banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 12:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1007 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Jul 2016, 22:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jul 2013, 14:00
pingvin je napisao:
Moje misljenje je da Francuzi ovo uzimaju...

Jeste bez argumenata,ali me moj insekt nikad ne vara

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2016, 23:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Тешко је на турниру од двије и по озбиљне екипе и примијетити колико у некој екипи заиста штима или не штима, али се вечерас и дефинитивно видјело да, иако је ово 90% иста екипа Њемачке из Бразила, нема више оне моћи у њиховој игри, на читавом турниру је нешто фалило, али није било екипе која би то и показала. Мада, Французи су вечерас имали више среће него памети, иако не волим фудбалске фразе, "неће лопта у го" и слично, остаје утисак да су Швабе вечерас били мало малерозни.

Питам се што је Нојер онако горљиво дизао руке према судији код другог гола, за који је директан кривац, можда фаул искао? Испаде да је и он пи*да, дрчни уфуранко кад његове екипе побјеђују, а кад губе, претвара се у правог Пиринејца, Пиринојера.

Одлично је што се ово, ЕП, најгоре у историји, на овакав начин примиче крају. Да ли ће га освојити Португал, екипа која ни сама не зна како се провукла до финала (зајебали су Аргентинце или Талијане из најбољих дана) или Француска, која је своју прву (и врло могуће, посљедњу) озбиљну утакмицу одиграла у полуфиналу, није толико ни битно. Ваљда ће, кад се подвуче црта, оним мамлазима из УЕФА бити јасно какво су сра*е направили, па ће вратити претходни систем са 16 екипа у завршници, и по могућности још ригорознијим квалификацијама које би филтрирале сав отпад (а у Француској га је било и превише) и остављале га далеко од велике позорнице.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2016, 23:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Zaključak je da su i Švabe i Španci odigrali svoje najbolje utakmice sa ovim generacijama

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2016, 23:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Svabe ispale, odlicno. Sad moze uzeti ko god hoce, svejedno je. Ali opet malo bolje da Kristina ne uzme. :D

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2016, 23:24 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
kristinina godina, liga sampiona sad i euro...svabe tika taka, bez ideje..francuzi disciplinovano do kraja..merkelovka prodala dupe..

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2016, 23:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

spavac je napisao:
kristinina godina, liga sampiona sad i euro...svabe tika taka, bez ideje..francuzi disciplinovano do kraja..merkelovka prodala dupe..

A sve bez 2 čestite utakmice

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2016, 02:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Навијам за Португал, али чак и ако кокоши побиједе биће ми мање криво (него да је освојио Шкодран Мустафи) зато што би тада титулу освојио феноменални Антоан Гризман.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2016, 06:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
shakal je napisao:
Zaključak je da su i Švabe i Španci odigrali svoje najbolje utakmice sa ovim generacijama

Како, јебо га ти? Ево, нека оде Швајни из репрезентације, а он је синоћ само сметао и гријешио, остадоше махом млади играчи. Хумелс, Крос, Нојер и Милер имају још врхунског фудбала да одиграју.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2016, 07:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
shakal je napisao:
spavac je napisao:

i u ligi sampiona?!?!

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2016, 07:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Klajv_Biksbi je napisao:
shakal je napisao:

Како, јебо га ти? Ево, нека оде Швајни из репрезентације, а он је синоћ само сметао и гријешио, остадоше махом млади играчи. Хумелс, Крос, Нојер и Милер имају још врхунског фудбала да одиграју.

Djeluju mi izduvano i jedni i drugi, da li je došlo do zasićenja pa treba mjenjati trenera ili osvježavati ekipu, vjerovatno oboje. Nije da sad nešto pametujem jer sam mislio da bi i jedni i drugi mogli do finala, al' tako mi djeluje.

vlakanje je napisao:
shakal je napisao:
spavac je napisao:

i u ligi sampiona?!?!

Samo se sjeti puta Reala u LŠ - Roma, Wolfsburg i City, da je bio još jedan krug, izvukli bi Tekstilac. Što se tiče jakih utakmica, imali su PSG u grupi i Atletico u finalu, ostalo je talašika.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2016, 07:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

За Шпанце се слажем, Инијеста и Чави су били све и свја у овој генерацији. Нијемцима недостаје евентуално шпиц. А и вјероватно би ваљало тренера мијењати, ту си у праву.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2016, 08:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Ma da, sta ce C?! Tele koje ima srece pa dobija krs protivnike...

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2016, 09:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Mark Klatenburg sudi finale. To će mu biti treće ove godine nakon finala FA kupa i LŠ.

Kad su ga optužili za rasizam prije nekoliko godina, mislio sam da je tu njegov kraj (ako se dobro sjećam, bilo je nešto oko Mikela na Čelsijevoj utakmici). Čak jedno vrijeme nije sudio PL...

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2016, 10:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2015, 19:59
Popokatepetl je napisao:
Нисам нешто убијеђен да могу да парирају Њемачкој, кроз читаво првенство су ми некако недовољно конкретни. Италија је успјела да се носи са Швабама због врхунске тактичке припремљености, што са Французима није случај. Некако контам да ће то бити слично ко у Бразилу у дуелу истих екипа, тад је било 1-0 за Њемачку, али сам резултат вара, јер Французи не би дали го да се играло три дана. Што рече зирокул, Швабе су своју најтежу утакмицу одиграли.

Ubodeno u sridu :-)

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2016, 12:29 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Sep 2013, 11:48
Njemacka je nakon Engleske najmladja reprezentacija na prvenstvu, tako da je pred njima jos mnogo velikih natjecanja i utakmica.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2016, 12:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Ето, надам се да си срећан сад :D

Јесам мало прецијенио форму Шваба, но мислим да се не треба залијетати с изјавама да је ова генерација "одиграла своје". Начин на који су јуче изгубили утакмицу је за Швабе крајње необичан, онакве грешке озбиљне екипе себи ријетко допуштају, али и то вјероватно има везе са квалитетом фудбала на цијелом турниру.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2016, 13:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sala mala, kako sam ti ranije napisao imaju tih mladjih igaraca, uz ove starije izraubovane moralo je negdje doci na naplatu. Sinoc bi Miro Klose i na stakama bio dobar:-)

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2016, 13:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

То и ја кажем, све што је њима фалило је један Клосе. :D А Французима свака част, добили прилику и искористили је. Није баш да су они играли неки шупачки бункер деведесет минута, па да људи кукају.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2016, 14:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Upravo to, dosta su dobili sa Sisokom umjesto Kantea, a i Umtiti igra k`o veliki :)

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2016, 23:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1007 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]