banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 12:58 Danas je 01 Jul 2026, 12:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 24472 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 468, 469, 470, 471, 472, 473, 474 ... 1224  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ATP/WTA Tour
PostPoslato: 18 Mar 2012, 23:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Očekujem REAKCIJU u majamiju :D
P.S.Isner u finalu u drugom setu samo 4 asa :roll:

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2012, 10:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Управо тако, једини разлог зашто је Изнер изгубио је у томе што га није ишао сервис као против Ђокице. Уосталом, никог тако не може да иде сервису у два меча за редом. Без сервиса Изнер је један сасвим просјечан играч. А Ђокицу је додатно џебало и то што није био довољно агресиван током цијелог меча.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2012, 10:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

sinip je napisao:
Управо тако, једини разлог зашто је Изнер изгубио је у томе што га није ишао сервис као против Ђокице. Уосталом, никог тако не може да иде сервису у два меча за редом. Без сервиса Изнер је један сасвим просјечан играч. А Ђокицу је додатно џебало и то што није био довољно агресиван током цијелог меча.

To su takvi igrači,u majamiju će ispasti prije 1/4 finala.,a kad počne serija turnira na šljaci neće ga biti ni u plećci :D

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2012, 11:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
To nece biti Isnera na sljaci koji je pobjedio Federera i Wawrinku bas na toj sljaci u sred Svajcarske prije mjesec dana? Zanimljivo..

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2012, 11:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
To nece biti Isnera na sljaci koji je pobjedio Federera i Wawrinku bas na toj sljaci u sred Svajcarske prije mjesec dana? Zanimljivo..

Nabroj mu još jedan uspjeh na šljaci osim tog i možda onog u DC u Bg kad je namučio novaka ?

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2012, 12:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A to sto je prosle godine Nadala momacki namucio i odveo mec u 5 setova na Roland Garrosu nije uspjeh? Cak je i vodio 2:1 protiv Nadala tad..
Ako tebi nije uspjeh sto je pobjedio Federera i namucio Nadala i Djokovic, znaci top3 igraca zadnjih 5 godina kako na sljaci tako i na ostalim podlogama onda ne znam sta je.
Ne kontaju ljudi da njemu sljaka odgovara bas zato sto je spora, to mu daje dosta vremena da se namjesti na svoje udarce, a npr loptice sa dosta spina mu ne smetaju (tako igraju svi sljakeri) zato sto je visok pa mu loptica pada bas u zonu za udarac..

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2012, 12:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
+ sto je opasno popravio kretanje, tako da i na sljaci nece bas biti pozeljan protivnik.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2012, 12:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa da, a iako je sljaka spora servis ce mu opet donijeti dosta laganih poena.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2012, 12:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Inace njega je "sjebalo" sto se prebacio u profesionalnce tek u 22 godini, dok vecina igraca to radi sa 16-7-8 godina.. Da je i on tad bio bi on u top10 vec duze vrijeme i imao puno vece uspjehe.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2012, 13:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
A to sto je prosle godine Nadala momacki namucio i odveo mec u 5 setova na Roland Garrosu nije uspjeh? Cak je i vodio 2:1 protiv Nadala tad..
Ako tebi nije uspjeh sto je pobjedio Federera i namucio Nadala i Djokovic, znaci top3 igraca zadnjih 5 godina kako na sljaci tako i na ostalim podlogama onda ne znam sta je.
Ne kontaju ljudi da njemu sljaka odgovara bas zato sto je spora, to mu daje dosta vremena da se namjesti na svoje udarce, a npr loptice sa dosta spina mu ne smetaju (tako igraju svi sljakeri) zato sto je visok pa mu loptica pada bas u zonu za udarac..

Navedi mi rezultate nemoj "mučenja" :wink:

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2012, 13:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
E jebiga, ako ti nije dovoljno sto je igrao sa Nadalom koji je osvojio taj isti RG 5 setova, nego kao nesto trazis tacan rezultat, onda stvarno...

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2012, 14:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

MuskoBre je napisao:
E jebiga, ako ti nije dovoljno sto je igrao sa Nadalom koji je osvojio taj isti RG 5 setova, nego kao nesto trazis tacan rezultat, onda stvarno...

Hajde da sačekamo Majami pa onda idu ovi mastersi na šljaci i dobićemo odgovor.Moje je mišljenje da Isner ima prosječan servis da nebi bio ni u prvih 100.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2012, 14:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ako postoji igrac koji najveci dio svoje igre gradi na servisu zbog visine koju mu je Bog dao, A DA PRITOM ZNA IGRATI SA OSNOVNE LINIJE, onda je to Isner. Da si bilo kog drugog nabrojao, mozda bih se i slozio, nego ti bas nabasa na ovoga koji zna igrati i sa osnovne.
Ne kazem ni ja da ce Isner napraviti neko ludilo na sljaci ove godine, nego da ta teorija kako ga ne bi bilo medju 100 da nema takav servis, veze sa zivotom nema..Da si to rekao za Karlovica i Andersona, to da, ali za njega...

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2012, 14:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

MuskoBre je napisao:
Ako postoji igrac koji najveci dio svoje igre gradi na servisu zbog visine koju mu je Bog dao, A DA PRITOM ZNA IGRATI SA OSNOVNE LINIJE, onda je to Isner. Da si bilo kog drugog nabrojao, mozda bih se i slozio, nego ti bas nabasa na ovoga koji zna igrati i sa osnovne.
Ne kazem ni ja da ce Isner napraviti neko ludilo na sljaci ove godine, nego da ta teorija kako ga ne bi bilo medju 100 da nema takav servis, veze sa zivotom nema..Da si to rekao za Karlovica i Andersona, to da, ali za njega...

Možda si donekle i u pravu ali to je neki moj utisak.Hajde da recimo pored servisa ima i forhend dijagonalu i tu se raznovrsnost njegovih udaraca završava.Može bljesnuti ali nikad ništa veliko uzeti neće,pogotovo na "GS" gdje se igra na tri dobijena seta.Ono što on igra je čista antipropaganda tenisa.
P.S.Po tebi,hoće li Raonić ikada biti recimo u top 5 ?

Poslednji put menjao soba 39 dana 19 Mar 2012, 14:22, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2012, 14:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

I ja ne volim taj tenis, cak ne volim ni jednu jedinu podlogu osim sljake, ali ako ima igrac tog profila, a da zna jos ponesto osim servisa, onda je to Isner.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2012, 14:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Igrao je 1/4 GS-a prosle godine i to kad je bio rangiran oko 30-og mjesta i dobro je pomucio Mareja, sad kad je usao u top 10 i bude imao laksi zrijeb sigurno nije za baciti.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2012, 14:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Da se ne lažemo,da je Novak od početka bio fokusiran na meč ladno bi ga uzeo tako da ove polemike o isneru ne bi ni bilo.Jbga,svi imamo svoje mišljenje ,atp lista jeste najbolje mjerilo svega ali po meni porediti recimo teniske kvalitete jednog nalbandijana i isnera je u najmanju ruku smiješno.Ali ko te pita,ima atp lista i tačka

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2012, 14:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da, poznato je da samo sa servisom mozes uci u top10, pobjediti dvojicu od trojicu igraca iz top3 i jos namuciti te iste par puta. Tom covjeku mora da je mu je svaki servis as, sreca pa bas protiv Federera i to na sljaci nije napravio 4 ili 5 breakova.. Covjek za svoju visinu ima ODLICNU igru sa osnovne linije, tacka.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2012, 16:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jan 2011, 16:41
a kako ce se boriti protiv slajseva? Opste je poznato da na travi i sljaci ti udarci nikako ne odgovaraju visokim igracima. Realno imao je savrsen dan i to bas protiv Noleta. Nije Federer prikazao savrsenu igru, i on je grijesio. A Ameri vole brzu podlogu bas zbog servisa. Na sljaci i nisu nesto jer servis im je bar 20% sporiji a igra na osnovnoj liniji im bas nije nesto.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2012, 16:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ne postoji igrac kojem slajs odgovara, osim mozda ponekom sljakasu sa jakim spinom, tipa Nadal, Ferrer, Almagro, i to ne moze se ni njima reci da im odgovara, nego eto, imaju dovoljno dobar odgovor. Federer je znao dobijati meceve sa 10% bekend drajva, i 90% slajsa, Felisiano Lopez takodje. Ovo sto je Isner igrao neki dan, to vidjelo slajsa nije, jednostavno Novak nije bio dovoljno agresivan na takve loptice. Taj udarac Roger igra savrseno, ofanzivno, tjera protivnike u defanzivu, a vecina igraca ga koristi kao pomocni udarac, i to kao defanzivu. Stepanek takodje igra sjajno slajs, Lopez, cak je i Soderling bio dobar na slajsu.

Vrh

[ 24472 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 468, 469, 470, 471, 472, 473, 474 ... 1224  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]