Citiraj:
A šta ste očekivali, da se dug prepolovi za godinu dana, dovedu igrači svjetske klase, osvoji Evropa liga?
Ja sam samo očekivao da ispuni ono što je obećao u kampanji, a to nije uradio. Zapravo, nisam očekivao ni toliko, već samo da ispuni obećanje o transparentnom poslovanju i pružanju šanse mladima
Trebalo je da svi prihodi, rashodi, transferi i ostalo, detaljima budu dostupni javnosti.
Zna li iko trenutno, koliko iznosi Zvezdin dug? Koliko je smanjen u odnosu na prvobitno stanje? Koliko je od tog saniranog dijela, smanjeno zahvaljujući transferima, koje su ugovorile prethodne uprave, a koliko prihodima koje je obezbjedila ova uprava? Koliko su plaćeni igrači koji su dovedeni u dva prelazna roka? Kolike su plate zaposlenima u klubu?
Da li je nova uprava ponudila bar dio odgovora na ova pitanja? Ako nisu mogl ida ispune data obećanja u vezi sa sponzorima, ovaj dio su bar mogli da ispoštuju.
Citiraj:
Kažeš podmlađivanje tima, pa odakle?
Lazović, Srećković, Vranješ, bili bi dovoljno za početak. Ne moraju da budu nosioci igre, dovoljno je da im se pruži šansa. A sad kako vidim i doskora standardni Perović, izgubio je mjesto u startnoj postavi, od perspektivnog 26-godišnjeg novajlije Trifunovića.
Inače gotovo da sam sto odsto ubijeđen da Pižon ne sastavlja tim po svojoj volji. Naravno da i on zna da je Blažić debeo, nespreman i zalutao u Zvezdu, da Guma iako je pokazao dobar napredak ove sezone, teško da može da ima prednost u odnosu na Isaha i da recimo Lazović zaslužuje priliku, ali on ne može to da ispoštuje, jer ima obaveze prema menadžerima. Zato uglavnom ima nemušta i besmislena objašnjenja, o tome zašto ne igra ovaj ili onaj i zato je često u sukobu sa novinarima...
Pričao sam sa momkom koji je sa Ognjenom Vranješom odrastao na Starčevici. Kaže da mu je ovaj lijepo rekao da u Zvezdi neće dobiti priliku, jer niko ne stoji iza njega i nema menadžera da ga gura. Par mjeseci, poslije toga, Vranješ je i otišao iz Zvezde.