vuk je napisao:
И да још једном,супер је што је испала она ништарија од Роџера,не кад је спорт у питању,већ чојство.

Znaci Drinin ako sam dobro shvatio, Rodzer je nistarija iako u cirka 1000 meceva odigranih u karijeri(stotina gore dole) nikad nije predao mec ako izadje na teren. Sa druge strane imamo Novaka koji je znao predavati kad mu se ujutro digne na krivu stranu, samo sto se to zaboravilo. I Federer je nistarija, a ovaj je olicenje sportiste i cojstva.

Можда није оличење чојства,али сам ја 10 дана,недавно, на једном турниру имао статус Бога,само што ми га нису подудлали,из разлога што сам његов земљак. Мени није јасно како неко ко је Србин може готивити тог говнара више него нашег момка. Не улазим у сферу игре гдје је овај стварно тата,мада и Новак не заостаје,нарочито сада када је бољи. Ово алудирам на оно што си писао о мотивима обојице на прошлом турниру. Отиђи сада на Швајцарске форуме па види хоће ли се наћи иједан идиот да прозива Роџера,као што су Новака јер је дошао "само" до полуфинала и изгубио од момка који ево већ 10 дана себи не може доћи јер му није јасно шта је тада све погодио.

=D>

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2012, 14:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Erazmo Roterdamski je napisao:
Stvarno bi Đoković trebao osvojiti ovo sada. Čisto da ne ide u minus sa ovim poenima. :D

Nema potrebe zapinjati,i polufinale je dovoljno.Posle ovoga ide Monte Karlo gdje Novak prošle godine nije ni igrao.Tu treba otići do finala uzeti 500-600 poena i opet duškati sledeća dva mastersa.Najbitnije je ono što dolazi krajem maja pa tamo do prve sedmice septembra("RG",Vimbldon,OI i US-open).Mastersi su ove godine u drugom planu

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2012, 14:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
трибина Б. Зељковић je napisao:

To sto sam rekao za motive nije bila nikakva prozivka vec opazanje. Ocigledno da Novak ove godine bira turnire koji su mu prioritet i ne kazem da je to lose pogotovo ako osvoji OI. To sto se gotivljenja tice, jedini plus koji Novak ima je sto je Srbin. Apsolutno mi je antpatican kao osoba sa svojim imitiranjima koja su smjesna vjerovatno samo njegovoj lozi, kao sportista zbog silnih predaja i onog kiselog osmijeha svaki put kad je protivnik egal ili bolji, zbog toga sto placa porez u Monte Carlu a najveci je patriota otkako je svijeta i vijeka. Kao teniseru skidam kapu, od aktivnih mi je samo Federer bolji, ali sad sto je on Srbin treba svi da kolektivno padamo u trans. Veze s vezom.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2012, 14:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Mi Srbi smo stvarno govna

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2012, 14:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
папучар наша мишљења се никад нису поклапала,али рећи како је Ђоковић антипатичан и да му је једина предност то што је Србин је :lol: :lol: :lol: :lol:

Ђокара је можда и човјек који је за модерну Србију,дакле период после 1945 урадио највише! НАЈВИШЕ! То би требао да цијени сваки припадник његовог народа,е сад што смо ми Срби по природи сујетан и завидан народ на своје припаднике то је нека друга ствар. Не кажем да је Ђоковић нови Бог,али кажем да је човјек урадио толико да му сви можемо само клекнути и рећи ХВАЛА ТИ БРАТЕ СРБИНЕ!

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2012, 14:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Drinin ja nisam predstavnik Srba vec govorim u svoje ime. Jest jako sam sujetan na njega, a nisam recimo na Pasanskog pa sam pratio LS sad na fjucersu ili na Tipsu ciji stil igre mi se svidja i za kojeg se ne sjecam kad je odbio DC ili Zimonjica ciju sam pobjedu protiv Agasija zestoko proslavio itd.
Dovoljno dugo pratim tenis da znam ciji mi se stil igre i ponasanje svidja, Novaku na tenisu kapa dole, ali je antipatican kao osoba i to je to. Da sam Srbijanac ili zivim u Srbiji mozda bi me bilo briga sta radi na promociji zemlje.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2012, 14:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

@drinin,@b.zeljković
vas dvojica ste luđi

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2012, 15:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Собару дијагнозу си погодио, ја сам од почетка знао да сам у криву, само нисам знао да сам у криву и када се ради о националности типа србијанац,ал ето,човјек се учи годинама. :wink: :lol:

За мене је НОВАК ЂОКОВИЋ личност која на најбољи могући начин промовише мој народ и моју Матицу и чијим се успјесима безинтересно радујем! Вечерас гажење Гаскеа....

Slika

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2012, 15:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ako nista lijepo je vidjeti vas dvojicu sa takvim avatarima da se slazete u necemu :)

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2012, 16:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
papučar je napisao:
Drinin ja nisam predstavnik Srba vec govorim u svoje ime. Jest jako sam sujetan na njega, a nisam recimo na Pasanskog pa sam pratio LS sad na fjucersu ili na Tipsu ciji stil igre mi se svidja i za kojeg se ne sjecam kad je odbio DC ili Zimonjica ciju sam pobjedu protiv Agasija zestoko proslavio itd.
Dovoljno dugo pratim tenis da znam ciji mi se stil igre i ponasanje svidja, Novaku na tenisu kapa dole, ali je antipatican kao osoba i to je to. Da sam Srbijanac ili zivim u Srbiji mozda bi me bilo briga sta radi na promociji zemlje.

Aj sve, ali gotivis Pasanskog koji je dokazani rasista a ne gotivis Djokovica? Stvarno imas cudan ukus. :)

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2012, 17:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
uzima li fish danas,nek neko iskusan kaze :D

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2012, 17:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja sam ga igrao u hendikepu -1.5. :D

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2012, 17:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Aj sve, ali gotivis Pasanskog koji je dokazani rasista a ne gotivis Djokovica? Stvarno imas cudan ukus. :)

A jbg da s jedne strane imas Pasanskog i Koellerera a sa druge Simona i Cipolu recimo za koga bi navijao :)

Tipsa dobar....Dimitrov fizicki ok, al sa glavom izgleda jos daleko od vrha.

Edit:
Citiraj:
Dejvis kup selekcija Srbije igraće bez najboljeg tenisera sveta Novaka Đoković u četvrtfinalu protiv Češke.

http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.ph ... _id=594928

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2012, 17:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Gotivim ja Simona tako da za njega. :D

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2012, 18:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Na tamo nekakvoj listi najvecih svih vremena, Novak cetrdeseti. Listu kao da je pravila moja baba. Patrick Rafter je jedan mnogo kul lik, njega nisi mogao da ne volis, i bio je super igrac. Ali stvarno stvarno stvarno mi nije jasno po kojoj on osnovi na toj listi moze biti prije Novaka? Primjera tog tipa ima barem jos desetak.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2012, 20:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ona lista sto je tennischannel organizovao ili neko po svom sklapao? Rafter je bas bio cool. No homo.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2012, 21:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Жилави Француз се не да,опет изгледа тај брејк. :roll:

Slika

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2012, 21:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Ja kontao biće kao što vi kažete, ali malo morgen. Biće ovo težak meč.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2012, 21:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Dobro Đoka se malo razmahao, ali prvi set je bio očajan.

Vrh

[ 24472 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 474, 475, 476, 477, 478, 479, 480 ... 1224  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]