banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 21:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 472, 473, 474, 475, 476, 477, 478 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Sep 2012, 17:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2011, 00:36
Mihajlovic mi se opasno svidja ako me neko natera da opet gledam reprezentaciju o ce biti on.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2012, 18:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ma Miha je mustra, uvijek je bio inatlija i takav ce i ostati. On ce po svaku cijenu drzati Stojkovica na golu pa makar mu ovaj bude kriv za 5 golova, cisto samo sto mu navijaci zvizde, i onda naravno potencira da ti navijaci zvizde reprezentaciji, a ne Stojkovicu, i slicne fazone. :) Ali dobro, takav stav ce sigurno poboljsati raspolozenje u timu i bice jos slozniji jer selektor stoji iza njih kakvi god da su.
Svidja mi se izbor potencijalnih reprezentativaca koje je rekao probati na prijateljskim utakmicama, mislim da posle tih utakmica u novembru nikome nece pasti na pamet ni jedan igrac koji nije dobio sansu a zasluzio ju je. Ako Mudrinski da jos koji gol vjerovatno ce i njega probati, a i Ninkovic i Mitrovic su zasluzili sansu... O ova dva napadaca iz inostranih klubova necu ni govoriti, pogotovo o Filipu.
Ma bice ovo sve ok...

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2012, 09:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Читам, слушам, шта се све пише, говори око репрезентације, тешко је бити паметна прво нама на форуму :D а онда тек како је Михи. Ни мени се не свиђа што се звижди Стојковићу, а релно и на Карађорђу је било према њему звиждука. Атмосфера је иначе против Велса била врхунска, а било 12-13 000 људи, а замислите тек да 50 000 на маракани свим срцем навија.
Претпостављам да ће против Белгије бити пуна маракана, посебно што је Толе на сосу изјавио да ће бити јефитније карте него иначе. Надам се само да ће преовладати тамо пјесма не звижда Стојковићу. Такође се слажем да је Бркић бољи голман, али не пуно. Далеко од тог да је Стојковић лош голман, па чупо нас је против Њемаца 2010. ко нико.
И Бркић зна примити пацерске голове.
Волио би да крене Сулејмани протви Белгије и Македоније.

.............................................Стојковић............................................
......Ивановић...........Суботић/Бишевац..............НАСТАСИЋ..........Коларов....
...................Кузмановић.............................Игњоски......................
..............................Нинковић/Ђуричић..................................
.............Тошић.............................................Тадић...........................
......................................Сулејманара.................................

Ако се Кузмановћ опорави нема сумње да ће бити од велике помоћи. Оставио сам дилему између Нинковића и Ђуричића, Нинковић је ипак искуснији, мало јачи, и требаће се добро "тући" с Витслеом, Фелаинијем и оним Дефуром (како се већ зове), што је дао други гол динаму у лиги шампиона 8)
Али познајући Миху кренуће иста постава к'о против Велса, само зато што је инатџија.

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2012, 15:30 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Sviđa mi ovakva postava. Golman nek bude koji bilo, znam da će Stojković braniti, mada bih ja volio vidjeti Brkića. I prije bih stavio Biševca i Subotića na štopere.

Poslednji put menjao Erazmo Roterdamski dana 25 Sep 2012, 15:34, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2012, 15:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nastasic odlican, igrace 100% dajem glavu.

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2012, 15:37 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Dobar je, nema šta, ali treba on još raditi. Nelogično mi da jedan Subotić sjedi na klupi, a već par godina je jedan od boljih štopera u Evropi.

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2012, 23:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
kako je nastasic odigrao veceras zna li ko?

kolarov opet zabio golcinu iz slobodnjaka,ne znam sta covjek treba uraditi da izbaci onog mazdrmana klisija

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2012, 23:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Kolarov izgleda bio najbolji u Cityu, sudeci po goal.com i Nastasic je odigrao pristojan mec.

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2012, 23:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Kolarov izgleda bio najbolji u Cityu, sudeci po goal.com i Nastasic je odigrao pristojan mec.

onaj mancini je kreten,pocecemo sa teorijama zavjere kao ovi za djeku :lol:

Vrh

Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mancini treba dobiti otkaz, to je jedino rijesenje :) . Svaki iole normalan trener bi drzao Kolarova u prvoj postavi

Vrh

Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Nece njemu svanuti dok ne dodje normalan trener. Isti slucaj kao sto je Bane trunuo dok nije Anceloti dosao

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2012, 23:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Samo ne kontam zasto arapi glume neke fudbalske mudrace? Kao daju mu neku priliku jer treneru treba kontinuitet bla bla.. Covjek ocigledno nema pojma sa kakvim igracima raspolaze, a kamoli da zna postaviti neku taktiku :roll: Kakva Italijanska mazga!

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2012, 11:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=J1ex9WWbB5Q[/youtube]

kolarov ubio pauka

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2012, 21:21 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
Mihajlovic sanja da jednog dana preuzme Inter, nikad nisam cuo da je izjavio, prije preuzimanja ove funkcije, da sanja selektorsku poziciju u reprezentaciji Srbije

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2012, 10:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

iskusniborcevac je napisao:
Mihajlovic sanja da jednog dana preuzme Inter, nikad nisam cuo da je izjavio, prije preuzimanja ove funkcije, da sanja selektorsku poziciju u reprezentaciji Srbije

?

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2012, 10:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

nisi citao vjerovatno

ja znam da je izjavljivao da bi volio da bude trener zvezde i reprezentacije a za cz je rekao samo da trenutno nije vrijeme

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2012, 13:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Bas je stalno izjavljivao da bi volio da bude selektor....

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2012, 21:02 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
mandrak je napisao:

nisi citao vjerovatno

ja znam da je izjavljivao da bi volio da bude trener zvezde i reprezentacije a za cz je rekao samo da trenutno nije vrijeme

ako je tako izjavljivao, onda se izvinjavam, ali ipak mislim da mu nije trebala ta izjava o Interu, dok radi ovaj posao

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2012, 00:03 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Sep 2012, 23:29
Zna li neko ima li organizovan ikakav prevoz za utakmicu sa Belgijom?

Po meni sledeću bi utakmicu trebali početi:

.................Stojković......................
Ivanović..Subotić..Nastasić..Kolarov...
........Fejsa/Matić..Ignjovski..............
............Kuzmanović.......................
...Tadić...............Tošić..................
..........Đuričić/Sulejmani..................

Kuzmanović još nije 100% spreman pa bi tu mogao igrati Ninković, Subotić je mnogo bolji od Biševca naročito u skoku, Matiću bih dao prednost ispred Fejse i Sulejmaniju šansu da se napokon pokaže. Najviše očekujem od Tadića koji gazi sa Tventeom mislim da već ima 2-3 gola i 6-7 asistencija.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2012, 14:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Filip Đorđević 2 gola za Nant, a još nije ni 70. minut.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 472, 473, 474, 475, 476, 477, 478 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]